facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Γάζα: Διακόπηκαν οι απομακρύνσεις ξένων πολιτών και τραυματιών μέσω της διάβασης της Ράφα προς την Αίγυπτο

Οι απομακρύνσεις ξένων πολιτών και Παλαιστινίων που χρήζουν κατεπείγουσας νοσοκομειακής περίθαλψης διακόπηκαν σήμερα στη μεθοριακή διάβαση της Ράφα, ανέφεραν τρεις πηγές των αιγυπτιακών υπηρεσιών ασφαλείας και ένας Παλαιστίνιος αξιωματούχος.

Σύμφωνα με την τελευταία πηγή και μια αιγυπτιακή ιατρική πηγή, η διακοπή αυτή οφείλεται στα προβλήματα που παρουσιάζονται στη μεταφορά των τραυματιών από το εσωτερικό της Γάζας στη Ράφα.

Η απομάκρυνση των κατόχων ξένων διαβατηρίων και των τραυματιών από τη Γάζα στην Αίγυπτο ξεκίνησε την 1η Νοεμβρίου και έχει διακοπεί δύο φορές μέσα σε μία εβδομάδα, λόγω των βομβαρδισμών που, σύμφωνα με τις υπηρεσίες αρωγής, έπληξαν ή στόχευαν αυτοκινητοπομπές ασθενοφόρων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ertnews

Διαβάστε Περισσότερα » "Γάζα: Διακόπηκαν οι απομακρύνσεις ξένων πολιτών και τραυματιών μέσω της διάβασης της Ράφα προς την Αίγυπτο"

Τρόμος στο κέντρο της Αθήνας: Κακοποιοί μπούκαραν σε κοσμηματοπωλείο με βαριοπούλα και έκλεψαν πανάκριβα ρολόγια!

Δεκαπέντε πανάκριβα ρολόγια αρπάξαν τρεις κακοποιοί από κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας σήμερα στις τρεις τα ξημερώματα.

Οι δράστες κρατώντας στα χέρια τους μια βαριοπούλα έσπασαν την κεντρική τζαμαρία του κοσμηματοπωλείου και εισέβαλλαν μέσα. Αδιαφορώντας για τον συναγερμό που ηχούσε και ξεσήκωσε τη γειτονιά αρπάξαν από τις προθήκες τα ρολόγια. Κάτοικοι της περιοχής που πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους είδαν τους δράστες να επιβιβάζονται σε ένα αυτοκίνητο και κινούμενοι ανάποδα στο δρόμο τράπηκαν σε φυγή πριν φτάσουν οι αστυνομικοί στο σημείο.

Στελέχη της ασφάλειας αναζητούν στοιχεία από βίντεο με τις κινήσεις των διαρρηκτών και μαρτυρίες ώστε να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες.

lawandorder

Διαβάστε Περισσότερα » "Τρόμος στο κέντρο της Αθήνας: Κακοποιοί μπούκαραν σε κοσμηματοπωλείο με βαριοπούλα και έκλεψαν πανάκριβα ρολόγια!"

Καιρός αύριο: Βροχές σε όλη τη χώρα – Πού θα πέσουν καταιγίδες και χαλάζι

Βροχερός θα είναι ο καιρός αύριο Σάββατο, 11 Νοεμβρίου σε όλη την Ελλάδα. Τοπικά θα εκδηλωθούν καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα πελάγη θα πνέουν άνεμοι μέχρι 8 μποφόρ.

Ο καιρός αύριο σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Στις περισσότερες περιοχές της χώρας νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες θα είναι τοπικά ισχυρές στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου (κυρίως Χίο – Σάμο), στο βόρειο Ιόνιο (περιοχή Κέρκυρας – Παξών – Λευκάδας), την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, τη δυτική Στερεά, τα νότια τμήματα της ανατολικής Πελοποννήσου και τα Κύθηρα, από το μεσημέρι στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Μακεδονία και πιθανόν τη Θράκη και από το βράδυ στα Δωδεκάνησα.

Από τις απογευματινές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στις περισσότερες περιοχές και θα περιοριστούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί νοτιοδυτικοί και στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα νοτιοανατολικά και θα φθάσει στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 25 με 27 βαθμούς, ενώ στην υπόλοιπη χώρα δεν θα ξεπεράσει τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός σε Αττική, Θεσσαλονίκη

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών.
Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 8 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές και το μεσημέρι – απόγευμα πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Βελτίωση από νωρίς το βράδυ.
Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και από το βράδυ δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
 
