facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Πρόεδρος Εφετών: Θεσμική εκτροπή η ανακοίνωση της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων υπέρ Κουφοντίνα

«Η δημόσια τοποθέτηση της ΕνΔΕ του κ. Σεβαστίδη υπέρ αιτημάτων συγκεκριμένου κατάδικου δεν είναι απλά μια αντικαταστατική ενέργεια. Συνιστά θεσμική εκτροπή», σημειώνει ο κ. Λυμπερόπουλος. 

Πυρά κατά της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, με αφορμή την τοποθέτηση της ΕνΔΕ σχετικά με τον πολυισοβίτη Δημήτρη Κουφοντίνα εξαπολύει ο Πρόεδρος Εφετών και τέως μέλος του ΔΣ της Ένωσης Παναγιώτης Λυμπερόπουλος.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, σημειώνει:

«Η δημόσια τοποθέτηση της ΕνΔΕ του κ. Σεβαστίδη υπέρ αιτημάτων συγκεκριμένου κατάδικου δεν είναι απλά μια αντικαταστατική ενέργεια. Συνιστά θεσμική εκτροπή. Παραβιάζει την αρχή της διάκρισης των Λειτουργιών του Κράτους και προσβάλλει την προσωπική και λειτουργική ανεξαρτησία των Δικαστικών και Εισαγγελικών Λειτουργών, που ασχολούνται ή θα ασχοληθούν με τις σχετικές υποθέσεις. Η εξακολουθηματική μη θεσμική συμπεριφορά, που επιδεικνύει η διοίκηση της ένωσης δικαιώνει δυστυχώς πολύ σύντομα τους φόβους και την αγωνία που διατύπωσα για το μέλλον της παραιτούμενος από το ΔΣ την 21.9.2020.». 

Η συζήτηση και τα «φαρμακερά» βέλη πάντως είναι έντονη και στα ανοιχτά φόρουμ των δικαστών με χαρακτηριστικότερη την επισήμανση της Ειρήνης Κατινιώτη, προέδρου Πρωτοδικών και υποψήφιας στις προηγούμενες εκλογές για την Διοίκηση του Πρωτοδικείου, η οποία σύμφωνα με δικαστικές πηγές που διάβασαν την ανάρτησή της, φέρεται να γράφει απευθυνόμενη στον πρόεδρο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων: «Σεβαστίδη δεν σεβάστηκες την ιστορία του Σώματος και τους συναδέλφους μας που δέχτηκαν σφαίρες αδίστακτων τρομοκρατών. Παραιτήσου- Ειρήνη Κατινιώτη».

newpost

Διαβάστε Περισσότερα » "Πρόεδρος Εφετών: Θεσμική εκτροπή η ανακοίνωση της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων υπέρ Κουφοντίνα"

Κρήτη: 15 χειρουργικές γάζες «ξέμειναν» στη μήτρα 49χρονης – Γολγοθάς χωρίς τέλος (video)

Απίστευτο ιατρικό λάθος στην Κρήτη! Χειρουργικές γάζες ξεχάστηκαν μέσα στο σώμα 49χρονης όταν υποβλήθηκε σε επέμβαση ολικής υστερεκτομής (σ.σ. χειρουργική αφαίρεση της μήτρας), τον Αύγουστου του 2020.

Η 49χρονη Ροδάνθη Κασσωτάκη πήγε σε δημόσιο νοσοκομείο όπου και έκανε την επέμβαση. Ωστόσο, δύο μήνες μετά το χειρουργείο εξακολουθούσε να υποφέρει από αφόρητους πόνους, μέχρι που κατέρρευσε.

«Εγώ δεν ήμουν καλά, πέθαινα και με πήραν σηκωτή ένα βράδυ από εδώ, δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω γιατί τα μικρόβια είχαν πάει σε όλο μου το σώμα και με πήγαν στο κέντρο υγείας, στο οποίο εκεί η μαία μου έβγαλε την πρώτη γάζα».

Συνολικά 15 ξεχασμένες γάζες έχουν αφαιρεθεί από το σώμα της, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς, είναι άγνωστο πόσες ακόμα εξακολουθούν να βρίσκονται μέσα της προκαλώντας πολλά προβλήματα υγείας, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει στο Live News η 49χρονη γυναίκα.

«Όλα αυτά έχουν πιάσει τώρα όλη μου την κοιλιά και πρέπει μάλλον να ξανά ανοιχτώ γιατί έχω πάλι μικρόβιο. Δυστυχώς όλα αυτά μου έχουν κάνει κοκκιώματα, έτσι λέγονται, τα όποια έχουν κλείσει μέσα τους τις ίνες από τις γάζες που έχουν μένει και τα όποια έχουν πιάσει την κοιλιακή μου χώρα τώρα, όχι οι χοντρές γάζες που έχω βγάλει, οι ίνες των γαζών».

Κρήτη: «Κανένα ενδιαφέρον από τον γιατρό που ξέχασε τις γάζες»

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η 49χρονη, όταν μετά το χειρουργείο πήγε στον γιατρό με αφόρητους πόνους, εκείνος δεν μπήκε καν στον κόπο να την εξετάσει και την έδιωξε με μια αντιβίωση.

«Τίποτα, τίποτα, τίποτα, τίποτα, τίποτα. Κανένα ενδιαφέρον. Με έδιωχνε με αντιβίωση, χωρίς καν να μπει στον κόπο να μπει με ένα κολπικό υπέρηχο να δει τι έχει κάνει».

