facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Κ. Μπακογιάννης για επεισόδια στο πάρκο Δρακόπουλου: «Το έργο θα γίνει – Το πάρκο δεν διώχνει, ενώνει»

Σε πεδίο μάχης επιχείρησαν να μετατρέψουν απόψε το πάρκο Δρακόπουλου στα Άνω Πατήσια, μικρές, περιφερόμενες ομάδες «γνωστών – αγνώστων», οι οποίοι προπηλάκισαν με υβριστικά συνθήματα και απειλές τους εκατοντάδες κατοίκους της γειτονιάς που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δήμου Αθηναίων για μια ανοικτή δημόσια ενημέρωση και διαβούλευση σχετικά με τις εργασίες ανάπλασης που γίνονται στο χώρο.

Πρόθεση του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη ήταν να παρουσιάσει ο ίδιος τα σχέδια για την πράσινη ανάπλαση ενός ακόμη πολύτιμου ελεύθερου, δημόσιου χώρου στα Πατήσια.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου , η ομάδα των «γνωστών – αγνώστων» που περιφέρεται από τα Εξάρχεια έως την Ακαδημία Πλάτωνος τραμπούκισαν και προπηλάκισαν με χυδαία συνθήματα τους κατοίκους της γειτονιάς, απείλησαν γιαγιάδες και παππούδες, τρομοκράτησαν παιδάκια.

Δύο Αντιδήμαρχοι που επιχείρησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα ζητώντας να επιτραπεί να γίνει ο στοιχειώδης δημοκρατικός διάλογος, δέχθηκαν βίαια χτυπήματα.

Νωρίτερα, μέλη της ίδιας ομάδας έκοψαν τρεις φορές τα καλώδια της μικροφωνικής που είχε στηθεί, προκειμένου να εμποδίσουν την ομιλία του Δημάρχου στους κατοίκους.

Ο κ. Μπακογιάννης έφτασε κανονικά στο ραντεβού του με τους κατοίκους και κατάφερε, εν τέλει, να απευθυνθεί σε όσους είχαν συγκεντρωθεί, διαβεβαιώνοντάς τους ότι το πάρκο θα γίνει, ενώ η απάντηση που πήρε ήταν «να μη φοβηθεί και να μην κάνει πίσω».

«Δεν κάνουμε τίποτα διαφορετικό εδώ απ’ ό,τι στο πάρκο Φιξ και στο πάρκο Κύπρου και Πατησίων. Μιλάμε για πράσινες αναπλάσεις, με σεβασμό στη γειτονιά και τους κατοίκους. Αυτό το πάρκο θα μάς ενώσει όλους: Και όσους στέκονται σε αυτήν την πλευρά και όσους στέκονται στην απέναντι. Σημασία έχει ότι το έργο θα γίνει και θα μείνει», ανέφερε ο Δήμαρχος Αθηναίων, χειροκροτούμενος από τους κατοίκους.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό που αφορούσε την παραχώρηση του πάρκου στον Δήμο Αθηναίων, η δημοτική αρχή Μπακογιάννη κατάφερε να βάλει τέλος σε μια ακόμη χρόνια εκκρεμότητα που αφορούσε έναν σημαντικό χώρο πρασίνου της πόλης, -ένα πάρκο, το οποίο ήταν πλήρως εγκαταλελειμμένο σε μια από τις πιο πυκνοδομημένες γειτονιές της Αθήνας.

Αμέσως μετά την υπογραφή, οι υπηρεσίες του δήμου εκπόνησαν μια ολοκληρωμένη μελέτη αποκατάστασης των υποδομών, φροντίδας και ενίσχυσης του πρασίνου, δίνοντας -προ ολίγων ημερών- το «πράσινο φως» για την εκτέλεση των εργασιών.

Ωστόσο, οι ομάδες των ατόμων που αντιτάσσονται στο έργο και έχουν επιβάλλει μια ιδιότυπη κατάληψη στο χώρο, παρεμπόδιζαν από την πρώτη στιγμή τις εργασίες, εκφοβίζοντας και απειλώντας τους εργαζόμενους.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του δήμου, το πάρκο Δρακόπουλου θα ανοίξει ξανά ως ένας καταπράσινος κοινόχρηστος χώρος, περίπου 4,5 στρεμμάτων, στον οποίο θα έχουν φυτευτεί 7.603 νέα φυτά. Για λόγους ασφαλείας απομακρύνονται από τον χώρο τρία δέντρα τα οποία δεν ήταν δυνατόν να σωθούν, ενώ στη θέση τους θα φυτευτούν οκτώ νέα. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, οι υφιστάμενοι θάμνοι συντηρούνται και ενισχύονται. Με στόχο την ορθολογική διαχείριση της άρδευσης, εγκαταστάθηκε -μάλιστα- πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα ποτίσματος.

Στο πάρκο δημιουργείται μια νέα παιδική χαρά συνολικής έκτασης 370 τ.μ. που πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας.