Ο καιρός στην υπόλοιπη Ελλάδα

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα. Από το μεσημέρι στη κεντρική και την ανατολική Μακεδονία και πιθανόν στη Θράκη τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά, όμως από το απόγευμα βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Από το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στα νησιά του βορείου Ιονίου (περιοχή Κέρκυρας, Παξών και Λευκάδας), την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά αλλά από τις απογευματινές ώρες θα παρουσιάσουν εξασθένηση.
Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ που το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες στα νότια τμήματα της ανατολικής Πελοποννήσου και τα Κύθηρα σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές με βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι.
Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 8 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Στις Κυκλάδες λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Στην Κρήτη αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές όπου στα δυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στα δυτικά τμήματα πιθανώς πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 24 και στην Κρήτη έως 25 με 27 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους (κυρίως Χίο και Σάμο) ισχυρές. Τα ισχυρά φαινόμενα τις βραδινές ώρες θα επεκταθούν και στα Δωδεκάνησα.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου 7 με 8 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από τις απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

newsit

Διαβάστε Περισσότερα » "Καιρός αύριο: Βροχές σε όλη τη χώρα – Πού θα πέσουν καταιγίδες και χαλάζι"

Μπελέρης: «Στόχος τους είναι να μην αναλάβω καθήκοντα δημάρχου»

Συνέντευξη στην ΕΡΤ και τον Πιέρρο Τζανετάκο παραχώρησε ο Φρέντι Μπελέρης, μέσω ηχογράφησης που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε με την οικογένειά του. «Στόχος τους είναι να μην αναλάβω καθήκοντα δημάρχου», είπε ο Φρέντι Μπελέρης, υποστηρίζοντας πως οι αλβανικές Αρχές θα συνεχίσουν την πολιτική υφαρπαγής των ελληνικών περιουσιών.

Νέα τροπή λαμβάνει το ζήτημα Μπελέρη μετά την αποκάλυψη ότι βασικός μάρτυρας κατηγορίας φέρεται να χρηματίστηκε για να εμπλέξει τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας στη δήθεν υπόθεση δωροδοκίας ψηφοφόρων. Κι ενώ εδώ και έξι μήνες τα Τίρανα αρνούνται να επιτρέψουν στον Μπελέρη την ανάληψη καθηκόντων του, η αλβανική δικαιοσύνη παραβλέπει σκανδαλωδώς τα λεγόμενα του κατά γενική ομολογία αναξιόπιστου μάρτυρα.

Ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρης, δήλωσε: «Μετά από την παραδοχή ότι χρηματίστηκε, σε οποιαδήποτε δημοκρατική χώρα η κατηγορία θα είχε καταπέσει. Δεν μπορεί να κρατούμαι προφυλακισμένος για τόσο καιρό με την μαρτυρία ενός ανθρώπου που είναι καταδικασμένος για απάτες και κλοπές και ενός συνεργάτη της αστυνομίας που όπως παραδέχτηκε ο διευθυντής της αστυνομίας της Χειμάρρας που τον έχουν χρησιμοποιήσει και σε άλλες υποθέσεις. Στην ερώτηση των δικηγόρων «τι έγινε μετά που έφυγες που πήρες τα λεφτά;» λέει δε θυμάμαι. Αυτός πήγε και παρέδωσε τα λεφτά μετά από 8 ώρες, μία στημένη ιστορία».

Μιλώντας στην ΕΡΤ από το καρτοτηλέφωνο των αλβανικών φυλακών κατά τη διάρκεια επικοινωνίας με το γιο του, ο Φρέντι Μπελέρης κατακεραυνώνει την αλβανική δικαιοσύνη, επισημαίνοντας μάλιστα το παράδοξο ότι αυτή τη στιγμή στη Χειμάρρα παραμένει δήμαρχος αυτός που ηττήθηκε στις εκλογές του περασμένου Μαΐου.

Όπως ανέφερε ο Φρέντι Μπελέρης εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας: «οι δικαστές, οι άνθρωποι οι οποίοι υποτίθεται έχουν επανδρώσει τη “νέα δικαιοσύνη” όπως τους αρέσει να την λένε, αυτοί είναι οι παλιοί. Είναι άνθρωποι οι οποίοι έχουν “ουρές” από το παρελθόν, έχουν υποθέσεις. Άνθρωπος που έχει χάσει τις εκλογές παραμένει στην διοίκηση του δήμου, και όσο παραμένει υπάρχουν κατηγορίες στον αλβανικό τύπο αλλά και στην δικαιοσύνη ότι παίρνει αποφάσεις, οι οποίες αποτελούν σκάνδαλα και οικονομικές ατασθαλίες. Έχουμε κάνει μηνύσεις για πλαστογραφημένα έγγραφα που υπάρχουν στην δικογραφία, που το SPAK (Δικαστήριο κατά της Διαφθοράς) κλείνει την υπόθεση και δεν δέχεται τις μηνύσεις μας».

Ο Φ. Μπελέρης υπογραμμίζει ότι βασικός στόχος της αλβανικής κυβέρνησης είναι η υφαρπαγή των ελληνικών περιουσιών, μέσω της υλοποίησης του σχεδίου ανάπλασης της Χειμάρρας: «Η αγωνία του κυρίου Ράμα ήταν να μη χάσει το δημαρχείο Χειμάρρας. Πιστεύω ότι προσπαθεί να με θέσει εκτός από τη μάχη διεκδίκηση του Δήμου, αν ξαναγίνουν εκλογές. Θα συνεχίσουν την ίδια πολιτική της υφαρπαγής των περιουσιών και την προσπάθεια να δυσκολέψουν τη ζωή και να στερήσουν οικονομικούς πόρους από τους ντόπιους κατοίκους, τους Έλληνες, με σκοπό να φύγουμε».

