facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Ηλιούπολη: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν 15χρονο για ένα μπουφάν – Συνελήφθη 14χρονος

Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το βράδυ του Σαββάτου (13/1) από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, 14χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και ληστεία σε βάρος 15χρονου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 14χρονος κατηγορούμενος, μαζί με μια ομάδα άλλων ανηλίκων, προσέγγισαν τον 15χρονο στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Στη συνέχεια κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του και του επιτέθηκαν απρόκλητα, χτυπώντας τον με γροθιές στο πρόσωπο ενώ του αφαίρεσαν ένα μπουφάν.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετά από εντολή του Κέντρου, προέβησαν σε αναζητήσεις στην περιοχή κατά τις οποίες εντοπίστηκε ο 14χρονος, και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης όπου διαπιστώθηκε η συμμετοχή του στην επίθεση.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και των άλλων ανηλίκων που εμπλέκονται στις παραπάνω αξιόποινες πράξεις συνεχίζονται.

ertnews

Διαβάστε Περισσότερα » "Ηλιούπολη: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν 15χρονο για ένα μπουφάν – Συνελήφθη 14χρονος"

Καιρός αύριο: Ανεβαίνει η θερμοκρασία και έρχονται ισχυροί νοτιάδες – Πού θα πέσουν βροχές και χιόνια

Βελτιώνεται κι άλλο ο καιρός αύριο Δευτέρα 15 Ιανουαρίου. Η θερμοκρασία ανεβαίνει, ενώ οι άνεμοι θα είναι νότιοι μέχρι 8 μποφόρ. Τοπικά θα εκδηλωθούν βροχές.

Ο καιρός αύριο σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές που από το απόγευμα θα ενταθούν. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική Πελοπόννησο και την ανατολική Στερεά. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το βράδυ στα δυτικά και τα νότια και από τη νύχτα στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ, βαθμιαία θα ενισχυθούν σε 4 με 6 και από το βράδυ στα νότια πελάγη και το Αιγαίο τοπικά 7 με 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. Θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από -04 (μείον 4) έως 12 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -01 (μείον 1) έως 16 και στη νησιωτική χώρα από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.

Ο καιρός σε Αττική, Θεσσαλονίκη

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας το απόγευμα.
Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 που βαθμιαία θα γίνουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και από το βράδυ στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και το βράδυ είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -02 (μείον 2) έως 12 βαθμούς Κελσίου. 

Ο καιρός στην υπόλοιπη Ελλάδα

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις αρχικά αυξημένες στα δυτικά και γρήγορα και στις υπόλοιπες περιοχές. Τοπικές βροχές από το απόγευμα κυρίως στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Λίγα χιόνια στα ορεινά.
Ανεμοι: Δυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -04 (μείον 4) έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αρχικά στα βόρεια και από το μεσημέρι στις υπόλοιπες περιοχές. Από το απόγευμα θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νότια. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου.
Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 5 που γρήγορα θα ενισχυθούν σε 4 με 6 και από το απόγευμα στα νότια τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Τοπικές νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα νότια από το απόγευμα πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Εξασθένηση των φαινομένων τη νύχτα.
Ανεμοι: Αρχικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια 6 μποφόρ, που γρήγορα θα γίνουν νοτιοδυτικοί και θα ενισχυθούν σε 5 με 6, από το απόγευμα τοπικά 7 και από το βράδυ στα νότια έως 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 01 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές οι οποίες από το μεσημέρι θα ενταθούν. Από το βράδυ θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 που γρήγορα θα γίνουν νοτιοδυτικοί 5 με 7 και από το βράδυ τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα ενταθούν και το βράδυ θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες .
Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ, που βαθμιαία θα ενισχυθούν σε 5 με 7 και αργά το βράδυ τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες αρχικά στα δυτικά και γρήγορα και στις υπόλοιπες περιοχές. Από το απόγευμα θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Λίγα χιόνια στα ορεινά.
Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -01 (μείον ένα) έως 13 βαθμούς Κελσίου.

newsit

Διαβάστε Περισσότερα » "Καιρός αύριο: Ανεβαίνει η θερμοκρασία και έρχονται ισχυροί νοτιάδες – Πού θα πέσουν βροχές και χιόνια"

Καλαμάτα: 16χρονος μαχαίρωσε 42χρονο έξω από νυχτερινό κατάστημα

Ακόμα ένα σοβαρό περιστατικό βίας συνέβη σήμερα, ξημερώματα Κυριακής στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 4π.μ. το πρωί, ένας 16χρονος και ένας 42χρονος διαπληκτίστηκαν σε νυχτερινό κατάστημα διασκέδασης, στην οδό Υπαπαντής, στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας. Λίγο αργότερα εξήλθαν από το κατάστημα και εκεί ο 16χρονος φέρεται  να τραυμάτισε τον 42χρονο άνδρα με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι, στα πόδια.