Δεν τοποθετείται πουθενά τσιμέντο, καθώς το κεντρικό μονοπάτι του πάρκου στρώνεται με κυβόλιθο, ενώ οι βατές περιοχές διαστρώνονται με πατημένη ψηφίδα, υλικά φιλικά για το περιβάλλον. Τα υφιστάμενα πέτρινα τοιχία μετατρέπονται σε καθιστικά, συντηρούνται τα υφιστάμενα παγκάκια και τοποθετούνται καινούργια, ώστε να μπορούν περισσότεροι επισκέπτες να ξεκουράζονται και να χαλαρώνουν στο πάρκο. Η ιστορική κρήνη, η πέργκολα η θεατρική σκηνή που υπάρχουν στο πάρκο συντηρούνται και αναδεικνύονται.

Επίσης, αναβαθμίζεται ο φωτισμός με σύγχρονα φωτιστικά τύπου LED, ώστε να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας στο χώρο και παράλληλα να διασφαλιστεί η χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας. Τέλος, στο πάρκο δημιουργείται και ένας χώρος με όργανα γυμναστικής με αντικραδασμικό δάπεδο», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων.

ertnews

Διαβάστε Περισσότερα » "Κ. Μπακογιάννης για επεισόδια στο πάρκο Δρακόπουλου: «Το έργο θα γίνει – Το πάρκο δεν διώχνει, ενώνει»"

Θάνος Τζήμερος: «Επίθεση» στη Τζώρτζια Κεφαλά για την ενδυμασία της στην ορκωμοσία – «Γιατί βγάζει το μισό β@@@ζί απ’ έξω;»

Αίσθηση προκάλεσαν για ακόμη μια φορά οι αναρτήσεις που έκανε σήμερα Δευτέρα (3/7) ο Θάνος Τζήμερος στον λογαριασμό του στο Twitter. Ο γνωστός πολιτικός ήρθε και πάλι στο προσκήνιο λίγες μόλις ημέρες μετά την «επίθεση» στη Σοφία Ζαχαράκη με χυδαία και σεξιστικά σχόλια περί «άτεκνης» και «αστεφάνωτης» υπουργού για την τοποθέτησή της στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, με νέα προκλητικά σχόλια.

Στο στόχαστρο του Θάνου Τζήμερου αυτή τη φορά μπήκε νεοεκλεχθείσα η Τζώρτζια Κεφαλά λόγω της ενδυματολογικής της επιλογής στη σημερινή ορκωμοσία της νέας Βουλής.

Η βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και τραγουδίστρια του συγκροτήματος «Μπλε» επέλεξε ένα φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, και φωτογραφήθηκε μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος προσήλθε στην ορκωμοσία φορώντας ένα πουκάμισο με παπαγαλάκια. Για την εμφάνιση, μάλιστα, του επίσης νεοεκλεγέντα βουλευτή με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου τις ενστάσεις του εξέφρασε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του Πρωινό του ANT1. «Πρέπει να υπάρχει σεβασμός, σας αρέσει αυτή η εικόνα;», «Τα γυρίσματα του Fashion Week και του My Style Rocks γίνονται σήμερα στη Βουλή».

«Η απορία είναι γενικότερη: μια γυναίκα που θέλει να την εκτιμούν για την προσωπικότητά της, το πνεύμα της, την καλλιέργειά της κ.λπ. γιατί βγάζει το μισό (ή και παραπάνω) βυζί σε κοινή θέα; Τι ακριβώς θέλει να εκφράσει; Σε ποιους απευθύνεται;», έγραψε χαρακτηριστικά ο Θάνος Τζήμερος στο Twitter, ανεβάζοντας φωτογραφία της τραγουδίστριας.

«“Έτσι αισθάνεται και το εκφράζει” απαντάει ο ηλίθιος. Αυτό ακριβώς ρωτάω, ηλίθιε. Τι ακριβώς εκφράζει βγάζοντας έξω το μισό βυζί; Εάν, ας πούμε, ένας άντρας πήγαινε στην ορκωμοσία της Βουλής με το παντελόνι του κυρίου της φωτογραφίας θα το θεωρούσαμε ok, ε;» συνέχισε απαντώντας σε ένα από τα σχόλια, καθώς η ανάρτησή του προκάλεσε για άλλη μια φορά αντιδράσεις.

Λίγο αργότερα ο Θάνος Τζήμερος προχώρησε σε νέα δημοσίευση, βάζοντας αυτή τη φορά στο κάδρο για τον ίδιο λόγο και τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος επέλεξε ένα πιο casual πουκάμισο για την ημέρα της ορκωμοσίας της νέας Βουλής.

