facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Πάτρα: 23χρονη φοιτήτρια βρέθηκε κρεμασμένη! Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι

Σε σοκ βρίσκονται συγγενείς και φίλοι, 23χρονης φοιτήτριας του Πανεπιστημίου Πατρών, η οποία το απόγευμα της Παρασκευής, βρέθηκε κρεμασμένη στο σπίτι που διέμενε, στην οδό Θράκης, στην Πάτρα.

Πληροφορίες του tempo24 αναφέρουν ότι η νεαρή φοιτήτρια του Μαθηματικού, καταγόταν από την περιοχή της Αμαλιάδας, όπου επικρατεί μεγάλη αναστάτωση μόλις οι οικείοι της ενημερώθηκαν για το θλιβερό συμβάν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν η νεαρή εντοπίστηκε κρεμασμένη από κουρτινόξυλο, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, αν και από την ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκε σημείωμα το οποίο εξετάζεται.

Όλοι είχαν να πουν ένα καλό λόγο για την 23χρονη, η οποία ουδέποτε είχε δώσει αφορμή για το παραμικρό. Άπαντες είναι συγκλονισμένοι και ουδείς μπορεί να πιστέψει ότι η φοιτήτρια έφυγε από τη ζωή.

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη.

tempo24

Διαβάστε Περισσότερα » "Πάτρα: 23χρονη φοιτήτρια βρέθηκε κρεμασμένη! Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι"

Οι αγρότες έρχονται στην Αθήνα με τρακτέρ παρά το «όχι» Χρυσοχοΐδη – Στο τραπέζι αποκλεισμός δρόμων και λιμανιών

Οι αγρότες αναμένεται να μπουν στην Αθήνα με τρακτέρ παρά τη σχετική άρνηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ενώ φουντώνουν οι φωνές για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με αποκλεισμούς δρόμων και λιμανιών.

Η επιτροπή τους μπορεί να συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό σε καλό κλίμα, αλλά δεν ίσχυε το ίδιο και στη συνάντηση στο υφυπουργείο Μακεδονίας Θράκης με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Ο υπουργός ζήτησε να κατέβουν στο κέντρο χωρίς φανφάρες και τρακτέρ, αλλά εκείνοι διαφώνησαν.

«Εμείς θα έρθουμε. Την Τρίτη θα ξεκινήσουμε με τρακτέρ με λεωφορεία και με αυτοκίνητα και θα κάνουμε κάθοδο στην Αθήνα σε αυτό το μεγάλο συλλαλητήριο», είπε ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας Ρίζος Μαρούδας.

«Θέλουμε να πάμε ειρηνικά να κάνουμε το συλλαλητήριο μας και να σηκωθούμε να φύγουμε όμορφα και ωραία», είπε ο πρόεδρος αγροτικού συλλόγου Αλεξάνδρειας, Γιώργος Διαμαντόπουλος.

Κάθοδος και με πούλμαν

Το ραντεβού των αγροτών ορίστηκε στην Αλαμάνα, ενώ πληροφορίες του Mega ανέφεραν πως η κάθοδος θα γίνει από Ημαθία στο μπλόκο στην Αλεξάνδρειας και Πιερία στο μπλόκο Κολινδρού, όπου φορτηγά θα μεταφέρουν τρακτέρ μέχρι Αταλάντη.

Επίσης, θα γίνει και ναύλωση λεωφορείων από:

  • Λάρισα (Πλατύκαμπος)
  • Καρδίτσα Ε65
  • Τρίκαλα
  • Βόλος (Αλμυρός)
  • Στεφανοβίκειο

Πούλμαν και ΙΧ θα ξεκινήσουν από Μουδανιά (κόμβος Πορταριάς), από Γιαννιτσά Κιλκίς (μπλόκο Ευζώνων), από Θεσσαλονίκη (Δερβένι και Επανομή), από Σέρρες (μπλόκο Στρυμονικού) και από Έβρο.

Μάλιστα, στο Αίγιο οι αγρότες σκέφτονται να προχωρήσουν σε αποκλεισμό του λιμανιού της Αχαΐας και της Πάτρας, ενώ παράλληλα ετοιμάζουν την κάθοδό τους στην Αθήνα, δίνοντας ραντεβού στην Ομόνοια στις 5 το απόγευμα.

newsbeast

Διαβάστε Περισσότερα » "Οι αγρότες έρχονται στην Αθήνα με τρακτέρ παρά το «όχι» Χρυσοχοΐδη – Στο τραπέζι αποκλεισμός δρόμων και λιμανιών"

Αγρότες: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι σύλλογοι του Έβρου

Οι αγρότες του Έβρου αποφάσισαν να εντατικοποιήσουν τις κινητοποιήσεις τους, ενόψει και του πανελλαδικού συλλαλητηρίου που οργανώνεται στην Αθήνα την Τρίτη (20/02/2024).

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Ορεστιάδας, Ηλία Αγγελακούδη στην αποψινή σύσκεψη «αποφασίσαμε να προχωρήσουμε την Τρίτη στο κλείσιμο του τελωνείου του Ορμενίου από τις 12.00 ενώ θα ενισχυθεί με αγροτικά μηχανήματα το μπλόκο στον κόμβο των Καστανεών Έβρου όπου συνεχίζουμε με δίωρους αποκλεισμούς του δρόμου μετά το απόγευμα. Την επόμενη εβδομάδα θα ληφθούν νέες αποφάσεις ανάλογα με τα αντανακλαστικά που θα δείξει η κυβέρνηση στο μεγάλο συλλαλητήριο που ετοιμάζεται από τους αγρότες στην Αθήνα, το οποίο και στηρίζουμε.

Ο δήμαρχος Ορεστιάδας επισκέφθηκε χθες το μπλόκο κι έδωσε τη στήριξή του ενώ ψήφισμα στήριξης εξέδωσαν η Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών του Δήμου Ορεστιάδας, η τοπική ΓΣΕΕ, το Εργατικό Κέντρο, ο Δικηγορικός Σύλλογος, ο Εμπορικός Σύλλογος, ο Σύλλογος Λογιστών και έχουν καθημερινά φυσική παρουσία στο μπλόκο».

«Συνεχίζουμε το κλείσιμο του τελωνείου των Κήπων και το Σαββατοκύριακο από τις 19.00 έως τις 21.00, ενώ τη Δευτέρα θα εντατικοποιήσουμε τις κινητοποιήσεις», δηλώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Αγροτών Αλεξανδρούπολης, Κώστας Αλεξανδρής.

newsit

Διαβάστε Περισσότερα » "Αγρότες: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι σύλλογοι του Έβρου"

Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση για τη «Ρύθμιση Θεμάτων Τιμολόγησης Φαρμάκων»

O Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης υπέγραψε σήμερα, Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024, Υπουργική Απόφαση για τη «Ρύθμιση Θεμάτων Τιμολόγησης Φαρμάκων».

Σύμφωνα με τη νέα Υπουργική Απόφαση, η επιπλέον επιβάρυνση στα γενόσημα φάρμακα δεν μπορεί να υπερβαίνει το ύψος των τριών ευρώ για κάθε σκεύασμα.

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε:

«Κάθε εφαρμογή πολιτικής πρέπει να εξυπηρετεί διάφορους στόχους. Από τη μία, στην προκειμένη περίπτωση τον έλεγχο της φαρμακευτικής δαπάνης, πράγμα που είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε εάν θέλουμε να μπορούμε να διευκολύνουμε την είσοδο νέων καινοτόμων φαρμάκων στην τελική λίστα και αν είναι να σώσουμε περισσότερες ανθρώπινες ζωές και από την άλλη, να αποφύγουμε την υπερβολική επιβάρυνση των ασθενών στην περίπτωση που για τους δικούς τους λόγους δεν θέλουν να αλλάξουν το σκεύασμα το οποίο χρησιμοποιούν.