Ο 42χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ την ίδια στιγμή η αστυνομία αναζητά τον 16χρονο, που έχει ταυτοποιηθεί για την επίθεση, και διαφεύγει της σύλληψης.

ertnews

Διαβάστε Περισσότερα » "Καλαμάτα: 16χρονος μαχαίρωσε 42χρονο έξω από νυχτερινό κατάστημα "

Αλλαγές στη στρατιωτική θητεία με βάση το «φινλανδικό μοντέλο» προαναγγέλλει ο Νίκος Δένδιας

Αλλαγές στην στρατιωτική θητεία προαναγγέλλει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, ο οποίος απορρίπτει το μοντέλο του επαγγελματικού στρατού, ενώ σημειώνει πως ο χρόνος της θητείας δεν χρειάζεται να αλλάξει.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής» ο κ. Δένδιας σημειώνει πως θα ισχύσει μια νέα πραγματικότητα στην στρατιωτική θητεία, με γνώμονα το να μετατραπεί από «θητεία-αγγαρεία» σε «θητεία-ευκαιρία».

Προκρίνει μάλιστα ως πρότυπο το φινλανδικό μοντέλο, προσαρμοσμένο φυσικά στην ελληνική πραγματικότητα. Και εξηγεί: «Που σημαίνει η θητεία να προσδίδει δυνατότητες στον οπλίτη, αλλά επίσης να του παρέχει τακτική επανεκπαίδευση, ώστε να είναι ενσωματωμένος σε μια μονάδα στην οποία να μπορεί να λειτουργήσει και στο μέλλον, παρακολουθώντας τα νέα οπλικά συστήματα, τα νέα δόγματα, τις νέες δυνατότητες».

Ο κ. Δένδιας σημειώνει πως για τις αλλαγές στη στρατιωτική θητεία – που θα γίνουν σταδιακά – θα επιδιωχθεί μια ευρύτατη κοινωνική και πολιτική συναίνεση. «Αλλά αυτό το οποίο υπάρχει σήμερα, με μονάδες που έχουν πληρότητα 25 και 30% διεσπαρμένες ανά την χώρα, δεν νομίζω ότι μπορεί να είναι η πραγματικότητα του 21ου αιώνα, αν θέλουμε να σεβόμαστε τον εαυτό μας και τις ανάγκες της πατρίδας μας. Το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων πρέπει να πάψει να διαπιστώνεται από παρελάσεις».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου της «Κ», Βασίλη Νέδου, αν αυτές οι αλλαγές συνεπάγονται και αύξηση της θητείας, ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας απαντά: «Όχι, δεν σημαίνει αύξηση στον χρόνο θητείας. Ξέρετε, αν αυξάνεις τον μη παραγωγικό χρόνο, απλώς δεν κερδίζεις τίποτα. Αυτό το οποίο χρειάζεται είναι μια διαφορετική προσέγγιση. Πώς εκμεταλλεύεσαι το ανθρώπινο κεφάλαιο του Έλληνα πολίτη, ο οποίος με περηφάνια φοράει τη στολή του οπλίτη της χώρας. Και επειδή δεν χρειάζεται να επανεφεύρουμε τον τροχό, επιλέγουμε επιτυχημένα παραδείγματα από το εξωτερικό, προσαρμόζοντάς τα στα δικά μας δεδομένα».

Κατά τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας η Ελλάδα χρειάζεται ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις διότι αντιμετωπίζει πραγματικές απειλές.

«Δεν το κάνει επειδή το επιλέγει, μακάρι να ήμασταν ένα κράτος σαν το Λουξεμβούργο. Μια επιλογή θα ήταν ένας αμιγώς επαγγελματικός στρατός. Η δική μου προσωπική απάντηση και η κυβερνητική απάντηση είναι αρνητική. Πιστεύουμε στον στρατό των πολιτών. Βεβαίως με επαγγελματικά στελέχη, αλλά όχι αμιγώς με επαγγελματικά στελέχη. Από εκεί και πέρα, αυτός ο στρατός των πολιτών για να έχει μια αξία να λέγεται στρατός, οφείλει να είναι καλά εκπαιδευμένος και να είναι ενταγμένος σε αξιόμαχες μονάδες. Μονάδες με 25% πληρότητα, των οποίων το 75% θα συμπληρωθεί από εφέδρους οι οποίοι είναι ανεκπαίδευτοι, δεν είναι αξιόμαχες μονάδες», λέει χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας.