«Φυσικά, τα ρούχα δεν κάνουν τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος όμως επιλέγει τα ρούχα. Όταν ντύνεσαι για νούμερο στο Δελφινάριο ή για εμφάνιση σε μαγαζί της παραλιακής, σημαίνει ότι κάπως έτσι αντιλαμβάνεσαι τον ρόλο σου στη Βουλή και τον ρόλο της Βουλής, συνολικά. Μήπως τελικά έχουν δίκιο;», γράφει ο ιδρυτής και πρώην πρόεδρος του κόμματος Δημιουργία, ξανά!.

newsbeast
Διαβάστε Περισσότερα » "Θάνος Τζήμερος: «Επίθεση» στη Τζώρτζια Κεφαλά για την ενδυμασία της στην ορκωμοσία – «Γιατί βγάζει το μισό β@@@ζί απ’ έξω;»"

Αχαρνές: Θύμα ληστείας από τέσσερα άτομα μια 55χρονη μητέρα - «Μου επιτέθηκαν από πίσω»

Θύμα άγριας ληστείας στις Αχαρνές έπεσε μια γυναίκα 55 ετών, με τους νεαρούς ληστές, τέσσερις στον αριθμό, να την σέρνουν στον δρόμο για να της αρπάξουν την τσάντα.

Η γυναίκα, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών, έζησε τον τρόμο χθες, Κυριακή, λίγο πριν τις 10 το βράδυ, όταν επέστρεφε στο σπίτι της με λεωφορείο. Οι αδίστακτοι ληστές επιτέθηκαν στην άτυχη γυναίκα αφού απομακρύνθηκε 100 μέτρα από τη στάση του λεωφορείου που κατέβηκε.

«Μου επιτέθηκαν από πίσω, τράβηξαν το λουρί της τσάντας μου, εγώ την κράτησα αλλά έσπασαν οι κρίκοι και μου έμεινε το λουρί. Έπεσε κάτω η τσάντα, όπως έπεσα και εγώ, τη βούτηξαν και έφυγαν. Νιώθω πολύ τυχερή που δεν με χτύπησαν στο κεφάλι ή που δεν με σκοτώσανε, να χτυπήσω σε κανένα πεζοδρόμιο και να μείνω στον τόπο», δήλωσε η ίδια στο Star.

«Όπως έπεσα, χτύπησα στον αγκώνα, στο πόδι και στο πρόσωπο. Μου πήραν την τσάντα μου, που είχα μέσα το πορτοφόλι μου, χρήματα, το κινητό μου, τις κάρτες μου και όλα τα προσωπικά μου αντικείμενα», δήλωσε η ίδια, χαρακτηρίζοντας τα λεωφορεία ως «λεωφορεία του τρόμου».

Το περιστατικό αυτό βέβαια, δεν είναι μεμονωμένο. «Μόλις μπούνε μέσα και ότι βρουν το αρπάζουνε, έχουν μάθει πατάνε μόνοι τους τις ασφάλειες, έτσι σταματάει το λεωφορείο και την κοπανάνε», αναφέρει οδηγός λεωφορείου.

protothema

Διαβάστε Περισσότερα » " Αχαρνές: Θύμα ληστείας από τέσσερα άτομα μια 55χρονη μητέρα - «Μου επιτέθηκαν από πίσω»"

Σουφλί: Ληστές έδεσαν με καλώδιο και έβαλαν φίμωτρο σε 70χρονη - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, διασωληνωμένη, νοσηλεύεται γυναίκα 70 ετών από το Σουφλί που δέχθηκε επίθεση από ληστές μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το Σάββατο (1/7) όταν δυο άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της στο χωριό Κυριακή του Σουφλίου για να κλέψουν.

Σύμφωνα με το Mega οι δράστες, αφού μπήκαν στο σπίτι της γυναίκας από το παράθυρο της κουζίνας που ήταν ανοιχτό, την έδεσαν και τη φίμωσαν για να μπορέσουν να κλέψουν ανενόχλητοι.

Μόλις την ακινητοποίησαν, οι ληστές έψαξαν ολόκληρο το σπίτι και πήραν το ποσό των 300 ευρώ και μια χρυσή αλυσίδα, ενώ έφυγαν αφήνοντας δεμένη τη γυναίκα.

Το θύμα κατόρθωσε να λυθεί και πήγε στο σπίτι του αδελφού της για να ζητήσει βοήθεια.

«Η αδελφή μου ήταν εδώ, ήρθε από νωρίς, την Παρασκευή μέχρι τις 10 παρά τέταρτο ήταν εδώ. Πήγε στο σπίτι, από ό,τι μας είπε άκουσε έναν θόρυβο, βγαίνει να κλείσει το παράθυρο. Εκεί την βούτηξε ένας από τα μαλλιά και από τον λαιμό και την τράβηξε. Τη δέσανε με καλώδια. Της δέσανε τα χέρια και τα πόδια και της έβαλαν ένα φίμωτρο. Δύο ήταν αυτοί. Τελικά εκεί έγινε το σώσε. Αναποδογύρισαν τα πάντα μέσα, έκατσαν και έφαγαν σαν κύριοι», είπε ο ίδιος στον τηλεοπτικό σταθμό.
Πώς έγινε η ληστεία

Ο Γολγοθάς της γυναίκας ξεκίνησε όταν δύο άνδρες εισέβαλαν από το παράθυρο της κουζίνας, την έδεσαν και τη φίμωσαν για κάνουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους.

Το θύμα είναι συνταξιούχος η οποία έμενε μόνη στο σπίτι της στην άκρη του χωριού.