Δύο μήνες μετά, όταν η γυναίκα κατέρρευσε από αφόρητους πόνους και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας, μια μαία και ένας ιδιώτης γιατρός έκπληκτοι ανακάλυψαν τις αιμοστατικές γάζες ξεχασμένες μέσα της.

Και πάλι όμως ο γιατρός που την χειρούργησε, απαθής, δεν της ζήτησε ούτε μια συγγνώμη σύμφωνα με την καταγγέλλουσα.

«Μήπως ήταν λέει, κακής ποιότητας οι γάζες και θα απευθυνθεί στην εταιρεία. Του λέω: ‘Γιατρέ, όλους τους γιατρούς που ρώτησα, αυτές οι γάζες αφαιρούνται μετά το χειρουργείο. -Ναι, ε;’. Δηλαδή μια αντιμετώπιση αφήστε το. Και του λέω να είστε καλά και του έκλεισα το τηλέφωνο. Εγώ μέχρι και σήμερα υποφέρω».

Η 49χρονη που έχει ακόμα σοβαρά προβλήματα υγείας, θα μπορούσε να είχε πεθάνει από σηψαιμία με τις ξεχασμένες γάζες στο σώμα της, και προτίθεται να κινηθεί νομικά.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Ζαχαρία Λιπαράκη, η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης, με τον γιατρό που ευθύνεται για την κατάσταση της 49χρονης να μην έχει ζητήσει ούτε συγγνώμη.

«Ευελπιστώ να της ζητήσει συγγνώμη», λέει ο κ. Λιπαράκης, ενώ το μεγάλο θέμα πλέον είναι να υπάρξει πλήρης αποκατάσταση της υγείας της άτυχης γυναίκας.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News για την απίστευτη περιπέτεια της 49χρονης:

newsit

Διαβάστε Περισσότερα » "Κρήτη: 15 χειρουργικές γάζες «ξέμειναν» στη μήτρα 49χρονης – Γολγοθάς χωρίς τέλος (video)"

Μήνυση Α.Σκέρτσου σε Γ.Τράγκα: «Δεν ενεργούσα ως διακινητής ασυνόδευτων προσφυγόπουλων με εντολή του Κ.Μητσοτάκη»

O υφυπουργός στον πρωθυπουργό Άκης Σκέρτσος κατέθεσε μήνυση κατά του Γιώργου Τράγκα για τα όσα ισχυρίστηκε εις βάρος του, σχετικά με εμπλοκή του στο σκάνδαλο Λιγνάδη.

Ο κ.Σκέρτσος στη μήνυσή του για συκοφαντική δυσφήμιση μιλά για τους «αδιανόητα χυδαίους και ανυπόστατους ισχυρισμούς» του δημοσιογράφου και επικεφαλής του κόμματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» στη διαδικτυακή του εκπομπή στο Crash Radio.

Ο Γιώργος Τράγκας ισχυρίσθηκε ότι ο κ.Σκέρτσος «με εντολή του πρωθυπουργού ενεργούσε ως διαδικινητής ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων, προκειμένου να τύχουν σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης».

Ο πρωθυπουργός είχε χρίσει τον Άκη Σκέρτσο υπεύθυνο για την ευρύτερη εποπτεία των ανήλικων προσφυγόπουλων.

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης του κ.Σκέρτσου, ακολουθεί:

«Υπέβαλα σήμερα μήνυση κατά του Γιώργου Τράγκα για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος μου που καταφανώς συνιστούν οι αδιανόητα χυδαίοι και ανυπόστατοι ισχυρισμοί του μέσω της εκπομπής του, στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό “Crash Radio” ότι δήθεν με «εντολή του Πρωθυπουργού ενεργούσα ως διακινητής ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων προκειμένου να τύχουν σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης» .

Τα εξωφρενικά ψεύδη του και η αήθης συκοφαντική επίθεση του σε βάρος του Πρωθυπουργού και εμού προσωπικά δεν έχουν σε τίποτα να κάνουν με τη θεμιτή δημόσια κριτική, ξεπερνούν κάθε όριο χυδαιότητας, ρυπαίνουν τη δημόσια σφαίρα, συνιστούν κραυγαλέα συκοφαντία που προσβάλλει βάναυσα την προσωπικότητά μου και τις αξίες που υπηρετώ.

Η ρητορική απαξίωση τέτοιων αισχρών και ανυπόστατων αναφορών δεν αρκεί. Δεν μπορούμε να αδιαφορούμε όταν βάλλονται οι θεσμοί της δημοκρατίας. Η ανοχή τέτοιων επιθέσεων εκκολάπτει το αυγό του φιδιού και υπονομεύει το φρόνημα των δημοκρατικών πολιτών.

Η καταδίκη τους πρέπει να είναι πλήρης, απόλυτη και σύμφωνη με τις επιταγές του κράτους δικαίου, που προστατεύει την αξιοπρέπεια της προσωπικότητας κάθε ανθρώπου από τέτοιες επιθέσεις. Μόνο έτσι μπορούμε να ελπίζουμε ότι τέτοια φαινόμενα συκοφαντικής δυσφήμισης θα περιοριστούν στο μέλλον.

Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη στην οποία προσφεύγω, ως το μοναδικό καταφύγιο απέναντι σε τέτοιες συκοφαντικές επιθέσεις, όπως οφείλει να κάνει κάθε πολίτης που πιστεύει ότι θίγεται ο πυρήνας της ηθικής και αξιακής του υπόστασης»

pronews

Διαβάστε Περισσότερα » "Μήνυση Α.Σκέρτσου σε Γ.Τράγκα: «Δεν ενεργούσα ως διακινητής ασυνόδευτων προσφυγόπουλων με εντολή του Κ.Μητσοτάκη»"

Κορονοϊός – Πειραιάς: Καταγγελία σοκ για θάνατο ηλικιωμένης στην κλινική με τα 81 κρούσματα (video)

Η κυρία Ευστρατία μιλώντας στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο καταγγέλλει ότι η μητέρα της είχε υψηλό πυρετό για πολλές ημέρες, κι εν τέλει μετά το θάνατό της, την ενημέρωσαν ότι το τεστ κορονοϊού βγήκε θετικό.

Συναγερμός έχει σημάνει από χθες, Τρίτη (23.02.2021) στον Πειραιά. Σε ιδιωτική κλινική επιβεβαιώθηκαν πάνω από 80 κρούσματα, με τους υπευθύνους να προσπαθούν να διαπιστώσουν μέσω ιχνηλατήσεων την έκταση της διασποράς.

Ο νομικός εκπρόσωπος της κλινικής μιλώντας στο Live News ανέφερε ότι την Τρίτη εμφανίστηκε το πρώτο κρούσμα κι έπειτα διέφυγε του ελέγχου κι υπήρξε διασπορά.

Η κυρία Ευστρατία από την πλευρά της μιλά στην εκπομπή και καταγγέλλει: «Η μητέρα μου στις 18 του μηνός ημέρα Πέμπτη κατέληξε στην συγκεκριμένη κλινική. Είχαμε επικοινωνία με την κλινική από τη Δευτέρα. Μας έλεγαν ότι η μητέρα μου είχε υψηλό πυρετό που οφείλεται σε ουρολοίμωξη. Το ίδιο έγινε και την Τρίτη, μας είπαν ότι παραμένει ο υψηλός πυρετός και πήραν εξετάσεις για τα ούρα…

… Την Τετάρτη μου είπαν ότι έπεσε λίγο ο πυρετός μέσω αντιβίωσης, αλλά παραμένει στην ίδια κατάσταση και δεν ανταποκρίνεται. Την Πέμπτη μας πήραν από την κλινική και μας είπαν ότι κατέληξε. Το τρίτο τεστ που έγινε από τον ΕΟΔΥ είχε βγει θετικό. Της είχαν κάνει πριν άλλα δύο».

«Είναι θύμα κορονοϊού βάσει της ληξιαρχικής πράξης θανάτου που μου έχουν δώσει. Το έχουν αποκρύψει. Η τελετή έγινε βάσει του πρωτοκόλλου θανάτου από Covid. Δεν την είδα. Με κρατούσαν στο σκοτάδι όλες αυτές τις ημέρες, λέγοντάς μου ότι έχει ουρολοίμωξη», τόνισε.

Παρακολουθήστε τη συγκλονιστική καταγγελία στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

newsit

Διαβάστε Περισσότερα » "Κορονοϊός – Πειραιάς: Καταγγελία σοκ για θάνατο ηλικιωμένης στην κλινική με τα 81 κρούσματα (video)"

Ισραήλ: Το κράτος θα κοινοποιεί τα ονόματα όσων δεν έχουν εμβολιαστεί κατά της Covid-19

Tο ισραηλινό κοινοβούλιο εξουσιοδότησε την Τετάρτη το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ να κοινοποιεί σε άλλες αρχές τις ταυτότητες των ανθρώπων που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, εγείροντας ανησυχίες για τον σεβασμό της ιδιωτικής ζωής των πολιτών που αρνούνται ένα εμβόλιο.

Νόμος που υιοθετήθηκε με 30 ψήφους υπέρ και 13 κατά, δίνει στις τοπικές αρχές, στον γενικό διευθυντή του υπουργείου Παιδείας και σε ορισμένα μέλη του υπουργείου Κοινωνικών Υποθέσεων τη δυνατότητα να λαμβάνουν τα ονόματα, τις διευθύνσεις και τους αριθμούς τηλεφώνου των ανθρώπων που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Ο σκοπός αυτού του νόμου, που έχει ισχύ τριών μηνών ή έως ότου κηρυχθεί η λήξη της πανδημίας, είναι «να επιτρέπει σε αυτούς τους οργανισμούς να ενθαρρύνουν τους πολίτες να εμβολιάζονται απευθυνόμενοι σε αυτούς προσωπικά», σύμφωνα με ανακοίνωση του κοινοβουλίου.

Το Ισραήλ χορήγησε τις δύο δόσεις του εμβολίου Pfizer/BioNTech σε τρία εκατομμύρια ανθρώπους, ή σχεδόν στο ένα τρίτο των περίπου εννέα εκατομμυρίων κατοίκων.

Το εβραϊκό κράτος άνοιξε ξανά την Κυριακή τα εμπορικά κέντρα και τα καταστήματα για ολόκληρο τον πληθυσμό στο πλαίσιο της χαλάρωσης της τρίτης καραντίνας του από την αρχή της επιδημίας Covid-19.

