facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Λαμία: Την έβγαλαν θετική στον κορωνοϊό χωρίς να έχει κάνει τεστ!

Συνέβη κι αυτό στον πολύμηνο αγώνα καταγραφής και ανίχνευσης των κρουσμάτων covid, να βρεθεί θετικό άτομο σε τεστ που δεν έκανε.

«Θύμα» Λαμιώτισσα 64 ετών, η οποία το βράδυ της Πέμπτης (10/6) δέχτηκε τηλεφώνημα από τους υπεύθυνους Covid του νομού Βοιωτίας να ενημερωθεί ότι το τεστ που έκανε στο Νοσοκομείο της Θήβας, βγήκε θετικό. Αυτό ίσως να μην ήταν καθόλου παράξενο εκτός αν η γυναίκα δεν είχε καν περάσει απ΄έξω από το Νοσοκομείο της Θήβας!!!!

Το πρωτοφανές περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση στην οικογένεια, καθώς η αναγγελία του θετικού, είχε και την υποχρέωση 14ημερης καραντίνας στο σύζυγο και στις στενές επαφές της 64χρονης.

Σαστισμένη η γυναίκα εξηγούσε ότι δεν έχει κάνει ποτέ τεστ στη Θήβα, ωστόσο οι άνθρωποι που είναι επιφορτισμένοι με την ενημέρωση των κρουσμάτων στη Βοιωτία, ήταν κατηγορηματικοί ότι το ΑΜΚΑ της και το τηλέφωνο της (με το αρχικό 22310…..) ήταν κανονικά καταχωρισμένο μαζί με το θετικό αποτέλεσμα.

Ενημερώθηκε η Αστυνομία και η Πολιτική Προστασία

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η οικογένεια δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια, ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία και την Πολιτική Προστασία στη Φθιώτιδα και το θέμα ήδη έφτασε στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε κεντρικό επίπεδο.

Αυτό που φαίνεται να έχει επαληθευτεί, είναι ένα χειρόγραφο έγγραφο όπου έχει καταγραφεί το ΑΜΚΑ της 64χρονης το οποίο θα εξεταστεί πως βρέθηκε στα χέρια αυτών που έκαναν το τεστ και ποιος το έγραψε. Μάλιστα το όνομα της υπάρχει στην τελευταία λίστα με τα κρούσματα της Θήβας.

Σημειώνουμε ότι πολλάκις έχουν καταγραφεί λάθος κρούσματα ή έχουν χρεωθεί σε λάθος μέρη κάποια άλλα. Επίσης στους πρώτους μήνες της πανδημίας που οι υπηρεσίες δεν γνώριζαν τις πονηριές όσων ήθελαν να αποφύγουν την καραντίνα, ειδικά αλλοδαπών, καταγράφηκαν πολλά λάθος ΑΜΚΑ και ακόμη περισσότερα ψεύτικα τηλέφωνα.

Το να έχει όμως δοθεί ΑΜΚΑ άλλου ατόμου με το σωστό επίσης τηλέφωνο και να βρεθεί θετικό (ενδεχομένως να έχει συμβεί στο παρελθόν με κάποιο αρνητικό και να μην έχει δώσει κάποιος σημασία) είναι η πρώτη φορά και σίγουρα οι αρχές πρέπει να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

lamiareport

Διαβάστε Περισσότερα » " Λαμία: Την έβγαλαν θετική στον κορωνοϊό χωρίς να έχει κάνει τεστ! "

Κινηματογραφική κλοπή με λεία 800 χιλιάδες ευρώ σε έπαυλη Ρώσου μεγιστάνα στο Ηράκλειο

Κλοπή που θυμίζει σενάριο ταινίας εκτυλίχθηκε στο Ηράκλειο στην έπαυλη Ρώσου μεγιστάνα. Σύμφωνα με το KRITI.TV, το περιστατικό κατήγγειλε η γυναίκα του.

Το πολυτελές ακίνητο, αγόρασε πριν πολλά χρόνια ο Ρώσος μεγιστάνας ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν πέντε χρόνια, ενώ η χήρα είχε να το επισκεφτεί τα τελευταία δύο. Όταν έφτασε εκεί μαζί με το σύντροφο της, διαπίστωσε ότι λείπουν χρήματα από το χρηματοκιβώτιο.

Τότε πήγε στην αστυνομία να καταγγείλει την κλοπή. Χωρίς να θυμάται και η ίδια πόσα χρήματα περιείχε μέσα, το ποσό που εκτιμήθηκε ξεπερνά τις 800.000 ευρώ. Οι αστυνομικοί ωστόσο δε βρήκαν ίχνη παραβίασης της έπαυλης.

Το λάθος που κόστισε στην 55χρονη χήρα, είναι ότι είχε αφήσει το κλειδί σε μία γλάστρα, το οποίο πιθανότατα βρήκαν οι δράστες και εισέβαλλαν μέσα ανενόχλητοι. Το ίδιο συνέβη και με το χρηματοκιβώτιο.