Η πρόσφατη απόφαση του ΕΟΠΥΥ, τι λέει; Λέει ότι ο ΕΟΠΥΥ αποζημιώνει το φτηνότερο γενόσημο. Αυτό δυνητικά δημιουργεί τον κίνδυνο ότι αν ένας ασθενής ή ο γιατρός του επιλέγει ένα ακριβότερο γενόσημο, η διαφορά επιβαρύνει τον ασθενή. Στις περισσότερες των περιπτώσεων αυτή η βάση είναι πάρα πολύ μικρή, γιατί οι τιμές των γενοσήμων είναι χαμηλές και κοντά η μία με την άλλη. Σε κάποιες όμως οριακές περιπτώσεις αυτό θα μπορούσε δυνητικά να είναι και αρκετά μεγάλη επιβάρυνση.

Για να αποφύγουμε, λοιπόν, αυτήν την στρέβλωση, που δεν αποτελεί πολιτική μας βούληση, προσέθεσα σε νέα Υπουργική Απόφαση “κόφτη” στα 3 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι για τα γενόσημα φάρμακα η επιπλέον επιβάρυνση ενός ασθενούς δεν μπορεί να είναι περισσότερη από 3 ευρώ ανά σκεύασμα.

Στόχος μας είναι με την πολιτική διείσδυση των γενοσήμων φαρμάκων να εξοικονομήσουμε από την δαπάνη χώρο για την εισαγωγή καινοτόμων θεραπειών που θα τις έχει απόλυτη ανάγκη ο κόσμος. Όταν ο ασθενής χρειαστεί ένα καινοτόμο φάρμακο, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να του το δώσουμε».

ertnews

Διαβάστε Περισσότερα » "Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση για τη «Ρύθμιση Θεμάτων Τιμολόγησης Φαρμάκων»"

Αγρότες απέκλεισαν το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, ετοιμάζεται μπλόκο στην Ιωαννίνων – Κοζάνης

Αγρότες από το νομό Ιωαννίνων  μετά την απόφαση της Επιτροπής  Αγώνα των γεωργοκτηνοπτηνοτροφικών οργανώσεων   βρίσκονται αυτή την ώρα στην Ηγουμενίτσα προκειμένου να συμπαρασταθούν στους συναδέλφους τους στη Θεσπρωτία για τον αποκλεισμό του λιμανιού .
Αύριο  αγρότες από τα Ιωάννινα θα αποκλείσουν με τα αγροτικά τους οχήματα την παλιά Ε.Ο Ιωαννίνων Κοζάνης στον κόμβο Καλπακίου .

Σημειώνεται πως  και  οι αγρότες στην Ήπειρο  αποφάσισαν να κλιμακώσουν τον αγώνα τους   χαρακτηρίζοντας τις    εξαγγελίες του πρωθυπουργού ως απαράδεκτες και χωρίς αντίκρισμα ενώ  απευθύνουν  και κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο μεγάλο συλλαλητήριο την ερχόμενη Τρίτη στην Αθήνα .

epirus-tv-news

Διαβάστε Περισσότερα » "Αγρότες απέκλεισαν το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, ετοιμάζεται μπλόκο στην Ιωαννίνων – Κοζάνης"

Χαλκίδα: Ανήλικοι έφτιαξαν με AI άσεμνες φωτογραφίες συμμαθήτριάς τους και τις διακινούσαν στο Διαδίκτυο

Μαθήτρια της Γ΄ Γυμνασίου από τη Χαλκίδα κατήγγειλε ότι δύο συμμαθητές της είχαν δημιουργήσει ψεύτικες άσεμνες με την ίδια και τις διακινούσαν σε κλειστές ομάδες σε κοινωνικό δίκτυο.

Σε βάρος των γονιών των αγοριών σχηματίστηκε δικογραφία.

Ειδικότερα, η μαθήτρια προσήλθε σήμερα Παρασκευή (16/2) στο ΑΤ Χαλκίδας μαζί με τη μητέρα της και κατήγγειλε ότι προ ημερών ενημερώθηκε από συμμαθητή της ότι άγνωστοι είχαν δημιουργήσει ηλεκτρονικά άσεμνο σκίτσο το οποίο είχε φωτογραφία του προσώπου της.

Η επεξεργασμένη φωτογραφία αναρτήθηκε αρχικά σε κλειστή ομάδα τεσσάρων ατόμων στο Instagram και εν συνεχεία μεταφορτώθηκε σε άλλη κλειστή ομάδα των 20 ατόμων στην ίδια πλατφόρμα.

Η ανήλικη υπέδειξε ως δράστες δύο συμμαθητές της.

Για το ζήτημα ενημερώθηκε η εισαγγελέας Ανήλικων Χαλκίδας, η οποία διέταξε το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος των γονιών των αγοριών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

protothema
Διαβάστε Περισσότερα » " Χαλκίδα: Ανήλικοι έφτιαξαν με AI άσεμνες φωτογραφίες συμμαθήτριάς τους και τις διακινούσαν στο Διαδίκτυο"

Καιρός αύριο: Ανεβαίνει η θερμοκρασία το Σάββατο

Άστατος θα είναι ο καιρός στην ανατολική και νότια χώρα, με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά από 00 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 04 έως 17 με 18 βαθμούς και στα νησιά από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Ο καιρός αύριο: Η πρόγνωση της ΕΜΥ για όλη τη χώρα

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με ασθενείς βροχές στα ανατολικά και τα βόρεια. Από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες τοπικές νεφώσεις.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στη δυτική Μακεδονία γενικά αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στη Χαλκιδική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 και βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια και βελτίωση από το απόγευμα.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στη νότια Εύβοια τοπικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές.
Άνεμοι: Βόρειοι 5 με 6 και τοπικά στις Κυκλάδες έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα Δωδεκάνησα.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά τμήματα της Μαγνησίας και τις Σποράδες.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στις Σποράδες έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

newsit

Διαβάστε Περισσότερα » "Καιρός αύριο: Ανεβαίνει η θερμοκρασία το Σάββατο"

Προληπτική ανάκληση σοκολάτας Lacta - Oreo λόγω πιθανής παρουσίας ξένου σώματος

Στην προληπτική ανάκληση, στην Ελλάδα, μεμονωμένης ποσότητας παρτίδων (OSK0934651, OSK0934652 και με ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από: 18/8/2024) του προϊόντος μπάρας σοκολάτας Oreo Lacta 37 γραμ., λόγω πιθανής παρουσίας ξένου σώματος (μικρού κομματιού πλαστικού), προχωρά με δική της πρωτοβουλία η Mondelēz Ελλάς Α.Ε.

Η παραπάνω προληπτική ανάκληση δεν αφορά καμία άλλη παρτίδα του συγκεκριμένου προϊόντος, καθώς επίσης και κανένα άλλο προϊόν Oreo, Lacta, ή άλλη κατηγορία προϊόντων της Mondelēz Ελλάς Α.Ε.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία με δική της πρωτοβουλία ενημέρωσε σχετικά τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ). Οι καταναλωτές που έχουν αγοράσει το συγκεκριμένο προϊόν καλούνται προληπτικά να μην το καταναλώσουν και να επικοινωνήσουν με το σημείο πώλησης με την απόδειξη αγοράς για επιστροφή χρημάτων, εφόσον επιθυμούν.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωσή της η εταιρεία «με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς το καταναλωτικό κοινό, τις αρμόδιες αρχές και φορείς λαμβάνει προληπτικά μέτρα για τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων της και την προστασία των καταναλωτών».

Για οποιοδήποτε ερώτημα, οι καταναλωτές μπορούν να έρθουν σε επαφή με τη γραμμή εξυπηρέτησης στο 800-11-81111 (από σταθερό τηλέφωνο χωρίς χρέωση), όπου μπορούν να λάβουν πρόσθετες πληροφορίες.