Σύμφωνα με τον κ. Μπελέρη υπάρχουν απτά στοιχεία βάσει των οποίων αποδεικνύεται ότι οι αλβανικές αρχές πλαστογραφούν τις καταστάσεις περιουσιακών στοιχείων, προχωρώντας παραλλήλως σε παράνομες αλλαγές του χωροταξικού σχεδίου της Χειμάρρας.

ertnews

Διαβάστε Περισσότερα » " Μπελέρης: «Στόχος τους είναι να μην αναλάβω καθήκοντα δημάρχου»"

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν στηρίζουν την πρόταση Κασσελάκη για δημοψήφισμα Παππάς, Γεροβασίλη, Θεοχαρόπουλος, Ξενογιαννακοπούλου

Απέναντι στην απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να προχωρήσει σε δημοψήφισμα για τις διαγραφές των 4 (Σκουρλέτη, Τζουμάκα, Φίλη, Βίτσα) θα σταθούν κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Νίκος Παππάς, Όλγα Γεροβασίλη, Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου ζήτησαν σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr από τον Στέφανο Κασσελάκη να αποσύρει την πρότασή του για δημοψήφισμα με το επιχείρημα ότι δημιουργεί διαλυτικές διαδικασίες στο κόμμα. Τονίζουν μάλιστα ότι δεν θα την στηρίξουν. Παράλληλα τα ίδια στελέχη λένε ότι δεν υπάρχει ενόχληση του Αλέξη Τσίπρα παρά μόνο ανησυχία για τις εξελίξεις. 

Ο κ. Τσίπρας ο οποίος είναι άγνωστο ακόμα αν θα παραστεί στην αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής παρακολουθεί τα όσα συμβαίνουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τις αποχωρήσεις κορυφαίων στελεχών όπως ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης και ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Την ίδια ώρα το ενδεχόμενο της κατάθεσης πρότασης μομφής κατά του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη συζητούν στελέχη του κόμματος που συνεδριάζουν αυτές τις ώρες σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr. 

Επίσης, εκτός από την πρόταση μομφής εξετάζεται και κάτι άλλο: Πριν ξεκινήσει η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή, αύριο Σάββατο, να τεθεί από τα στελέχη αυτά το ερώτημα αν μπορεί να υπάρξει διαγραφή μέσω δημοψηφισμάτων θεωρώντας ότι θα χάσει ο Πρόεδρος την ψηφοφορία αυτή.

newsit

Διαβάστε Περισσότερα » "ΣΥΡΙΖΑ: Δεν στηρίζουν την πρόταση Κασσελάκη για δημοψήφισμα Παππάς, Γεροβασίλη, Θεοχαρόπουλος, Ξενογιαννακοπούλου"

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: Ηχηρές αποχωρήσεις Σκουρλέτη, Βούτση και αίτημα Κασσελάκη για εσωτερικό δημοψήφισμα

Ντόμινο εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. Αποχώρησε ο Πάνος Σκουρλέτης τονίζοντας στην επιστολή του ότι «ο δρόμος που έχει επιλεγεί είναι αδιέξοδος και καταστροφικός» ενώ ακολούθησε λίγο αργότερα ανακοίνωση αποχώρησης του Νίκου Βούτση, ο οποίος μίλησε για κυνήγι μαγισσών, κλίμα εχθροπάθειας και συνακόλουθα αναζήτησης του «αδιαμεσολάβητου Μεσσία», για τη συνεχή φυγή προς τα μπρος με την αποδοχή ότι «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

Είχε προηγηθεί παρέμβαση του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής να αποφασίσουν δημοψήφισμα από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαγραφή Φίλη, Σκουρλέτη, Βίτσα και Τζουμάκα, καθώς όπως λέει «προσέβαλαν βάναυσα όλους».

Εάν η Κεντρική Επιτροπή αρνηθεί, εξηγεί «θα προχωρήσει στη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος με αίτημα του 15% των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, ακριβώς όπως προβλέπει το καταστατικό».

Τι προβλέπει το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ για τα εσωκομματικά δημοψηφίσματα

Στην ανάρτηση του ο κ. Κασσελάκης περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο ΣΥΡΙΖΑ.  «Η αξιωματική αντιπολίτευση είναι άρρωστη. Δεν είναι διεφθαρμένη όπως η κορυφή της ΝΔ, αλλά είναι άρρωστη. Με στελέχη που προσβάλλουν το ίδιο τους το κόμμα, τους συντρόφους τους, τον νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρό του» ανέφερε.

