facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 12 Μαΐου 2024

ΣΟΚ στη Δυτ. Αχαΐα: 62χρονη βιάστηκε από 23χρονο - Συνελήφθη ο δράστης μετά από μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση

Τον βιασμό της από 23χρονο αλλοδαπό σε χωράφι, στην περιοχή των Νιφορεΐκων, στη Δυτική Αχαΐα, κατήγγειλε 62χρονη γυναίκα.

Στην ΕΛ.ΑΣ σήμανε συναγερμός με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη από την Αστυνομία, ενώ στη συνέχεια αναγνωρίστηκε από την παθούσα. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 η γυναίκα κατήγγειλε ότι βιάστηκε κι ενώ εκτελούσε αγροτικές εργασίες, το απόγευμα της Κυριακής.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ με τη σχηματιζόμενη σε βάρος του δικογραφία, ο αλλοδαπός θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για τα περαιτέρω...

tempo24

Διαβάστε Περισσότερα » "ΣΟΚ στη Δυτ. Αχαΐα: 62χρονη βιάστηκε από 23χρονο - Συνελήφθη ο δράστης μετά από μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση"

Τριγμοί και στη Βόρεια Μακεδονία, «άκυρη η ορκωμοσία της Σιλιάνοφσκα»

H Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα, ορκίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής όχι με το συνταγματικό όνομα της χώρας αλλά με το «Μακεδονία» ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων στην Ελλάδα και τις Βρυξέλλες.

Αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο υπουργός Δικαιοσύνης της Βόρειας Μακεδονίας, Κρέναρ Λόγκα, έγραψε στο Facebook ότι «η ασέβεια προς το συνταγματικό όνομα του κράτους καθιστά άκυρο τον όρκο της Σιλιάνοφσκα», πυροδοτώντας εξελίξεις.

«Πρέπει είτε να επαναληφθεί η διαδικασία είτε τη θέση του προέδρου της χώρας να αναλάβει προσωρινά ο πρόεδρος του κοινοβουλίου Γιόβαν Μίτρεσκι», πρόσθεσε ο Λόγκα.

Την ίδια ώρα, το μεγαλύτερο αλβανικό κόμμα στη Βόρεια Μακεδονία, το DUI του Αλί Αχμέτι, εκτίμησε πως η νέα πρόεδρος της χώρας Σιλιάνοφσκα κατά την ορκωμοσία της παραβίασε το Σύνταγμα και δημιούργησε κρίση στις σχέσεις της Βόρειας Μακεδονίας με την Ελλάδα.

«Λυπούμαστε για την ομιλία της Σιλιάνοφσκα. Με την πρώτη της κι όλας φράση παραβίασε το Σύνταγμα, μην αναφέροντας τη λέξη Δημοκρατία, ούτε την ονομασία Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, με όλες τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει κάτι τέτοιο.

Με την πρώτη της φράση προκάλεσε ήδη κρίση μεταξύ της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας και της Ελλάδας» δήλωσε ο Άρμπερ Αντέμι, βουλευτής του DUI.

ieidiseis

Διαβάστε Περισσότερα » " Τριγμοί και στη Βόρεια Μακεδονία, «άκυρη η ορκωμοσία της Σιλιάνοφσκα» "

Έντι Ράμα: Δεν υπάρχει ζήτημα για εμάς με τον Φρέντι Μπελέρη, είναι ιστορία της ελληνικής πολιτικής

«Δεν υπάρχει ζήτημα, δεν υπάρχει ιστορία για εμάς. Αυτή είναι ιστορία της ελληνικής πολιτικής. Δεν είναι δική μας ιστορία και δεν έχει να κάνει σε τίποτα με εμάς» είπε ο Έντι Ράμα, σε ερώτηση για την ομιλία του στην Αθήνα, ακριβώς ένα χρόνο από τη σύλληψη του Φρέντι Μπελέρη.

Μιλώντας στο Star, αμέσως μετά την ομιλία του στην Αθήνα, ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα, είπε μάλιστα, αναφερόμενος στις σχέσεις Ελλάδας – Αλβανίας:

«Ελπίζω πάρα πολύ ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε κάτι που ταιριάζει με την φανταστική σχέση μεταξύ των καθημερινών ανθρώπων Ελλάδας και Αλβανίας. Αξίζει να είναι καλύτερες και πρέπει να τους δώσουμε πολύ διαφορετικές πολιτικές».

Ο Έντι Ράμα, μίλησε στο Γαλάτσι το μεσημέρι της Κυριακής (12/5/24) για πάνω από μία ώρα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ήρθα για να προκαλέσω, ήρθα για να συναντήσω τον λαό μου».

newsit

Διαβάστε Περισσότερα » "Έντι Ράμα: Δεν υπάρχει ζήτημα για εμάς με τον Φρέντι Μπελέρη, είναι ιστορία της ελληνικής πολιτικής"

Ακράτα: Συνελήφθη 74χρονος για εμπρησμό - Είχε βάλει επτά φωτιές

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 74χρονου ως υπαίτιο για την πρόκληση επτά πυρκαγιών από πρόθεση στην περιοχή της Ακράτας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η δράση του, από τη Δευτέρα (6/5) έως και σήμερα Κυριακή, έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας.