Παρότι, ορισμένα μέρη είναι ανοιχτά σε όλους, άλλα είναι προσβάσιμα μόνο σε άτομα που έχουν «πράσινη ταυτότητα», που σημαίνει ότι έλαβαν τη δεύτερη δόση εμβολίου πριν από τουλάχιστον μία εβδομάδα ή ότι έχουν αναρρώσει από την ασθένεια.

Αλλά αυτή η πολύτιμη ταυτότητα επικρίνεται από μερίδα του πληθυσμού που τη βλέπει ως μορφή διάκρισης κατά των μη εμβολιασμένων.

Κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής συζήτησης σήμερα, η επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος Μεράβ Μιχαέλι κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου ότι «αρνείται στους πολίτες το δικαίωμά τους στην εμπιστευτικότητα όσον αφορά τα ιατρικά τους δεδομένα».

Η ανακοίνωση της Κνεσέτ (κοινοβούλιο) αναφέρει ότι τα προσωπικά δεδομένα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό εκτός από το να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν.

Ο βουλευτής Χάιμ Κατζ, του δεξιού κόμματος Λικούντ του πρωθυπουργού, υπερασπίστηκε τον νόμο ως τρόπο προώθησης του εμβολιασμού.

Περισσότερα από 760.000 κρούσματα της Covid-19 έχουν καταγραφεί επίσημα στο Ισραήλ από την αρχή της πανδημίας, από τα οποία περισσότερα από 5.600 ήταν θανατηφόρα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/mononews

Διαβάστε Περισσότερα » "Ισραήλ: Το κράτος θα κοινοποιεί τα ονόματα όσων δεν έχουν εμβολιαστεί κατά της Covid-19"

Κορωνοϊός: Στα 1.913 τα νέα κρούσματα - 357 οι διασωληνωμένοι, 28 θάνατοι

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.913, εκ των οποίων 5 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 184.686 (ημερήσια μεταβολή +1.0%), εκ των οποίων 51.8% άνδρες.

Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 55 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.578 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. 

To 𝑅𝑡 για την επικράτεια εκτιμάται σε 0.95. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 28, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 6.371 θάνατοι. Το 95.7% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

 Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 357 (69.7% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 69 έτη. To 86.8% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 1.299 ασθενείς. Οι νέες εισαγωγές ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 304 (ημερήσια μεταβολή +1.67%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 258 ασθενείς


Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη (εύρος 0.2 έως 105 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 79 έτη (εύρος 15 έως 103 έτη). Τις τελευταίες 24 ώρες έγιναν 49.215 τεστ . Από αυτά, τα 22.523 είναι μοριακά και τα υπόλοιπα 26.692 rapid test.

Η γεωγραφική κατανομή των 1.913 κρουσμάτων covid-19 που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ έχει ως εξής:

99 κρούσματα στην Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

106 κρούσματα στην Π.Ε. Βόρειου Τομέα Αθηνών

134 κρούσματα στην Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών

31 κρούσματα στην Π.Ε. Δυτικής Αττικής

235 κρούσματα στην Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών

104 κρούσματα στην Π.Ε. Νοτιου Τομέα Αθηνών

143 κρούσματα στην Π.Ε Πειραιώς

17 κρούσματα στην Π.Ε Νήσων

200 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης

27 κρούσματα στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

1 κρούσμα στην Π.Ε.Ανδρου

12 κρούσματα στην Π.Ε. Αργολίδας

28 κρούσματα στην Π.Ε Αρκαδίας

7 κρούσματα στην Π.Ε.Αρτας

98 κρούσματα στην Π.Ε. Αχαΐας

21 κρούσματα στην Π.Ε. Βοιωτίας

6 κρούσματα στην Π.Ε Γρεβενών

2 κρούσματα στην Π.Ε Δράμας

7 κρούσματα στην Π.Ε. Έβρου

54 κρούσματα στην Π.Ε. Εύβοιας

6 κρούσματα στην Π.Ε.Ζακύνθου

18 κρούσματα στην Π.Ε. Ηλείας

20 κρούσματα στην Π.Ε Ημαθίας

43 κρούσματα στην ΠΕ Ηρακλείου

2 κρούσματα στην Π.Ε Θάσου

19 κρούσματα στην Π.Ε Θεσπρωτίας

16 κρούσματα στην Π.Ε. Ιωαννίνων

13 κρούσματα στην Π.Ε Καβάλας

8 κρούσματα στην Π.Ε. Καλύμνου

8 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

1 κρούσμα στην Π.Ε.Καρπάθου

13 κρούσματα στην ΠΕ Κέρκυρας

1 κρούσμα στην ΠΕ Κεφαλληνίας

13 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς

12 κρούσματα στην Π.Ε Κοζάνης

29 κρούσματα στην Π.Ε. Κορινθίας

6 κρούσματα στην Π.Ε. Κω

2 κρούσματα στην Π.Ε Λακωνίας

47 κρούσματα στην Λάρισας

3 κρούσματα στην Π.Ε Λασιθίου

5 κρούσματα στην Π.Ε Λέσβου

3 κρούσματα στην Π.Ε.Λευκάδας

1 κρούσμα στην Π.Ε.Λήμνου

24 κρούσματα στην Π.Ε. Μαγνησίας

5 κρούσματα στην Π.Ε. Μεσσηνίας

2 κρούσματα στην Π.Ε Ξάνθης

12 κρούσματα στην Π.Ε Πέλλας

22 κρούσματα στην Π.Ε. Πιερίας

2 κρούσματα στην Π.Ε.Πρέβεζας

36 κρούσματα στην Π.Ε. Ρεθύμνου

2 κρούσματα στην Π.Ε Ροδόπης

17 κρούσματα στην Π.Ε Ρόδου

4 κρούσματα στην Π.Ε Σάμου

3 κρούσματα στην Π.Ε. Σερρών

2 κρούσματα στην Π.Ε Σύρου

1 κρούσμα στην Π.Ε. Τρικάλων

45 κρούσματα στην Π.Ε. Φθιώτιδας

3 κρούσματα στην Π.Ε. Φλώρινας

2 κρούσμα στην Π.Ε Φωκίδας

24 κρούσματα στην Π.Ε. Χαλκιδικής

4 κρούσματα στην Π.Ε. Χανίων

3 κρούσματα στην Π.Ε Χίου

70 κρούσματα υπό διερεύνηση


Δείτε ΕΔΩ την ημερήσια επιδημιολογική μελέτη

protothema

Διαβάστε Περισσότερα » " Κορωνοϊός: Στα 1.913 τα νέα κρούσματα - 357 οι διασωληνωμένοι, 28 θάνατοι"

Σκέρτσος: «Υπέβαλλα μήνυση κατά του Τράγκα – Αδιανόητα χυδαίοι και ανυπόστατοι ισχυρισμοί»

Σε μια οργισμένη δήλωση που δόθηκε στην δημοσιότητα, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Άκης Σκέρτσος, γνωστοποιεί πως υπέβαλε μήνυση εναντίον του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα.

Ο Άκης Σκέρτσος κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση « που καταφανώς συνιστούν οι αδιανόητα χυδαίοι και ανυπόστατοι ισχυρισμοί του μέσω της εκπομπής του», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.
 
Αναλυτικά η δήλωση που δημοσιοποίησε ο Άκης Σκέρτσος

«Υπέβαλα σήμερα μήνυση κατά του Γιώργου Τράγκα για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος μου που καταφανώς συνιστούν οι αδιανόητα χυδαίοι και ανυπόστατοι ισχυρισμοί του μέσω της εκπομπής του, στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό “Crash Radio” ότι δήθεν με «εντολή του Πρωθυπουργού ενεργούσα ως διακινητής ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων προκειμένου να τύχουν σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης» .

Τα εξωφρενικά ψεύδη του και η αήθης συκοφαντική επίθεση του σε βάρος του Πρωθυπουργού και εμού προσωπικά δεν έχουν σε τίποτα να κάνουν με τη θεμιτή δημόσια κριτική, ξεπερνούν κάθε όριο χυδαιότητας, ρυπαίνουν τη δημόσια σφαίρα, συνιστούν κραυγαλέα συκοφαντία που προσβάλλει βάναυσα την προσωπικότητά μου και τις αξίες που υπηρετώ.

Η ρητορική απαξίωση τέτοιων αισχρών και ανυπόστατων αναφορών δεν αρκεί. Δεν μπορούμε να αδιαφορούμε όταν βάλλονται οι θεσμοί της δημοκρατίας. Η ανοχή τέτοιων επιθέσεων εκκολάπτει το αυγό του φιδιού και υπονομεύει το φρόνημα των δημοκρατικών πολιτών.

Η καταδίκη τους πρέπει να είναι πλήρης, απόλυτη και σύμφωνη με τις επιταγές του κράτους δικαίου, που προστατεύει την αξιοπρέπεια της προσωπικότητας κάθε ανθρώπου από τέτοιες επιθέσεις. Μόνο έτσι μπορούμε να ελπίζουμε ότι τέτοια φαινόμενα συκοφαντικής δυσφήμισης θα περιοριστούν στο μέλλον.

Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη στην οποία προσφεύγω, ως το μοναδικό καταφύγιο απέναντι σε τέτοιες συκοφαντικές επιθέσεις, όπως οφείλει να κάνει κάθε πολίτης που πιστεύει ότι θίγεται ο πυρήνας της ηθικής και αξιακής του υπόστασης».

newsit

Διαβάστε Περισσότερα » "Σκέρτσος: «Υπέβαλλα μήνυση κατά του Τράγκα – Αδιανόητα χυδαίοι και ανυπόστατοι ισχυρισμοί»"

Σουηδία: Η κυβέρνηση προτείνει πιο αυστηρά μέτρα στην εστίαση και την αγορά

Η κυβέρνηση της Σουηδίας ανακοίνωσε σήμερα ότι θα περιοριστεί το ωράριο λειτουργίας σε όλα τα εστιατόρια, τις καφετέριες και τα μπαρ, ενώ ταυτόχρονα θα τεθούν και πιο αυστηρά όρια στον αριθμό των πελατών που επιτρέπεται να βρίσκονται ταυτόχρονα μέσα στα καταστήματα, σε μια προσπάθεια να αναχαιτίσει το τρίτο κύμα της πανδημίας.

Οι αρχές προτείνουν να κλείνουν τα εστιατόρια και οι καφετέριες στις 20.30, από την 1η Μαρτίου. Μέχρι σήμερα οι χώροι εστίασης επιτρεπόταν να λειτουργούν κανονικά, αλλά απαγορευόταν να πωλούν αλκοόλ μετά τις 8 το βράδυ. Όσον αφορά τον αριθμό των πελατών που θα επιτρέπονται στα καταστήματα και τα εμπορικά κέντρα, η κυβέρνηση ανέφερε ότι σύντομα θα δώσει περισσότερες διευκρινίσεις για το θέμα αυτό.