Σημειώνεται πως στο νοσοκομείο η συνταξιούχος έφθασε συνοδεία συγγενικών της προσώπων.  

ieidiseis

Διαβάστε Περισσότερα » " Σουφλί: Ληστές έδεσαν με καλώδιο και έβαλαν φίμωτρο σε 70χρονη - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ "

Βουλή: Δεν αλλάζει η χωροταξία για τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες, λένε πηγές της προεδρίας

Παραμένουν ως έχουν οι θέσεις των κοινοβουλευτικών ομάδων σύμφωνα με πηγές της προεδρίας της Βουλής. Το πως θα καθίσουν οι βουλευτές, επισημαίνουν, δεν ειναι θεμα δεοντολογίας και κανονισμού. Παράλληλα οι ίδιες πηγές υπενθυμίζουν ότι σε συνάντηση που είχε προηγηθεί με Όλγα Γεροβασίλη το μόνο αίτημα που κατέθεσε ήταν να μην πολυδιασπαστει η ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το μεσημέρι ο επικεφαλής της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην προεδρία της Βουλής με αφορμή  την τοποθέτηση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Σπαρτιατών πάνω από τα έδρανα που κάθονται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην επιστολή αυτή, ο κ. Φάμελλος υποστηρίζει ότι είναι «απαράδεκτο και αδιανόητο ότι επιλέχθηκε να διασπαστεί ο χώρος των καθισμάτων της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ώστε να μην υπάρχει συνέχεια των θέσεων των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ», χαρακτηρίζοντας μάλιστα πρωτοφανές για τα κοινοβουλευτικά δεδομένα το συγκεκριμένο περιστατικό. Ακόμη υπογραμμίζει ότι θεωρούν απαράδεκτο ότι επιλέχθηκε η τοποθέτηση του κόμματος «Σπαρτιάτες» στα έδρανα της Αριστεράς στη Βουλή. «Είναι κάτι αναντίστοιχο με την ιστορία της Βουλής και γενικότερα των κοινοβουλίων» συμπληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής.

Δείτε τη σχετική επιστολή που απέστειλε ο Σωκράτης Φάμελλος:


epistoli_Famellou

protothema 

Διαβάστε Περισσότερα » " Βουλή: Δεν αλλάζει η χωροταξία για τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες, λένε πηγές της προεδρίας"

Επίσημο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για αλλαγές στο χωροταξικό της Βουλής – Τι απαντούν οι Σπαρτιάτες

Ζήτημα για το χωροταξικό της Βουλής, έβαλε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία με τη νέα διάταξη της Βουλής «διασπάται» από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Σπαρτιατών.

Κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, μπήκε το εν λόγω θέμα, ενώ η Όλγα Γεροβασίλη ως εκπρόσωπος του κόμματος στη διάσκεψη των Προέδρων, μετέφερε στον Κώστα Τασούλα το αίτημα του κόμματός της να μετακινηθούν οι Σπαρτιάτες.

Απαντώντας μέσω του MEGA, στο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ, στέλεχος των Σπαρτιατών, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ αφού έλυσε τα προβλήματα της χώρας, έχει λύσει και τα δικά του προβλήματα, πλέον ασχολείται με το χωροταξικό. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει πού θα κάτσουμε, εμάς μας έστειλε ο λαός στη Βουλή για να κάνουμε δουλειά».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, οι Σπαρτιάτες διεκδικούσαν θέση στα έδρανα της πρώτης σειράς, αίτημα που απορρίφθηκε από τον Κώστα Τασούλα. Στην πρώτη γραμμή άλλωστε έχουν έδρανα μονάχα τα πρώτα τέσσερα κόμματα. Η Νέα Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ.

Η επιστολή του επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στον Πρόεδρο της Βουλής

Με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής, ο νέος επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε στην έντονη ενόχληση του κόμματός του για το χωροταξικό ζήτημα. «Μετά την σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας για την ορκωμοσία των βουλευτών οφείλω να σας καταθέσω την έντονη διαμαρτυρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την αρχική επιλογή των θέσεων των κοινοβουλευτικών ομάδων.

Θεωρούμε απαράδεκτο και αδιανόητο ότι επιλέχθηκε να διασπαστεί ο χώρος των καθισμάτων της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ώστε να μην υπάρχει συνέχεια των θέσεων των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κάτι το οποίο είναι πρωτοφανές για τα κοινοβουλευτικά δεδομένα.

Θεωρούμε επίσης απαράδεκτο ότι επιλέχθηκε η τοποθέτηση του κόμματος ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ στα έδρανα της Αριστεράς στη Βουλή κάτι αναντίστοιχο με την ιστορία της Βουλής και γενικότερα των Κοινοβουλίων αλλά και με τον κοινοβουλευτικό κανόνα.

Πιστεύω ότι είναι υποχρέωσή σας να προβείτε άμεσα στην αποκατάσταση των ανωτέρω διότι δεν μπορεί να ξεκινήσει η κοινοβουλευτική περίοδος με τόσο σοβαρές παραβιάσεις των κανόνων και της δεοντολογίας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για την επίλυση των ανωτέρω, καθώς γνωρίζετε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διαχρονικά συμβάλλει και στηρίζει τη λειτουργία της Βουλής και προασπίζεται τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες ως βάση της εμπιστοσύνης και του σεβασμού και της κοινωνίας προς αυτές.