Το προϊόν διατίθεται στην Ελλάδα από τη Mondelēz Ελλάς Α.Ε.

protothema
Διαβάστε Περισσότερα » " Προληπτική ανάκληση σοκολάτας Lacta - Oreo λόγω πιθανής παρουσίας ξένου σώματος"

Επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ σε Ζεφύρι και Άνω Λιόσια – Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά

Ειδικές επιχειρησιακές δράσεις, της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και του Τμήματος Ασφαλείας Φυλής της Διεύθυνσης Ασφάλειας στην Δυτική Αττική, πραγματοποιήθηκαν για την καταπολέμηση της κατοχής και  διακίνησης ναρκωτικών.

  1. Ειδικότερα, συνελήφθησαν από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, απογευματινές ώρες της (13-2-24), 45χρονη και 48χρονος, ημεδαποί για διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και 55χρονος αλλοδαπός για κατοχή ναρκωτικών στην περιοχή του Ζεφυρίου.

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ατόμων που διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες, κυρίως ηρωίνη και κάνναβη, στην ευρύτερη περιοχή του Ζεφυρίου, επετεύχθη ο εντοπισμός των κατηγορουμένων και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δραστηριότητα.

Κατά την έρευνα στην κατοχή και στην οικία τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • 199,1 γραμμ. ηρωίνης,
  • 1 γραμμ. κάνναβης,
  • το χρηματικό ποσό των 580,5 ευρώ,
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
  • 2 κινητά τηλέφωνα.
  1. Επιπλέον συνελήφθη από Τμήμα Ασφαλείας Φυλής, πρωινές ώρες της 15-2-2024, 52χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων, στην περιοχή των Άνω Λιοσίων.

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με άτομο που αποθήκευε ναρκωτικές ουσίες στην οικία του στα Άνω Λιόσια, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και μετά από έρευνα στην εν λόγω οικία και στην κατοχή του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • 0,7 γραμμ. κάνναβης,
  • 46 φαρμακευτικά δισκία,
  • αεροβόλο όπλο,
  • βολίδα πυροβόλου όπλου και
  • μαχαίρα, τύπου ματσέτα μήκους 27 εκ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε Περισσότερα » "Επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ σε Ζεφύρι και Άνω Λιόσια – Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά "

Κορινθία: «Δεν στέλνουμε τα παιδιά μας σχολείο, διαφωνούμε με την ελληνική Παιδεία» - Τι λένε οι παλαιοχριστιανοί στις κατακόμβες

«Αδέλφια» αποκαλούν ο ένας τον άλλον όσοι ζουν στην μυστηριώδη κοινότητα στην ορεινή Κορινθία: Αυτοπροσδιορίζονται, μάλιστα, ως  «παλαιοχριστιανοί» και «Ρωμιοί» και όχι Έλληνες.

Ο πατέρας της οικογένειας που έγινε αφορμή για να έρθει στο φως η ύπαρξη αυτού του κοινοβίου μιλώντας στο MEGA αποκάλυψε πως δεν στέλνει κανείς τα παιδιά του στο σχολείο και αυτό γιατί διαφωνούν με την ελληνική εκπαίδευση.

«Είμαστε μια κοινότητα παλαιοχριστιανών, στα πρότυπα των παλαιόπιστων Ρωσίας, ή των Άμις στην Αμερική, που αρνούμαστε την τεχνολογική πρόοδο και ζούμε παραδοσιακά, όπως οι πρώτοι χριστιανοί», δήλωσε νωρίτερα ο ίδιος στο STAR. «Τη γυναίκα μου τη λέω αδελφή Σεβαστιανή και τον γιο μου αδελφό Νικόλαο. Είμαστε όλοι οι άνθρωποι αδέλφια» πρόσθεσε ο 45χρονος μιλώντας στο Star. Σύμφωνα με τον ίδιο υπάρχουν τέσσερις τέτοιες κοινότητες σε όλη την Ελλάδα.

Σχετικά με το επεισόδιο που έγινε το περασμένο Σάββατο και αποτέλεσε την αφορμή για την αποκάλυψη της υπόθεσης, υποστήριξε: «Ήρθε ένας λαθροθήρας το Σάββατο το βράδυ και κυνηγούσε σε απόσταση είκοσι μέτρων από μεμονωμένη οικία. Είχε εγκλωβίσει ένα θηλυκό γουρουνάκι και ήθελε να το δολοφονήσει». Ερωτηθείς μάλιστα για τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή του και τα τόξα, ο ίδιος είπε πως δεν είναι όπλα, αλλά «τεχνουργήματα».

«Στην αρχαία Ελλάδα τα τόξα θεωρούνταν ντροπή, είχαν δόρατα οι αρχαίοι Έλληνες. Επί Ρωμανίας, επειδή είμαστε Ρωμιοί εμείς, που σημαίνει όχι Έλληνες, ήρθε το τόξο στο Βυζάντιο. Το τόξο λοιπόν το έχουμε και στον θυρεό μας, το οποίο μας διαφοροποιεί από τους Έλληνες. Είναι ένα τεχνούργημα, το φτιάχνουμε με παραδοσιακό τρόπο και δεν το αντιμετωπίζουμε ως όπλο, είναι σημάδι του πολιτισμού μας» πρόσθεσε ο 45χρονος.

Υπενθυμίζεται ότι μέσα στο σπίτι αλλά και στο αυτοκίνητο του 45χρονου βρέθηκε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο αποτελούμενο από επτά αυτοσχέδια τόξα, 20 βέλη, ένα αυτοσχέδιο όπλο, τέσσερα μαχαίρια, ένα αεροβόλο όπλο, 102 σφαίρες κυνηγετικής καραμπίνας και 81 φυσίγγια από πολεμικό τυφέκιο.

«Είμαστε τέσσερα χρόνια εδώ»

Παράλληλα, η σύζυγός του έδειξε ένα λαγούμι που έχουν σκάψει με μήκος που φτάνει τα 30 μέτρα. Το λαγούμι οδηγεί σε έναν χώρο σαν εκκλησάκι. «Είναι χώρος λατρείας, μας έσπασαν την πόρτα» είπε μιλώντας στον Alpha δείχνοντας προς την είσοδο και λέγοντας ότι «καταλήγει σε έναν μεγαλύτερο χώρο που έχει το ιερό, τρούλο». Υπάρχει μάλιστα ακόμη και σύστημα εξαερισμού στη σπηλιά «για να μην μουχλιάζουν οι εικόνες» από την υγρασία που βγάζει η γη.

Οταν ρωτήθηκε γιατί το έσκαψαν υποστήριξε ότι «δεν έρχονται εδώ τα υλικά και δεν είχαμε χρήματα. Πώς θα θρησκευόμαστε, θα κοινωνάμε, θα βαφτιζόμαστε, θα παντρευόμαστε;» είπε και πρόσθεσε: «Αυτή είναι η ζωή μας. Είμαστε γύρω στα 4 χρόνια εδώ». Φροντίζουν μόνοι για το νερό και για το ψωμί τους, όπως είπε η ίδια, αφού καλλιεργούν σιτάρι.

Σε ερώτημα για το αν τα παιδιά πάνε
 σχολείο και αν κοινωνικοποιούνται, απάντησε πως «και στην εκκλησία πηγαίνουν και σε εκδηλώσεις πηγαίνουν και σε συγγενείς και σε φίλους. Ξέρουμε τους χωριανούς, πηγαίνουμε εκδρομές, δεν τα έχουμε κρυμμένα».

Για τον οπλισμό που βρέθηκε αναφέρθηκε στο τσεκούρι και στα τόξα λέγοντας ότι είναι στο πλαίσιο του πολιτισμού τους. Τα ΕΚΑΜ έψαχναν πράγματα για να λένε ότι κάτι έκαναν, βρήκαν κάποια μαχαίρια που δεν κόβουν ούτε κλωστή, είπε στον Alpha η γυναίκα.

