facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Θεσσαλονίκη: Τέρμα τα ντεσιμπέλ σε μαγαζιά και νέες συλλήψεις για ηχορύπανση

Αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, διενεργούν συστηματικούς ελέγχους για την εφαρμογή της Νομοθεσίας που αφορά τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και την τήρηση των ορίων της στάθμης των θορύβων, με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από βραδινές ώρες της 06-06-2024 έως πρώτες πρωινές ώρες χθες 09-06-2024, αστυνομικοί των Αστυνομικών Τμημάτων Λευκού Πύργου, Πυλαίας – Χορτιάτη και Κορδελιού – Ευόσμου συνέλαβαν συνολικά οκτώ άτομα, καθώς διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσαν σε ισάριθμα καταστήματα μηχανήματα παραγωγής ήχου, η ηχοστάθμη των οποίων ξεπερνούσε το προβλεπόμενο όριο.

Παρόμοιοι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς.

thestival

Διαβάστε Περισσότερα » " Θεσσαλονίκη: Τέρμα τα ντεσιμπέλ σε μαγαζιά και νέες συλλήψεις για ηχορύπανση "

Πύργος: Συνελήφθη άνδρας που χτύπησε ηλικιωμένο και του έκλεψε 450 ευρώ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για ληστεία.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, οι οποίοι ταυτοποίησαν τα στοιχεία του κατηγορούμενου και σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την Ανακρίτρια Ηλείας. Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος τη Δευτέρα (11/3) τα ξημερώματα, σε περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, μπήκε από ανασφάλιστη πόρτα, στο σπίτι ηλικιωμένου και με την άσκηση σωματικής βίας, χτυπώντας τον στο κεφάλι δέκα φορές με αντικείμενο που κρατούσε, του αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

protothema

Διαβάστε Περισσότερα » "Πύργος: Συνελήφθη άνδρας που χτύπησε ηλικιωμένο και του έκλεψε 450 ευρώ"

Πού κλείνουν τα σχολεία εξαιτίας του καύσωνα – Οι περιοχές που θα γίνουν μαθήματα με ειδικό ωράριο

Το υπουργείο Παιδείας εξέδωσε έκτακτη εγκύκλιο για τον καύσωνα και μεταξύ άλλων αναφέρει ότι θα υπάρξουν κλειστά σχολεία σε ορισμένες περιοχές, ενώ σε άλλες τα μαθήματα θα γίνουν σε ειδικά διαμορφωμένο ωράριο.

Τα μέτρα θα ισχύσουν από την Τρίτη (11/6) έως και την Πέμπτη (13/6).

Πιο αναλυτικά:

Δήμος Μετεώρων

Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Μετεώρων, Λευτέρη Αβραμόπουλου, μειώνονται οι σχολικές ώρες σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία για τρεις μέρες, ήτοι από την Τρίτη 11 έως την Πέμπτη 13 Ιουνίου αυστηρά μέχρι τις 11:30 και μετά τα σχολεία κλείνουν.

Δήμος Χαλκιδέων

Αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων (Νηπιαγωγείων, Δημοτικών σχολείων, Ειδικού Νηπιαγωγείου και Ειδικού Δημοτικού), από αύριο Τρίτη 11 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 13 Ιουνίου.

Οι Παιδικοί Σταθμοί, τα Κ.Δ.Α.Π. και τα Κ.Δ.Α.Π ΜεΑ του Δήμου Χαλκιδέων θα λειτουργήσουν κανονικά, καθώς δεν πρόκειται για υποχρεωτική εκπαίδευση και η προσέλευση των παιδιών είναι προαιρετική.

Δήμος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας

Κλειστά σχολεία για τρεις μέρες λόγω καύσωνα και στον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας. Ειδικότερα, με ανακοίνωση του ο δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας ενημερώνει ότι διακόπτεται η λειτουργία των σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και του παιδικού σταθμού του Μαντουδίου για το τριήμερο: Τρίτη 11 Ιουνίου έως την Πέμπτη 13 Ιουνίου λόγω του επερχόμενου καύσωνα.

Σχολείο

Δήμος Ερέτριας

Με απόφαση του Δημάρχου Ερέτριας ανακοινώθηκαν κλειστά σχολεία για τον καύσωνα. Ειδικότερα, ο Δήμαρχος, για την προστασία των μαθητών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από το κύμα καύσωνα, προχωρά σε αναστολή λειτουργίας όλων των Νηπιαγωγείων, των Δημοτικών και των Παιδικών Σταθμών της περιοχής από την Τρίτη 11 Ιουνίου μέχρι την Πέμπτη 13 Ιουνίου.

Δήμος Λαμιέων

Με απόφαση του Δημάρχου Λαμιέων, μετά από επικοινωνία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, τροποποιείται η λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λαμιέων, καθώς και όλων των βρεφικών και παιδικών σταθμών αρμοδιότητας του Δήμου Λαμιέων, για το διάστημα από Τρίτη 11 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 13 Ιουνίου, ως προς την ώρα αποχώρησης, η οποία ορίζεται στις 11:30 π.μ.

Δήμος Θηβαίων

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου αποφασίζεται διακοπή των μαθημάτων λόγω καύσωνα σε όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Δήμοι Ορχομενού και Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας

Επίσης, στους δήμους Ορχομενού και Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία θα λειτουργήσουν έως τις 11:30.

newsbeast

Διαβάστε Περισσότερα » "Πού κλείνουν τα σχολεία εξαιτίας του καύσωνα – Οι περιοχές που θα γίνουν μαθήματα με ειδικό ωράριο"

Παρέμβαση του ΥΠΕΣ για τον δημοτικό υπάλληλο στα Μετέωρα που πήρε αναρρωτική και εμφανίστηκε για δουλειά 13 χρόνια μετά

Την παρέμβαση του υπουργείου Εσωτερικών και του γενικού γραμματέα Δημόσιας Διοίκησης, Δημήτρη Κιρμικίρογλου, προκάλεσε η είδηση της απουσίας υπαλλήλου του Δήμου Μετεώρων με αναρρωτική άδεια επί 13 χρόνια.

Με επιστολή του ο κ. Κιρμικίρογλου ζητάει από τον νέο δήμαρχο της περιοχής Λευτέρη Αβραμόπουλο να προβεί στις προβλεπόμενες ενέργειες προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες στον υπάλληλο αλλά και σε εμπλεκόμενους προϊσταμένους, αλλά και αιρετούς της αυτοδιοίκησης στα Μετέωρα.

Συγκεκριμένα, ο νυν δήμαρχος, χάρη στις ενέργειες του οποίου αποκαλύφθηκε η παρατεταμένη απουσία του υπαλλήλου, καλείται να εκκινήσει όλες τις απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για την αναζήτηση πειθαρχικών ευθυνών.

Στη συνέχεια να επιβάλει πειθαρχικές ποινές και την άμεση παραπομπή του υπαλλήλου σε πειθαρχικό συμβούλιο, καθώς και τυχόν άλλων εμπλεκόμενων συναδέλφων του. Ο κ. Κιρμικίρογλου καλεί τον κ. Αβραμόπουλο να εξετάσει όλα τα πραγματικά περιστατικά υπηρεσιακής κατάστασης από την πρόσληψη του υπαλλήλου ως σήμερα.