«Δεν είναι τώρα η ώρα να χαλαρώσουμε», είπε ο πρωθυπουργός Στέφαν Λεβέν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. «Μπορούμε να αποφύγουμε το τρίτο κύμα αν τηρούμε τις αποστάσεις», πρόσθεσε.

Οι αρχές στη Σουηδία ανησυχούν ιδιαίτερα τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς αυξάνεται ο αριθμός των νέων κρουσμάτων της Covid-19 και εξαπλώνονται οι νέες παραλλαγές του κορονοϊού. Η κεντροαριστερή κυβέρνηση σταδιακά, από τα τέλη του περασμένου έτους, ενίσχυσε τους περιορισμούς, αφού μέχρι τότε άφησε ανοιχτά τα περισσότερα σχολεία, τα εστιατόρια και τις επιχειρήσεις, βασιζόμενη κυρίως στην εθελοντική εφαρμογή των μέτρων.

mononews

Διαβάστε Περισσότερα » "Σουηδία: Η κυβέρνηση προτείνει πιο αυστηρά μέτρα στην εστίαση και την αγορά"

Αυστηρότερα περιοριστικά μέτρα σε Αργολίδα και Ναύπλιο

Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας εντάσσεται από αύριο, 25 Φεβρουαρίου, στις 6 το πρωί η περιφερειακή ενότητα Αρκαδίας, ενώ στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου εντάσσεται ο δήμος Ναυπλιέων.

Τα παραπάνω αποφασίστηκαν μετά την έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα που έχουν προκύψει στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και στον δήμο Ναυπλιέων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και κατόπιν ομόφωνης εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας Έναντι Κορονοϊού Covid-19, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς των επιπτώσεων της νόσου Covid-19, και θα ισχύσουν μέχρι τη Δευτέρα 1 Μαρτίου στις 6 το πρωί.

Ενδεχόμενη παράταση ή άρση των μέτρων θα επαναξιολογηθεί από την Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού COVID-19 κατά την επόμενη συνεδρίασή της.

euro2day

Διαβάστε Περισσότερα » "Αυστηρότερα περιοριστικά μέτρα σε Αργολίδα και Ναύπλιο"

Καιρός αύριο: «Ανοιξη» αναβάλλεται – Έρχονται βροχές και κρύο

Αλλάζει ο καιρός αύριο, Πέμπτη (25.02.2021). Η καλοκαιρία των τελευταίων ημερών δίνει τη θέση της σε φαινόμενα φυσιολογικά για την εποχή.

Ο καιρός αύριο σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Στα ανατολικά και τα νότια προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές στη βόρεια Κρήτη και μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα ανατολικά 7 με 8 και πρόσκαιρα στο νότιο Αιγαίο τοπικά έως 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.

Καιρός αύριο – Αναλυτική πρόγνωση

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ανατολικά και τα βόρεια.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες.
Ανεμοι: Ανατολικοί 3 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός αύριο – Υπόλοιπη Ελλάδα

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά και από το απόγευμα γενικά αίθριος. Η ορατότητα στη δυτική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες.
Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Από 01 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά μέχρι το μεσημέρι.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7, στα ανατολικά 8 και στα νότια τοπικά 9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι και από τα βόρεια.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές στη βόρεια Κρήτη .
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 7 με 8 και στα δυτικά τοπικά 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις στα βόρεια τις πρωινές ώρες.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 7 με 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι και από τα βόρεια.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

newsit

Διαβάστε Περισσότερα » "Καιρός αύριο: «Ανοιξη» αναβάλλεται – Έρχονται βροχές και κρύο"

Κικίλιας: Στο 90% η κάλυψη των ΜΕΘ στην Αττική

Η Αττική παραμένει η περιοχή με το μεγαλύτερο επιδημιολογικό φορτίο ανέφερε κατά την ενημέρωση του Υπουργείο Υγείας ο Βασίλης Κικίλιας, τονίζοντας πως αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση της πίεσης στο ΕΣΥ, με την κάλυψη των ΜΕΘ να είναι στο 90%. Πιο συγκεκριμένα, από τις 262 κλίνες ΜΕΘ, οι 235 είναι γεμάτες.

«Δώδεκα μήνες τώρα η χώρα μας, όπως και όλος ο κόσμος, δοκιμάζεται από μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση», ανέφερε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος αναφέρθηκε στις τεράστιες προσπάθειες στήριξης του ΕΣΥ και στο «ανεπανάληπτο κύμα αλληλεγγύης» που έχει αναπτυχθεί.

Τόνισε πως «όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτή τη δυσκολία, και τώρα είναι η ώρα» και επισήμανε:. Μέχρι σήμερα έχουν διενεργηθεί 790.586 εμβολιασμοί με ημερήσιο ρυθμό πάνω από 30.000. Σήμερα θα γίνουν πάνω από 31.000 εμβολιασμοί, ενώ ήδη έχουν κλειστεί 1.480.479 ραντεβού για εμβολιασμό.

«Η επιχείρηση «Ελευθερία» είναι παράδειγμα προς μίμηση» κατέληξε.