Το χρονικό και οι απίστευτες εικόνες με τα λαγούμια

Αντιμέτωποι με ένα πρωτόγνωρο θέαμα βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας οι Αστυνομικοί των ΕΚΑΜ οι οποίοι πραγματοποιήσαν έφοδο σε ένα καλύβι σε ορεινή περιοχή των Τρικάλων Κορινθίας μετά από καταγγελία ότι ο 45χρονος ιδιοκτήτης του πυρπόλησε ένα αγροτικό όχημα το περασμένο Σάββατο.

Κάτω από τη χωμάτινη οικία και το παλιό τροχόσπιτο, στο οποίο εμέναν ο 45χρονος μαζί με τη γυναίκα του και τα τέσσερα παιδιά τους, οι Αστυνομικοί εντόπισαν ένα τούνελ που οδηγούσε σε μια ρεματιά. Παράλληλα, μέσα στο σπίτι αλλά και στο αυτοκίνητο του 45χρονου βρέθηκε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο.

Δείτε φωτογραφίες:

korinthia__2_

korinthia__3_

korinthia__4_

korinthia__5_

korinthia__6_

korinthia__1_

korinthia-2__2_

Το κρησφύγετο των «ανθρώπων των σπηλαίων» αποκαλύφθηκε μετά από την καταγγελία ενός κυνηγού ο οποίος το περασμένο Σάββατο είδε τον 45χρονο να βάζει φωτιά στο αγροτικό του και στη συνέχεια να ανοίγει πυρ. Ο 67χρονος κατήγγειλε την επίθεση σε βάρος του στο Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου και την επόμενη ημέρα οι Αστυνομικοί πήγαν στο κρησφύγετο του 45χρονου προκειμένου να τον συλλάβουν.

Μόλις χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού ο 45χρονος μαζί με τη γυναίκα του, το γιο του και την κόρη του άρχισαν να σπρώχνουν τους Αστυνομικούς ενώ η 22χρονη κόρη της οικογένειας άρπαξε ένα ξύλο και χτύπησε έναν Αστυνομικό στο κεφάλι. Στη συνέχεια, με όπλα στα χέρια έφυγαν από την καλύβα και τράπηκαν σε φυγή πυροβολώντας στον αέρα ώστε να μην τους ακολουθήσουν οι Αστυνομικοί.

Όπως καταγγέλει στο protothema.gr ο 67χρονος που δέχθηκε τα πυρά των «ανθρώπων των σπηλαίων», ο 45χρονος δεν δίστασε να πυροβολήσει την παρέα των κυνηγών μόλις αυτοί πλησίασαν το κρησφύγετό τους.

«Είχαμε πάει το προηγούμενο Σάββατο για κυνήγι εκεί όπως κάνουμε κάθε Σαββατοκύριακο. Μου είχαν πει ότι εκεί πάνω μένουν κάτι τρελοί. Ότι δεν πάνε καλά στα μυαλά τους και μένουν μέσα στο δάσος. Κατάλαβα ότι μου είχαν βάλει φωτιά στο αμάξι. Το είδα να καίγεται. Στη συνέχεια φωνάξαμε 'τι κάνεις;' και αυτοί μας τουφέκισαν» λέει ο 67χρονος ενώ εξηγεί πως πρόθεση του πιστολέρο ήταν να διώξει τους κυνηγούς ώστε να μην δουν τα «ύποπτα» δέντρα που ήταν φυτεμένα στην πλαγιά.

«Μαζευόμασταν και άλλοι κυνηγοί και για να μας αποσπάσουν την προσοχή έβαλαν φωτιά στο αμάξι. Για να μην τους καταλάβουμε. Ήθελαν να μας διώξουν. Φημίζεται ότι εκεί βάζουν περιέργα δενδρύλλια αλλά μετά αυτός πανικοβλήθηκε. Από το σπίτι ήρθε η ντουφεκιά. Ήταν ένας ταμπουρωμένος μέσα. Μια καλύβα είναι, ένα τροχόσπιτο και μάθαμε ότι έχει και 3-4 παιδιά αυτός. Αν δεν προλάβαινα το αυτοκίνητο να μην καεί θα είχαμε τα χειρότερα» αναφέρει ο κυνηγός που βρέθηκε αντιμέτωπος με τους «ερημίτες» της Ορεινής Κορινθίας.

protothema

Διαβάστε Περισσότερα » " Κορινθία: «Δεν στέλνουμε τα παιδιά μας σχολείο, διαφωνούμε με την ελληνική Παιδεία» - Τι λένε οι παλαιοχριστιανοί στις κατακόμβες"

«Όχι» Χρυσοχοΐδη στους αγρότες για την κάθοδο στην Αθήνα με τρακτέρ – «Ναι» με ΙΧ και λεωφορεία

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με εκπροσώπους από τους αγρότες αναφορικά με το συλλαλητήριο που ετοιμάζονταν να κάνουν στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, ο υπουργός είπε «όχι» στην κάθοδο των τρακτέρ στην πρωτεύουσα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης και στο επίκεντρο τέθηκε η απόφαση που ελήφθη κατά τη συνεδρίαση των αγροτών στη Νίκαια για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Ο υπουργός, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει η ΕΡΤ, δεν δέχθηκε την κάθοδο των αγορών στην Αθήνα με τρακτέρ, αλλά συναίνεσε να ταξιδέψουν με ΙΧ και λεωφορεία.

Οι αγρότες, ωστόσο, φαίνεται πως επιμένουν στην απόφασή τους.

Κατά τις πληροφορίες, το συλλαλητήριο θα λάβει χώρα το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης (20/2) και απομένει να φανεί εάν θα είναι με τρακτέρ ή μη.

Ο Ρίζος Μαρούδας, εκπρόσωπος του μπλόκου της Λάρισας, σε δηλώσεις του ανέφερε το παρασκήνιο της αρνητικής απόφασης:
«Ενημερώσαμε τον υπουργό για τη νέα απόφαση όλων των μπλόκων να πραγματοποιήσουμε ένα συλλαλητήριο στην Αθήνα και με τρακτέρ και με λεωφορεία ένα πολύ μεγάλο συλλαλητήριο την Τρίτη ώστε να αναδείξουμε τα προβλήματα που δεν έχει ικανοποιήσει η κυβέρνηση και γι’ αυτό συνεχίζουμε αυτή την κινητοποίηση και είμαστε ακόμα στον δρόμο. Η απάντηση που πήραμε σε πρώτη φάση είναι αρνητική σε σχέση με τα τρακτέρ στην Αθήνα για την κάθοδο. Όμως πιστεύουμε πως η κυβέρνηση θα το ξανασκεφτεί και όπως σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες έγιναν αντίστοιχες κινητοποιήσεις το ίδιο θα συμβεί και στη χώρα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εμείς σήμερα δηλώνουμε ότι θα υλοποιήσουμε την απόφαση που πήραμε στη Νίκαια την Τρίτη θα ξεκινήσουμε με τρακτέρ, λεωφορεία και αυτοκίνητα και θα κάνουμε κάθοδο στην Αθήνα για αυτό το μεγάλο συλλαλητήριο στο οποίο καλούμε και τον λαό της πρωτεύουσας όλοι μαζί να δώσουμε αυτή τη μάχη γιατί η δική μας η νίκη θα είναι και νίκη του λαού για να έχει φθηνότερα προϊόντα στο τραπέζι του. Δεν ξέρουμε ποια είναι η επιλογή της κυβέρνησης. Εμείς πιστεύουμε ότι θα πρέπει να υπάρχουν τα τρακτέρ στην Αθήνα είναι η μόνη εφικτή λύση για όλους. Ήδη έχουμε μαζέψει ικανοποιητικό αριθμό τρακτέρ και θα μαζέψουμε και άλλα. Έχουμε πολλά μπλόκα και τρακτέρ και θα δούμε τον τρόπο που θα συμμετέχουν όλες οι περιοχές. Αυτή είναι η απόφασή μας», πρόσθεσε.

lawandorder

Διαβάστε Περισσότερα » "«Όχι» Χρυσοχοΐδη στους αγρότες για την κάθοδο στην Αθήνα με τρακτέρ – «Ναι» με ΙΧ και λεωφορεία"

Όθωνας Ηλιόπουλος: Απουσίαζα από την ψηφοφορία για τα ομόφυλα ζευγάρια λόγω προσωπικού κωλύματος

Σε προσωπικό κώλυμα που προέκυψε την τελευταία στιγμή οφείλεται η απουσία του βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Όθωνα Ηλιόπουλου από την ψηφοφορία για την ισότητα στον πολιτικό γάμο, αναφέρει ο ίδιος.