Παρακαλούμε ενημερώστε μας άμεσα για τις ενέργειες σας και τις αποφάσεις σας».

Έντονο το παρασκήνιο με τη χωροταξία

Έτσι, μετά από έντονο παρασκήνιο, η χωροταξία καθορίστηκε ως εξής: Βλέποντας τα έδρανα από τη θέση του Προέδρου της Βουλής, δεξιά στις δύο πρώτες πτέρυγες και μέχρι επάνω, κάθονται οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Στα μεσαία έδρανα κάθονται τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και από πάνω τους οι βουλευτές της Ελληνικής Λύσης. Τα λίγα έδρανα που είναι στα ορεινά της μέσης, τα καταλαμβάνουν επίσης βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Κάτω και αριστερότερα από το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κάθονται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ενώ τις δύο από πάνω πτέρυγες τις καταλαμβάνουν τα δύο νεοεισερχόμενα κόμματα. Δεξιά της Νίκης και αριστερά των Σπαρτιατών.

Τέρμα αριστερά και κάτω, συναντάμε παραδοσιακά τους βουλευτές του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, από πάνω τους τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας και στα ορεινά οι υπόλοιποι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Για την ιστορία, η αίθουσα της Ολομέλειας διαθέτει 359 έδρανα, δηλαδή 59 περισσότερα από τον αριθμό των βουλευτών.

newsbeast

Διαβάστε Περισσότερα » "Επίσημο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για αλλαγές στο χωροταξικό της Βουλής – Τι απαντούν οι Σπαρτιάτες"

Καιρός αύριο: Υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα την Τρίτη (04/07)

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στη χώρα, από το μεσημέρι όμως στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν κυρίως στα ορεινά τοπικοί όμβροι, ενώ πιθανώς στα ορεινά της δυτικής Ελλάδας να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο από το μεσημέρι τοπικά έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 33 με 35 βαθμούς και στα νησιά τους 30 με 32 και τοπικά στο ανατολικό Αιγαίο τους 33 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο: Η πρόγνωση της ΕΜΥ για όλη τη χώρα

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις κυρίως στα γύρω ορεινά, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 μποφόρ και από το απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Κρήτη.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το μεσημέρι στα βόρεια τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 32 και κατά τόπους 33 βαθμούς Κελσίου.

ΕΥΒΟΙΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

newsit

Διαβάστε Περισσότερα » "Καιρός αύριο: Υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα την Τρίτη (04/07)"

Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου της Aegean στη Νάπολη – Αποσυμπιέστηκε η καμπίνα των επιβατών

Συναγερμός σήμανε σε πτήση της Aegean από Θεσσαλονίκη για Βαρκελώνη, καθώς πραγματοποιήθηκε αναγκαστική προσγείωση λόγω αποσυμπίεσης της καμπίνας των επιβατών.

Ο κυβερνήτης, όπως προβλέπουν οι διαδικασίες, ζήτησε άδεια αναγκαστικής προσγείωσης στο πλησιέστερο αεροδρόμιο της Νάπολης. Όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Aegean:

«H AEGEAN ενημερώνει ότι στην πτήση Α3 560 από Θεσσαλονίκη για Βαρκελώνη με 156 επιβάτες και 6 μέλη πληρώματος υπήρξε ένδειξη σταδιακής αποσυμπίεσης στην καμπίνα του αεροσκάφους. Ο κυβερνήτης, όπως προβλέπουν οι διαδικασίες, ζήτησε άδεια αναγκαστικής προσγείωσης στο πλησιέστερο αεροδρόμιο της Νάπολης.
Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και η εταιρεία έχει ήδη αποστείλει άλλο αεροσκάφος, προκειμένου οι επιβάτες να συνεχίσουν το ταξίδι τους και να μεταβούν στον τελικό τους προορισμό».

newsbeast
Διαβάστε Περισσότερα » "Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου της Aegean στη Νάπολη – Αποσυμπιέστηκε η καμπίνα των επιβατών"

Τέλος στην ταλαιπωρία των τουριστών που επισκέπτονται την Ακρόπολη

Την ικανοποίησή της εκφράζει η FedHATTA για την πρωτοβουλία της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη να εφαρμόσει τα κατάλληλα μέτρα για τη μείωση του χρόνου αναμονής για την είσοδο στο σημαντικότερο αρχαιολογικό μνημείο της χώρας μας, τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης.