Η αστυνομία παρόλα αυτά, έχει ήδη ξεκινήσει τις έρευνες, σαρώνοντας το σπίτι αναζητώντας τυχόν αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Την ίδια στιγμή, αναζητά βίντεο από το φυλάκιο του οικισμού, τα γειτονικά σπίτια και την παραλία. Όμως είναι ιδιαίτερα δύσκολο να βρεθεί κάποιο στοιχείο, αφού κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει τον ακριβή χρόνο της καταγγελλόμενης κλοπής.

Για την κλοπή ενημερώθηκε και ο γιος του Ρώσου επιχειρηματία. Τώρα η 55χρονη καλείται να δώσει εξηγήσεις, πώς τα χρήματα μεταφέρθηκαν στο σπίτι και από πού προέρχονται.

 mononews

Διαβάστε Περισσότερα » "Κινηματογραφική κλοπή με λεία 800 χιλιάδες ευρώ σε έπαυλη Ρώσου μεγιστάνα στο Ηράκλειο"

Υπουργείο Εργασίας: Iσχνή η συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση

«Ισχνή» υπήρξε η συμμετοχή των εργαζομένων στην πανελλαδική απεργία της Πέμπτης 10 Μαϊου που πραγματοποιήθηκε σήμερα για το εργασιακό νομοσχέδιο.

Το «στίγμα» της σημερινής απεργιακής κινητοποίησης το έδωσαν για μια ακόμη φορά οι εργαζόμενοι κυρίως στον δημόσιο τομέα και τα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς η συμμετοχή των υπαλλήλων του ιδιωτικού τομέα στην απεργιακή κινητοποίηση ήταν επί της ουσίας ….ανύπαρκτη!

Για παράδειγμα, η συμμετοχή των υπαλλήλων στα σούπερ μάρκετ στην απεργία ήταν μηδενική. Τα καταστήματα του λιανεμπορίου ήταν ανοιχτά όπως και της εστίασης. Μηδενική ήταν η συμμετοχή και των υπαλλήλων στις αερομεταφορές οι οποίοι προσήλθαν κανονικά στην εργασία τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας, η συμμετοχή των τραπεζουπαλλήλων στην απεργία δεν ξεπέρασε το 2% ενώ στο κλάδο των τηλεπικοινωνιών,  το ποσοστό συμμετοχής ανήλθε στο 15%.

Ακόμα και στις ΔΕΚΟ καταγράφηκαν «χαμηλές πτήσεις» συμμετοχής των εργαζομένων στην απεργία για το εργασιακό νομοσχέδιο, αφού  στη ΔΕΗ το ποσοστό ανήλθε στο 3,58%, στον ΔΕΔΔΗΕ στο 2,54%, στα ΕΛΤΑ έφτασε το 15,28%, στην ΕΥΑΘ 8,80% και στη ΔΕΘ 17%.

Από την πλευρά της,  η ΓΣΕΕ δήλωσε  ικανοποιημένη από τη σημερινή κινητοποίηση λόγω της μεγάλης συμμετοχής στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήσε απο κοινού με την ΑΔΕΔΥ και το ΕΚΑ στην Πλατεία Κλαυθμώνος. 

Παρόντες στις απεργιακές συγκεντρώσεις  ήταν ο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας , η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, ο γενικός γραμματέας  του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας,  και ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάννης Βαρουφάκης. 

Οπως αναφέρει η συνομοσπονδία, η συμμετοχή στην απεργία και στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, με χιλιάδες εργαζόμενες και εργαζόμενους, συνταξιούχους, ανέργους, νέους και νέες, να ενώνουν για ακόμη μία φορά τη φωνή διαμαρτυρίας τους απέναντι στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση.

«Συνεπείς στην ιστορία και τους αγώνες μας, όχι μόνο διαμαρτυρόμαστε για την υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των εργαζομένων, όχι μόνο εκφράζουμε τις αντιρρήσεις μας στις αντεργατικές διατάξεις του νομοσχεδίου που μετατρέπουν τη χώρα σε ζώνη ευέλικτης και φθηνής εργασίας, αλλά προτάσσουμε και το δικό μας διεκδικητικό πλαίσιο.

Διεκδικούμε και απαιτούμε αύξηση του κατώτατου μισθού, οικονομική ισότητα, κοινωνική δικαιοσύνη. Οι εργαζόμενες, oι εργαζόμενοι, απαιτούμε σεβασμό στα θεμελιώδη ατομικά και συλλογικά εργατικά δικαιώματά μας, σεβασμό στα κοινωνικοασφαλιστικά μας δικαιώματα, σεβασμό της αξίας της προσωπικότητάς μας, σεβασμό στην υγεία και στην ασφάλειά μας.
Τις επόμενες ημέρες συνεδριάζουν τα συλλογικά μας όργανα και κλιμακώνουμε την αντίδραση μας.»

 protothema

Διαβάστε Περισσότερα » " Υπουργείο Εργασίας: Iσχνή η συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση"

Johnson & Johnson: Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε να μην πάρει 100 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, είχε δικαίωμα να κάνει μια πρόσθετη αγορά αυτών των 100 εκατομμυρίων δόσεων, του εμβολίου της Johnson & Johnson κατά του κορονοϊού, το οποίο όπως φαίνεται, αποφάσισε να μην αξιοποιήσει.