Όπως εξηγεί σε ανακοίνωσή του, στηρίζει απερίφραστα το νομοσχέδιο και χαιρετίζει την ψήφισή του από την Βουλή «ως βήμα προόδου σε μια ανοιχτή και ισόνομη πολιτεία».

Η δήλωση του Όθωνα Ηλιόπουλου:

Ως βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνω την απερίφραστη υποστήριξή μου στο νομοσχέδιο «Ισότητα στον πολιτικό γάμο, τροποποίηση του Αστικού Κώδικα και άλλες διατάξεις» που αποτελεί πλέον και νόμο του κράτους που ανταποκρίνεται σε στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα των συμπολιτών μας και προάγει την ισότητα σε μία ανοιχτή και ανθρώπινη κοινωνία.

Η απουσία μου από την χθεσινή ονομαστική ψηφοφορία οφείλεται σε προσωπικό κώλυμα που δυστυχώς ανέκυψε την τελευταία στιγμή.

Χαιρετίζω την απόφαση της Βουλής των Ελλήνων ως βήμα προόδου σε μια ανοιχτή και ισόνομη πολιτεία.

Ο αγώνας μας για τα κοινωνικά δικαιώματα και για ένα κοινωνικό κράτος δικαίου με ελεύθερη κρατική παιδεία, εθνικό σύστημα υγείας και στήριξη των ευπαθών ομάδων της κοινωνίας μας είναι καθήκον του προοδευτικού κόσμου και θα συνεχιστεί χωρίς συμβιβασμούς.

protothema

Διαβάστε Περισσότερα » " Όθωνας Ηλιόπουλος: Απουσίαζα από την ψηφοφορία για τα ομόφυλα ζευγάρια λόγω προσωπικού κωλύματος"

Ίλιον: Απόπειρα ληστείας σε στάση λεωφορείου - Τρεις επιτέθηκαν σε 55χρονο

Ένας άνδρας 55 ετών περίμενε στη στάση του λεωφορείου επί της λεωφόρου Θηβών. Συγκεκριμένα, βρισκόταν στη στάση «Νεκροταφείο» στο Ίλιον.

Λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα, τον προσέγγισαν τρεις άγνωστοι.

Τον πλησίασαν και προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν με σκοπό να τον ληστέψουν. Ωστόσο, ο 55χρονος αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές. Οι τρεις κακοποιοί, χτύπησαν και τραυμάτισαν στο πρόσωπο τον άνδρα και χωρίς τελικά να καταφέρουν να του πάρουν τα χρήματα που είχε πάνω του, τράπηκαν σε φυγή. Το θύμα δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από σταθμό Ε.Κ.Α.Β. που κλήθηκε στο σημείο.

Η αστυνομία επιχειρεί να ταυτοποιήσει τους κακοποιούς για να τους συλλάβει.  

ieidiseis

Διαβάστε Περισσότερα » " Ίλιον: Απόπειρα ληστείας σε στάση λεωφορείου - Τρεις επιτέθηκαν σε 55χρονο "

Πέθανε στη φυλακή ο ηγέτης της ρωσικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι

Τον θάνατο του ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι ανακοίνωσαν οι σωφρονιστικές αρχές.

Ο Ναβάλνι είχε καταδικαστεί να παραμείνει στη φυλακή έως την ηλικία των 74 ετών.

Γεννήθηκε το 1976 κοντά στη Μόσχα και ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά.

Με την πολιτική άρχισε να ασχολείται ενεργά πίσω στις αρχές του 21ου αιώνα, αρχικά μέσα από το φιλοευρωπαϊκό φιλελεύθερο κόμμα Yabloko, από το οποίο ωστόσο εκδιώχθηκε μερικά χρόνια αργότερα ως «ακραίος».

Την πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα ο Ναβάλνι βρέθηκε στο στόχαστρο κριτικής ως «εθνικιστής». Ο ίδιος έχει πια απολογηθεί για κάποιες από τις θέσεις που είχε εκφράσει κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου.

Από το 2010 και έπειτα, ο Ναβάλνι θα άρχιζε να ερευνά και να δημοσιεύει στο διαδίκτυο στοιχεία για υποθέσεις κρατικής-κυβερνητικής διαφθοράς, προκαλώντας έτσι την ενόχληση της ρωσικής ηγεσίας.

Τον Δεκέμβριο του 2011 πήρε μέρος σε διαδηλώσεις κατά του Πούτιν και συνελήφθη, καταλήγοντας για περίπου δύο εβδομάδες στη φυλακή.

Απτόητος, ο ίδιος συνέχισε την αντιπολιτευτική του δράση βάζοντας στο στόχαστρο υποθέσεις κρατικής διαφθοράς μέσω της μη-κυβερνητικής οργάνωσης Anti-Corruption Foundation (FBK) την οποία ο ίδιος ίδρυσε το 2011.

Το 2012 συνελήφθη και πάλι σε διαδήλωση διαμαρτυρίας κατά του Πούτιν.

To 2013 καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε ετών για μια υπόθεση κατάχρησης-υπεξαίρεσης δημοσίου χρήματος (είχε κατηγορηθεί, πιο συγκεκριμένα, πως υπεξαίρεσε χρήματα από κρατική επιχείρηση ξυλείας στην πόλη Κίροφ, το διάστημα 2009-2010, όταν εκείνος διατηρούσε εκεί ρόλο τοπικού συμβούλου). Ο Ναβάλνι άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Την ίδια χρονιά (2013) έβαλε υποψηφιότητα για δήμαρχος της Μόσχας, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να εκλεγεί. Ήρθε δεύτερος, με 27%.

Το φθινόπωρο του 2013 μπήκε εκ νέου στο στόχαστρο της ρωσικής δικαιοσύνης που τον ενέπλεξε σε μια υπόθεση απάτης, επιβάλλοντάς του ποινή κάθειρξης τριάμισι ετών με αναστολή.

Κάποια από τα επόμενα χρόνια ο Ναβάλνι θα τα περάσει σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ θα δεχθεί και επιθέσεις (το 2017, με υγρό στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να χάσει μέρος της όρασής του από το ένα μάτι). Στο μεσοδιάστημα, δικαστήριο της Μόσχας θα διατάξει και το κλείσιμο της FBK, της μη-κυβερνητικής οργάνωσης κατά της διαφθοράς που εκείνος είχε ιδρύσει το 2011.

news

Διαβάστε Περισσότερα » " Πέθανε στη φυλακή ο ηγέτης της ρωσικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι"

Γεωργιάδης: Μέσα στην ημέρα ρύθμιση για τα γενόσημα – Ανώτατη επιβάρυνση των ασφαλισμένων τα 3 ευρώ

Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδη, μετά τις διαμαρτυρίες από πολίτες αλλά και φαρμακευτικούς συλλόγους για επιπλέον κόστος στα γενόσημα, ανακοίνωσε ότι μέσα στην ημέρα έρχεται σχετική ρύθμιση…

Συγκεκριμένα, όπως είπε στην ΕΡΤ ο Άδωνις Γεωργιάδης για τα γενόσημα, μετά τη ρύθμιση δε θα υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση που να ξεπερνά τα 3 ευρώ.

Δηλαδή για κανένα γενόσημο φάρμακο η διαφορά ασφαλιστικής τιμής και λιανικής τιμής δεν θα ξεπερνάει το ποσό αυτό.

Σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, «η εφαρμογή της πολιτικής στην πράξη καμία φορά δημιουργεί προβλήματα που δεν έχουμε υπολογίσει. Κλήθηκα να εφαρμόσω μια απόφαση των προηγούμενων πολιτικών ηγεσιών όσον αφορά την εξίσωση της ασφαλιστικής και της λιανικής τιμής στα γενόσημα φάρμακα.

Η βούληση μου ποτέ δεν ήταν η υπερβολική επιβάρυνση των πολιτών για αυτό το λόγο άμεσα εντός της ημέρας θα υπάρξει μια υπουργική απόφαση που θα κλειδώνει τη διαφορά στα 3 ευρώ κατά ανώτατη τιμή. Αυτό θεραπεύει όλες εκείνες τις περιπτώσεις που διαβάσατε και πολλοί μας είπαν και δικαίως τα παράπονα τους και οδηγεί και σε εξορθολογισμό της φαρμακευτικής δαπάνης καθώς εμείς θα εξακολουθούμε να αποζημιώνουμε το φθηνότερο γενόσημο αλλά και θα αποφύγουμε τις υψηλές επιβαρύνσεις».

newsit

Διαβάστε Περισσότερα » "Γεωργιάδης: Μέσα στην ημέρα ρύθμιση για τα γενόσημα – Ανώτατη επιβάρυνση των ασφαλισμένων τα 3 ευρώ"

Χαλκίδα: Έκλεψαν από ταβέρνα λάδι αξίας 5.000 ευρώ

Η άνοδος της τιμής του λαδιού έχει οδηγήσει σε επαναλαμβανόμενα περιστατικά κλοπών του συγκεκριμένου προϊόντος λόγω της υψηλής του τιμής.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο των κακοποιών μπήκε μεζεδοπωλείο που βρίσκεται επι της Αρεθούσης στη Χαλκίδα. Σαν τους ποντικούς είχαν τρυπώσει δυο άνδρες μέσα στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αφού πρώτα είχαν παραβιάσει την κεντρική πόρτα, με σκοπό την κλοπή μαγειρικού λαδιού. Όμως έγιναν αντιληπτοί με την αστυνομία να σπεύδει στο σημείο. Ο ένας από τους δυο δράστες πιάστηκε επ αυτοφώρω και συνελήφθη.

Πρόκειται για 46χρονο άντρα, ενώ αναζητείται ο συνεργός του αγνώστων στοιχείων. Κατάφεραν και αφαίρεσαν από το κατάστημα συνολικά 1.200 κιλά ηλιέλαιου και 510 κιλά ελαιόλαδου, συνολικής αξίας 5.000 ευρώ.

ieidiseis

Διαβάστε Περισσότερα » " Χαλκίδα: Έκλεψαν από ταβέρνα λάδι αξίας 5.000 ευρώ "

Αγροτικές κινητοποιήσεις: Νέο συλλαλητήριο στη Λέσβο – Στους δρόμους οι αγρότες

Οι αγροτικές κινητοποιήσεις συνεχίζονται, με αγρότες, κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους να εμφανίζονται διατεθειμένοι για μπλόκα και πολώρους αποκλεισμούς…

Νέα κινητοποίηση αναμένεται να πραγματοποιήσουν την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι στον κόμβο της Λάρσου οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Λέσβου μετά από πρόσκληση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του νησιού.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Η αδιάλλακτη στάση της κυβέρνησης απέναντι στα αιτήματα που προτάσσουν οι αγρότες όλης της χώρας μας οδηγεί στη συνέχιση του αγώνα. Η κυβέρνηση με τα μέτρα «ψίχουλα» που μας πετάει πάνω στο τραπέζι και τη συνέχιση της αντιλαϊκής – αντιαγροτικής πολιτικής που προωθεί κάτω από το τραπέζι, δείχνει ξεκάθαρα ότι ο βιοπαλαιστής, ο μικρομεσαίος αγρότης – κτηνοτρόφος της χώρας δεν είναι στις επιλογές της, όσο αφορά τη στήριξή του για να μείνει στη δουλειά του, για να μείνει στο χωριό του.

Στα βασικά και δίκαια αιτήματα που μόνο αν υλοποιηθούν θα επιτρέψουν τη συνέχιση της παραγωγικής δραστηριότητας δεν έδωσε καμία απάντηση. Ούτε καν δέσμευση. Αυτό οδηγεί όλον τον αγροτικό κόσμο στη κλιμάκωση του αγώνα του. Η Ομοσπονδία μετά από συνέλευση με τους αγροτικούς συλλόγους του νησιού αποφάσισε ότι τώρα είναι η ώρα να εκφραστεί πιο μαζικά, πιο δυναμικά η αγανάκτηση των αγροτοκτηνοτρόφων του νησιού.

Καλούμε όλες και όλους, αγρότες, κτηνοτρόφους, αλιείς, αμπελοκαλλιεργητές, μελισσοκόμους, εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, ανέργους, νέες και νέους να στηρίξουν τον αγώνα μας, γιατί είναι αγώνας όχι μόνο για την επιβίωση τη δική μας αλλά όλου του λαού. Για να μπορούμε εμείς να παράγουμε φτηνά ποιοτικά και σε προσιτές τιμές προϊόντα προς όφελος και κατανάλωση όλων μας.

Μετά την απόφαση που πάρθηκε από την πανελλαδική επιτροπή των μπλόκων στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια για κλιμάκωση του αγώνα με κάθοδο των τρακτέρ στην Αθήνα, καλούμε σε νέο Παλλεσβιακό συλλαλητήριο την Τρίτη 20 Φλεβάρη στις 12 το μεσημέρι στο κόμβο της Λάρσου.

Τα βασικά αιτήματα που μας βγάζουν στους δρόμους:

  •  Μείωση του κόστους παραγωγής, με μέτρα όπως:
  • Θεσμοθέτηση αγροτικού αφορολόγητου πετρελαίου.
  • Πλαφόν 7 λεπτά/Kwh στο αγροτοκτηνοτροφικό ρεύμα.
  • Επιδότηση μέσων, εφοδίων, ζωοτροφών και κατάργηση του ΦΠΑ.

— Να μην εφαρμοστεί η νέα ΚΑΠ και να γίνει επαναδιαπραγμάτευση πάνω σ’ αυτήν.

— Αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος σε καλλιέργειες που έχουν απώλεια παραγωγής η οποία δεν καλύπτεται από τον ΕΛΓΑ. (Ακαρπία της ελιάς).

–Άμεση αποζημίωση των κτηνοτρόφων που επλήγησαν από τον καταρροϊκό πυρετό.

— Αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ για όλες τις ζημιές και νόσους στο 100% της πραγματικής ζημιάς, και όχι της ασφαλιζόμενης αξίας.

— Να παρθούν μέτρα και να γίνονται έλεγχοι από την κυβέρνηση για να σταματήσουν οι «ελληνοποιήσεις» προϊόντων φυτικής, ζωικής και μελισσοκομικής παραγωγής.

— Τιμές που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής.

— Έργα υποδομής για την αντιπλημμυρική θωράκιση της χώρας».

newsit

Διαβάστε Περισσότερα » "Αγροτικές κινητοποιήσεις: Νέο συλλαλητήριο στη Λέσβο – Στους δρόμους οι αγρότες"

Με 175 «ναι» πέρασε τελικά το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Δεκτό, επί της αρχής, με 175 «ναι», 77 «όχι» και 2 «παρών» έγινε δεκτό το νομοσχέδιο «Ισότητα στον πολιτικό γάμο, τροποποίηση του Αστικού Κώδικα και άλλες διατάξεις».