«Η κοινωνία με αγκάλιασε και μου έδωσε μία ξεκάθαρη εντολή: «Άλλαξε τα όλα». Και θα τα αλλάξω όλα. Καθαρά και στο φως», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Κοινός στόχος να πάμε μπροστά την κοινωνία, την πατρίδα μας. Δεν θα κάνουμε πίσω, είναι το μήνυμα που έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Με παρέμβασή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κοκκινο» απάντησε σε εκείνους που υποστηρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε, ότι «θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να σταματήσει, έχει μέσα του το λαό, έχει μέσα του την ανεξαρτησία του δεν έχουμε χρέη όπως κάποιοι άλλοι. Άρα θα προχωρήσουμε και να μη μας υποτιμούν (…) Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω σε τίποτα, ο καθένας θα αναμετρηθεί με τον εαυτό του, με την ιστορία του. Εμείς θα αλλάξουμε τη χώρα».

Στ. Κασσελάκης: Οι διαγραφές δεν είναι εύκολη απόφαση ούτε για μένα

Το βασικό είναι να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ ένα «υγιές κόμμα», δήλωσε λίγο αργότερασε δεύτερη παρέμβασή του σήμερα στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο». Ο Στ. Κασσελάκης τόνισε την ανάγκη να επιστρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ η συντροφικότητα και η ανεκτικότητα και να μην προσβάλλουν κάποιοι τους συντρόφους τους. Σημείωσε, δε, ότι πρέπει «να αφουγκραστούμε τη βάση του κόμματος» που θέλει μια «κυβερνητική αριστερά». Όσον αφορά, τέλος, τις διαγραφές/αποχωρήσεις σχολίασε πως«δεν είναι εύκολη αποφάση» ούτε γι’ αυτόν.

Οι αποχωρήσεις  των κ. Σκουρλέτη και Βούτση έρχονται μετά μια μαραθώνια χθεσινοβραδινή συνεδρίαση της Ομπρέλας που αποφάσισε να  συμμετάσχει στην Κ.Ε. το Σαββατοκύριακο και εκεί θα προχωρήσουν στις τελικές ανακοινώσεις τους.

Το πρωί ο κ. Κασσελάκης περιόδευσε σε Μεγαλόπολη και Καλαμάτα. “Ένα κόμμα το οποίο δεν ακούει τη βάση του, δεν δικαιούται να είναι κόμμα εξουσίας”, τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης και πρόσθεσε, ότι “πρέπει να πηγαίνουμε μπροστά“, απαντώντας σε τοποθετήσεις των πολιτών για τη στασιμότητα της Αριστεράς και τις εσωκομματικές διεργασίες.

Το σκηνικό στο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται πιο δύσκολο, όσο πλησιάζουμε προς την Κ.Ε, όπως καταγράφεται από δηλώσεις στελεχών.

Γ. Σταθάκης: Πολιτική αυτοκτονία για τον ΣΥΡΙΖΑ η εκλογή Κασσελάκη – Η μόνη πικρία είναι για το άδοξο τέλος του κόμματος

«Η μόνη πικρία που έχουμε είναι που βλέπουμε το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ να είναι άδοξο» ανέφερε ο Γιώργος Σταθάκης απαντώντας στο εάν η κριτική του απέναντι στη νέα ηγετική ομάδα κρύβει πικρία, χαρακτηρίζοντάς την παράλληλα «ηγετική ομάδα αποτυχίας» τονίζοντας πως το κόμμα «δεν μπορεί να αποκτήσει την κυβερνησιμότητα με αυτή την ομάδα, δεν μπορεί να αποτελέσει κοινοβουλευτικό πυρήνα κόμματος με εξουσία».

Πέτρος Παππάς στην ΕΡΤ: Κανένα κόμμα δεν μπορεί να προχωρά με ευθείες αμφισβητήσεις και ανάλογη ρητορική 

«Μας λυπεί ότι κάποιοι θέλουν να φύγουν από αυτή την κοινή προσπάθεια ειδικά άνθρωποι που έχουν μια ιστορία στο χώρο της Αριστεράς από εκεί και πέρα όμως δεν μπορεί κανείς να δεχθεί να έχουμε ένα πρόεδρο υπό είπε ο προθεσμία υπό ομηρία υπό επιτήρηση υπό εποπτεία» σχολίασε ο Πέτρος Παππάς.

Δρίτσας για δημοψήφισμα Κασσελάκη: Θυμίζει ρωμαϊκή αρένα – Αντισταθείτε

Ο Θοδωρής Δρίτσας από την πλευρά του αντέδρασε έντονα στο μήνυμα Κασσελάκη για εσωτερικό δημοψήφισμα λέγοντας οτι αυτά του θυμίζουν: «α) ρωμαϊκή αρένα, β) ακραίο κοινωνικό αυτοματισμό στην πολιτική ζωή, γ) “ανάθεμα”, κάτι σαν αυτό που υπέστη ο Ελευθέριος Βενιζέλος» και κάλεσε τα μέλη να μην το δεχθούν.