Ο 74χρονος, ο οποίος είναι κάτοικος Κηφισιάς, αναμένεται να δικαστεί με τον νέο νόμο Φλωρίδη, κάτι που σημαίνει ότι θα σχηματιστεί δικογραφία για κακούργημα και η όποια ποινή θα είναι εκτιτέα.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

«Συνελήφθη σήμερα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από Αξιωματικούς του Κλιμακίου Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Κ.Α.Ε.Ε). Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Ακράτας και της Π.Υ. Αιγίου και μετά από συντονισμένη έρευνα, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης επτά (7) πυρκαγιών εν υπαίθρω από πρόθεση και κατ' εξακολούθηση, από 6 Μαΐου 2024 έως και σήμερα, στην περιοχή της Ακράτας στην Αχαΐα.

Στον προαναφερθέντα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, ενώ ενημερώθηκε και ο κ. Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καλαβρύτων».

Σημειώνεται ότι το τελευταίο 24ωρο, εκδηλώθηκαν 21 αγροτοδασικές πυρκαγιές οι οποίες αντιμετωπίστηκαν άμεσα στο αρχικό τους στάδιο. Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

Με ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική, κάνει έκκληση προς όλους τους πολίτες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων Αρχών.

protothema

Διαβάστε Περισσότερα » "Ακράτα: Συνελήφθη 74χρονος για εμπρησμό - Είχε βάλει επτά φωτιές "

Ζεμενίδης: Να πέσει η Τουρκία στη χειρότερη θέση της λίστας για τις θρησκευτικές ελευθερίες – Ετοιμάσαμε επιστολή

Για την Τουρκία και την υλοποίηση της απόφασης για τη μετατροπή σε τζαμί της Μονής της Χώρας μίλησε στην εκπομπή “ΕΡΤNews UPDATE” ο εκτελεστικός διευθυντής της Hellenic American Leadership Council, Έντι Ζεμενίδης.

Όπως είπε, ο πρωθυπουργός θα πρέπει να θέσει το θέμα στον Ταγίπ Ερντογάν, κατά την αυριανή τους συνάντηση. Παράλληλα, εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη δήλωση που έκανε το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ σχετικά με το θέμα.

Πιστεύω ότι ακόμα η Τουρκία δεν έχει πληρώσει καθόλου κόστος για αυτό που έκανε με την Αγία Σοφία και βλέπουμε ότι υπάρχουν και άλλα προβλήματα. Κάνουν ζημιά στην Αγία Σοφία όσοι μπαίνουν” είπε ο κ. Ζεμενίδης και ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται επιστολή προς την Επιτροπή των Ηνωμένων Πολιτειών για τη Διεθνή Θρησκευτική Ελευθερία (USCIRF), μέσω της οποία θα ζητηθεί να πέσει η Τουρκία στη χειρότερη θέση της λίστας που αφορά τις θρησκευτικές ελευθερίες.

Έχουμε ετοιμάσει μια επιστολή για την US Commission on International Religious Freedom (USCIRF), την επιτροπή που ανήκει στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις θρησκευτικές ελευθερίες. Βάλανε στην έκθεσή τους την Τουρκία στην δεύτερη κατηγορία από τους χειρότερους για τις θρησκευτικές ελευθερίες. Εμείς θέλουμε να την κατεβάσουν τώρα στη χειρότερη” είπε χαρακτηριστικά.

Αυτή θα είναι μια καινούργια επιστολή που θα βγει και θα σταλεί στην επιτροπή που συμβουλεύει το Υπουργείο Εξωτερικών για τα θρησκευτικά δικαιώματα. Η Τουρκία πρέπει να πάει τώρα, μετά από αυτό που έκανε στην Αγία Σοφία, στο ίδιο επίπεδο που είναι φέτος το Αζερμπαϊτζάν. Γιατί αυτά που κάνει η Τουρκία δεν είναι και τόσο διαφορετικά από ότι κάνει το Αζερμπαϊτζάν στους Αρμένιους” κατέληξε.

 

ertnews

Διαβάστε Περισσότερα » "Ζεμενίδης: Να πέσει η Τουρκία στη χειρότερη θέση της λίστας για τις θρησκευτικές ελευθερίες – Ετοιμάσαμε επιστολή"

Λοβέρδος: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών παραδόθηκε το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς

«Αυτά που συνέβησαν σήμερα στην ορκωμοσία της ΠτΔ στα Σκόπια επιβεβαιώνουν πόσο δίκιο είχαμε όλοι όσοι αντισταθήκαμε με σθένος στη συμφωνία των Πρεσπών αναφέρει σε ανακοίνωσή του για τις εξελίξεις στα Σκόπια ο πρόεδρος των «Δημοκρατών» Ανδρέας Λοβέρδος.

«Προσωπικά είχα διατυπώσει από τη πρώτη στιγμή την άποψη ότι με τη συμφωνία αυτή ουσιαστικά παραδίδουμε το όνομα της Μακεδονίας στη γειτονική χώρα» είπε έπίσης ο κ. Λοβέρδος και πρόσθεσε: 

«Το επεσήμανα με ιδιαίτερη έμφαση και την περίοδο της διεκδίκησης της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ χωρίς να βρω τότε ευήκοα ώττα από τους συνυποψηφίους μου.