Οι συζητήσεις για την ασφάλεια αλλά και τον εφοδιασμό του συγκεκριμένου εμβολίου της αμερικανικής εταιρείας, φαίνεται ότι οδήγησαν σε αυτή την επιλογή ενώ, σύμφωνα με Ευρωπαΐους αξιωματούχους που επικαλείται το REUTERS, εξετάζεται το ενδεχόμενο, να δωρίσει άλλες 100 δόσεις του συγκεκριμένου εμβολίου, που δικαιούται να παραγγείλει.

Συγκεκριμένα, η ΕΕ, εκτός από τις δόσεις που παρήγγειλε, είχε δικαίωμα να παραγγείλει άλλες 200 εκατομμύρια δόσεις του συγκεκριμένου εμβολίου. 

Το δικαίωμα για τις πρώτες 100 εκατ. από αυτές, δεν το αξιοποίησε στα τέλη Μαρτίου. Τώρα, αναμένεται με ενδιαφέρον να φανεί, αν θα γίνει το ίδιο και με τις άλλες 100 εκατομμύρια δόσεις, μέχρι το τέλος Ιουνίου. 

Πηγές αναφέρουν πάντως, ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να παραγγείλει η ΕΕ τις επιπλέον δόσεις του εμβολίου της Johnson & Johnson, όμως όχι για να τις χορηγήσει στους πολίτες της αλλά για να τις δωρίσει σε φτωχότερες χώρες. 

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΕ έχει δεσμευτεί, να δωρίσει τουλάχιστον 100 εκατομμύρια δόσεις έως τα τέλη του χρόνου. Αν παραγγελθούν λοιπόν οι 100 εκατομμύρια επιπλέον δόσεις του Johnson & Johnson, μπορούν να προσφερθούν στο πρόγραμμα COVAX, όπως δήλωσαν αξιωματούχοι. 

newsit 

Διαβάστε Περισσότερα » "Johnson & Johnson: Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε να μην πάρει 100 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου"

Χατζηδάκης: Η αντιπολίτευση κάνει το άσπρο, μαύρο για το εργασιακό νομοσχέδιο

Στην αντεπίθεση περνά ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης κατηγορώντας τα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι έχει κολλήσει με την «καραμέλα» όπως χαρακτηρίζει τη συζήτηση που αφορά τη διευθέτηση του χρόνου εργασίας και ότι αγνοούν μια σειρά από ευνοϊκές ρυθμίσεις που αφορούν τους εργαζόμενους στα ντελίβερι και τα κούριερ, τους εργατοτεχνίτες, και την τηλεργασία.

«Ακολουθούμε τις ρυθμίσεις που υπάρχουν στην Ισπανία και την Πορτογαλία όπου κυβερνούν οι σοσιαλιστές μαζί με την αριστερά!» αναφέρει σε άλλο σημείο της δήλωσής του ο υπουργός Εργασίας και σημειώνει ότι η αντιπολίτευση κάνει το άσπρο, μαύρο αναφορικά με το εργασιακό νομοσχέδιο.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«14 μέρες άδεια πατρότητας. 2 μήνες γονική άδεια και για τους δύο γονείς, πληρωμένη από τον ΟΑΕΔ. Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της σεξουαλικής παρενόχλησης και της βίας στην εργασία. Θετικά μέτρα για τα παιδιά που δουλεύουν στα ντελίβερι και τα κούριερ, για τους εργατοτεχνίτες, για την τηλεργασία.

Η αντιπολίτευση παριστάνει ότι όλα αυτά δεν τα βλέπει. Έχει κολλήσει με την καραμέλα της διευθέτησης του χρόνου εργασίας. Ενώ και αυτό το ζήτημα το ρυθμίζουμε με βάση αυτά που συμβαίνουν στην πλειονότητα των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ακολουθώντας μάλιστα τις ρυθμίσεις που υπάρχουν στην Ισπανία και την Πορτογαλία όπου κυβερνούν οι σοσιαλιστές μαζί με την αριστερά!».

Δείτε τη δήλωσή του

 protothema

Διαβάστε Περισσότερα » " Χατζηδάκης: Η αντιπολίτευση κάνει το άσπρο, μαύρο για το εργασιακό νομοσχέδιο"

Κίνδυνος πυρκαγιών την Παρασκευή – Οι περιοχές που βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή»

Όχι μεγάλος αλλά υπαρκτός είναι ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιών την Παρασκευή (11.06.2021). Εννέα περιοχές της χώρας στη λίστα επικινδυνότητας.

Σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στην «Κατηγορία 2» βρίσκονται οι εξής περιοχές:

-Χαλκιδική

-Εύβοια (βόρειο τμήμα)

-Βοιωτία

-Αττική

-Ικαρία

-Σάμος

-Κως

-Ρόδος

-Κρήτη

Δείτε και τον χάρτη:

newsit

Διαβάστε Περισσότερα » "Κίνδυνος πυρκαγιών την Παρασκευή – Οι περιοχές που βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή»"

Πατέρας Γιακουμάκη: Δεν έχασα ούτε κλειδιά, ούτε πρόβατο, έχασα το παιδί μου...

Ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 15.00 η πρώτη μέρα εκδίκασης των οκτώ εφέσεων για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Μετά την κατάθεση της μητέρας του αδικοχαμένου σπουδαστή κατέθεσε ο πατέρας του Ανδρέας συγκλονίζοντας με τα όσα είπε. Η συγκινησιακή του φόρτιση ήταν τόσο μεγάλη και όταν παραπονέθηκε πως δεν αισθανόταν καλά η διαδικασία διaκόπηκε για λίγα λεπτά χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να κληθεί το ΕΚΑΒ.

Όπως αναφέρει το epirus-tv-news.gr στην κατάθεσή του ο κ. Γιακουμάκης προσπαθούσε να διαχειριστεί την απώλεια του παιδιού του μη γνωρίζοντας τα περιστατικά που του είχαν συμβεί.

«Μετά από μήνες μου είπαν ότι δεν τα λέω καλά. Δεν έχασα κλειδιά ούτε πρόβατο, έχασα το παιδί μου. Το έστειλα σε ένα "μαγαζί"με ανήθικους να σπουδάσει. [...] Ξαφνικά οι αξίες έχουν χαθεί», ανέφερε μεταξύ άλλων.  Στη συνέχεια μίλησε για όσα είχαν συμβεί στο παιδί του σημειώνοντας πως «τώρα πάνε να τα μπερδέψουν».

 

 

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του ζήτησε να κληθεί ο ιδιωτικός ερευνητής Φώντας Βρόσγος γιατί όπως είπε ο ίδιος έκανε έρευνα. «Μίλησε με τα παιδιά αλλά τα παιδιά μιλούσαν για περιστατικά χωρίς να τα τεκμηριώνουν, δεν έλεγαν δηλαδή ποιός είδε ακριβώς τί. Ελεγαν μόνο αποσπασματικά διάφορα πράγματα», εξήγησε.

«Το κεφάλι μου είναι σκυφτό από πόνο όχι από ντροπή. [...] Κάποιοι έβγαλαν σχολείο και πανεπιστήμιο για να παραποιούν τις λέξεις. Εγώ ξέρω ότι οι λέξεις έχουν μία έννοια», ανέφερε ο κ. Γιακουμάκης εμφανώς φορτισμένος.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν άρεσε στον Βαγγέλη η σχολή ο πατέρας απάντησε πως ο ίδιος στη ζωή του πάντα προσπαθεί να πηγαίνει πάντα με βάση τα «θέλω» του καθενός και «από τη στιγμή που το παιδί μου το ήθελε για αυτό και έκανα αυτό που επιθυμούσε».

Τον πρώτο χρόνο ο Βαγγέλης συγκατοικούσε με 3 παιδιά χωρίς προβλήματα και μόλις ο ίδιος έμαθε στα μέσα της χρονιάς (το 2014) πως είχαν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια προβλήματα ρώτησε το παιδί αν όλα ήταν καλά και ο Βαγγέλης τον διαβεβαίωσε πως δεν υπήρχε πρόβλημα.

«Εγώ αυτά που ξέρω τώρα τα έμαθα μετά από αρκετά χρόνια. Περίπου τέσσερα. Η κυρία Παπαπέτρου μας είπε πως δεν μας τα είχε πει όλα αφού ο Βαγγέλης ήταν 20 χρονών και μπορούσε να διαχειριστεί μόνος του την κατάσταση», σημείωσε.

«Μετά από 6 χρόνια έρχονται οι φίλοι του για να πουν πως όλα ήταν ένα αστείο. Αυτά όμως δεν είναι αστεία», ανέφερε και μιλώντας για τον εαυτό του είπε πως και στον ίδιο όταν ήταν στο στρατό του είχαν κάνει αστεία αλλά αυτό έγινε μόνο μία φορά.

«Το αίσθημα της ντροπής ήταν αυτό που έκανε τον Βαγγέλη να μην μιλά αλλά όταν ο άλλος δεν μιλά επειδή ντρέπεται δεν σημαίνει πως έγιναν και φίλοι του», εξήγησε. Οταν το παιδί πήγε στην Κρήτη για διακοπές είχε διαβεβαιώσει τους γονείς του πως όλα ήταν καλά, κάτι που έκαναν και δύο από τους κατηγορουμένους όταν ο πατέρας του είχε έρθει στα Ιωάννινα.