Κ. Ζαχαριάδης στο Πρώτο: Προτιμότερος ένας πολιτισμένος πολιτικός χωρισμός από τη λεκτική βία και την ένταση (audio)

«Πάντα ένας πολιτισμένος πολιτικός χωρισμός εάν κάποιος κρίνει ότι δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε από ένα σημείο και πέρα, είναι προτιμότερος από τη λεκτική βία, τη λεκτική ένταση και τη λεκτική πίεση από κάθε πλευρά. Γι’ αυτό συνιστώ σε όλους νηφαλιότητα, ψυχραιμία, χαμηλούς τόνους και πολιτική αντιμετώπιση της κατάστασης. Τα ζητήματα είναι πολιτικά και ιδεολογικά. Δεν υπάρχει κάτι άλλο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Χ. Γιαννούλης: Υπερτιμημένα τα εσωκομματικά ζητήματα του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι κανένας δεμένος με αλυσίδες

«Η εσωτερική κατάδυση, τα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του κόμματος, δεν τα υποτιμώ, τα σέβομαι, αλλά έχω την εντύπωση πως βρίσκονται έναν τόνο υπερτιμημένα από το βασικό και κυρίαρχο καθήκον, να προτείνουμε λύσεις και να συμβάλουμε με πολιτικό και προγραμματικό πλαίσιο για να γίνει η ζωή τους καλύτερη» σημείωσε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης.

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα διήμερη συνεδρίαση που προσλαμβάνει ιστορικά χαρακτηριστικά.

ertnews

Διαβάστε Περισσότερα » "ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: Ηχηρές αποχωρήσεις Σκουρλέτη, Βούτση και αίτημα Κασσελάκη για εσωτερικό δημοψήφισμα"

Πέτρος Κουσουλός: Προσήχθη στο τμήμα Αμπελοκήπων μετά από μήνυση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Μετά το επεισόδιο ανάμεσα στους συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου και τον Πέτρο Κουσουλό, η κατηγορούμενη για το θάνατο των τριών θυγατέρων της Τζωρτζίνας, Μαλένας και Ίριδας, υπέβαλε μήνυση εναντίον του δημοσιογράφου για εξύβριση.

Λίγο μετά το συμβάν, ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε σε ζωντανή σύνδεση με τον Γιώργο Λιάγκα στο «Πρωινό», ενώ μεταφερόταν στο αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων.

Όπως είπε: «Εγώ αυτό που έμαθα είναι ότι η κυρία κατηγορουμένη υπέβαλε μήνυση ότι εγώ την εξύβρισα. Μιλάμε για το άκρον άωτον του παραλογισμού. Μετά τη σύνδεση που είχαμε, μπήκα στο δικαστήριο με εντολή αστυνομικού προκειμένου να δώσω τα στοιχεία μου. Κι ενώ περίμενα να φέρουν τις ταυτότητες, ενημερώθηκα ότι η κυρία κατηγορουμένη θέλει να μου κάνει μήνυση».

Το επεισόδιο έξω από τα δικαστήρια

Επεισόδιο έξω από τα δικαστήρια, όπου σήμερα είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει η δίκη κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, δημιουργήθηκε όταν μέλη της οικογένειας της κατηγορούμενης (μεταξύ τους και η αδερφή της) αντιλήφθηκαν τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό.

Ο κ. Κουσουλός μιλούσε σε τηλεοπτική κάμερα για την παρουσία του στο δικαστήριο, όταν τα μέλη της οικογένειας Πισπιρίγκου τον πλησίασαν και άρχισαν να του επιτίθενται φραστικά. «Είσαι παλιάνθρωπος, έχεις παιδιά δικά σου, δεν έχεις καρδιά μέσα σου. Μην ξαναπιάσεις ποτέ τα παιδιά μας στο στόμα σου. Κάνεις ότι χειρότερο για να βάλεις έναν άνθρωπο στη φυλακή. Γιατί το κάνεις, για συμφέρον;» του ανέφεραν, με τον δημσιογράφο να διατηρεί την ψυχραιμία του και να τους ρωτά τι παράπονο έχουν από εκείνον.

«Το παράπονό μας είναι να μην ασχοληθείς ξανά με την οικογένειά μάς. Έχει πει μπροστά σου ο Καλλιακμάνης πως είσαι εκεί από συμφέρον. Το ξέρεις το συμφέρον σου. Ποια αλήθεια θέλεις να λάμψει; Εμείς θα ήμασταν οι πρώτοι που θα θέλαμε να τιμωρηθεί (η κατηγορούμενη) αν είχαν γίνει όλα αυτά. Έχεις κλείσει έναν άνθρωπο στη φυλακή, είσαι παλιάνθρωπος» για να προσθέσει ο κ. Κουσουλός «με τη στάση σας, δείχνετε πόσο πολύ θέλετε την αληθεια» και τα μέλη της οικογένειας Πισπιρίγκου να συνεχίζουν: «Τη θέλουμε περισσότερο από σένα. Εσύ την ξέρεις την αλήθεια; Κάνεις κακώς τη δουλειά σου και έχεις κλείσει έναν άνθρωπο στη φυλακή. Θα έρθουν κι άλλες μηνύσεις. Έχεις παιδάκια, εύχομαι να είναι υγιέστατα και να μην νιώσεις ποτέ τέτοιο πράγμα...».