Ποιό είναι το «φινλανδικό μοντέλο» στρατιωτικής θητείας

Κατά το Σύνταγμα της Φινλανδίας «κάθε Φινλανδός πολίτης είναι υποχρεωμένος να συμμετέχει στην υπεράσπιση της πατρίδας ή να τη συνδράμει σύμφωνα με το νόμο».

Έτσι κάθε άνδρας Φινλανδός πολίτης ηλικίας 18-60 ετών είναι υπόχρεος για στρατιωτική θητεία, ενώ οι γυναίκες μπορούν να το ζητήσουν σε εθελοντική βάση.

Η στρατιωτική θητεία διαρκεί κατά περίπτωση έως έναν χρόνο: είναι πχ διαφορετική για κάποιον που εκπαιδεύεται για καθήκοντα βαθμού που απαιτούν ειδικές δεξιότητες και διαφορετική (μεγαλύτερη) για όσους ολοκληρώνουν άοπλη υπηρεσία.

Μετά τη στρατιωτική θητεία, το προσωπικό εντάσσεται στην εφεδρεία στην οποία παραμένει μέχρι την ηλικία των 50 ετών (αξιωματικοί και υπαξιωματικοί μέχρι τα 60), λαμβάνοντας επανεκπαίδευση που μπορεί να φτάσει τμηματικά ακόμη και τις 150 ημέρες (200 για αξιωματικούς και υπαξιωματικούς).

onalert

Διαβάστε Περισσότερα » "Αλλαγές στη στρατιωτική θητεία με βάση το «φινλανδικό μοντέλο» προαναγγέλλει ο Νίκος Δένδιας"

Νέος Κόσμος: Τουλάχιστον 97 κάλυκες βρέθηκαν στο σημείο της εκτέλεσης – Την είχαν «στημένη» στον Ζαμπούνη έξω από το βενζινάδικο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με τη μαφιόζικη εκτέλεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (14/1) στον Νέο Κόσμο.

Σύμφωνα με την νεότερη ενημέρωση, μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί 97 κάλυκες εξωτερικά του αυτοκινήτου. Εσωτερικά υπάρχουν και άλλοι, οι οποίοι θα καταμετρηθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Το αυτοκίνητο του θύματος ήταν θωρακισμένο, αλλά με κακή θωράκιση όπως δείχνει το αποτέλεσμα. Το θύμα μόλις βγήκε από το πρατήριο και μπήκε στο αυτοκίνητο του δέχτηκε την επίθεση. Στις κάμερες βλέπουν ότι οι δράστες αλλάζουν τουλάχιστον μία φορά ο καθένας γεμιστήρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Law and Order» ο 44χρονος είναι ο Βαγγέλης Ζαμπούνης.

Η δολοφονία αποδίδεται από την Αστυνομία σε συμβόλαιο θανάτου, στο πλαίσιο ξεκαθαρίσματος μεταξύ νονών της νύχτας, καθώς το θύμα θεωρούνταν από τα μεγάλα ονόματα στον συγκεκριμένο χώρο, ενώ είχε γίνει και πάλι απόπειρα σε βάρος του το 2018 στον Πειραιά (τον Οκτώβριο του 2018 δέχθηκε τρεις σφαίρες έξω από τα γραφεία της Aegean στην Ακτή Κονδύλη και μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο Τζάνειο) και έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για σωρεία επιθέσεων και άλλα αδικήματα. Το όνομα του έχει εμπλακεί και σε ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο Βαγγέλης Ζαμπούνης θεωρούταν στη «νύχτα» το αντίπαλο δέος του Βασίλη Στεφανάκου που έχει δολοφονηθεί επίσης το 2018 στο Χαϊδάρι (οι εκτελεστές τον «γάζωσαν» με 22 σφαίρες).

Νέος Κόσμος: Το χρονικό της μαφιόζικης εκτέλεσης

Άγνωστοι «γάζωσαν» με πολεμικό τυφέκιο καλάσνικοφ το θύμα, την ώρα που είχε βγει από το βενζινάδικο, το οποίο ήταν ιδιοκτησίας του και άνοιξε την πόρτα για να μπει στο θωρακισμένο αυτοκίνητο του, αλλά δεν πρόλαβε.

Οι δράστες, οι οποίοι είχαν στήσει καρτέρι στον 44χρονο Ζαμπούνη, σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν τρεις ή τέσσερις και επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, ενώ πιθανολογείται ότι υπήρχε και δεύτερη ομάδα υποστήριξης, καθώς μετά την δολοφονία εθεάθη και μία μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού να απομακρύνεται από το σημείο.