«Αν τα γνώριζα τότε όλα αυτά θα τους κατηγορούσα αλλά τότε τους θεωρούσα φίλους [...] Ο φίλος έχει άλλη έννοια όχι να εκμεταλλευτείς μία σιωπή. Ευτυχώς ο Βαγγέλης μου μπορεί να μην μίλησε αλλά η σιωπή του ακούστηκε παντού σε όλη την Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο Η Κρήτη δεν είναι αυτή που δείχνουν», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο γιος του όπως είπε δεν δημιουργούσε προβλήματα και δεν συμμετείχε στις παραβατικές συμπεριφορές της παρέας των Κρητικών. Σημειώνεται ότι όσο προχωρούσε η κατάθεση τόσο και μεγάλωνε η φόρτισή του φτάνοντας σε σημείο που αδυνατούσε να συνεχίσει να μιλά.

Ο κ. Γιακουμάκης σημείωσε πως σεβάστηκε το γεγονός ότι οι γονείς ενός κατηγορουμένου ήρθαν στην κηδεία του παιδιού του και θεώρησε πως αυτό έγινε γιατί δεν ήξεραν τί είχε συμβεί. Στην κατάθεσή του αναφέρθηκε όπως νωρίτερα και η σύζυγός του στα περιστατικά που είχε βιώσει ο Βαγγέλης μέσα στη σχολή κάτι που τον έκανε να αναρωτιέται πόσο αστείο μπορεί να είναι μία πετσέτα στο λαιμό.

«Οταν ο Βαγγέλης εξαφανίστηκε από τη σχολή έσπευσαν όλοι να μας βοηθήσουν αλλά την ώρα της δίκης πήγαν με το μέρος του διευθυντή. Μάλιστα δεν βρέθηκε κανείς ούτε από τους κατηγορουμένους να μου πει ότι ο Βαγγέλης μου δεν ήταν όπως τον ήξερα εγώ Μου είχαν πει ονόματα παιδιών που είχαν αποβληθεί αλλά την ώρα της δίκης τα ξέχασαν όλα», σημείωσε. Αν χρειαζόταν να ξανα μεγαλώσει το γιο του θα τον ανάθρεφε με τον ίδιο τρόπο είπε τονίζοντας πως δεν πιστεύει με τίποτα ότι ο ίδιος ο Βαγγέλης εκλάμβανε αυτά τα περιστατικά ως πλάκα.

«Ο Βαγγέλης δεν μίλησε», όπως είπε, «για να τους προστατέψει αφού δεν ήταν ρουφιάνος ούτε βρώμος (στην κρητική διάλεκτο η λέξη αυτή χρησιμοποιείται για κάποιο άτομο που δεν είναι εντάξει στη συμπεριφορά του). Αν ήταν βρώμος θα τον είχα σήμερα εδώ. Δεν θα ήταν νεκρός», τόνισε. «Ο Βαγγέλης ήταν ένα παιδί που ήξερε τι σημαίνει σύντεκνος και φίλος, πίστευε σε αυτές τις αξίες γι αυτό και δεν μίλησε», συμπλήρωσε.

Αν ο γιος του είχε μιλήσει για τα όσα βίωνε στη σχολή ο κ. Γιακουμάκης τόνισε πως θα τον είχε πάρει κατευθείαν από τη σχολή. Απαντώντας σε ερώτηση ενός εκ των συνηγόρων των κατηγορουμένων γιατί ένας από αυτούς εξακολουθούσε να μιλά στον Βαγγέλη ο πατέρας εκτίμησε πως είχε αυτή τη συμπεριφορά για να μπερδέψει τον Βαγγέλη και να τον πείσει ότι όλα ήταν ένα αστείο.

«Το παιδί μου πιστεύω ότι ήθελε να προστατέψει το ήθος που πίστευε ότι έχουν τα παιδιά αυτά και για αυτό δεν μίλησε. [...] Εμείς εκεί που ζούμε δεν ξέρουμε από βία και τον είχαμε αναθρέψει να μην αντιδρά με βία», απάντησε ο Ανδρέας Γιακουμάκης σε ερώτηση συνηγόρων γιατί δεν μιλούσε για τα όσα βίωνε ο Βαγγέλης. Η κατάθεσή του δεν ολοκληρώθηκε λόγω της αδιαθεσίας που ένοιωσε και η δίκη θα συνεχιστεί αύριο στις 9 το πρωί.

epirus-tv-news

Διαβάστε Περισσότερα » " Πατέρας Γιακουμάκη: Δεν έχασα ούτε κλειδιά, ούτε πρόβατο, έχασα το παιδί μου..."

Δημοσκόπηση: Ποιές ευρωπαϊκές χώρες θεωρουν αντίπαλο την Τουρκία- Τι λένε για Κίνα

Η Τουρκία αποτελεί σημαντικότερο αντίπαλο της Ε.Ε στην διεθνή σκηνή από ό,τι η Ρωσία ή η Κίνα σύμφωνα με δημοσκόπηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων.