Αρχικώς είχε ανακοινωθεί ότι το αποτέλεσμα ήταν «176» ναι και 76 «όχι», καθώς δεν είχε προσμετρηθεί σωστά η ψήφος του βουλευτή της ΝΔ, Γ. Καρασμάνη, η οποία είχε κατατεθεί εγγράφως και όχι με τη χρήση του ηλεκτρονικού συστήματος, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

newsbeast

Διαβάστε Περισσότερα » "Με 175 «ναι» πέρασε τελικά το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών"

Λίμνη Κερκίνη: Επέκταση της στεγάνωσης σε τμήματα του ανατολικού αναχώματος

Έργα επέκτασης της στεγάνωσης σε τμήματα του ανατολικού αναχώματος της λίμνης Κερκίνης πρόκειται να πραγματοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα. Η Περιφερειακή Επιτροπή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ενέκρινε την κατακύρωση του διαγωνισμού για το έργο, προϋπολογισμού δύο εκατομμυρίων ευρώ, μέσω του οποίου θα κατασκευαστεί διαφραγματικός τοίχος σε μήκος 1.150 μέτρων, ώστε να ενισχυθεί η αντιπλημμυρική προστασία των παραλίμνιων περιοχών.

Σημειώνεται ότι το ανατολικό ανάχωμα της λίμνης έχει συνολικό μήκος περίπου 15 χιλιόμετρα ενώ σε ορισμένα σημεία του παρατηρούνται από καιρό διαρροές, κυρίως όταν η στάθμη των υδάτων αυξάνεται. Το γεγονός αυτό ενέχει κινδύνους για την ευστάθεια του αναχώματος και κατ’ επέκταση για την ασφάλεια των κατάντι της λίμνης κατοικημένων περιοχών.

Στο μεταξύ προωθούνται από την Περιφέρεια αντιπλημμυρικά έργα στην Τάφρο 66 και στον ποταμό Λουδία. Η Περιφερειακή Επιτροπή ενέκρινε σε πρόσφατη συνεδρίασή της την υποβολή πρότασης εκ μέρους της υποδιεύθυνσης έργων δομών περιβάλλοντος της Περιφέρειας για τη χρηματοδότηση των έργων από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ με σκοπό την προστασία του παράκτιου μετώπου και των παρόχθιων περιοχών από τις πλημμύρες και τη διάβρωση.

Σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση, οι περιοχές στις οποίες θα γίνουν εργασίες δεν είναι φυσικά ρέματα, αλλά τεχνικά έργα που κατασκευάστηκαν στο πλαίσιο ευρύτερου αντιπλημμυρικού σχεδιασμού της περιοχής. Ύστερα, όμως, από ογδόντα χρόνια λειτουργίας χωρίς ουσιαστικές παρεμβάσεις συντήρησης, έχει μεταβληθεί η γεωμετρία τους και απαιτείται η συνολική παρέμβαση με σκοπό τη βελτίωση των έργων αντιπλημμυρικής προστασίας και της ομαλής παροχετευτικότητας των υδάτων.

Οι σχεδιαζόμενες ενέργειες επέμβασης αφορούν την αποκατάσταση της γεωμετρίας του πυθμένα (απομάκρυνση φυτικής προέλευσης υλικού, βυθοκόρηση κ.λ.π.). Θα ακολουθήσουν εργασίες αποκατάστασης των αναχωμάτων, διαμόρφωσης των πρανών της κύριας και της ευρείας κοίτης και διαμόρφωση των συναρμογών στις θέσεις των τεχνικών έργων με ακρόβαθρα. Τέλος οι εργασίες θα ολοκληρωθούν με την αναδιαμόρφωση της στέψης των αναχωμάτων με πρόβλεψη οδού εποπτείας και συντήρησης, θέσεις προσέγγισης κοίτης και θέσεις ελεγχόμενης υπερχείλισης.

Η αναπληρώτρια περιφερειάρχης στους τομείς Οικονομικών και Προγραμματισμού Αηδονά – Αθανασιάδου Αθηνά τόνισε σε δηλώσεις της ότι η σχετική πρόσκληση έχει προϋπολογισμό 35 εκατ. ευρώ και ανέφερε ότι εγκρίθηκε η υποβολή πρότασης ώστε τα δύο αυτά πολύ σημαντικά σημεία, περιοχές υψηλού κινδύνου σύμφωνα με τα εγκεκριμένα Σχέδια Διαχείρισης Κινδύνου Πλημμύρας των λεκανών απορροής ποταμών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, να τύχουν των απαραίτητων παρεμβάσεων για την προστασία και την αναβάθμισή τους.

newsit

Διαβάστε Περισσότερα » "Λίμνη Κερκίνη: Επέκταση της στεγάνωσης σε τμήματα του ανατολικού αναχώματος"

Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι Ρομά διέρρηξαν κατάστημα – Τους κατάλαβε ο ιδιοκτήτης, τον χτύπησαν με το αμάξι

Στη σύλληψη ανήλικων Ρομά που εμπλέκονται σε ληστεία σε κατάστημα της στην περιοχή της Χαλκηδόνας, Θεσσαλονίκης, προχώρησε η αστυνομία.

Πρόκειται για ανήλικους Ρομά ηλικίας 15 και 16 ετών, οι οποίοι, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μαζί με δύο ακόμη συνεργούς τους, το πρωί της περασμένης Τρίτης, με όχημα που είχαν αφαιρέσει την προηγούμενη ημέρα από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, προσέγγισαν κατάστημα πώλησης χαρτικών στην περιοχή της Χαλκηδόνας, το οποίο διέρρηξαν και αφαίρεσαν από το εσωτερικό διάφορα προϊόντα αξίας 1.000 ευρώ περίπου.
Σημειώνεται ότι οι δράστες κατά τη διαφυγή τους εμβόλισαν με το όχημα τους τον 39χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος είχε προστρέξει στο σημείο, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του.
Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών προέκυψε επίσης ότι οι νεαροί πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Τρίτης, διέρρηξαν καφετέρια στην περιοχή του Άδενδρου Θεσσαλονίκης, απ’ όπου αφαίρεσαν αλκοολούχα ποτά και μία τηλεόραση.

Επιπλέον, σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων σε βάρος των γονέων των ανωτέρω, ενώ το αφαιρεθέν όχημα εντοπίστηκε, εντός αρδευτικού καναλιού στην περιοχή της Χαλκηδόνας και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν αρμοδίως.

lawandorder

Διαβάστε Περισσότερα » "Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι Ρομά διέρρηξαν κατάστημα – Τους κατάλαβε ο ιδιοκτήτης, τον χτύπησαν με το αμάξι"

Κόρινθος: «Άνθρωποι των σπηλαίων» με τόξα και βέλη ζουν σε λαγούμι 30 μέτρων – Επιχείρηση της αστυνομίας

Ένα πραγματικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στην ορεινή Κορινθία. Πολύτεκνη οικογένεια με 5 παιδιά ζει τα τελευταία χρόνια μέσα σε λαγούμι μήκους 30 μέτρων στη θέση «Σαϊτάς» στο Μάννα Κορινθίας, κάτω από άθλιες συνθήκες, κυκλοφορεί με τόξα και βέλη και αυτοσχέδια όπλα, προκαλεί καταστροφές σε χωράφια και αυτοκίνητα της περιοχής. Όπως λένε οι πληροφορίες, η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο παραπέμπει σε «ανθρώπους των σπηλαίων»…

Μάλιστα όταν ισχυρές δυνάμεις με τη βοήθεια ομάδας ΕΚΑΜ από την Αθήνα πήγαν – μετά από καταγγελίες – στη θέση «Σαϊτάς» στο Μάννα Κορινθίας να δουν τη συμβαίνει δέχθηκαν επίθεση από την οικογένεια με ξύλα και όπλα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός. Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι είχαν φτιάξει ένα υπόγειο τούνελ μήκους 30 μέτρων που κατέληγε σε ρεματιά μέσα στο οποίο κρύβονταν και το χρησιμοποίησαν μετά την επίθεση στους αστυνομικούς για να ξεφύγουν! Η εικόνα που αντίκρυσαν οι αστυνομικοί δείχνει ότι η οικογένεια – σύμφωνα με τις αναφορές – ζει σε συνθήκες που προσομοιάζουν με αυτές της εποχής των σπηλαίων και η επικοινωνία μαζί τους είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Η αποκάλυψη

Όλα ξεκίνησαν στις 8:00 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (10.02.2024). Στο αστυνομικό τμήμα Ξυλοκάστρου πήγε ένας 67χρονος αγρότης και υπέβαλε έγκληση σε βάρος άγνωστου δράστη που διαμένει κάτω από πρωτόγονες συνθήκες κοντά στο χωράφι του, γιατί έβαλε φωτιά στο αγροτικό αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο χωράφι του. Από την προανάκριση προέκυψε ότι δράστης του εμπρησμού είναι ένας 45χρονος άνδρας που μένει στην περιοχή.