Ζητάει επιπλέον να εκκινήσει τη διαδικασία Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για την αναζήτηση τυχόν ευθυνών των εμπλεκόμενων προϊσταμένων σε επίπεδο Τμήματος και Διεύθυνσης, επί των οποίων ο εν λόγω υπάλληλος ανήκει οργανικά, καθ΄ όλο το διάστημα της απουσίας του, καθώς και να διερευνήσει το καθεστώς μισθοδοσίας και υπηρεσιακής κατάστασης του υπαλλήλου σε συνάρτηση με τους εκάστοτε προϊσταμένους του.

Περαιτέρω καλείται να συνδράμει με στοιχεία και ενημέρωση προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας για την αναζήτηση τυχόν ευθυνών από πλευράς αιρετών τα τελευταία 13 χρόνια, ιδίως όσων είχαν την αρμοδιότητα επί των υπηρεσιών στις οποίες απασχολείται ο εμπλεκόμενος υπάλληλος.

Επιπρόσθετα, ο δήμαρχος θα πρέπει να ενημερώσει τον αρμόδιο εισαγγελέα για κάθε τυχόν ποινική πτυχή της υπόθεσης, την Εθνική Αρχή Διαφάνειας, καθώς και το υπουργείο Εσωτερικών, για τις ενέργειες και τα αποτελέσματα αυτών.

lawandorder

Διαβάστε Περισσότερα » "Παρέμβαση του ΥΠΕΣ για τον δημοτικό υπάλληλο στα Μετέωρα που πήρε αναρρωτική και εμφανίστηκε για δουλειά 13 χρόνια μετά"

Η ΑΑΔΕ σφράγισε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες βενζινάδικο στο Γέρακα λόγω νοθείας

Διάρρηξη σφραγίδων διαπίστωσαν τελωνειακοί ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κατά τη διάρκεια επανελέγχου σε πρατήριο καυσίμων στον Γέρακα Αττικής, το οποίο είχαν σφραγίσει για δύο χρόνια, λόγω νοθευμένων καυσίμων.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο, 8/6/2024, οι ελεγκτές επέβαλαν ποινή σφράγισης δυο ετών και δημοσιοποίηση στοιχείων της επιχείρησης, γιατί το πετρέλαιο κίνησης που διέθετε στην αγορά ήταν νοθευμένο σε ποσοστό 95% με πετρέλαιο ναυτιλίας.

Στον επανελέγχο των ελεγκτών, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, για την τήρηση των μέτρων σφράγισης, διαπιστώθηκε ότι είχαν παραβιαστεί οι σφραγίδες από τρεις (3) αντλίες και δύο (2) δεξαμενές, ενώ είχαν αποκολληθεί οι αυτοκόλλητες πινακίδες, που περιέγραφαν την αιτία της σφράγισης.

Άμεσα, οι τελωνειακοί ελεγκτές της ΑΑΔΕ με τη συνδρομή ομάδας της ΟΠΚΕ της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησαν εκ νέου φυσική καταμέτρηση των ποσοτήτων καυσίμων που βρίσκονταν στις δεξαμενές και τοποθέτησαν νέες σφραγίδες και αυτοκόλλητα.

Ταυτόχρονα, ενεργοποιήθηκαν τα μέτρα δέουσας επιμέλειας για την αυθημερόν διακοπή προμήθειας καυσίμων από όλες τις εταιρείες εμπορίας και τα διυλιστήρια προς το συγκεκριμένο πρατήριο, ενώ δρομολογήθηκε η υποβολή μηνυτήριας αναφοράς στον αρμόδιο εισαγγελέα.

newsbeast

Διαβάστε Περισσότερα » "Η ΑΑΔΕ σφράγισε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες βενζινάδικο στο Γέρακα λόγω νοθείας"

Πυροσβεστική: 31 αγροτοδασικές πυρκαγιές σε όλη την χώρα το τελευταίο 24ωρο

Συνολικά 31 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο στη χώρα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος, από αυτές, οι 26 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη πέντε.

Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

Τέλος, η Πυροσβεστική καλεί όλους τους πολίτες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων Αρχών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ertnews

Διαβάστε Περισσότερα » "Πυροσβεστική: 31 αγροτοδασικές πυρκαγιές σε όλη την χώρα το τελευταίο 24ωρο"

Αναγκαστική προσγείωση πυροσβεστικού αεροσκάφους στη Βοιωτία- Σώος ο χειριστής

Αναγκαστική προσγείωση σε χωράφι πραγματοποίησε νωρίτερα, πυροσβεστικό αεροσκάφος που επιχειρούσε στη Βοιωτία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο χειριστής του είναι καλά στην υγεία του.

Το αεροσκάφος δεν έχει κάποια ζημιά και η αναγκαστική προσγείωση αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους εξαιτίας ένδειξη κάποιας βλάβης στα όργανα.

skai
Διαβάστε Περισσότερα » "Αναγκαστική προσγείωση πυροσβεστικού αεροσκάφους στη Βοιωτία- Σώος ο χειριστής"

Εγκύκλιος του ΥΠΕΣ για τον καύσωνα: Με τηλεργασία και ευέλικτο ωράριο το Δημόσιο - Πώς θα λειτουργήσουν οι υπηρεσίες

Εφαρμογή τηλεργασίας προβλέπεται, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών, για τις ημέρες του καύσωνα, από την Τρίτη έως και την Πέμπτη, και για τους δημόσιους υπαλλήλους οι οποίοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Ως προς τους δημόσιους υπαλλήλους οι οποίοι δεν εμπίπτουν σε ευπαθείς ομάδες, θα μπορούν επίσης να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με τηλεργασία, και όπου αυτό δεν είναι εφικτό θα εφαρμόζεται ευέλικτο ωράριο προσέλευσης και αποχώρησης. 

Την ίδια στιγμή επισημαίνεται ότι προς αποφυγή της ταλαιπωρίας των πολιτών, αλλά και για την προστασία της υγείας τους, διευκρινίζεται ότι τυχόν ραντεβού με δημόσιες υπηρεσίες που έχουν προγραμματιστεί κατά τις ώρες αιχμής του καύσωνα, θα πρέπει να επαναπρογραμματιστούν με μέριμνα των υπηρεσιών. 
 
Ολόκληρη η εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (Ε.Μ.Υ.) σχετικά με το επερχόμενο κύμα καύσωνα και κατόπιν συσκέψεως με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, το Υπουργείο Εσωτερικών εξέδωσε εγκύκλιο στην οποία περιγράφονται τα μέτρα προστασίας υπέρ της υγείας των δημοσίων υπαλλήλων καθώς και ο τρόπος λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών κατά τις ημέρες που σημειώνονται ακραία υψηλές θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών κελσίου. (Τρίτη 11 Ιουνίου 2024 έως και Πέμπτη 13 Ιουνίου)

Ειδικότερα, για τους δημόσιους υπαλλήλους οι οποίοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες προβλέπεται η εφαρμογή τηλεργασίας. Εφόσον αυτό δεν είναι εφικτό, λόγω της φύσης των καθηκόντων τους, τότε μπορούν να μην προσέλθουν στην υπηρεσία τους κάνοντας χρήση ειδικής άδειας. Η υπαγωγή τους στις ευπαθείς ομάδες διαπιστώνεται βάσει των σχετικών στοιχείων που τηρούνται ήδη για τον υπάλληλο ή σε συνεργασία με τον Ελεγκτή Ιατρό της Υπηρεσίας ή τον ιατρό εργασίας ή κατόπιν προσκόμισης από τον ίδιο τον υπάλληλο σχετικής ιατρικής γνωμάτευσης, από την οποία να προκύπτει η πάθηση.