Οι Ευρωπαίοι πολίτες θα ήθελαν μάλιστα από την Ε.Ε πιο σοβαρή κριτική για τις επιδόσεις της στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ποσοστό 53% των ερωτηθέντων στη Γαλλία και 52% των Γερμανών χαρακτήρισαν την Τουρκιά "αντίπαλο" ή "ανταγωνίστρια" της Ευρώπης των 27.
Την ίδια άποψη εξέφρασε και το 45% των Ολλανδών, το 42% των Δανών και το 40% των Σουηδών.
Ποσοστό περίπου 40% των ερωτηθέντων σε Γερμάνια, Δανία, Αυστρία και Γαλλία δήλωσε ότι η Κίνα είναι ανταγωνίστρια ή αντίπαλος της Ε.Ε.




Επιπλέον η, Τουρκία είναι η μόνη χώρα που βλέπουν οι περισσότεροι Ευρωπαίοι ως αντίπαλο παρά ως ένα απαραίτητο εταίρο. Δεδομένου ότι η Τουρκία είναι μέλος του ΝΑΤΟ - σε αντίθεση με την Κίνα, τη Ρωσία, την Ινδία και την Ιαπωνία, τις οποίες όλοι οι Ευρωπαίοι θεωρούν λιγότερο απειλητικές - αυτό το εύρημα είναι αρκετά ανησυχητικό. Μόνο το 25% των Ευρωπαίων βλέπει την Τουρκία ως απαραίτητο εταίρο και μόνο το 4% την βλέπει ως σύμμαχο με κοινές αξίες και ενδιαφέροντα.


ecfr.eu/.skai

Διαβάστε Περισσότερα » "Δημοσκόπηση: Ποιές ευρωπαϊκές χώρες θεωρουν αντίπαλο την Τουρκία- Τι λένε για Κίνα "

Καιρός αύριο: Άστατος και την Παρασκευή – Πού θα πέσουν βροχές και καταιγίδες

Ασταθής θα είναι ο καιρός και αύριο, Παρασκευή (11.06.2021). Σε αρκετές περιοχές της χώρας θα σημειωθούν βροχοπτώσεις κατά τόπους ισχυρές. Ο υδράργυρος θα υποχωρήσει.

Ο καιρός αύριο σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα νησιά του Ιονίου, τα ηπειρωτικά
και την Κρήτη, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στα ηπειρωτικά,
κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες που πιθανόν κατά τόπους να είναι ισχυρές.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά έως 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί σε
λίγο χαμηλότερα από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Καιρός αύριο – Αναλυτική πρόγνωση

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανόν μικρής διάρκειας καταιγίδες.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Από τις μεσημβρινές ώρες μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Τοπικές νεφώσεις που γρήγορα από τις πρωινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 2 έως 4 μποφόρ, πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός αύριο – Υπόλοιπη Ελλάδα

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στην δυτική και κεντρική Μακεδονία και βαθμιαία στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες, κυρίως στα ηπειρωτικά, με τοπικές βροχές και από τις μεσημβρινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά, αλλά το βράδυ αναμένεται βελτίωση.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες να είναι κατά τόπους ισχυρά στα ηπειρωτικά. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 2 έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Στη Θεσσαλία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση στα νότια από τις βραδινές ώρες.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 2 έως 4 μποφόρ. Από τις μεσημβρινές ώρες μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Στην Κρήτη αρχικά αίθριος, βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν όμβροι και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Στις Κυκλάδες γενικά αίθριος καιρός.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

newsit

Διαβάστε Περισσότερα » "Καιρός αύριο: Άστατος και την Παρασκευή – Πού θα πέσουν βροχές και καταιγίδες"

Κορωνοϊός: Στα 781 τα νέα κρούσματα - 376 οι διασωληνωμένοι, 24 θάνατοι

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα  κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 781, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 413.170 (ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες.

Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 31 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.523 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Συνολικά το τελευταίο 24ωρο έγιναν 41.854 τεστ ανίχνευσης του SARS COV-2 εκ των οποίων τα  13.242 ήταν μοριακά και τα υπόοιπα 28.612 rapid.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 24, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 12.370 θάνατοι. Το 95.2% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 376 (64.8% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 έτη. To 88.0% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 2.539 ασθενείς. Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 102 (ημερήσια μεταβολή -3.77%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 133 ασθενείς.

Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 43 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

Αναλυτικά η κατανομή των κρουσμάτων ανά Περιφερειακή Ενότητα

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 13
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 42
ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 1
ΑΡΚΑΔΙΑΣ 1
ΑΧΑΪΑΣ 21
ΒΟΙΩΤΙΑΣ 11
ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ 41
ΓΡΕΒΕΝΩΝ 1
ΔΡΑΜΑΣ 4
ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 15
ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ 39
ΕΒΡΟΥ 3
ΕΥΒΟΙΑΣ 17
ΖΑΚΥΝΘΟΥ 1
ΗΛΕΙΑΣ 6
ΗΜΑΘΙΑΣ 5
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 11
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 2
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 81
ΘΗΡΑΣ 2
ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 10
ΚΑΒΑΛΑΣ 3
ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 2
ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 1
ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ 128
ΚΕΡΚΥΡΑΣ 4
ΚΙΛΚΙΣ 7
ΚΟΖΑΝΗΣ 15
ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 7
ΛΑΚΩΝΙΑΣ 4
ΛΑΡΙΣΑΣ 33
ΛΕΣΒΟΥ 18
ΛΕΥΚΑΔΑΣ 2
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 22
ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 5
ΜΥΚΟΝΟΥ 4
ΝΗΣΩΝ 4
ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ 50
ΞΑΝΘΗΣ 3
ΠΑΡΟΥ 2
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 46
ΠΕΛΛΑΣ 2
ΠΙΕΡΙΑΣ 10
ΡΕΘΥΜΝΟΥ 5
ΡΟΔΟΠΗΣ 1
ΡΟΔΟΥ 4
ΣΕΡΡΩΝ 4
ΣΥΡΟΥ 3
ΤΡΙΚΑΛΩΝ 2
ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 9
ΦΛΩΡΙΝΑΣ 3
ΦΩΚΙΔΑΣ 2
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 2
ΧΑΝΙΩΝ 13
ΧΙΟΥ 2
ΥΠΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ 28

protothema

Διαβάστε Περισσότερα » " Κορωνοϊός: Στα 781 τα νέα κρούσματα - 376 οι διασωληνωμένοι, 24 θάνατοι"

ΓΣΕΕ: Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συμμετοχή στην απεργία

Η ΓΣΕΕ πραγματοποίησε σήμερα 24ωρη Γενική Απεργία, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα στην πλατεία Κλαυθμώνος και ανάλογες συγκεντρώσεις σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας.

Οπως αναφέρει η συνομοσπονδία, η συμμετοχή στην απεργία και στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, με χιλιάδες εργαζόμενες και εργαζόμενους, συνταξιούχους, ανέργους, νέους και νέες, να ενώνουν για ακόμη μία φορά τη φωνή διαμαρτυρίας τους απέναντι στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση.

Συνεπείς στην ιστορία και τους αγώνες μας, όχι μόνο διαμαρτυρόμαστε για την υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των εργαζομένων, όχι μόνο εκφράζουμε τις αντιρρήσεις μας στις αντεργατικές διατάξεις του νομοσχεδίου που μετατρέπουν τη χώρα σε ζώνη ευέλικτης και φθηνής εργασίας, αλλά προτάσσουμε και το δικό μας διεκδικητικό πλαίσιο.

Διεκδικούμε και απαιτούμε αύξηση του κατώτατου μισθού, οικονομική ισότητα, κοινωνική δικαιοσύνη. Οι εργαζόμενες, oι εργαζόμενοι, απαιτούμε σεβασμό στα θεμελιώδη ατομικά και συλλογικά εργατικά δικαιώματά μας, σεβασμό στα κοινωνικοασφαλιστικά μας δικαιώματα, σεβασμό της αξίας της προσωπικότητάς μας, σεβασμό στην υγεία και στην ασφάλειά μας.

Τις επόμενες ημέρες συνεδριάζουν τα συλλογικά μας όργανα και κλιμακώνουμε την αντίδρασή μας, καταλήγει η ΓΣΕΕ.

euro2day

Διαβάστε Περισσότερα » "ΓΣΕΕ: Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συμμετοχή στην απεργία"

Παρατάθηκε η προσωρινή κράτηση των κατηγορούμενων για κατασκοπεία προς όφελος της Τουρκίας

Με βούλευμα που εξέδωσε χθες το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου παρατάθηκε μέχρι την 18η Δεκεμβρίου 2021 η προσωρινή κράτηση των κατηγορούμενων για κατασκοπεία προς όφελος της Τουρκίας και συγκεκριμένα του 35χρονου γραμματέα του Τουρκικού προξενείου στη Ρόδο και του 52χρονου, πρώην μάγειρα του πλοίου «Ε/Γ – Ο/Γ ΣΤΑΥΡΟΣ».

Με το ίδιο βούλευμα απορρίφθηκε το αίτημα τους για αυτοπρόσωπη παρουσία τους ενώπιον του Δικαστικού Συμβουλίου.

Θυμίζουμε ότι με άλλο βούλευμα απορρίφθηκε η αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης στις δικαστικές φυλακές του Ναυπλίου, που υπέβαλε ο ο 35χρονος.

Οι ανωτέρω, κατηγορούνται για υποστήριξη πολεμικής δύναμης του εχθρού από κοινού κατ’ εξακολούθηση, για παραβίαση μυστικών πολιτείας από κοινού κατ’ εξακολούθηση και για κατασκοπεία από κοινού και κατ’ εξακολούθηση με ενιαίο σκοπό, χρήση για διαβίβαση του κρατικού απορρήτου σε άλλον με σκοπό να προκαλέσουν κίνδυνο στα συμφέροντα του κράτους.