Σχολιάζοντας τη φραστική επίθεση που δέχτηκε ο δημοσιογράφος ανέφερελίγο αργότερα πως «έχω δεχθεί στοχοποίηση εδώ και μήνες από ανθρώπους που εμπλέκονται στην υπόθεση της 35χρονης».

Άρχισε να φωνάζει και η 35χρονη όταν είδε τον Κουσουλό
Η ένταση συνεχίστηκε και μέσα στην αίθουσα, καθώς η κατηγορούμενη μητέρα σε διακοπή της δίκης είδε τον δημοσιογράφο, άρχιζε να φωνάζει: «Είναι εδώ αυτός; Ντροπή του ντροπή του, ο άνθρωπος που έκανε καριέρα πάνω στα παιδιά μου, που τα είχαν στο νεκροκρέβατο και θα μου κουνήσει τώρα το δάχτυλο και τα τρία τα παιδιά μου το παλιόπαιδο». Οι φωνές της κατηγορουμένης προς το δημοσιογράφο συνεχίστηκαν και ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας ζήτησε από τους αστυνομικούς τη σύλληψη του δημοσιογράφου για απειλή και έργω εξύβριση διότι όπως είπε, ο δημοσιογράφος χλεύαζε ειρωνικά την εντολέα του και της κουνούσε το δάκτυλο.

protothema

Διαβάστε Περισσότερα » " Πέτρος Κουσουλός: Προσήχθη στο τμήμα Αμπελοκήπων μετά από μήνυση της Ρούλας Πισπιρίγκου"

Πρόστιμα 619.512 ευρώ σε τρεις εταιρείες εμπορίας σχολικών ειδών

Συνολικό πρόστιμο 619.512 ευρώ σε τρεις εταιρείες εμπορίας σχολικών ειδών επέβαλε μετά από ολοκλήρωση των σχετικών ελέγχων της Διϋπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙ.Μ.Ε.Α.) ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας.

Τα πρόστιμα αφορούν την παραβίαση του άρθρου 54 του ν. 5045/29-07-2023, σχετικά με την περιστολή φαινομένων αθέμιτης κερδοφορίας.

Συγκεκριμένα, οι εταιρείες στις οποίες επιβλήθηκαν πρόστιμα είναι οι ακόλουθες:

  • «ΓΙΟΒΑΣ Α.Ε- Ανώνυμος Εμπορική Τεχνική & Τουριστική Εταιρεία», 253.650 €
  • «NOTOS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ, ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», 290.950 €
  • «GRAFFITI A.E.», 74.912 €

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, δήλωσε:

«Η κυβέρνησή μας και το Υπουργείο Ανάπτυξης έχουν απόλυτα ξεκάθαρη θέση απέναντι στην αντιμετώπιση της ακρίβειας και των φαινομένων αθέμιτης κερδοφορίας: ουδείς είναι υπεράνω του νόμου. Οι έλεγχοι συνεχίζονται με ιδιαίτερη ένταση ιδίως όσον αφορά σε καταναλωτικά προϊόντα με ιδιαίτερο κοινωνικό χαρακτήρα, όπως είναι τα σχολικά είδη. Στόχος δικός μας αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας είναι να μετριάσουμε τις συνέπειες του εισαγόμενου πληθωρισμού και να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τα φαινόμενα της αισχροκέρδειας. Η προσπάθειά μας είναι αδιάλειπτη».

euro2day

Διαβάστε Περισσότερα » "Πρόστιμα 619.512 ευρώ σε τρεις εταιρείες εμπορίας σχολικών ειδών"

Ελαιόλαδο: Νέα σύλληψη για λάδι αμφιβόλου ποιότητας στην Έδεσσα

Σχεδόν καθημερινές είναι οι συλλήψεις στη Βόρεια Ελλάδα για αμφιβόλου ποιότητας ελαιόλαδο που διατίθεται προς πώληση σε λαϊκές αγορές. Αυτή τη φορά η είδηση έρχεται από την Έδεσσα…

Ένα 24ωρο μετά τη σύλληψη ανδρόγυνου στη Θεσσαλονίκη, σήμερα έγινε γνωστή ανάλογη σύλληψη στην Έδεσσα. Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ασφάλειας Έδεσσας πέρασαν χειροπέδες σε 70χρονη Ελληνίδα που πωλούσε σε λαϊκή αγορά αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης ελαιόλαδο, το οποίο διαφήμιζε ως «εξαιρετικά παρθένο».