Ως προς τους δημόσιους υπαλλήλους οι οποίοι δεν εμπίπτουν σε ευπαθείς ομάδες, θα μπορούν επίσης να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με τηλεργασία, και όπου αυτό δεν είναι εφικτό θα εφαρμόζεται ευέλικτο ωράριο προσέλευσης και αποχώρησης. Ειδικά για τους υπαλλήλους που η φύση των καθηκόντων τους απαιτεί την παροχή εργασίας σε εξωτερικούς χώρους, θα πρέπει να κάνουν χρήση των προβλεπόμενων μέσων ατομικής προστασίας, ενώ συστήνεται η αποφυγή εργασίας τις ώρες αιχμής του καύσωνα (12.00 -17.00).

Προς αποφυγή της ταλαιπωρίας των πολιτών, αλλά και για την προστασία της υγείας τους, διευκρινίζεται ότι τυχόν ραντεβού με Δημόσιες υπηρεσίες που έχουν προγραμματιστεί κατά τις ώρες αιχμής του καύσωνα, θα πρέπει να επαναπρογραμματιστούν με μέριμνα των υπηρεσιών.

Σε κάθε περίπτωση, όλες οι δημόσιες υπηρεσίες και οι φορείς του Δημοσίου οφείλουν να παρέχουν αδιαλείπτως τις υπηρεσίες τους στους πολίτες και να μεριμνούν για την εύρυθμη λειτουργία τους.

protothema

Διαβάστε Περισσότερα » " Εγκύκλιος του ΥΠΕΣ για τον καύσωνα: Με τηλεργασία και ευέλικτο ωράριο το Δημόσιο - Πώς θα λειτουργήσουν οι υπηρεσίες"

Περιπολία σε παραλία της Βάρης έβγαλε λαβράκι – Συνελήφθη 36χρονος για ληστεία

 Συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής 9/6 σε παραλία της Βάρης από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 36χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστεία.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο περιπολίας και ελέγχων από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην παραλιακή ζώνη της Αττικής και ειδικότερα στην περιοχή της Βάρης, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Σε βάρος του 36χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης καθώς κατηγορείται ότι τον Απρίλιο του 2022 στον Πειραιά, μαζί με συνεργό του, επιτέθηκε σε 53χρονο με τη χρήση σωματικής βίας, χτυπώντας τον σε διάφορα σημεία του σώματός του, και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές. 

ieidiseis

Διαβάστε Περισσότερα » " Περιπολία σε παραλία της Βάρης έβγαλε λαβράκι – Συνελήφθη 36χρονος για ληστεία "

Ηλεία: Δολοφονημένη σε περιοχή του κάμπου εντοπίστηκε 11χρονη - Δράστης ο θείος του παιδιού

Δυσάρεστη εξέλιξη έχει η υπόθεση της εξαφάνισης της 11χρονης Βασιλικής Νικολοπούλου, καθώς πριν από λίγο εντοπίστηκε νεκρή σε περιοχή του κάμπου της Ηλείας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και ένας ύποπτος κρατείτε από τις αρχές.

Ο αδερφός της μητέρας της φαίνεται να είναι ο άνθρωπος που δολοφόνησε την 11χρονη Βασιλική Νικολοπούλου, το βράδυ της Κυριακής, σε αγροτική περιοχή ανάμεσα στα Λεχαινά και την Αρετή.

Οι αστυνομικοί  της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου είδαν σε υλικό από κάμερες ασφαλείας ότι η 11χρονη επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και έφυγαν μαζί από τη Μυρτιά.

Ο 37χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας, που στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού ανήλικης, σύμφωνα με πληροφορίες έχει ομολογήσει την πράξη του. Τη δολοφόνησε χτυπώντας την με κατσαβίδι στο λαιμό.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το άψυχο σώμα του κοριτσιού στις 15:45 το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο δράστης είχε καταδικαστεί το 2017 για βιασμό και αποπλάνηση ανήλικης κάτω των 15 ετών και κυκλοφορούσε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

 

ilialive

Διαβάστε Περισσότερα » " Ηλεία: Δολοφονημένη σε περιοχή του κάμπου εντοπίστηκε 11χρονη - Δράστης ο θείος του παιδιού"

Καιρός αύριο: Κοκτέιλ υψηλών θερμοκρασιών και αφρικανικής σκόνης

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με αραιές νεφώσεις. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης με την κατάσταση να είναι δύσκολη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα κεντρικά και νότια έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία προβλέπεται να σημειώσει περαιτέρω άνοδο. Στα βόρεια ηπειρωτικά θα φτάσει τους 36 με 37 βαθμούς και στην κεντρική Μακεδονία τους 38 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα φτάσει τους 36 με 39 βαθμούς Κελσίου. Στην ανατολική Στερεά, τη Θεσσαλία και την ανατολική Πελοπόννησο τους 39 με 40 και τοπικά τους 41 βαθμούς Κελσίου. Στη νησιωτική χώρα θα φτάσει τους 34 με 36 βαθμούς Κελσίου, στα νησιά του Ιονίου και τα Δωδεκάνησα τους 36 με 38 βαθμούς και στο εσωτερικό της Κρήτης τους 39 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα δυτικά δυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 25 έως 38 με 39 βαθμούς Κελσίου, στα ανατολικά παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην υπόλοιπη Ελλάδα

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 24 έως 36 με 37 και κατά τόπους στην κεντρική Μακεδονία τους 38 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 38 και κατά τόπους 39 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις.
Άνεμοι: Δυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 24 έως 39 με 40 και τοπικά 41 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Δυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 24 έως 37 και στο εσωτερικό της Κρήτης έως 38 με 39 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 26 έως 36 και τοπικά στα Δωδεκάνησα έως 38 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις.
Άνεμοι: Δυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 24 έως 40 και τοπικά 41 βαθμούς Κελσίου.

newsit

Διαβάστε Περισσότερα » "Καιρός αύριο: Κοκτέιλ υψηλών θερμοκρασιών και αφρικανικής σκόνης"

Τρόμος στο αεροδρόμιο της Βιέννης – Αεροπλάνο προσγειώθηκε χωρίς μύτη και με σπασμένα τζάμια

Συναγερμός επικράτησε στο αεροδρόμιο της Βιέννης, όταν ένα αεροσκάφος των Austrian Airlines, προερχόμενο από την Πάλμα της Μαγιόρκας, έπεσε σε καταιγίδα με χαλάζι, καθώς προσέγγιζε το διεθνές αεροδρόμιο στην πρωτεύουσα της Αυστρίας.

Το αεροσκάφος εξέπεμψε σήμα κινδύνου, ωστόσο, κατάφερε να προσγειωθεί χωρίς προβλήματα, αν και το έργο των πιλότων δεν ήταν κάτω από τις καλύτερες συνθήκες.

Τόσο τα χτυπήματα στη μύτη του αεροπλάνου όσο και τα σημάδια στα παράθυρα του πιλοτηρίου φανερώνουν τη σφοδρότητα της καταιγίδας. Όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους, χωρίς τραυματισμούς, όπως και τα μέλη του πληρώματος, τα οποία έλεγαν πως «η καταιγίδα αυτή δεν φαινόταν στο μετεωρολογικό ραντάρ».

