facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Σκόπια-Ελλάδα τα βρήκαν και στέλνουν σε δίκη τον Μάκη Ψωμιάδη

Μια τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των ελληνικών εισαγγελικών αρχών και των αντίστοιχων των Σκοπίων ήταν αρκετή προκειμένου να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της έκδοσης του Μάκη Ψωμιάδη για την υπόθεση της υπεξαίρεσης των 21.195.174 ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ Α.Ε.Κ..

Με καθυστέρηση ενός χρόνου και με τις ελληνικές αρχές να πιέζουν συνεχώς στέλνοντας τρεις φορές τα απαιτούμενα έγγραφα στην ΠΓΔΜ, άνοιξε ο δρόμος προκειμένου να αποφανθεί το δικαστικό συμβούλιο ότι είναι τεκμηριωμένη η συμπληρωματική αίτηση έκδοσης που θα επιτρέψει να δικαστεί ο Μάκης Ψωμιάδης για τα αδικήματα που κατηγορείται ότι διέπραξε από 1.7.2001 έως τις 10 Ιανουαρίου του 2003, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας». Καθοριστικό ρόλο στην θετική έκβαση της υπόθεσης, έπαιξε η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η εισαγγελέας Εφετών Άννα Ζαΐρη με την δημόσια κατήγορο Maja Koneska, η οποία είναι αρμόδια για τη δίωξη του οργανωμένου εγκλήματος και της διαφθοράς στην ΠΓΔΜ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάκης Ψωμιάδης παραμένει έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού από τις 2 Μαΐου του 2012 όταν και εκδόθηκε από την ΠΓΔΜ για την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών. Το συμπληρωματικό αίτημα έκδοσης για την υπόθεση της υπεξαίρεσης των χρημάτων από τα ταμεία της ΠΑΕ Α.Ε.Κ., εκκρεμούσε με αποτέλεσμα η δίκη του να αναβληθεί τρεις φορές γι αυτόν ακριβώς τον λόγο

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news