Η ίδια, σύμφωνα με τη δικογραφία, διέθετε προς 20 ευρώ την κάθε 5λιτρη συσκευασία. Αρχικά κατασχέθηκαν 31 πλαστικά δοχεία λαδιού (των 5 λίτρων το καθένα), ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της εντοπίστηκαν άλλα 668 πανομοιότυπα δοχεία των 5 λίτρων. Συνολικά κατασχέθηκαν 699 δοχεία που περιείχαν 3.495 λίτρα ελαίου, δείγμα των οποίων θα αποσταλεί στην αρμόδια Χημική Υπηρεσία για εργαστηριακή εξέταση.

Η 70χρονη συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, οδηγείται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.

Υπενθυμίζεται ότι για το ανδρόγυνο που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης αποφάσισε να τους αφήσει ελεύθερους ενόψει της εργαστηριακής έρευνας που παραγγέλθηκε και προκειμένου με βάση τα ευρήματα να αποφανθεί για την ποινική τους μεταχείριση.

newsit

Διαβάστε Περισσότερα » "Ελαιόλαδο: Νέα σύλληψη για λάδι αμφιβόλου ποιότητας στην Έδεσσα"

Απεβίωσε ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 χρονών ο Σπύρος Φωκάς, που έκανε διεθνή καριέρα πρωταγωνιστώντας σε ξένες παραγωγές οι οποίες άφησαν εποχή, όπως «Ο Ρόκο και τα Αδέλφια του» και το «Διαμάντι του Νείλου». Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η σύζυγός του, Λίλιαν, με τη συγκινητική ανάρτηση στο Facebook «Καλή αντάμωση Σπύρο μου». Ο αγαπημένος ηθοποιός, που ζούσε με τη σύζυγό του στο Καλαμάκι Κορίνθου, είχε τα τελευταία χρόνια προβλήματα υγείας.

Ο Σπύρος Φωκάς (πραγματικό όνομα Σπύρος Ανδρουτσόπουλος) γεννήθηκε στην Πάτρα στις 17 Αυγούστου το 1937. Υπήρξε απόφοιτος της δραματικής σχολής του Κωστή Μιχαηλίδη. Έκανε την πρώτη κινηματογραφική εμφάνισή του το 1959 στην ταινία του Ανδρέα Λαμπρινού «Ματωμένο Ηλιοβασίλεμα», η οποία προβλήθηκε στο Φεστιβάλ των Καννών και ήταν η αφετηρία για τη διεθνή καριέρα του. H πρώτη εμφάνιση του Σπύρου Φωκά σε ξενόγλωσση ταινία ήταν το 1960 στο «Morte di un amico», ιταλικής παραγωγής. Στην Ιταλία εξάλλου, στα στούντιο της Τσινετσιτά, αξιοποίησε τις οντισιόν και τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν. Έτσι, συμμετείχε σε διεθνείς παραγωγές, όπως οι ταινίες «Όταν θέλει η γυναίκα» του Βιντσέντε Μινέλι δίπλα στη μεγάλη Λάιζα Μινέλι και «Ο Ρόκο και τα Αδέλφια του» του Λουκίνο Βισκόντι πλάι στην αξέχαστη Κατίνα Παξινού. Κινηματογραφικά απογειώνεται με την εμφάνισή του στην ταινία του Φράνκο Ρόσι «Ο Θάνατος ενός Φίλου», όπου κερδίζει βραβείο ερμηνείας στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο. Στη συνέχεια κάνει το μεγάλο βήμα προς το Χόλυγουντ, συμμετέχοντας πλέον σε αμιγώς αμερικάνικες παραγωγές.

Στα μέσα της δεκαετίας του '60 επιστρέφει στην Ελλάδα και συμμετέχει στις ταινίες του Γιάννη Δαλιανίδη, παραγωγής Φίνος Φιλμ, πλάι στη Ζωή Λάσκαρη, τον «Εγωισμό» και τη «Στεφανία». Στη συνέχεια επιστρέφει στην Αμερική, όπου πρωταγωνίστησε σε ταινίες που έκαναν μεγάλη εμπορική επιτυχία, όπως το «Διαμάντι του Νείλου» του Λουίς Τίγκι δίπλα στον Μάικλ Ντάγκλας, την Κάθριν Τέρνερ και τον Ντάνι ντε Βίτο και «Ράμπο 3» του Πίτερ Μακ Ντόναλντ με τον Σιλβέστερ Σταλόνε.

Σε όλη την κινηματογραφική καριέρα του έπαιξε με επιτυχία σε πάνω από 30 ταινίες, οι περισσότερες στην Ιταλία και στην Αμερική. Έγινε ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός και από τις εμφανίσεις του σε γνωστά θέατρα του εξωτερικού. Σημαντική ήταν, τέλος, η παρουσία του στην ελληνική τηλεόραση, όπου πρωταγωνίστησε σε πολλές κοινωνικές και δραματικές σειρές.

Ο Σπύρος Φωκάς είχε παντρευτεί τέσσερις φορές.