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

newsbeast

Διαβάστε Περισσότερα » "Τρόμος στο αεροδρόμιο της Βιέννης – Αεροπλάνο προσγειώθηκε χωρίς μύτη και με σπασμένα τζάμια"

Καταγγελία για επίθεση 13χρονων κοριτσιών σε μικρότερα κορίτσια στην πλατεία της Ιεράπετρας

Φανερά ανήσυχη και τρομαγμένη από ένα περιστατικό που συνέβη στην κόρη της και την ίδια, μίλησε στο Ράδιο Λασίθι μια 36χρονη μητέρα από την Ιεράπετρα, περιγράφοντας όσα αντιμετώπισε πριν μερικές μέρες στην κεντρική πλατεία της Ιεράπετρας.

Όλα συνέβησαν όταν τα κορίτσια της Ε΄ Δημοτικού μαζί με κάποια αγόρια έκαναν τη βόλτα τους στην πλατεία και συνάντησαν τρια μεγαλύτερα κορίτσια 12-13 χρονών τα οποία ξεκίνησαν να παρενοχλούν και να μιλούν πολύ άσχημα στα μικρότερα κορίτσια. Κάποια στιγμή η μια 13χρονη χτύπησε χωρίς καμία αφορμή, με μια αγκωνιά ένα από τα μικρά κορίτσια. Στη συνέχεια όλα τα μεγαλύτερα άρχισαν να κοροϊδεύουν τα μικρότερα.

Τα μικρότερα κορίτσια απομακρύνθηκαν από το σημείο, όμως λίγο αργότερα ξανασυναντήθηκαν με τα μεγαλύτερα και τότε η παρενόχληση συνεχίστηκε και ξανά ένα από τα κορίτσια έριξε με μια τρικλοποδιά μια μικρότερη, έπεσε κάτω και της μιλούσε άσχημα.

Όπως λέει η μητέρα του ενός από τα μικρά κορίτσια όλα αυτά συνέβησαν λίγο πριν πάει η ίδια να πάρει με το αυτοκίνητο τα παιδιά για να φύγουν και όταν τα είδε να μπαίνουν στο αμάξι κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και έτσι η παρέα των μικρών κοριτσιών της είπαν όλα αυτά που είχαν συμβεί.

Η μητέρα τότε αποφάσισε να γυρίσει πίσω και να βρει τα μεγαλύτερα κορίτσια για να καταλάβει τι έχει συμβεί. Όταν τις βρήκε τους ζήτησε το λόγο και τα κορίτσια ξεκίνησαν να μιλούν με μεγάλη αγένεια στη μητέρα. Η ίδια όπως λέει δεν μπορούσε να πιστέψει ότι τα κορίτσια της μιλούσαν με τέτοιο επιθετικό τρόπο και ζήτησε να της δώσουν το τηλέφωνο των γονέων τους κάτι που δεν δέχθηκαν να κάνουν τα κορίτσια.

Η μητέρα ανέφερε πως το περιστατικό που της συνέβη τη σόκαρε και δεν περίμενε ποτέ ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο στην Ιεράπετρα κι αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το περιστατικό ώστε  οι γονείς των συγκεκριμένων κοριτσιών να προβληματιστούν αλλά και να αναλάβουν περισσότερες δράσεις όλοι όσοι ασχολούνται με την εκπαίδευση.

radiolasithi

Διαβάστε Περισσότερα » "Καταγγελία για επίθεση 13χρονων κοριτσιών σε μικρότερα κορίτσια στην πλατεία της Ιεράπετρας"

«Αδέσποτη» σφαίρα καρφώθηκε στο αυτοκίνητο εργαζόμενης στο αεροδρόμιο των Χανίων

Τον τρόμο βίωσε το απόγευμα του Σαββάτου 8/6 μια Χανιώτισσα εργαζόμενη στο αεροδρόμιο στο Ακρωτήρι Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα μόλις είχε σχολάσει από την εργασία της και πήγε στο σημείο που είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό της σε χώρο εκτός του αεροδρομίου.

Δεν είχε προλάβει καλά – καλά να κάτσει στην θέση του οδηγού, όταν άκουσε έναν έντονο θόρυβο στην οροφή του αυτοκινήτου.

Βγαίνοντας έξω να δει από πού προήλθε ο θόρυβος, έντρομη είδε ότι μια σφαίρα είχε χτυπήσει στην λαμαρίνα της οροφής!!




Η 34χρονη γυναίκα πήρε την σφαίρα των 9mm και έκανε σχετική καταγγελία στις αστυνομικές αρχές.

Να σημειωθεί ότι στην ευρύτερη περιοχή το απόγευμα του Σαββάτου ακούγοντο μπαλωθιές καθώς – σύμφωνα με πληροφορίες – ήταν σε εξέλιξη κοινωνική εκδήλωση.

flashnews

Διαβάστε Περισσότερα » "«Αδέσποτη» σφαίρα καρφώθηκε στο αυτοκίνητο εργαζόμενης στο αεροδρόμιο των Χανίων"

Στο νοσοκομείο τρία παιδιά που τραυματίστηκαν σε παιδότοπο που λειτουργούσε χωρίς άδεια

Γύρω στις 15:30 χθες Κυριακή (9/6), σημειώθηκε ατύχημα σε χώρο εκδηλώσεων ο οποίος είχε σφραγιστεί διότι λειτουργούσε χωρίς άδεια, στην οδό Ανέμων στο Κορωπί. Συνελήφθησαν οι δύο υπεύθυνοι του χώρου για έκθεση και παραβίαση σφραγίδων. Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος του γονέα που διοργάνωνε το πάρτι.

Σε εξέλιξη βρισκόταν παιδικό πάρτυ και τέσσερα παιδάκια έπαιζαν με ένα φουσκωτό παιχνίδι, το οποίο μάλλον υπέστη βλάβη με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. Τα τρία από τα τραυματισμένα παιδιά διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο από τους γονείς τους, ενώ το τέταρτο είχε επιπόλαιο τραυματισμό και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

news

Διαβάστε Περισσότερα » "Στο νοσοκομείο τρία παιδιά που τραυματίστηκαν σε παιδότοπο που λειτουργούσε χωρίς άδεια"

Προκλητική η πρόεδρος του μειονοτικού κόμματος ΚΙΕΦ: Ευχαριστούμε την «τουρκική» μειονότητα που μας επέλεξε

Πρώτο και με διαφορά από τη δεύτερη Νέα Δημοκρατία ήρθε το μειονοτικό Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας στους δύο από τους τρεις νομούς της Θράκης στις χθεσινές ευρωεκλογές. Ειδικότερα, το ΚΙΕΦ απέσπασε το 27,16% των ψήφων στην Ξάνθη και το 36,10% στη Ροδόπη ενώ θα πρέπει να τονιστεί ότι ο πολιτικός φορέας συμμετέχει για τρίτη φορά σε ευρωεκλογές και το 2019 είχε επικρατήσει ξανά στις συγκεκριμένες περιφέρειες.

Μιλώντας στην τοπική εφημερίδα «Χρόνος» η πρόεδρος του ΚΙΕΦ, Τσιγδέμ Ασάφογλου επέμεινε στον χαρακτηρισμό της μειονότητας που ζει στην περιοχή ως «τουρκικής» και όχι μουσουλμανική, όπως ορίζει η Συνθήκη της Λωζάνης από το 1923.

«Ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο, όλους τους Δυτικοθρακιώτες, την «τουρκική» μειονότητα, που πήγε στις κάλπες και έστειλε ξανά ένα δυνατό μήνυμα και στην Αθήνα αλλά και στην Ευρώπη, ότι είμαστε εδώ, έχουμε πολλά προβλήματα και θέλουμε να μας ακούσουν» ανέφερε.

Ερωτηθείσα εάν επιμένει στον χαρακτηρισμό της μειονότητας ως «τουρκικής», παρά τη διεθνή Συνθήκη, η κ. Ασάφογλου απάντησε: «Βέβαια, ο κάθε μειονοτικός που πήγε στην κάλπη και ψήφισε το DEB είπε: ”Είμαι Τούρκος”». Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου τα κρατικά τουρκικά ειδησεογραφικά πρακτορεία Anadolu και TRT World αφιέρωσαν μακροσκελή δημοσιεύματα στον μειονοτικό φορέα, τον οποίο παρουσίαζαν σαν «το κόμμα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης».

newsbeast

Διαβάστε Περισσότερα » "Προκλητική η πρόεδρος του μειονοτικού κόμματος ΚΙΕΦ: Ευχαριστούμε την «τουρκική» μειονότητα που μας επέλεξε"

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε τρεις περιφέρειες

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται αύριο σε τρεις περιφέρειες της χώρας, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr).

Ειδικότερα πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς προβλέπεται αύριο για τις εξής περιοχές:

  • Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (ΠΕ Βοιωτίας, ΠΕ Φθιώτιδας, ΠΕ Φωκίδας)
  • Περιφέρεια Αττικής
  • Περιφέρεια Πελοποννήσου (ΠΕ Κορινθίας)

Η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr) του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους των ανωτέρω περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.

Παράλληλα, η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών, το κάπνισμα μελισσών, η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, κ.α. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών.

Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τους κινδύνους των δασικών πυρκαγιών, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση civilprotection.gov.gr.

euro2day

Διαβάστε Περισσότερα » "Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε τρεις περιφέρειες"

Φράγκος Φραγκούλης: Μη μου στέλνετε συγχαρητήρια, δεν ήμουν εγώ υποψήφιος

Μία μάλλον τραγελαφική κατάσταση, χωρίς να φταίει ο ίδιος, βιώνει ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ Φράγκος Φραγκούλης, τον οποίο πολλοί πολίτες θεωρούν από χθες νεοεκλεγέντα ευρωβουλευτή και δεν σταματούν να του στέλνουν συγχαρητήρια.

Ο λόγος της σύγχυσης δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι υποψήφιος της Ελληνικής Λύσης έφερε (και στο ψηφοδέλτιο του κόμματος) το όνομα Μάριος Φράγκος «Φραγκούλης».

Από ό,τι αποδεικνύεται κάποιοι μάλλον ψήφισαν λάθος Φραγκούλη οδηγώντας τον στρατηγό στην εξής ανάρτηση:

«Δέχομαι αναρίθμητα τηλέφωνα και μηνύματα τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου, με τα οποία με συγχαίρουν για τη δήθεν εκλογή μου με το κόμμα της Ελληνικής Λύσης. Υποψήφιος με το όνομα Φράγκος Εμμανουήλ έχει βάλει σε παρένθεση το όνομα Φραγκούλης, καθότι είναι ένα πολύ συνηθισμένο όνομα (sic).

Δεν ήμουν υποψήφιος, δεν υπήρξα ποτέ και παρακαλώ θερμά, όλη αυτή η παρωδία να σταματήσει εδώ.

Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες και εύχομαι να αντιληφθούν το μέγεθος της ευθύνης που τους αναλογεί εκπροσωπώντας την πατρίδα μας στο Ευρωκοινοβούλιο.

Με εκτίμηση
Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ
Φραγκούλης Φράγκος»

 naftemporiki

Διαβάστε Περισσότερα » "Φράγκος Φραγκούλης: Μη μου στέλνετε συγχαρητήρια, δεν ήμουν εγώ υποψήφιος"

Ειδικός φρουρός σε μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών: Άλλα παραλάμβανε ταχυδρομικώς και άλλα καλλιεργούσε στο σπίτι του

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που προέκυψαν για έναν 32χρονο ειδικό φρουρό, ο οποίος όχι μόνο εμπλέκεται σε μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών αλλά μαζί με έναν 27χρονο, φαίνεται πως ήταν οι αρχηγοί του κυκλώματος, που εισήγαγε, διακινούσε αλλά και καλλιεργούσε ναρκωτικές ουσίες!

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο σπίτι του ειδικού φρουρού, βρέθηκε μεγάλη ποσότητα παραισθησιογόνων μανιταριών τα οποία ο ίδιος καλλιεργούσε, έχοντας εγκαταστήσει ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο εκεί, μέσα στο σπίτι του, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο κύκλωμα ναρκωτικών.

Επίσης εκεί, στο σπίτι του ειδικού φρουρού, φέρεται να αποθήκευε ο 32χρονος τις ναρκωτικές ουσίες που διακινούσε.

Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της Αστυνομίας, ο 32χρονος ειδικός φρουρός μαζί με έναν 27χρονο, αποτελούσαν τα αρχηγικά μέλη της οργάνωσης. Ήταν αποκλειστικά υπεύθυνοι για την επιμέλεια και την υλοποίηση όλου του επιχειρησιακού σκέλους, τον συντονισμό – προγραμματισμό των διαδικαστικών θεμάτων, από την αρχική προμήθεια έως και την τελική παραλαβή των ταχυδρομικών πακέτων, ενώ για την πληρωμή χρησιμοποιούσαν κρυπτονόμισμα.

Επίσης, ο καθένας τους κατείχε τόσο κοινό όσο και προσωπικό δίκτυο για τη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών.
Ένας 53χρονος, ως γνώστης ναρκωτικών ουσιών, παρείχε την άποψή του σχετικά με την παραγγελία των διαθέσιμων ουσιών από προμηθευτές, ενώ έκανε μαζί με τον αρχηγό τις παραλαβές των ταχυδρομικών δεμάτων, καθώς και την περαιτέρω διακίνηση – πώληση των ναρκωτικών στους υποψήφιους πελάτες – αγοραστές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο 29χρονοι, αποτελούσαν τον συνδετικό κρίκο της οργάνωσης με την περιοχή της Κορίνθου, ενώ ασχολούνταν αποκλειστικά με την αναζήτηση πελατών και τη διακίνηση – πώληση των ναρκωτικών στην περιοχή.

Πληρωμές με κρυπτονόμισμα και κωδικές ονομασίες

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη της οργάνωσης χρησιμοποιούσαν αυξημένα μέτρα προστασίας – αντιπαρακολούθησης με εναλλακτικές μεθόδους επικοινωνίας, επίσης χρησιμοποιούσαν κωδικές ονομασίες – ορολογίες για τις ναρκωτικές ουσίες, όπως το προσωνύμιο «ΙΣΠ» αν τα ναρκωτικά αποστέλλονταν από την Ισπανία και «Β» ή «ΒΕΤΕΡΑΝ» αν αποστέλλονταν από την Ολλανδία.