Το πρόβλημα είχε αναλυθεί διεξοδικά στην πρόσφατη συνάντηση της αρμόδιας Ομάδας Εργασίας της Ομοσπονδίας με την Πρόεδρο του ΟΔΑΠ κ. Νικολέττα Διβάρη-Βαλάκου και τους συνεργάτες της, κ. Ηλία Πατσαρούχα, Προϊστάμενο Γενικής Διεύθυνσης Ο.Δ.Α.Π. και την κ. Αγγελική Μαραγκάκη, Αν. Προϊσταμένη Αυτοτελούς Τμήματος Παρακολούθησης & Ανάπτυξης Πόρων του Οργανισμού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, καταγράφηκαν εναλλακτικές για την επίλυση του προβλήματος που παρατηρούνταν το τελευταίο διάστημα στην είσοδο του Αρχαιολογικού Χώρου της Ακρόπολης ενώ συζητήθηκαν και άλλα σημαντικά θέματα και υποβλήθηκαν προτάσεις για την αναβάθμιση του περιεχομένου των προγραμμάτων πολιτιστικού τουρισμού που προσφέρονται στους επισκέπτες μας.

Επισημαίνεται ότι η Ομοσπονδία, στο πλαίσιο των προσπαθειών της για την ανάπτυξη του πολιτιστικού τουρισμού, έχει καταθέσει πρόταση για την επαναφορά του επιτυχημένου θεάματος «Ήχος και Φως» αλλά και για τη λειτουργία της Ακρόπολης (αλλά και άλλων χώρων) κατά τις νυχτερινές ώρες με ειδικούς όρους.

Αναμένουμε την ολοκλήρωση της αναμόρφωσης του ηλεκτρονικού συστήματος εισιτηρίων, την εφαρμογή ζωνών επισκεψιμότητας και την καθιέρωση ξεχωριστών σημείων εισόδου για τις οργανωμένες ομάδες τουριστών.

Ο κ. Τσιλίδης δήλωσε: «Θεωρούμε πως ο χρόνος αναμονής για την είσοδο στο Μνημείο θα μειωθεί σημαντικά, βελτιώνοντας τις συνθήκες, ιδιαίτερα τώρα που πλέον θα επικρατούν και αρκετά υψηλές θερμοκρασίες. Παραμένουμε σε ετοιμότητα για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας των Αρχαιολογικών Χώρων και των Μουσείων και τη μεθοδική προβολή του πολιτισμού της Ελλάδας».

newsbeast

Διαβάστε Περισσότερα » "Τέλος στην ταλαιπωρία των τουριστών που επισκέπτονται την Ακρόπολη"

Ρωσία: Οι αρχές στη Σιβηρία κήρυξαν κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των μεγάλων δασικών πυρκαγιών

Οι αρχές στη Σιβηρία στην Άπω Ανατολή της Ρωσίας, κήρυξαν σήμερα (3.7.2023) κατάσταση έκτακτης ανάγκης καθώς οι θερινές πυρκαγιές εξαπλώνονται εν μέσω έντονης ζέστης και καταιγίδων.

Ο επικεφαλής της Δημοκρατίας Σαχά, μιας περιοχής γνωστής επίσης ως Γιακουτία, έγραψε στην εφαρμογή Telegram ότι πάνω από 110 δασικές πυρκαγιές μαίνονται σε μια έκταση περίπου 610.000 στρεμμάτων στη Σιβηρία της Ρωσίας, σχεδόν τρία τέταρτα του μεγέθους της πόλης της Νέας Υόρκης.

«Τις τελευταίες ημέρες, έχει υπάρξει έντονη ζέστη, έντονη δραστηριότητα με κεραυνούς, που είναι ο λόγος για την περιπλοκότητα της κατάστασης», έγραψε ο Άισεν Νικολάγιεφ.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, πάνω από 620 πυροσβέστες και 33 χερσαία οχήματα συμμετέχουν στις προσπάθειες κατάσβεσης των πυκραγιών στη Σιβηρία της Ρωσίας.

Δεν απειλούνται άμεσα κατοικημένες περιοχές, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Ο πληθυσμός στη Σαχά, τη μεγαλύτερη περιοχή της Ρωσίας με βάση την επιφάνεια του εδάφους, είναι περίπου ένα εκατομμύριο κάτοικοι.
 
Ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες

Οι δασικές πυρκαγιές έχουν ενταθεί στη Ρωσία τα τελευταία χρόνια, λόγω των ασυνήθιστα υψηλών θερμοκρασιών στη Σιβηρία, ως αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής. Λόγω των πυρκαγιών κάθε χρόνο εκλύονται εκατομμύρια τόνοι διοξειδίου του άνθρακα και άλλων ρύπων στην ατμόσφαιρα.

Η περίοδος των πυρκαγιών του 2021 ήταν η μεγαλύτερη που έχει καταγραφεί ποτέ στη Ρωσία, με 188 εκατ. στρέμματα δάσους να έχουν καταστραφεί, σύμφωνα με την Greenpeace Russia, περίπου δύο φορές το μέγεθος του νησιού της Ιρλανδίας.

newsit

Διαβάστε Περισσότερα » "Ρωσία: Οι αρχές στη Σιβηρία κήρυξαν κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των μεγάλων δασικών πυρκαγιών"

Καρδίτσα: Σύλληψη ενός ακόμη ατόμου για την υπόθεση των κλοπών μετασχηματιστών

Συνελήφθη χθες βράδυ στην Καρδίτσα ένας ακόμη άνδρας για το οποίο εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Καρδίτσας για την υπόθεση κλοπής μετασχηματιστών, ενώ εκκρεμούσε εναντίον του και έγγραφο για ανυποταξία από την Στρατολογική Υπηρεσία Στερεάς Ελλάδας.