Αποδεχόμενη το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» η Ελλάδα άνοιξε την πόρτα στους εθνικιστικές των Σκοπίων για να κάνουν αυτό που ξέρουν πολύ καλά και εκφράστηκε αμέσως μετά την εκλογή του VMRO δια της νέας ΠτΔ της γειτονικής χώρας. Οι ευθύνες του Αλέξη Τσίπρα είναι ιστορικές και ήδη βιώνουμε τις συνέπειες της συμφωνίας του με τον Ζόραν Ζάεφ. Ευθύνες όμως έχει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης γιατί δεν προέβλεψε τις αρνητικές εξελίξεις ούτε έλαβε κανένα προληπτικό μέτρο για να μη φτάσουμε σήμερα σε αυτή την κορυφαία πρόκληση.

Η αποχώρηση της Ελληνίδας πρέσβη από την ορκωμοσία είναι το ελάχιστο, που ασφαλώς δεν αρκεί. Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να αναλάβει όλες τις αναγκαίες διπλωματικές πρωτοβουλίες ώστε να γίνει αντιληπτό στα Σκόπια ότι τέτοιες προκλήσεις δεν μπορούν να μένουν χωρίς συνέπειες».

protothema
Διαβάστε Περισσότερα » " Λοβέρδος: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών παραδόθηκε το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς"

Εθνικιστικές φαντασιώσεις Ράμα: «Η Μπουμπουλίνα προέρχεται από οικογένεια που μιλούσε αλβανικά!»

Είναι να απορεί κανείς για τον σκοπό της επίσκεψης του Έντι Ράμα στην Ελλάδα, με τον Αλβανό πρωθυπουργό να δίνει ρεσιτάλ εθνικισμού καθώς δεν δίστασε χωρίς ντροπή να αναφέρει πως η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα ήταν… Αλβανίδα!

Ο Ράμα σε ένα απίστευτο αμόκ δεν δίστασε να παραχαράξει την ιστορία και να την γράψει όπως τον… βόλευε αποδεικνύοντας πως είναι και ανιστόρητος αλλά και επικίνδυνος!

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως «η Μπουμπουλίνα μεγάλωσε μέσα σε οικογένεια που μιλούσε αλβανικά»! Και όλα αυτά μέσα στην Ελλάδα!

Επεισόδια μεταξύ των Αλβανών, στο σημείο και η αδερφή του Κατσίφα

Επεισόδια σημειώθηκαν στο Γαλάτσι στο περιθώριο της σημερινής ομιλίας του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα.

Οπαδοί του Σαλί Μπερίσα οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κλειστό του Γαλατσίου ήρθαν αντιμέτωποι με υποστηρικτές του Έντι Ράμα.

Σύμφωνα με το MEGA στο σημείο βρέθηκε και η αδερφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα προκειμένου να εκφράσει τη δική της διαμαρτυρία.

lawandorder

Διαβάστε Περισσότερα » "Εθνικιστικές φαντασιώσεις Ράμα: «Η Μπουμπουλίνα προέρχεται από οικογένεια που μιλούσε αλβανικά!»"

Βόρεια Μακεδονία: Το μεγαλύτερο αλβανικό κόμμα στη χώρα κατηγορεί τη Σιλιάνοφσκα ότι παραβίασε το Σύνταγμα

Το μεγαλύτερο αλβανικό κόμμα στη Βόρεια Μακεδονία, το DUI του Αλί Αχμέτι εκτίμησε πως η νέα πρόεδρος της χώρας Σιλιάνοφσκα κατά την σημερινή της ορκωμοσία παραβίασε το Σύνταγμα και προκάλεσε κρίση στις σχέσεις της Βόρειας Μακεδονίας με την Ελλάδα.

«Λυπούμαστε για την ομιλία της Σιλιάνοφσκα-Ντάβκοβα. Με την πρώτη της κι΄ όλας φράση καταπάτησε το Σύνταγμα, μην αναφέροντας τη λέξη ούτε Δημοκρατία, ούτε την ονομασία Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, με όλες τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει κάτι τέτοιο… Με την πρώτη της φράση προκάλεσε ήδη κρίση μεταξύ της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας και της Ελλάδας», δήλωσε ο Άρμπερ Αντέμι, βουλευτής του DUI.

ertnews

Διαβάστε Περισσότερα » "Βόρεια Μακεδονία: Το μεγαλύτερο αλβανικό κόμμα στη χώρα κατηγορεί τη Σιλιάνοφσκα ότι παραβίασε το Σύνταγμα"

Λάρισα: Έδωσε σε τράπεζα για ανταλλαγή 40.000 ευρώ που ήταν κλεμμένα από τη Λιβύη την εποχή του Καντάφι

Τα χρήματα από τη Λιβύη έφτασαν στην Ελλάδα και τη Λάρισα. Στα χέρια ενός Βολιώτη που πήγε σε τράπεζα και ζήτησε να τα ανταλλάξει…

Τα 40.000 ευρώ ήταν σε χαρτονομίσματα των 200 € με τον υπεύθυνο της τράπεζας στη Λάρισα, να αντιλαμβάνεται πως ήταν κλεμμένα και να ειδοποιεί την αστυνομία. Ο κάτοχός τους, με καταγωγή από τον Βόλο, δήλωσε άγνοια και πλέον καλείται να εξηγήσει πώς βρέθηκαν στην κατοχή του. Τα χρήματα μεταφέρθηκαν όπως φαίνεται πριν από χρόνια από τη Λιβύη, την εποχή της ανατροπής του Μουαμάρ Καντάφι. Ο αριθμός τους «πρόδωσε» την αλήθεια, με τους αστυνομικούς να συνεχίζουν την έρευνα ώστε να διαπιστωθεί η άγνωστη αλήθεια στο παζλ της υπόθεσης.