Πώς τους έπιασαν

Η εγκληματική οργάνωση έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας, μετά από μια μεγάλη επιχείρηση που έγινε το απόγευμα της 7ης Ιουνίου και κατά την οποία συνελήφθησαν 5 άτομα. Ανάμεσά τους είναι και ο ειδικός φρουρός, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, τα βεγγαλικά και τα όπλα.

Επιπλέον, στη σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα 6 άτομα.

Η Αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη του κυκλώματος μετά από καταγγελία ότι υπάρχει μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών που κάνει διακίνηση σε διάφορες περιοχές της Αθήνας και της Κορίνθου, εισάγοντας τα ναρκωτικά στην ελληνική επικράτεια μέσω ταχυδρομικών δεμάτων, για τα οποία δήλωναν ανύπαρκτα στοιχεία παραλήπτη.

Έπιασαν τον ειδικό φρουρό ενώ παραλάμβανε δέμα με ναρκωτικά

Η επιχείρηση της Αστυνομίας, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση, έγινε κατά την παραλαβή από τον ειδικό φρουρό ταχυδρομικού δέματος, προερχόμενο από χώρα του εξωτερικού, ενώ μέσα σε αυτό βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-979 χάπια τύπου «Ecstasy»

-1.000 ταινίες «LSD»- Nάιλον αεροστεγής συσκευασία με κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, βάρους 522 γραμμαρίων

-2 νάιλον αεροστεγείς συσκευασίες με κεταμίνη, συνολικού βάρους 2.040 γραμμαρίων

– Νάιλον αεροστεγής συσκευασία με συνθετική μεφεδρόνη, βάρους 110 γραμμαρίων. Στο πλαίσιο της επιχείρησης, συνελήφθησαν και τα άλλα 4 μέλη της οργάνωσης, ενώ στις έρευνες που ακολούθησαν, μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Κατεργασμένη και ακατέργαστη κάνναβη, 3 δενδρύλλια κάνναβης, 380 παραισθησιογόνα μανιτάρια, συσκευασίες με έλαιο κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας και τρίφτης ναρκωτικών ουσιών, αντικείμενα για την καλλιέργεια των παραισθησιογόνων μανιταριών, ένα κυνηγετικό όπλο και φυσίγγιο, 2 μαχαίρια 22 εκατοστών και 2 αναδιπλούμενοι σουγιάδες. Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα μέλη της οργάνωσης από τα τέλη του 2023 έως τον Ιούνιο του 2024, έχουν αποστείλει και παραλάβει τουλάχιστον τρία δέματα, με σκοπό την εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στην Ελλάδα, ενώ το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν ξεπερνά τις 75.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκαν σε Ανακριτή.

newsit

Διαβάστε Περισσότερα » "Ειδικός φρουρός σε μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών: Άλλα παραλάμβανε ταχυδρομικώς και άλλα καλλιεργούσε στο σπίτι του"

Κατεδάφιση γέφυρας Ισθμού: Δωρεάν διέλευση κατοίκων και εργαζομένων εντός των ορίων του δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Επαφές με τους αρμόδιους φορείς έχει ο δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιόνης, με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει με τη μετακίνηση των πολιτών, στα όρια του δήμου, μετά και την κατεδάφιση της γέφυρας του Ισθμού (ανατροπή βυτιοφόρου και φωτιά ).

Ο δήμαρχος, συναντήθηκε με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Ολυμπίας Οδού Α.Ε. Παναγιώτη Παπανικόλα και με τον διευθύνονται σύμβουλο της Ολυμπίας Οδού – Λειτουργία Α.Ε. Κώστα Παπανδρέου.

Εξετάστηκε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι δημότες που πρέπει, καθημερινά, να μετακινούνται απ’ το Λουτράκι προς τους Αγίους Θεοδώρους, το Καλαμάκι και τις γύρω περιοχές (και αντίστροφα).

Οι πολίτες, καλούνται, τώρα, να μετακινούνται μέσω της ΝΕΟ Αθηνών – Κορίνθου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το κόστος (διόδια).

Αποφάσισαν από κοινού πως η διέλευση των μόνιμων κατοίκων και των εργαζόμενων σε επιχειρήσεις, εντός των ορίων του δήμου θα γίνεται δωρεάν.

Εξετάζεται από το νομικό τμήμα της Ολυμπίας Οδού – Λειτουργία Α.Ε, η διαδικασία της δωρεάν διέλευσης και εντός της ημέρας θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

ertnews

Διαβάστε Περισσότερα » "Κατεδάφιση γέφυρας Ισθμού: Δωρεάν διέλευση κατοίκων και εργαζομένων εντός των ορίων του δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων"

Αχαρνές: Ρομα έκλεψαν σε διάρρηξη τσιουάουα και το πούλησαν εναντι €1500

Ο έλεγχος στον κτηνίατρο αποκάλυψε την ταυτότητα του τσιουάουα, το οποίο είχε κλαπεί απο Ρομά σε διάρρηξη διαμερίσματος από τη Λιβαδειά και εντοπίσθηκε στις Αχανές Αττικής

Το θηλυκό τσιουάουα που ακούει στο όνομα Λώρη, είχε κλαπεί με αντικείμενα μεγάλης αξιας (18/01) από διαμερισμα στην Λιβαδειά, από Ρομά δράστη.

Ο Ρομά πώλησε το τσιουάουα σε ζευγάρι στις Αχαρνές Αττικής, έναντι του ποσού των €150, εν αγνοία τους ότι είχε κλαπεί από τους κηδεμόνες του, το υιοθέτησαν και το πήγαν στον κτηνίατρο να το εξετάσει.

Κατά τον έλεγχο για ταυτότητα καταχώρισης στοιχείων των κηδεμόνων του, ο κτηνίατρος διαπίστωσε ότι ήταν δηλωμένο ως κλεμμένο. Μετά από επικοινωνία με το συνάδελφο του στη Λιβαδειά, ενημερώθηκε η οικογένεια που το είχε αναλάβει. Με ανακούφιση άκουσαν την αναγγελία ανεύρεσης της Λώρη μετά από σχεδόν μισό χρόνο.

Το ζευγάρι που το είχε αγοράσει από τις Αχαρνές, αποδέχθηκε και επέστρεψε τη Λώρη στη αρχική της οικογένεια. Ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκε και η Ασφάλεια.

nantiareport

Διαβάστε Περισσότερα » " Αχαρνές: Ρομα έκλεψαν σε διάρρηξη τσιουάουα και το πούλησαν εναντι €1500"

Το έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ – Οι περιοχές που θα «ψηθούν», η προειδοποίηση και για την Αττική

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ, προειδοποιώντας για τις υψηλές θερμοκρασίες των επόμενων ημερών. Όπως σημειώνει, το εκτεταμένο πεδίο υψηλών πιέσεων που καλύπτει τις ακτές της Αφρικής και την Κεντρική Μεσόγειο και συνοδεύεται από πολύ θερμές αέριες μάζες επεκτείνεται σταδιακά ανατολικότερα και θα προκαλέσει στη χώρα μας πολύ υψηλές θερμοκρασίες από την Τρίτη (11-6-2024) έως και την Παρασκευή (14-6-2024).

Οι υψηλότερες θερμοκρασίες θα σημειωθούν στο εσωτερικό της ηπειρωτικής Ελλάδας, κυρίως στα κεντρικά και τα νότια, σε περιοχές που δεν επηρεάζονται από τη θαλάσσια αύρα.