Κατά την ενημέρωση ο κ. Κικίλιας αναφέρθηκε στην περίπτωση του βρέφους 24 ημερών που νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, δίνοντας τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση.

Από την πλευρά της η καθηγήτρια Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ,  πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας και επικεφαλής της Επιστημονικής Επιτροπής για τον σχεδιασμό νέων κλινών ΜΕΘ στα Νοσοκομεία του ΕΣΥ, Αναστασία Κοτανίδου, ανέφερε πως το ΕΣΥ κατάφερε να στηρίξει όλους τους ασθενείς παρά τις τεράστιες πιέσεις που είχε το σύστημα από την αρχή της πανδημίας.

Σημείωσε ότι η Αθήνα περνάει την μεγαλύτερη πίεση αυτή τι στιγμή, αλλά διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κάποιος που να μείνει εκτός συστήματος υγείας.

Έκανε έκκληση προς όλους να κάνουν λίγο υπομονή, ακόμη, μήπως και καταφέρουμε να ξεπεράσουμε αυτόν το σκόπελο, όπως είπε.

mononews

Διαβάστε Περισσότερα » "Κικίλιας: Στο 90% η κάλυψη των ΜΕΘ στην Αττική"

"Βράζουν" οι φυλακές Αγίου Στεφάνου - Δεκάδες νέα κρούσματα - Πάνω από 70 συνολικά

Καζάνι που βράζει θυμίζουν οι Φυλακές Αγίου Στεφάνου, οι οποίες πλέον έχουν μετατραπεί σε μια μεγάλη εστία υπερμετάδοσης του κορονοϊού.

Στο σωφρονιστικό κατάστημα επικρατεί τεράστια ανησυχία τις τελευταίες ώρες.

Το πρωί της Τετάρτης κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρέθηκε εκεί πραγματοποιώντας συνολικά 90 τεστ.

Από αυτά εντοπίστηκαν 32 νέα κρούσματα. Τα 31 από αυτά είναι σε κρατούμενους και το 1 σε σωφρονιστικό υπάλληλο.

Δηλαδή, σχεδόν ένας στους τρεις εντοπίστηκε θετικός.

Τα 32 νέα κρούσματα έρχονται να προστεθούν στα 41 που είχαν διαπιστωθεί τη Δευτέρα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 73 κρούσματα.

tempo24

Διαβάστε Περισσότερα » ""Βράζουν" οι φυλακές Αγίου Στεφάνου - Δεκάδες νέα κρούσματα - Πάνω από 70 συνολικά"

Νέα 24ωρη απεργία κήρυξαν τα ναυτεργατικά σωματεία

Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της Πέμπτης 25 Φεβρουαρίου έως τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας, αποφάσισαν σήμερα οι πρόεδροι των 13 ναυτεργατικών σωματείων.

Οι πρόεδροι των σωματείων προχώρησαν σε αυτή την απόφαση μετά τη σημερινή συνάντησή τους με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη.

Η σχετική πρόταση αναμένεται να εγκριθεί τις αμέσως επόμενες ώρες από τα αρμόδια διοικητικά συμβούλια των σωματείων που θα συνέλθουν έκτακτα για τον σκοπό αυτό.

Τα 13 ναυτεργατικά σωματεία που συμμετέχουν στην κινητοποίηση είναι: η Πανελλήνια Ένωση Πλοιάρχων, η Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών, η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών, η Πανελλήνια Ένωση Αρχιθαλαμηπόλων – Θαλαμηπόλων, η Πανελλήνια Ένωση Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής ΕΝ «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», η Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Μαγείρων, η Πανελλήνια Ένωση Ηλεκτρολόγων – Ηλεκτρονικών, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Οικονομικών Αξιωματικών, η Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών ΜΕΚ ΕΝ, η Πανελλήνια Ένωση Φροντιστών, η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Τροφοδοσίας, η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών M/S-Π/Κ-Ο/Γ και η Πανελλήνια Ένωση Πρακτικών Πλοιάρχων-Κυβερνητών.

Τα ναυτεργατικά σωματεία που πραγματοποιούν ήδη 48ωρη απεργία από τις 00.01 τα ξημερώματα της Τρίτης 23 Φεβρουαρίου και η οποία λήγει σήμερα στις 12 τα μεσάνυχτα ζητούν κατάργηση των ρυθμίσεων με τις οποίες, όπως αναφέρουν, επέρχεται πλήγμα στον θεσμό των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, αλλά και στα ωράρια εργασίας και ανάπαυσης.

«Αναδείξαμε στην απεργία το επίμαχο ζήτημα που αφορά τον νόμο 4714/2020 με τον οποίο επιχειρείται η κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας ΣΣΕ, της κοινωνικής ασφάλισης και των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων για όλους τους ν,αυτεργάτες» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Προσθέτουν επίσης ότι «ο υπουργός Ναυτιλίας τους ξεκαθάρισε ότι δεν κάνει βήμα πίσω για τον συγκεκριμένο νόμο αναφέροντας ότι οι ρυθμίσεις αυτές συνιστούν μονόδρομο για τη συγκράτηση της διαρροής των ποντοπόρων πλοίων από το εθνικό – ελληνικό νηολόγιο».