Η ανάρτηση της Λίλιαν Φωκά στο Facebook

ΑΠΕ-ΜΠΕ/euro2day

Διαβάστε Περισσότερα » "Απεβίωσε ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς"

Δίκη Πισπιρίγκου: Μέλη της οικογένειας επιτέθηκαν φραστικά στον Κουσουλό - «Έκλεισες έναν άνθρωπο στη φυλακή»

Επεισόδιο έξω από τα δικαστήρια, όπου σήμερα είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει η δίκη κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, δημιουργήθηκε όταν μέλη της οικογένειας της κατηγορούμενης (μεταξύ τους και η αδερφή της) αντιλήφθηκαν τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό.

Ο κ. Κουσουλός μιλούσε σε τηλεοπτική κάμερα για την παρουσία του στο δικαστήριο, όταν τα μέλη της οικογένειας Πισπιρίγκου τον πλησίασαν και άρχισαν να του επιτίθενται φραστικά. «Είσαι παλιάνθρωπος, έχεις παιδιά δικά σου, δεν έχεις καρδιά μέσα σου. Μην ξαναπιάσεις ποτέ τα παιδιά μας στο στόμα σου. Κάνεις ότι χειρότερο για να βάλεις έναν άνθρωπο στη φυλακή. Γιατί το κάνεις, για συμφέρον;» του ανέφεραν, με τον δημσιογράφο να διατηρεί την ψυχραιμία του και να τους ρωτά τι παράπονο έχουν από εκείνον.

«Το παράπονό μας είναι να μην ασχοληθείς ξανά με την οικογένειά μάς. Έχει πει μπροστά σου ο Καλλιακμάνης πως είσαι εκεί από συμφέρον. Το ξέρεις το συμφέρον σου. Ποια αλήθεια θέλεις να λάμψει; Εμείς θα ήμασταν οι πρώτοι που θα θέλαμε να τιμωρηθεί (η κατηγορούμενη) αν είχαν γίνει όλα αυτά. Έχεις κλείσει έναν άνθρωπο στη φυλακή, είσαι παλιάνθρωπος» για να προσθέσει ο κ. Κουσουλός «με τη στάση σας, δείχνετε πόσο πολύ θέλετε την αληθεια» και τα μέλη της οικογένειας Πισπιρίγκου να συνεχίζουν: «Τη θέλουμε περισσότερο από σένα. Εσύ την ξέρεις την αλήθεια; Κάνεις κακώς τη δουλειά σου και έχεις κλείσει έναν άνθρωπο στη φυλακή. Θα έρθουν κι άλλες μηνύσεις. Έχεις παιδάκια, εύχομαι να είναι υγιέστατα και να μην νιώσεις ποτέ τέτοιο πράγμα...».

Σχολιάζοντας τη φραστική επίθεση που δέχτηκε ο δημοσιογράφος ανέφερελίγο αργότερα πως «έχω δεχθεί στοχοποίηση εδώ και μήνες από ανθρώπους που εμπλέκονται στην υπόθεση της 35χρονης».

Άρχισε να φωνάζει και η 35χρονη όταν είδε τον Κουσουλό

Η ένταση συνεχίστηκε και μέσα στην αίθουσα, καθώς η κατηγορούμενη μητέρα σε διακοπή της δίκης είδε τον δημοσιογράφο, άρχιζε να φωνάζει: «Είναι εδώ αυτός; Ντροπή του ντροπή του, ο άνθρωπος που έκανε καριέρα πάνω στα παιδιά μου, που τα είχαν στο νεκροκρέβατο και θα μου κουνήσει τώρα το δάχτυλο και τα τρία τα παιδιά μου το παλιόπαιδο». Οι φωνές της κατηγορουμένης προς το δημοσιογράφο συνεχίστηκαν και ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας ζήτησε από τους αστυνομικούς τη σύλληψη του δημοσιογράφου για απειλή και έργω εξύβριση διότι όπως είπε, ο δημοσιογράφος χλεύαζε ειρωνικά την εντολέα του και της κουνούσε το δάκτυλο.

protothema

Διαβάστε Περισσότερα » " Δίκη Πισπιρίγκου: Μέλη της οικογένειας επιτέθηκαν φραστικά στον Κουσουλό - «Έκλεισες έναν άνθρωπο στη φυλακή»"

Άνω Λιόσια: Επίθεση αγνώστων με χειροβομβίδες σε μονοκατοικία

Δύο χειροβομβίδεςπέταξαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Παρασκευής (10/11) σε μονοκατοικία στα Άνω Λιόσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στις 02:30 στη συμβολή των οδών Ανδρονίκου και Ανδριανουπόλεως.

Οι δράστες που επέβαιναν σε μηχανή αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Από το συμβάν δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομική δύναμη που απέκλεισε τον χώρο καθώς και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που περισυνέλλεξε υπολείμματα από τις χειροβομβίδες.

cnn

Διαβάστε Περισσότερα » "Άνω Λιόσια: Επίθεση αγνώστων με χειροβομβίδες σε μονοκατοικία"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news