Επτά χρόνια από τον εμφύλιο της Λιβύης κατασχέθηκαν στη Λάρισα 40.000 ευρώ κλεμμένα από την Κεντρική Τράπεζα της Λιβύης στη Βεγγάζη, χαρτονομίσματα των 200 ευρώ, που έδωσε προς ανταλλαγή σε τράπεζα της Λάρισας ένας 60χρονος Βολιώτης.

Τα χαρτονομίσματα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», έφεραν αριθμό σειράς που ανήκει στα τραπεζογραμμάτια (χαρτονομίσματα) συνολικής αξίας 159 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία αναφέρθηκε ότι εκλάπησαν από το Υποκατάστημα της Κεντρικής Τράπεζας της Λιβύης στη Βεγγάζη, κατά τον εμφύλιο πόλεμο στη Λιβύη, όταν μετά την ανατροπή και τη δολοφονία του Μουαμάρ Καντάφι, ομάδα ανταρτών φέρεται να κατέλαβε την Τράπεζα και να έκλεψε μυθικό ποσό και χρυσό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Ελέγχου και Διακίνησης Χρημάτων της Τράπεζας της Ελλάδας ήταν εκείνος που παρέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Μαΐου στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας το χρηματικό ποσό των 40.000 ευρώ σε εμφανώς φθαρμένα χαρτονομίσματα των 200 ευρώ, δηλώνοντας στην ΕΛ.ΑΣ. ότι τα χρήματα προσκόμισε νωρίτερα το πρωί της ίδιας ημέρας ένας 60χρονος Βολιώτης, προκειμένου να τα ανταλλάξει με καινούργια λόγω φθοράς.

Το χρηματικό ποσό κατασχέθηκε, με την ΕΛ.ΑΣ. να σχηματίζει δικογραφία για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος. Να διευκρινιστεί ότι η συναλλαγή δεν ολοκληρώθηκε, καθώς τα χαρτονομίσματα αναγνωρίστηκαν ως κλεμμένα με βάση τον συριακό τους αριθμό.

newsit

Διαβάστε Περισσότερα » "Λάρισα: Έδωσε σε τράπεζα για ανταλλαγή 40.000 ευρώ που ήταν κλεμμένα από τη Λιβύη την εποχή του Καντάφι"

Αστυπάλαια: Εντοπίστηκαν 65 μετανάστες

Λιμενική Αρχή της Αστυπάλαιας ειδοποιήθηκε από τον ευρωπαϊκό αριθμό κλήσης έκτακτης ανάγκης 112, για την ύπαρξη σκάφους με μεγάλο αριθμό επιβαινόντων, στην παραλιακή περιοχή Φυλλάδα της Αστυπάλαιας. Αμέσως, μετέβησαν στελέχη της που εντόπισαν είκοσι τέσσερις αλλοδαπούς, οι οποίοι επιβιβάστηκαν στο σκάφος και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Σκάλας στην Αστυπάλαια.

Επίσης, στην περιοχή Καμινάκεια εντοπίστηκαν από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. ακόμα σαράντα ένα αλλοδαποί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Σκάλας. Μία αλλοδαπή από τους εξήντα πέντε συνολικά, (27 άνδρες, 12 γυναίκες και 26 ανήλικοι) μεταφέρθηκε αρχικά στο Πολυδύναμο Ιατρείο Αστυπάλαιας και στη συνέχεια, διακομίστηκε με ελικόπτερο στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.

Σε περαιτέρω έλεγχο από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντοπίστηκε ύποπτο φουσκωτό σκάφος με επιβαίνοντες τους δύο αλλοδαπούς διακινητές των υπόλοιπων αλλοδαπών, ηλικίας 54 και 34 ετών. Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν για Παράνομη είσοδο στη χώρα, Υποχρεώσεις μεταφορέων – Κυρώσεις, Παράνομη κατοχή ταξιδιωτικού εγγράφου άλλου προσώπου και Πλαστογραφία.

Από τον Λιμενικό Σταθμό Αστυπάλαιας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας, δύο πιστοποιητικά ικανότητας αμφιβόλου γνησιότητας και ένα πιστοποιητικό εθνικότητας του σκάφους αμφιβόλου γνησιότητας.

aftodioikisi

Διαβάστε Περισσότερα » "Αστυπάλαια: Εντοπίστηκαν 65 μετανάστες"

Ηχηρή προειδοποίηση στη Βόρεια Μακεδονία: Παραβιάζεται κατάφωρα η Συμφωνία των Πρεσπών, λέει το υπουργείο Εξωτερικών

Ανακοίνωση για την τελετή ορκωμοσίας της Προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας εξέδωσε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών το οποίο κάνει λόγο για κατάφωρη παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τη νέα πρόεδρο της χώρας Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα.