Συγκεκριμένα:

  1. Την Τρίτη (11-6-2024) υψηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν κυρίως στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά. Η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας θα φθάσει:

α. στα βόρεια ηπειρωτικά τους 36 με 37 βαθμούς και στην κεντρική Μακεδονία τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου.
β. στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο τους 36 με 39 βαθμούς Κελσίου.
γ. στην ανατολική Στερεά, τη Θεσσαλία και την ανατολική Πελοπόννησο τους 39 με 40 και τοπικά τους 41 βαθμούς Κελσίου.
δ. στη νησιωτική χώρα τους 34 με 36 βαθμούς Κελσίου, στα νησιά του Ιονίου και τα Δωδεκάνησα τους 37 με 38 βαθμούς και στο εσωτερικό της Κρήτης τους 39 βαθμούς Κελσίου.

  1. Την Τετάρτη (12-6-2024) και την Πέμπτη (13-6-2024) οι θερμοκρασίες θα κορυφωθούν και ως προς τις μέγιστες, αλλά και ως προς τις ελάχιστες τιμές τους.

α. Στα βόρεια ηπειρωτικά η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας θα φθάσει τους 38 με 39 βαθμούς και στην κεντρική Μακεδονία τοπικά τους 40 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι ελάχιστες τιμές της θα κυμανθούν περί τους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου.
β. Στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας θα φθάσει τους 38 με 40 βαθμούς και στη Θεσσαλία τους 41 με 42 βαθμούς Κελσίου με τις ελάχιστες τιμές της περί τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.
γ. Στην ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο τους 41 με 42 βαθμούς Κελσίου και πιθανόν κατά τόπους τους 43 βαθμούς, ενώ οι ελάχιστες τιμές της θα κυμανθούν περί τους 27 με 29 βαθμούς Κελσίου.
δ. Στη νησιωτική χώρα η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας θα φθάσει τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου, στα νησιά του Ιονίου, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τους 38 με 39 βαθμούς, ενώ τοπικά στο εσωτερικό της Κρήτης είναι πιθανόν να φτάσει τους 40 με 42 βαθμούς Κελσίου. Οι ελάχιστες τιμές της θα κυμανθούν περί τους 27 με 29 βαθμούς Κελσίου.
ε. Στην Αττική οι μέγιστες θερμοκρασίες θα φτάσουν στο εσωτερικό τους 40 με 41 βαθμούς και πιθανόν την Πέμπτη τους 42 βαθμούς Κελσίου, ενώ στις παραθαλάσσιες περιοχές θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερες.

  1. Την Παρασκευή (14-6-2024) η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια, αλλά στις υπόλοιπες περιοχές θα διατηρηθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα, ενώ από τις απογευματινές ώρες αναμένεται μεταβολή του καιρού στη βόρεια Ελλάδα με καταιγίδες που θα συνοδεύονται απο ισχυρούς ανέμους.

α. Στα βόρεια ηπειρωτικά η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας θα φθάσει τους 34 με 36 βαθμούς και στην κεντρική Μακεδονία τους 37 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι ελάχιστες τιμές της θα κυμανθούν περί τους 24 με 26 βαθμούς Κελσίου.
β. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 36 με 38 βαθμούς, στο εσωτερικό της Στερεάς, της Θεσσαλίας και της Πελοποννήσου τους 39 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι ελάχιστες τιμές θα κυμανθούν περί τους 25 με 27 βαθμούς.
γ. Στη νησιωτική χώρα η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 με 36 βαθμούς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και το εσωτερικό της Κρήτης τους 37 με 39 και πιθανόν 40 βαθμούς Κελσίου ενώ οι ελάχιστες τιμές της θα κυμανθούν περί τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Επισημαίνεται πως το Σαββατοκύριακο σε όλη τη χώρα, η θερμοκρασία θα υποχωρήσει κατά 6 με 8 βαθμούς και θα επανέλθει σε κανονικά για την εποχή επίπεδα. Παράλληλα θα επικρατήσουν ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι.

newsbeast

Διαβάστε Περισσότερα » "Το έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ – Οι περιοχές που θα «ψηθούν», η προειδοποίηση και για την Αττική"

Ηράκλειο: Τρεις αστυνομικοί στο νοσοκομείο μετά από συμπλοκή – Δύο συλλήψεις για την επίθεση

Το έλα να δεις σημειώθηκε σε χωριό του Ηρακλείου όταν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κλήθηκαν σε επεισόδιο και δέχτηκαν το μένος και την οργή τριών ανδρών.

Τρεις αστυνομικοί διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ενώ συνελήφθησαν οι δύο από τους τρεις δράστες.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής όταν οι τρεις δράστες επιτέθηκαν σε έναν 40χρονο, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretapost, φαίνεται να παρακολουθούσε την πρώην σύντροφο του και είχε μεταβεί στο χωριό της με το όχημα του.

Οι δράστες, ηλικίας 37 και 31 ετών, προκάλεσαν και ζημιές στο όχημα του 40χρονου, ο οποίος για να «σωθεί» έφυγε πεζός απο το σημείο και ειδοποίησε την αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Αστυνομικού τμήματος της περιοχής καθώς και άνδρες της ΟΠΚΕ.

Στη θέα των αστυνομικών οι δράστες, μαινόμενοι ταύροι, επιτέθηκαν και σε εκείνους τραυματίζοντας τρεις εξ αυτών οι οποίοι και διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Οι δύο από τους τρεις δράστες συνελήφθησαν ενώ αναζητείται ο τρίτος της παρέας.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στον 40χρονο καθώς σε βάρος του κατέθεσε μήνυση η 31χρονη πρώην σύντροφος του για την παρακολούθηση.

 cretapost

Διαβάστε Περισσότερα » "Ηράκλειο: Τρεις αστυνομικοί στο νοσοκομείο μετά από συμπλοκή – Δύο συλλήψεις για την επίθεση"

Αλεξανδρούπολη: Την περιέλουσε με χλωρίνη για να την εκδικηθεί – Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

Ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενιακής βίας, έρχεται να συνταράξει την Αλεξανδρούπολη, με έναν άνδρα να περιλούζει με χλωρίνη τη σύντροφό του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε συνοικία της Αλεξανδρούπολης, όπου αφού πρώτα ο άνδρας χτύπησε τη σύντροφό του την οδήγησε βίαια στην μπανιέρα και την περιέλουσε με χλωρίνη. Η άτυχη γυναίκα, βρίσκεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης , ενώ ο άνδρας προσήχθη από τις Αρχές μετά την καταγγελία της συντρόφου του .

pameevro

Διαβάστε Περισσότερα » "Αλεξανδρούπολη: Την περιέλουσε με χλωρίνη για να την εκδικηθεί – Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας"

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης δύο ανήλικες – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του μπαρ

Δυσάρεστη τροπή, πήρε η βραδινή έξοδος για δύο ανήλικα κορίτσια στο Ηράκλειο, τα οποία χρειάστηκε να μεταφερθούν, στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Τα κορίτσια ηλικίας, 17 και 16 ετών, κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, με συνέπεια να χρειαστεί να μεταφερθούν στο νοσοκομείο με συμπτώματα οξείας μέθης.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής και για το συμβάν ενημερώθηκε η αστυνομία, άνδρες της οποίας μετέβησαν στο μπαρ που σέρβιρε στις ανήλικες αλκοόλ και συνέλαβαν τον υπεύθυνο της επιχείρησης.

cretapost

Διαβάστε Περισσότερα » "Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης δύο ανήλικες – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του μπαρ"

Ευρωεκλογές 2024: Τι ψήφισαν οι Έλληνες του εξωτερικού με την επιστολική

Άνετη πρωτιά στη ΝΔ με ποσοστό που αγγίζει αυτό των τελευταίων εθνικών εκλογών και με διαφορά σχεδόν 30 μονάδων από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ, έδωσαν οι έλληνες εκλογείς του εξωτερικού, οι οποίοι ψήφισαν αποκλειστικά με επιστολική ψήφο.