Ο συλληφθείς εμπλέκεται στην υπόθεση της κλοπή μετασχηματιστών και καλωδίων ΔΕΔΔΗΕ, στον νομό Καρδίτσας, για την οποία συνελήφθησαν 4 άτομα, ενώ ο ίδιος είχε ταυτοποιηθεί.

 ertnews

Διαβάστε Περισσότερα » "Καρδίτσα: Σύλληψη ενός ακόμη ατόμου για την υπόθεση των κλοπών μετασχηματιστών"

Μύκονος: Μπουλντόζες συνεχίζουν να γκρεμίζουν αυθαίρετα

Η Μύκονος ξανά στο επίκεντρο για τα αυθαίρετα κτίσματα κοντά σε παραλίες. Με εντολή εισαγγελέα, οι μπουλντόζες έπιασαν δουλειά νωρίς το πρωί…

Στις αυτοψίες ειχε διαπιστωθεί να έχουν προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες δομήσεις αρκετά τετραγωνικά χωρίς να υπάρχουν σχετικές πολεοδομικές άδειες και χωρίς να έχει κληθεί η Αρχαιολογία για να κάνει τους απαραίτητους ελέγχους.

Εκτός από τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες, όμως, ο εισαγγελέας Τσορμπατζόγλου έχει βάλει στο στόχαστρό του και όσα ακίνητα βρίσκονται σε χώρους αρχαιολογικού ενδιαφέροντος και οι ιδιοκτήτες τους, κατά παράβαση της νομοθεσίας, έχουν εκδώσει οικοδομική άδεια χωρίς να έχει γίνει σχετικό ερώτημα προς την Αρχαιολογική Υπηρεσία.

Ο Οδ. Τσορμπατζόγλου έδωσε ήδη εντολή στην εισαγγελέα Πρωτοδικών να εξετάσει όλες τις περιπτώσεις ακινήτων σε Χώρα, Ανω Μερά και άλλες περιοχές όπου έχουν ανευρεθεί αρχαία, προκειμένου να διακριβώσει εάν διαθέτουν άδεια από την Αρχαιολογική Υπηρεσία. Σε εξέλιξη, όμως, είναι και μία ακόμη σημαντική έρευνα, την οποία ο Οδ. Τσορμπατζόγλου έχει αναθέσει, λόγω μείζονος σημασίας, σε ανώτερο εισαγγελικό λειτουργό και συγκεκριμένα σε αντεισαγγελέα Εφετών.

Η έρευνα αυτή αφορά σε υψηλά πρόστιμα που έχουν επιβληθεί για αυθαίρετες κατασκευές, τα οποία, μετά από προσφυγή των παραβατών στα Συμβούλια Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥΠΟΘΑ), έχουν μειωθεί δραστικά.

Στην παραλία στους Κάτω Μύλους έχαν τοποθετηθεί μάντρες, ενώ έχαν γίνει τσιμεντοστρώσεις μέχρι την άμμο. Δείτε τις εικόνες του mykonoslive.tv…

newsit 

Διαβάστε Περισσότερα » "Μύκονος: Μπουλντόζες συνεχίζουν να γκρεμίζουν αυθαίρετα"

Βουλή: Οι 4 μουσουλμάνοι βουλευτές που ορκίστηκαν στο Κοράνι

Στο Κοράνι ορκίστηκαν οι 4 μουσουλμάνοι βουλευτές της νέας Βουλής, όπως αυτή προέκυψε μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Πρόκειται για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ (Ξάνθη) και Οζγκιούρ Φερχάτ (Ροδόπη) και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Μπουρχάν Μπαράν (Ξάνθη) και Ιλχάν Αχμέτ (Ροδόπη).

ieidiseis

Διαβάστε Περισσότερα » " Βουλή: Οι 4 μουσουλμάνοι βουλευτές που ορκίστηκαν στο Κοράνι "

Ορκωμοσία νέας Βουλής: Ο Τσίπρας, η Ζωή, τα «πρωτάκια», ο Νατσιός και οι Σπαρτιάτες

Πολλά νέα πρόσωπα, πολλά πηγαδάκια και selfies είχε η σημερινή ορκωμοσία της Βουλής.

Πολλοί εκ των βουλευτών ήταν «πρωτάκια», άλλοι επέστρεφαν μετά από μεγάλη απουσία, άλλοι έβλεπαν συναδέλφους τους που είχαν να δουν καιρό. Κάποιοι ορκίστηκαν με θρησκευτικό και άλλοι με πολιτικό όρκο, ενώ πολλές κυρίες ήταν εντυπωσιακές στην άφιξή του στο κοινοβούλιο.