Το υπουργείο Εξωτερικών, λίγη ώρα μετά την ηχηρή παρέμβαση που έκανε για το ίδιο θέμα και η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, δηλώνει κατηγορηματικά ότι η περαιτέρω πρόοδος στις διμερείς σχέσεις της με τη Βόρεια Μακεδονία καθώς και η ευρωπαϊκή πορεία της τελευταίας εξαρτώνται από την πλήρη εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών και κυρίως από τη χρήση της συνταγματικής ονομασίας της χώρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Κατά τη σημερινή ορκωμοσία της στη Βουλή, και παρά το γεγονός ότι στο επίσημο κείμενο του όρκου που της υπαγορεύθηκε η χώρα αναφερόταν ως «Βόρεια Μακεδονία», η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, κυρία Σιλιάνοφσκα-Ντάβκοβα, επέλεξε να αποκαλέσει τη χώρα της «Μακεδονία».

Η πράξη αυτή παραβιάζει κατάφωρα τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά και το Συντάγμα της γείτονος χώρας, το οποίο έχει εναρμονιστεί με τις διεθνείς της υποχρεώσεις. Η ελληνική κυβέρνηση, παρά τις αντιρρήσεις που είχε εκφράσει ως αντιπολίτευση κατά την κύρωση της συμφωνίας, τη σεβάστηκε ως επικυρωθείσα διεθνή συνθήκη που υπερέχει κάθε άλλης διάταξης νόμου.

Η Ελλάδα, στο πλαίσιο αυτό, δηλώνει κατηγορηματικά ότι η περαιτέρω πρόοδος στις διμερείς σχέσεις της με τη Βόρεια Μακεδονία καθώς και η ευρωπαϊκή πορεία της τελευταίας εξαρτώνται από την πλήρη εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών και κυρίως από τη χρήση της συνταγματικής ονομασίας της χώρας».

protothema

Διαβάστε Περισσότερα » " Ηχηρή προειδοποίηση στη Βόρεια Μακεδονία: Παραβιάζεται κατάφωρα η Συμφωνία των Πρεσπών, λέει το υπουργείο Εξωτερικών"

Αυστηρό μήνυμα Φον ντερ Λάιεν σε Βόρεια Μακεδονία: Πλήρης σεβασμός στη Συμφωνία των Πρεσπών για την ένταξή της στην ΕΕ

Αυστηρό, ξεκάθαρο μήνυμα στη Βόρεια Μακεδονία έστειλε η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, μετά το επεισόδιο με την πρόεδρο της χώρας, που παραβίασε τη Συμφωνία των Πρεσπών, κάνοντας λόγο για «Μακεδονία».

«Προκειμένου η Βόρεια Μακεδονία να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της προς την ένταξη στην ΕΕ, είναι υψίστης σημασίας η χώρα να συνεχίσει την πορεία των μεταρρυθμίσεων και τον πλήρη σεβασμό των δεσμευτικών συμφωνιών της, συμπεριλαμβανομένης της Συμφωνίας των Πρεσπών», τονίζει η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν με ανάρτησή της. 

Ωμή πρόκληση από την Σιλιάνοφσκα – Αποχώρησε από την ορκωμοσία η πρέσβης της Ελλάδας 

Υπενθυμίζεται πως η νέα πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα Ντάβκοβα κατά την ορκωμοσία της για την Προεδρία της Βόρειας Μακεδονίας αποκάλεσε τη χώρα της «Μακεδονία», προχωρώντας σε μία ευθεία, ωμή πρόκληση. 

Η Σιλιάνοφσκα αποκάλεσε τη χώρα ως «Μακεδονία», παρά το γεγονός ότι στο κείμενο του όρκου, το οποίο απήγγειλε ο πρόεδρος της απερχόμενης Βουλής, Γιόβαν Μίτρεσκι, καλώντας την Σιλιάνοφσκα να το επαναλάβει, η χώρα αναφερόταν ως «Βόρεια Μακεδονία».

Η απίστευτη πρόκληση σήκωσε «θύελλες». Ως ένδειξη διαμαρτυρίας η πρέσβης της Ελλάδας στη Βόρεια Μακεδονία, Σοφία Φιλιππίδου, η οποία είχε προσκληθεί στη συνεδρίαση της Βουλής για την ορκωμοσία της Σιλιάνοφσκα, αποχώρησε.

Τι είχε δηλώσει ο Μητσοτάκης μόλις μία ημέρα πριν

Σημειώνεται πως μόλις χθες σε συνέντευξή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε αυστηρό, ξεκάθαρο μήνυμα στη Βόρεια Μακεδονία, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «θα έχουμε ζητήματα αν όσα ακούστηκαν προεκλογικά, ακουστούν και μετεκλογικά».

«Παρακολουθώ με προβληματισμό κάποιες από τις δηλώσεις αξιωματούχων του VMRO και θα περιμένω την επίσημη τοποθέτηση του εντολοδόχου πρωθυπουργού για να δω πώς θα αναφερθεί στην ονομασία της χώρας του.

Προσωπικά είχα διαφωνήσει με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Δέχθηκα, όμως, τη συμφωνία στο πλαίσιο της συνέχειας του κράτους και αναγνώρισα ότι, παρά τη διαφωνία μου, οφείλω να τη σεβαστώ. Οι ίδιες απαιτήσεις υπάρχουν και τώρα από την ηγεσία της Βόρειας Μακεδονίας.

Θέλω να ελπίζω ότι αυτά που ακούστηκαν προεκλογικά, δεν θα ακουστούν και μετεκλογικά. Αν συμβεί αυτό, θα έχουμε ζητήματα», επεσήμανε ο πρωθυπουργός.