Στη σχετική πλατφόρμα ενεγράφησαν 50.204 πολίτες και τελικά έστειλαν ταχυδρομικά την ψήφο τους οι 36.645 (συμμετοχή 72,99%).

Τα αποτελέσματα με ενσωματωμένο το 100% των εκλογικών τμημάτων είναι τα εξής:

  • ΝΔ 40,17% 14.455 ψήφοι
  • ΣΥΡΙΖΑ 11,14% 4.010 ψήφοι
  • ΜέΡΑ25 9,22% 3.318 ψήφοι
  • ΚΚΕ 8,74% 3.145 ψήφοι
  • ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής 8,72% 3.139 ψήφοι
  • Νέα Αριστερά 4,85% 1.745 ψήφοι
  • Ελληνική Λύση 2,37% 852 ψήφοι
  • Νίκη 2,27% 817 ψήφοι
  • Πλεύση Ελευθερίας 2,11% 760 ψήφοι
  • Κόσμος 2,03% 729 ψήφοι
  • Δημοκράτες 1,54% 555 ψήφοι
  • Φωνή Λογικής 1,48% 534 ψήφοι

newsbeast

Διαβάστε Περισσότερα » "Ευρωεκλογές 2024: Τι ψήφισαν οι Έλληνες του εξωτερικού με την επιστολική"

Ευρωεκλογές 2024: Πρώτη, αλλά με απώλειες η ΝΔ με 28,31%, – Ακολουθούν ΣΥΡΙΖΑ με 14,92% και ΠΑΣΟΚ με 12,79%, ποιοι εκλέγονται

Πρώτη αλλά με απώλειες αναδείχθηκε η Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές, που σημαδεύτηκαν από την πρωτοφανή αποχή, η οποία ξεπέρασε το 60%.

«Σας εμπιστευόμαστε αλλά προσπαθήστε περισσότερο», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο λαός στην κυβέρνηση, σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα επιταχύνει τις προσπάθειές του, για καλύτερα αποτελέσματα και λιγότερες αστοχίες. Στη δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κάτω από τον πήχη που είχε θέσει ο Στέφανος Κασσελάκης, τρίτο παρέμεινε το ΠΑΣΟΚ, αύξησε τα ποσοστά του το ΚΚΕ, σημαντική άνοδος για την Ελληνική Λύση.

Ειδικότερα, με καταμετρημένο το 99,98% των ψήφων, η ΝΔ προηγείται με 28,31% και 7 έδρες,  ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ με 14,92% και 4 έδρες, το ΠΑΣΟΚ με 12,79% και 3 έδρες, η Ελληνική Λύση με 9,30% και 2 έδρες, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας με 9,25% και 2 έδρες, η Νίκη με 4,37% και μία έδρα, η Πλεύση Ελευθερίας με 3,40 % και μία έδρα και η Φωνή Λογικής, με 3,04% και μία έδρα.

Ποιοι εκλέγονται

Πρώτος στις ψήφους αναδείχθηκε ο Γιώργος Αυτιάς, ο οποίος κατέχει την πρώτη θέση σε σταυρούς, στις ευρωεκλογές 2024.

Ειδικότερα

ΝΔ

  • Γιώργος Αυτιάς
  • Βαγγέλης Μεϊμαράκης
  • Φρέντης Μπελέρης
  • Ελίζα Βοζέμπεργκ
  • Μανώλης Κεφαλογιάννης
  • Ελεονώρα Μελέτη
  • Δημήτρης Τσιόδρας

ΣΥΡΙΖΑ

  • Κώστας Αρβανίτης
  • Νίκος Φαραντούρης
  • Νίκος Παππάς
  • Έλενα Κουντουρά

ΠΑΣΟΚ

  • Νίκος Παπανδρέου
  • Γιάννης Μανιάτης
  • Αθανάσιος (Σάκης) Αρναούτογλου

Ελληνική Λύση

  • Φράγκος Εμανουήλ
  • Γαλάτω Αλεξανδράκη

ΚΚΕ

  • Λευτέρης Νικολάου – Αλαβάνος
  • Κωνσταντίνος Παπαδάκης

Νίκη

  • Νίκος Αναδιώτης

Πλεύση Ελευθερίας

  • Μαρία Ζαχαριά

Φωνή Λογικής

Αφροδίτη Λατινοπούλου

«Νικήτρια» της εκλογικής αναμέτρησης ήταν πάντως η αποχή, η οποία έφθασε το 59,25% με τη συμμετοχή 3.753.556 πολιτών από τους 9.211.510 εγγεγραμμένους. Πρωταθλήτρια της αποχής αναδείχθηκε η Φλώρινα με ποσοστό 74,61% και ακολουθεί ο νομός Κεφαλληνίας με ποσοστό 72,06% και ο νομός Λακωνίας με ποσοστό 70,55%.

lawandorder

Διαβάστε Περισσότερα » "Ευρωεκλογές 2024: Πρώτη, αλλά με απώλειες η ΝΔ με 28,31%, – Ακολουθούν ΣΥΡΙΖΑ με 14,92% και ΠΑΣΟΚ με 12,79%, ποιοι εκλέγονται"

Παραλία Αλίμου: Χειροπέδες σε 61χρονο που έκλεβε πορτοφόλια, κινητά, ρολόγια και γυαλιά ηλίου από λουόμενους

Ένας Ιρακινός εντοπίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. μέσω GPS κινητού τηλεφώνου που είχε κλέψει από δύο Βρετανούς τουρίστες στην παραλία του Αλίμου.

Ο αστυνομικοί εντόπισαν στην περιοχή της Ομόνοιας έναν 61χρονο, υπήκοο Ιράκ, ο οποίος ήταν εκείνος που είχε κλέψει τσαντάκι με το συγκεκριμένο τηλέφωνο.Εκτός από το κινητό στην κατοχή του βρέθηκαν δύο πορτοφόλια, γυαλιά ηλίου, 300 ευρώ καθώς κι ένα μαχαίρι 18 εκατοστών.

Προέβαλε ιδιαίτερη αντίσταση στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψή του, όλως δεν ξέφυγε και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο τμήμα Ασφαλείας Αλίμου.

Φαίνεται ότι δρούσε αρκετό καιρό στην περιοχή ενώ είχε αποφυλακιστεί σχετικά πρόσφατα καθώς είχε απασχολήσει τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

ertnews

Διαβάστε Περισσότερα » "Παραλία Αλίμου: Χειροπέδες σε 61χρονο που έκλεβε πορτοφόλια, κινητά, ρολόγια και γυαλιά ηλίου από λουόμενους"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news