Την επόμενη μέρα το πρωί ισχυρές δυνάμεις παρουσία εισαγγελέα πήγαν στο σημείο όπου ήρθαν αντιμέτωποι με τον 45χρονο, την 39χρονη γυναίκα του, την 22χρονη κόρη του και ένα ακόμη ανήλικο άτομο. Η οικογένεια, όχι μόνο αρνήθηκε τον έλεγχο, αλλά αντιστάθηκε, επιτέθηκε στους αστυνομικούς τραυματίζοντας με ένα ξύλο αστυνομικό στο
κεφάλι και μάλιστα άρπαξαν όπλα που είχαν κρυμμένα στο σημείο, πυροβόλησαν κατά του κλιμακίου και εξαφανίστηκαν από την περιοχή.

Το πρωί της περασμένης Δευτέρας (12.02.2024) στο σημείο που διαμένει η οικογένεια πήγαν αστυνομικοί της ΕΚΑΜ από την Αθήνα και της ΟΠΚΕ, και μετά από επιχείρηση κατάφεραν να συλλάβουν τα 4 άτομα που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και διαπίστωσαν πως η πολύτεκνη οικογένεια (έχουν ακόμα ένα βρέφος ενός έτους, ένα κοριτσάκι 6 ετών και ένα αγοράκι 14 ετών) διαμένουν σε αυτοσχέδιο παράπηγμα που δεν υπάρχουν τα απολύτως απαραίτητα, και κάτω από το χωμάτινο δάπεδο έχουν σκάψει τούνελ μήκους 30 μέτρων που καταλήγει σε μια ρεματιά. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αυτοσχέδιο τυφέκιο, ένα αεροβόλο όπλο, 102 κυνηγετικά φυσίγγια, 81 σφαίρες πολεμικού όπλου, 7 αυτοσχέδια τόξα, 20 βέλη, 4 μαχαίρια και ένα τσεκούρι.

newsit

Διαβάστε Περισσότερα » "Κόρινθος: «Άνθρωποι των σπηλαίων» με τόξα και βέλη ζουν σε λαγούμι 30 μέτρων – Επιχείρηση της αστυνομίας"

Aποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθος

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθος, καθώς άρθηκαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που είχαν εφαρμοστεί χθες λόγω της χιονόπτωσης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το πρωί η Αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία στη λεωφόρο Πάρνηθος από το ύψος του καζίνο, ενώ το απόγευμα από το ύψος του τελεφερίκ.

newsbeast

Διαβάστε Περισσότερα » "Aποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθος"

Καλλιθέα: Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο – Απείλησαν με όπλο υπάλληλο

Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο σημειώθηκε, νωρίς το πρωί, στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, δύο ένοπλοι ληστές απείλησαν με όπλο τον υπάλληλο του πρατηρίου καυσίμων και κατάφεραν να πάρουν τις εισπράξεις, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσουν.

Η ληστεία έγινε στις πέντε παρά δέκα το πρωί, στην οδό Σαλαμίνος. Οι ένοπλοι έφτασαν στο πρατήριο με μοτοσυκλέτα και τελικά κατάφεραν να διαφύγουν.

lawandorder

Διαβάστε Περισσότερα » "Καλλιθέα: Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο – Απείλησαν με όπλο υπάλληλο"

Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Τη σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι, ήταν νεκρή στο σαλόνι - "Φασαριόζικο" ζευγάρι σε όλα, λένε οι πρώτες μαρτυρίες

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από το αιματηρό επεισόδιο το πρωί της Παρασκευής 16/2 στο Ηράκλειο κατά το οποίο ένας 39χρονος άνδρας από την Αλβανία σκότωσε με πιστόλι τη σύντροφό του, 29 ετών από τη Ρουμανία. Το έγκλημα έγινε λίγο μετά τις 7 το πρωί στην περιοχή Καμίνια στο Ηράκλειο όταν ο άνδρας υπό την επήρεια αλκοόλ πυροβόλησε μέσα στο σπίτι που διέμεναν, σε ρετιρέ της οδού Πατρόκλου, τη σύντροφό του.

Ο 39χρονος ήταν σεσημασμένος για μικροπαραβατικότητα όπως μικροποσότητες ναρκωτικών και συμπλοκές αλλά δεν είχε στο "βιογραφικό" του καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία. 

Αμέσως μετά το συμβάν φέρεται ο ίδιος να τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ και να είπε: "Ελάτε, σκότωσα τη γυναίκα μου". Το ΕΚΑΒ ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ για το περιστατικό.

Οι πρώτες μαρτυρίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι ήταν πολύ "φασαριόζικο" με συχνούς καυγάδες, έντονες στιγμές ύστερα από κατανάλωση αλκοόλ και απασχόληση σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Την ίδια στιγμή οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ στρέφονται σε όλες τις κατευθύνσεις αφού φέρεται να υπάρχει σεσημασμένο άλλο ένα άτομο με ακριβώς το ίδιο όνομα με της νεκρής αλλά με διαφορετική ημερομηνία γέννησης που προστέθηκε ως επιπλέον στοιχείο στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Καμίνια έγκλημα

\

Οι μαρτυρίες από την γειτονιά προς το neakriti.gr αναφέρουν ότι δεν άκουσαν το πρωί κάποιο κρότο ή πυροβολισμό ωστόσο οι πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές που προχώρησαν άμεσα στη σύλληψη του 39χρονου άνδρα. Ο άνδρας την πυροβόλησε στο κεφάλι και τη σκότωσε με μια σφαίρα ενώ η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σαλόνι του ρετιρέ διαμερίσματος όπου διέμεναν στην οδό Πατρόκλου στα Καμίνια.

Μαρτυρίες περιοίκων περιγράφουν στο neakriti.gr το ζευγάρι ως εξαιρετικά "θορυβώδες" σε όλες τις εκφράσεις του.

Οι καυγάδες ήταν συχνοί όμως και στη διασκέδασή τους, και την προσωπική φαίνεται ότι ξεσήκωναν τη γειτονιά όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Μάλιστα μια άλλη πληροφορία αναφέρει ότι το περασμένο καλοκαίρι η άτυχη γυναίκα είχε μια αποτυχημένη κύηση ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν.

Καμίνια έγκλημα

Ο 39χρονος φαίνεται ότι είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές με μικροποσότητες ναρκωτικών αλλά και εμπλοκή σε επεισόδια και φασαρίες όχι όμως με καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία ή κάτι άλλο απέναντι στη σύντροφό του.

Καμίνια έγκλημα

Τι ακριβώς μεσολάβησε το πρωί της Παρασκευής και όπλισε το χέρι του 39χρονου εναντίον της 29χρονης συντρόφου του ερευνάται από τις αρχές όμως κατά μια εκδοχή φέρεται να την ξύπνησε και να διαπληκτίστηκαν ενώ οι πληροφορίες τον θέλουν να είχε καταναλώσει αλκοόλ. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων το ζευγάρι κατά καιρούς κατανάλωνε αλκοόλ και εργάζονταν σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής.

neakriti 

Διαβάστε Περισσότερα » "Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Τη σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι, ήταν νεκρή στο σαλόνι - "Φασαριόζικο" ζευγάρι σε όλα, λένε οι πρώτες μαρτυρίες"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news