Η 71χρονη Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα εξελέγη πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών που διεξήχθη την Τετάρτη 8 Μαϊου, ως υποψήφια του VMRO-DPMNE, επικρατώντας, με ποσοστό 65%, του μέχρι σήμερα προέδρου της χώρας, Στέβο Πεντάροφσκι.

Παράλληλα με τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών διεξήχθησαν στη χώρα και οι βουλευτικές εκλογές, στις οποίες το δεξιό αντιπολιτευόμενο κόμμα VMRO-DPMNE κατήγαγε μεγάλη νίκη, καταλαμβάνοντας 58 εκ των 120 εδρών της Βουλής.

Το κόμμα αυτό ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τον συνασπισμό των αντιπολιτευόμενων αλβανικών κομμάτων «Αξίζει» για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

newsit

Διαβάστε Περισσότερα » "Αυστηρό μήνυμα Φον ντερ Λάιεν σε Βόρεια Μακεδονία: Πλήρης σεβασμός στη Συμφωνία των Πρεσπών για την ένταξή της στην ΕΕ"

Πώς θα διεξάγεται από αύριο η κυκλοφορία στη σήραγγα της Κατερίνης

Με αμφίδρομη κυκλοφορία θα διεξάγεται από αύριο στις 8 το πρωί έως και τις 13 Ιανουαρίου του 2025 η κυκλοφορία στη σήραγγα της Κατερίνης, εντός του ανακατασκευασμένου δεξιού κλάδου προς Θεσσαλονίκη , σε ό,τι αφορά τα οχήματα μικρού βάρους έως 3,5 τόνων.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, για τα μεγαλύτερα οχήματα, μικρού βάρους άνω των 3,5 τόνων, η κυκλοφορία και στις δύο κατευθύνσεις (τόσο προς Αθήνα, όσο και προς Θεσσαλονίκη) θα διεξάγεται μέσω της Περιφερειακής Οδού Κατερίνης και θα εκτρέπονται από τον Νότιο και τον Βόρειο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης (434ο και 438ο χιλιόμετρο αντίστοιχα) του αυτοκινητοδρόμου.

«Η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση. Υπενθυμίζεται ότι ο κλάδος προς Θεσσαλονίκη της σήραγγας θα παραδοθεί στην αμφίδρομη κυκλοφορία παρουσία του παρουσία του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Νίκου Ταχιάου. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, ο κ. Ταχιάος θα επιθεωρήσει «τις παρεμβάσεις που έγιναν από τον παραχωρησιούχο, «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.», στην ηλεκτροδότηση, στην εποπτεία, στον αυτόματο έλεγχο, στον αερισμό και στα συστήματα πυρανίχνευσης και πυρασφάλειας, που καθιστούν τη σήραγγα ασφαλέστερη για τους διερχόμενους οδηγούς». Η σήραγγα παρέμεινε καθολικά κλειστή από τις 8 Απριλίου 2024._

news

Διαβάστε Περισσότερα » " Πώς θα διεξάγεται από αύριο η κυκλοφορία στη σήραγγα της Κατερίνης"

Διαμαρτυρία της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για το επεισόδιο της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο Βόλο

Με αφορμή πρόσφατο επεισόδιο στις αίθουσες των δικαστηρίων του Βόλου με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, η πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ. της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) σε σημερινή ανακοίνωση, αναφέρει ότι «έχει εκδώσει, επανειλημμένα, δελτία Τύπου, για την αντίθετη προς τις άνω αρχές συμπεριφορά συγκεκριμένης δικηγόρου - αρχηγού πολιτικού κόμματος εντός των Δικαστηρίων της χώρας κατά την εκδίκαση υποθέσεων, στις οποίες εκπροσωπεί εντολείς της» και προσθέτει: «Η συμπεριφορά, που επιδεικνύει, εξακολουθητικά, η συγκεκριμένη δικηγόρος, πλην της παραβίασης των άνω αρχών και υποχρεώσεων του Δικηγόρου, δυσχεραίνει την απονομή της Δικαιοσύνης, καθότι αντίκειται στους κανόνες της Ποινικής Δικονομίας και σε καμία περίπτωση δεν συμβάλει στη Δίκαιη Δίκη».

Η ανακοίνωση της ΕΔΕ έχει ως εξής:

«Η θεσμική αποστολή του Δικηγόρου στην απονομή της Δικαιοσύνης ερείδεται σε διεθνή κείμενα (απόφαση 45/121 της 14-12-1990 του 8ου Συνεδρίου του ΟΗΕ, Σύσταση 21 (2000) της Επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης, Συνθήκη της Λισαβόνας, Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Κώδικας Δεοντολογίας CCBE κλπ.) καθώς και σε εθνικά (άρθρα 20 και 99 του Συντάγματος, Κώδικας Δικηγόρων και Κώδικας Δεοντολογίας Δικηγορικού Λειτουργήματος) στα οποία, μεταξύ των άλλων, προβλέπεται ότι οι Δικηγόροι οφείλουν να προασπίζονται όχι μόνο τα συμφέροντα των εντολέων τους αλλά και το δικαιϊκό σύστημα στο σύνολό του. Επίσης, τα άνω κείμενα αναγνωρίζουν ότι τόσο το λειτούργημα του Δικαστικού Λειτουργού όσο και του Δικηγόρου έχει περιβληθεί με αυξημένο Κύρος, διότι η Πολιτεία τους έχει εμπιστευθεί υψηλή αποστολή και δη αυτή της προστασίας του Κράτους Δικαίου.