Κρίθηκαν την 21η Δεκεμβρίου 2020 το βράδυ, προσωρινά κρατούμενοι, μετά την απολογία τους.

Η κ. Ανακρίτρια, όπως έγραψε η «δημοκρατική», έχει επισημάνει στην διάταξή της ότι τα αποδιδόμενα στους κατηγορούμενους κακουργήματα τελέσθηκαν κατ’ εξακολούθηση και πλήττουν την αμυντική ικανότητα της χώρας, θέτοντας σε κίνδυνο την εδαφική της ακεραιότητα.

Επεσήμανε επίσης ότι καταβλήθηκε προσπάθεια απόκρυψης στοιχείων αλλά και ότι διατηρούν επαφές με πρόσωπα που εξυπηρετούν τα συμφέροντα της χώρας που απειλεί την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας και ως εκ τούτου υφίσταται κίνδυνος να καταφύγουν στην Τουρκία, αλλά και να στρατολογήσουν νέα άτομα ώστε να αναπτύξουν αντίστοιχη παράνομη δράση ή ακόμα και να επαναλάβουν οι ίδιοι τις πράξεις αυτές!! Η κ. Ανακρίτρια σημειώνει μάλιστα ότι δεν θεωρείται ούτε ο περιοριστικός όρος του κατ’ οίκον περιορισμού με ηλεκτρονική επιτήρηση ικανός για τον περιορισμό τους διότι η εγκληματική δράση έλαβε χώρα με τη χρήση μέσων τηλεπικοινωνίας και καθίσταται απολύτως επιβεβλημένη η προσωρινή τους κράτηση. Θυμίζουμε επίσης ότι σημαντικά στοιχεία τα οποία διαψεύδουν ουσιωδώς τα όσα αφηγήθηκαν στις απολογίες τους περιλαμβάνονται σε έκθεση του Τμήματος Ψηφιακών Πειστηρίων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών μετά την επεξεργασία των δύο smartphone κινητών τους τηλεφώνων. Πιο συγκεκριμένα κατά την εργαστηριακή εξέταση των δύο συσκευών τύπου smartphone των κατηγορούμενων εντοπίστηκαν γραπτά μηνύματα «SMS», επαφές, το ιστορικό περιήγησης στο διαδίκτυο, το ιστορικό κλήσεων, συνδέσεις με ασύρματη τεχνολογία «wifi» και «bluetooth», μεταφορτώσεις «downloads» αρχείων, καταχωρήσεις ημερολογίου, η δραστηριότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το ιστορικό συνομιλιών, των εφαρμογών «facebook» και «whatsapp», στοιχεία λογαριασμών χρήστη, κωδικοί πρόσβασης κ.α. Στο κινητό του 35χρονου βρέθηκαν μεταξύ άλλων 98 «SMS», 7332 κλησεις, 423 μεταφορτώσεις «downloads» αρχείων, 15 καταχωρήσεις ημερολογίου, 91 αρχεία κειμένου, 33 αρχεία εικόνας και 442 αρχεία ήχου και στο κινητό του 52χρονου 213 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), 900 σύντομα γραπτά μηνύματα, τύπου «SMS», 429 αναζητούμενοι όροι στο διαδίκτυο, 1146 αναγνωριστικά ασυρμάτων δικτύων, 96 εγγραφές αυτόματης συμπλήρωσης, το ιστορικό περιήγησης στο διαδίκτυο, 1404 κλήσεις, 98 μεταφορτώσεις (downloads) αρχείων, 29 λογαριασμοί χρηστών, δραστηριότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το ιστορικό συνομιλιών, των εφαρμογών «facebook messenger», «native messages», «twitter», «viber» και «whatsapp», 3533 τοποθεσίες, ιστορικό συνομιλιών των εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων «ΒiP» και «treema», 342 αρχεία κειμένου, 623 αρχεία εικόνας και 7 αρχεία ήχου.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι από το ιστορικό περιήγησης στο διαδίκτυο του 52χρονου προκύπτει ότι επισκεπτόταν την σελίδα του Πολεμικού Ναυτικού και προέβαινε σε καταγραφή των χαρακτηριστικών του στόλου, όπως παρουσιάζεται εκεί, προκειμένου να προβαίνει σε αντιπαραβολή με τα όσα είχε καταγράψει ο ίδιος. Βρέθηκε πλήθος μεταξύ τους συνομιλιών με μηνύματα στα τούρκικα κυρίως σε διάφορες εφαρμογές επικοινωνίας.

Βρέθηκαν επίσης φωτογραφίες πολεμικών πλοίων και πλοίου της Frontex στο κινητό που ανήκει στον 35χρονο γραμματέα του Τουρκικού Προξενείου.

dimokratiki

Διαβάστε Περισσότερα » "Παρατάθηκε η προσωρινή κράτηση των κατηγορούμενων για κατασκοπεία προς όφελος της Τουρκίας"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news