Οι εκτελεστές πυροβόλησαν τον Βαγγέλη Ζαμπούνη, ο οποίος προσπάθησε να καλυφθεί μέσα στο θωρακισμένο όχημα, αλλά δεν τα κατάφερε και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Στον τόπο του εγκλήματος έχουν βρεθεί από την Αστυνομία 97 κάλυκες από καλάσνικοφ!

Αμέσως μετά τη δολοφονία οι δράστες διέφυγαν με το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Το καμένο αυτοκίνητο, μάρκας Lexus που εντοπίστηκε στο Σχιστό Κορυδαλλού πριν από λίγο από την ΕΛ.ΑΣ. εικάζεται πως πρόκειται για το όχημα των δραστών της.

Την έρευνα για τη δολοφονία ανέλαβε το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών.

 lawandorder

Διαβάστε Περισσότερα » "Νέος Κόσμος: Τουλάχιστον 97 κάλυκες βρέθηκαν στο σημείο της εκτέλεσης – Την είχαν «στημένη» στον Ζαμπούνη έξω από το βενζινάδικο "

Τουρκία: Επιστρέφει το εισιτήριο εισόδου για τους τουρίστες στην Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη

Επιστρέφει από αύριο Δευτέρα (15.1.2024) η επιβολή εισιτηρίου στους τουρίστες άλλων εθνικοτήτων για την είσοδό τους στην Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη, καθώς τίθεται σε ισχύ η αντίστοιχη απόφαση του τουρκικού υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.

Το υπουργείο ολοκλήρωσε το διαχωρισμό των εισόδων για εκείνους που θα μπαίνουν στο μνημείο ως προσκυνητές και εκείνους που θα το επισκέπτονται για πολιτιστικούς ή τουριστικούς σκοπούς. Η είσοδος για τους αλλοδαπούς που θα εισέρχονται στην Αγία Σοφία για τουριστικούς σκοπούς ανέρχεται στα 25 ευρώ.

Σχετική ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού αναφέρει: «Στο πλαίσιο των εργασιών αποκατάστασης και προστασίας του μνημείου που ξεκίνησε ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Μεχμέτ Έρσοϊ προβλέπεται η εγκατάσταση εκδοτηρίου εισιτηρίων σε συγκεκριμένο μέρος που έχει ήδη προετοιμαστεί για τους επισκέπτες και θα τεθεί σε λειτουργία στις 15 Ιανουαρίου.

Επιπλέον έχει γίνει η εγκατάσταση καμερών ασφαλείας, συστημάτων ανίχνευσης πυρκαγιάς καθώς και συστημάτων ανακοίνωσης έκτακτης ανάγκης, ενώ έχουν ληφθεί μέτρα προστασίας κατά μήκος της διαδρομής περιήγησης στα αξιοθέατα του τεμένους».

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι «οι υπήκοοι της Τουρκικής Δημοκρατίας που θα επισκέπτονται για σκοπούς θρησκευτικής λατρείας το τέμενος θα συνεχίσουν να εισέρχονται δωρεάν από την προβλεπόμενη για αυτό το λόγο είσοδο».

ΑΠΕ – ΜΠΕ/newsit

Διαβάστε Περισσότερα » "Τουρκία: Επιστρέφει το εισιτήριο εισόδου για τους τουρίστες στην Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη"

Μαφιόζικη εκτέλεση 44χρονου τη νύχτα στον Νέο Κόσμο – Τον «γάζωσαν» με σφαίρες - Το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε καμμένο στο Δαφνί

Εν ψυχρώ δολοφονία ενός 44χρονου συνέβη στις 2 τα ξημερώματα, έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων, στο Νέο Κόσμο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 44χρονος ιδιοκτήτης του πρατηρίου βρισκόταν μέσα στο μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητό του, ένα μαύρο τζιπ, στη συμβολή των οδών Ηλία Ηλιού και Φρατζή.

Οι δράστες πλησίασαν το θύμα με αυτοκίνητο και πυροβόλησαν δεκάδες φορές με καλάσνικοφ και πιστόλι.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνέλλεξαν πάνω από 70 κάλυκες.

Το θύμα ήταν άτομο γνωστό στις αρχές καθώς το όνομά του υπήρχε σε δικογραφίες για υποθέσεις της νύχτας και ξεκαθαρίσματα λογαριασμών.

Σύμφωνα με τον Γ. Καλλιακμάνη στον ΣΚΑΪ, το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε καμμένο στο Δαφνί.

Οι έρευνες συνεχίζονται και προανάκριση για το αιματηρό περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο και ισχυρή αστυνομική δύναμη, που απέκλεισε την περιοχή.

skai

Διαβάστε Περισσότερα » "Μαφιόζικη εκτέλεση 44χρονου τη νύχτα στον Νέο Κόσμο – Τον «γάζωσαν» με σφαίρες - Το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε καμμένο στο Δαφνί"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news