Ο Κώδικας Δικηγόρων (άρθρα 34 επ.) προβλέπει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του Δικηγόρου και μεταξύ των υποχρεώσεών του συμπεριλαμβάνεται η θεμελιώδης υποχρέωσή του να απευθύνεται στους Δικαστές, στους Εισαγγελείς και στους Δικαστικούς Γραμματείς με υπευθυνότητα και σεβασμό και να τηρεί τον ελληνικό Κώδικα Δεοντολογίας Δικηγορικού Λειτουργήματος (άρθρ. 41), σύμφωνα με τον οποίο ο Δικηγόρος πρέπει να συμπεριφέρεται με αξιοπρέπεια, να συμβάλει στην επικράτηση της αλήθειας και του Δικαίου, να τηρεί ευπρέπεια και μετριότητα εκφράσεων στις ενέργειές του καθώς και να περιφρουρεί, πάντα, το κύρος του Δικηγορικού Λειτουργήματος.

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων έχει εκδώσει, επανειλημμένα, δελτία τύπου, για την αντίθετη προς τις άνω αρχές συμπεριφορά συγκεκριμένης δικηγόρου - αρχηγού πολιτικού κόμματος εντός των Δικαστηρίων της χώρας κατά την εκδίκαση υποθέσεων, στις οποίες εκπροσωπεί εντολείς της. Η συμπεριφορά, που επιδεικνύει, εξακολουθητικά, η συγκεκριμένη δικηγόρος, πλην της παραβίασης των άνω αρχών και υποχρεώσεων του Δικηγόρου, δυσχεραίνει την απονομή της Δικαιοσύνης, καθότι αντίκειται στους κανόνες της Ποινικής Δικονομίας και σε καμία περίπτωση δεν συμβάλει στη Δίκαιη Δίκη.

Το τελευταίο δε χρονικό διάστημα η αντιδεοντολογική και αντιδικονομική συμπεριφορά της συγκεκριμένης δικηγόρου παρατηρείται στα Δικαστήρια του Βόλου ενώ οι τριτοκοσμικές εικόνες απονομής της Δικαιοσύνης (προσβολές Δικαστηρίου, φωνασκίες, απαξιωτικές φράσεις περί χειραγώγησης της Δικαιοσύνης από τοπικό παράγοντα, παρεμπόδιση διέλευσης Δικαστή, αναφορές για μη νόμιμες κληρώσεις ενόρκων και Δικαστών κλπ.), που κάνουν το γύρο του κόσμου, εκθέτουν τη χώρα μας, κλονίζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στη Δικαιοσύνη και ενέχουν αμφισβήτηση της επικράτησης της αρχής του Κράτους Δικαίου στη χώρα μας.

Για την αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου και τη διαφύλαξη της αρχής της Δίκαιης Δίκης προς προστασία των πολιτών υποχρέωση έχουν τα αρμόδια όργανα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, στον οποίο ανήκει η ανωτέρω δικηγόρος, στον οποίο και θα διαβιβάσουμε τα πρακτικά της ανωτέρω δίκης στα Δικαστήρια του Βόλου καθώς και δημοσιεύματα με δηλώσεις της ιδίας, στα οποία στοχοποιεί συναδέλφους μας αλλά και εν γένει τη Δικαιοσύνη.

Η πολιτική ηγεσία δε του Υπουργείου Δικαιοσύνης, στην αρμοδιότητα της οποίας ανήκει η εξασφάλιση ενός νομοθετικού πλαισίου ορθής λειτουργίας της Δικαιοσύνης στη χώρα και η οποία επιχειρεί τον εκσυγχρονισμό της Δικαιοσύνης, οφείλει να καταδικάσει, άμεσα, το φαινόμενο αυτό ενώ η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων θα υποβάλει, άμεσα, προτάσεις για τη θεσμοθέτηση ενός πλήρους νομοθετικού πλαισίου στους Κώδικες Ποινικής και Πολιτικής Δικονομίας, που θα διασφαλίζει την ακώλυτη και απρόσκοπτη λειτουργία των Δικαστηρίων.»

protothema
Διαβάστε Περισσότερα » " Διαμαρτυρία της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για το επεισόδιο της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο Βόλο"

Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Μαλούχος – Δύο χρόνια πριν είχε πεθάνει ο αδερφός του, Βασίλης

Ο Γιάννης Μαλούχος πέθανε σε ηλικία 91 ετών, με τον Σπύρο Μπιμπίλα να γνωστοποιεί την είδηση του θανάτου του, με μία ανάρτησή του στο Facebook.

Δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου του. Αναφέρεται μόνο πως «έφυγε» δύο χρόνια, μετά τον θάνατο του αδερφού του, Βασίλη.

Στη δημοσίευση που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ανάρτησε δύο φωτογραφίες του ηθοποιού.

Στη λεζάντα έγραψε: «Ακόμα μία θλιβερή αποχώρηση σήμερα.. Ο παλαίμαχος καλός και πολυτάλαντος συναδελφός μας, ο τυπίστας ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου, Γιάννης Μαλούχος, έφυγε σημερα από την ζωή στα 91 του… Μετά τον αδελφό του Βασίλη που έφυγε πρόπερσι.. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη μέσα από τις δεκάδες ταινίες που ερμήνευε υπέροχους ρόλους.. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας συνάδελφε από όλους μας το ΣΕΗ, το ΤΑΣΕΗ, τον Διόνυσο, το ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ».