Η χωροταξία στη Βουλή έχει αλλάξει και εκτός από τους νέους βουλευτές τα βλέμματα τράβηξε και ο Αλέξης Τσίπρας στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την αποχώρησή του από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Και πάλι οι βουλευτές πήραν δώρο από μια χάρτινη τσάντα που μέσα είχε το Σύνταγμα, τον Κανονισμό της Βουλής και τρία βιβλία και ένα εγχειρίδιο.

Τα βιβλία ήταν «Το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και ο Εθνικός Κήπος», « Η Βιβλιοθήκη της Βουλής των Ελλήνων», «Λορέντζος Μαβίλης: Πολιτικός ποιητής, εθνικός ήρωας» και ένα εγχειρίδιο «Βουλευτές και Επιστημονικοί συνεργάτες βουλευτών». Όλα από τις εκδόσεις του Ιδρύματος για την Δημοκρατία και τον Κοινοβουλευτισμό της Βουλής των Ελλήνων.

Το μπλε σκούρο για τους βουλευτές και το άσπρο για τις βουλευτίνες ήταν τα ενδυματολογικά χρώματα που επικράτησαν, εάν και το μωβ σακάκι της Ντόρας Μπακογιάννη και τα έντονα χρώματα της Έλενας Ακρίτα ξεχώρισαν.

Στην πρώτη σειρά από δεξιά προς τα αριστερά ο Αλέξης Τσίπρας, στην μέση η Όλγα Γεροβασίλη και στα αριστερά ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος.

Μια χλιαρή χειραψία αντάλλαξε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη καθώς αυτός επέλεξε να εισέλθει στην Ολομέλεια από την δεξιά είσοδο όπου είναι τα έδρανα της ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης είχε σχηματίσει πηγαδάκι με γαλάζιους βουλευτές.

Σε «τρολάρισμα» παραπέμπουν οι θέσεις των εδράνων που δόθηκαν στην δεύτερη σειρά της Ολομέλειας στα μικρά κόμματα. Έτσι μεταξύ τους βρέθηκαν, στην δεξιά πλευρά η Ελληνική Λύση, δίπλα της η Νίκη, αμέσως μετά οι Σπαρτιάτες και στο άκρο αριστερά η Πλεύση Ελευθερίας

Από νωρίς στα έδρανά τους βρέθηκαν η Ζωή Κωνσταντοπούλου και οι επτά βουλευτές της Πλεύσης Ελευθερίας. Δίπλα δίπλα επέλεξαν να καθίσουν η κα Κωνσταντοπούλου και ο σύντροφός της, ο οποίος επέλεξε να φορέσει γιλέκο και κοντομάνικο πουκάμισο.

 

Διαβάστε Περισσότερα » "Ορκωμοσία νέας Βουλής: Ο Τσίπρας, η Ζωή, τα «πρωτάκια», ο Νατσιός και οι Σπαρτιάτες"

Θερινές εκπτώσεις: Ξεκινούν την Δευτέρα 10 Ιουλίου - Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή 16 Ιουλίου

Την Δευτέρα 10 Ιουλίου θα ξεκινήσουν οι θερινές εκπτώσεις και θα διαρκέσουν έως και την Τετάρτη 31 Αυγούστου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος.

Επίσης, στις 16 Ιουλίου ημέρα Κυριακή τα καταστήματα θα είναι ανοικτά σε όλη τη χώρα από 11 πμ έως 8 μμ.

«Κατά τη διάρκεια τόσο των εκπτώσεων όσο και του ανοίγματος των καταστημάτων την Κυριακή 16 Ιουλίου οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα εκθέσουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων τους σε εξαιρετικά ελκυστικές και συμφέρουσες τιμές» σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΣΕΛΠΕ.

protothema

Διαβάστε Περισσότερα » " Θερινές εκπτώσεις: Ξεκινούν την Δευτέρα 10 Ιουλίου - Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή 16 Ιουλίου"

Ο σερβιτόρος στη Ρόδο και η σκηνή από ταινία του 1984 με τον Νίκο Παπαναστασίου – «Μας τα είχαν δείξει αλλά πού εμείς»

Οι εικόνες με τον σερβιτόρο σε beach bar στη Ρόδο να σερβίρει με τα ρούχα τους πελάτες ενός μέσα στο νερό προκάλεσαν αντιδράσεις, ενώ δεν ήταν λίγοι οι χρήστες του Twitter που θυμήθηκαν μια σκηνή από την ταινία «Λαλάκης ο εισαγόμενος» του 1984 με πρωταγωνιστή τον Νίκο Παπαναστασίου.

Σε αυτή, ο ηθοποιός φαίνεται να μπαίνει με τα ρούχα στην πισίνα για να σερβίρει μια πελάτισσα.

«Πόσο μπροστά ήσουν ρε Νίκο Παπαναστασίου;» και «Μας τα είχαν δείξει από το 1984 αλλά που εμείς» είναι κάποια χαρακτηριστικά σχόλια στο Twitter…

newsbeast
Διαβάστε Περισσότερα » "Ο σερβιτόρος στη Ρόδο και η σκηνή από ταινία του 1984 με τον Νίκο Παπαναστασίου – «Μας τα είχαν δείξει αλλά πού εμείς»"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news