 

newsbeast 

Διαβάστε Περισσότερα » "Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Μαλούχος – Δύο χρόνια πριν είχε πεθάνει ο αδερφός του, Βασίλης"

Άρτα: Άνδρας μπήκε στο σπίτι ηλικιωμένης και άρπαξε 2.800 ευρώ

Εξιχνιάστηκε άμεσα από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας κλοπή, που έλαβε χώρα την Πέμπτη (9/5)  το πρωί σε χωριό της Άρτας, υπόθεση για την οποία ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπού.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος εισήλθε σε σπίτι ηλικιωμένης, από όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό 2.800 ευρώ.

Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μοτοποδήλατο, το οποίο χρησιμοποίησε ο κατηγορούμενος κατά την τέλεση της κλοπής.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.

lawandorder

Διαβάστε Περισσότερα » "Άρτα: Άνδρας μπήκε στο σπίτι ηλικιωμένης και άρπαξε 2.800 ευρώ"

Μήνυμα Μπελέρη από τη φυλακή: Ο Ράμα θέλει να προκαλέσει την Ελλάδα

Στις προθέσεις και τους στόχους της εκδήλωσης που διοργάνωσε στην Αθήνα ο Αλβανός πρωθυπουργός αναφέρεται σε ηχογραφημένο μήνυμά του μέσα από τη φυλακή ο Φρέντης Μπελέρης. Επισημαίνει πως στόχος του Έντι Ράμα είναι «να προκαλέσει την Ελλάδα, να κάνει επίδειξη δύναμης στο εσωτερικό της Αλβανίας και να κάμψει το ηθικό των Ελλήνων της περιοχής». «Δεν θα τα καταφέρει. Με την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια του Ελληνισμού, δεν μπορεί να παίξει κανείς» τονίζει ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας.

Η δήλωση του Φρέντη Μπελέρη:

«Η μέρα που διάλεξε ο Ράμα να έρθει στην πατρίδα μας, δεν είναι τυχαία! Είναι η μέρα που συμπληρώνεται ακριβώς ένας χρόνος από τη σύλληψή μου. Επέλεξε αυτήν την ημέρα, επειδή ενοχλήθηκε από την υποψηφιότητά μου. Θέλει να προκαλέσει την Ελλάδα, να κάνει επίδειξη δύναμης στο εσωτερικό της Αλβανίας και να κάμψει το ηθικό των Ελλήνων της περιοχής. Δεν θα τα καταφέρει. Με την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια του Ελληνισμού, δεν μπορεί να παίξει κανείς.»

Το βίντεο του μηνύματος:

newsbeast

Διαβάστε Περισσότερα » "Μήνυμα Μπελέρη από τη φυλακή: Ο Ράμα θέλει να προκαλέσει την Ελλάδα"

Ραφήνα: Τραυμάτισαν 67χρονη και 93χρονη σε ληστεία σε διώροφη κατοικία

Ληστεία πραγματοποιήθηκε σε σπίτι της περιοχής της Ραφήνας, όπου δύο άγνωστοι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους εισήλθαν από ανασφάλιστη θύρα σε διώροφο κτίριο, όπου με χρήση αντικειμένου και απειλή αιχμηρού αντικειμένου, ακινητοποιήσαν τις ένοικους.

Όπως έγινε γνωστό, τις τραυμάτισαν ελαφρά στο χέρι και στο κεφάλι αντίστοιχα, και αφαίρεσαν τιμαλφή άγνωστης αξίας και άγνωστο χρηματικό ποσό.

Οι παθούσες μεταφέρθηκαν με σταθμό ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» για παροχή πρώτων βοηθειών.

ertnews

Διαβάστε Περισσότερα » "Ραφήνα: Τραυμάτισαν 67χρονη και 93χρονη σε ληστεία σε διώροφη κατοικία"

Φθορές σε ξενοδοχείο μετά από πορεία στα Εξάρχεια – Μία σύλληψη

Φθορές σε ξενοδοχείο στην Χαριλάου Τρικούπη, προκάλεσε ομάδα 100 αντιεξουσιαστών στις 21:15 το βράδυ του Σαββάτου (11/5) στα Εξάρχεια.

Η ομάδα των αντιεξουσιαστών πραγματοποιούσε πορεία στους δρόμους της περιοχής, λίγη ώρα μετά από συγκέντρωση που πραγματοποίησαν στο Λόφο του Στρέφη.

Αφορμή στάθηκε, όπως καταγγέλουν «ο αποκλεισμός από αστυνομικές δυνάμεις στο θεατράκι» που υπάρχει στο λόφο.

Φτάνοντας έξω από το ξενοδοχείο, πέταξαν πέτρες και αντικείμενα με αποτέλεσμα να παρέμβουν οι άνδρες των ΜΑΤ.

Κατά την διάρκεια της έντασης συνελήφθη μια 19χρονη με τις κατηγορίες της απείθειας και βίας κατά υπαλλήλων, ενώ δυο ακόμη άτομα που προσήχθησαν, αφέθηκαν ελεύθερα.

lawandorder

Διαβάστε Περισσότερα » "Φθορές σε ξενοδοχείο μετά από πορεία στα Εξάρχεια – Μία σύλληψη"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news