«Καλούμε τους ναυτεργάτες να συνεχίσουν με την ίδια αγωνιστική θέληση και αποφασιστικότητα την απεργία, να την περιφρουρήσουν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο», τονίζουν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία που έχουν προγραμματίσει για αύριο συγκέντρωση στις 10.00 π.μ. έξω από το πλοίο «BLUE STAR DELOS» (απέναντι από τον Ηλεκτρικό Σταθμό Πειραιά μέσα στο λιμάνι του Πειραιά).

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες λόγω της νέας 24ωρης κινητοποίησης αναμένεται να προχωρήσουν σε αλλαγές και τροποποιήσεις των δρομολογίων, ενώ όσοι ταξιδεύουν, καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/newsit

Διαβάστε Περισσότερα » "Νέα 24ωρη απεργία κήρυξαν τα ναυτεργατικά σωματεία"

Εμετική ανάρτηση από Πολάκη

Σε μια εμετική ανάρτηση προχώρησε ο Παύλος Πολάκης αναπαράγοντας τα δημοσιεύματα του Documento και συνδέοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τα κυκλώματα παιδεραστίας.

Το χυδαίο αυτό ποστ στα social media από τον Παύλο Πολάκη προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΝΔ που επισημαίνει ότι μια μέρα πριν από τη συζήτηση στη Βουλή για το θέμα αυτό, η κίνηση του Παύλου Πολάκη δείχνει ποιοι κρύβονται πίσω από το hashtag «#ΝΔ παιδεραστές» που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. 

Συγκεκριμένα ο Παύλος Πολάκης έγραψε: «Μάλιστα Αγαπηδακη το τρολακι της ΝΔ που έβριζε χυδαία εμένα και τον Τσίπρα!Προστατευόμενη του Δοξιάδη και τη βάζουν με το Μητσοτακη υπεύθυνη για τα ασυνόδευτα ανήλικα!!! Ο Δοξιάδης φιλος του Λιγνάδη που την πέφτει στη Μενδώνη γιατί κατήργησε το «τεκμήριο αθωότητας» του ΛΙΓΔΙΑΡΗ…. Αυτός ,ο Δοξιαδης,προτείνει και στο Μητσοτακη να πάρει υπό την ευθύνη του Μαξίμου τα ασυνόδευτα ανήλικα και το ΚΑΝΕΙ!!! ….και για μερικούς φταίει ο Βαξεβάνης …. Και όχι αυτός που κάνει τέτοιες ΕΠΙΛΟΓΕΣ και με πολιτική απόφαση τοποθετεί Δοξιαδηδες,Αγαπηδακια και ΛΙΓΔΙΑΡΗΔΕΣ!!! Τι θα βγει ακόμα……».

 Το σχόλιο της ΝΔ για την εμετική ανάρτηση του κ. Πολάκη έχει ως εξής:

«Για όσους είχαν την παραμικρή αμφιβολία ποιος βρίσκεται πίσω από την χυδαιότητα #NΔ παιδεραστές, ήρθε ο κ.Πολάκης να βάλει τη σφραγίδα του. Επαναλαμβάνει τον χειρότερο εμετό του διαδικτύου, υιοθετώντας τον πλήρως. Μια μέρα πριν από τη συζήτηση στη Βουλή ο συνεργάτης του κ.Τσίπρα δείχνει ξανά το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ».


Διαβάστε Περισσότερα » "Εμετική ανάρτηση από Πολάκη"

Παρέμβαση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για τον Δημήτρη Κουφοντίνα

Εκκληση στην πολιτεία να αναθεωρήσει τη στάση της στο ζήτημα της μεταχείρισης του κρατουμένου Δημήτρη Κουφοντίνα απευθύνει η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων.

Στην ανακοίνωσή της η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέως τονίζει ότι «η Δικαιοσύνη είναι έννοια σύμφυτη με την επιείκεια και τον ουμανισμό».

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων απευθύνει έκκληση στην Πολιτεία να αναθεωρήσει τη στάση της στο ζήτημα της μεταχείρισης του κρατουμένου Δ. Κουφοντίνα, του οποίου η ζωή κινδυνεύει άμεσα μετά από πολυήμερη απεργία πείνας και δίψας και να λάβει όλα τα νόμιμα μέτρα για την προστασία της ζωής και της υγείας του.

Τα εγκλήματα που διέπραξε καταδικάστηκαν τόσο από τα Ελληνικά Δικαστήρια όσο και από την συλλογική συνείδηση, αναφέρεται χαρακτηριστικά και καταλήγει: «Η Δημοκρατία έχει σταθερά θεμέλια και ισχυρούς θεσμούς που της επιτρέπουν να συνδυάζει την απαίτηση συμμόρφωσης στους νόμους με την τήρηση των αρχών του ανθρωπισμού».

tovima

Διαβάστε Περισσότερα » " Παρέμβαση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για τον Δημήτρη Κουφοντίνα"

FDA: «Ασφαλές και αποτελεσματικό το εμβόλιο της Johnson&Johnson»

Tο προσωπικό της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) χαρακτήρισε ασφαλές και αποτελεσματικό το εμβόλιο μιας δόσης της Johnson & Johnson.

Η επιτροπή ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων της FDA για τα εμβόλια συνεδριάζει την Παρασκευή για να αποφασίσει εάν θα εγκρίνει το εμβόλιο. Ακολούθως, αν και δεν είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει τις συμβουλές των εμπειρογνωμόνων της, η FDA αναμένεται να τις υιοθετήσει, όπως έκανε με τα εμβόλια των Pfizer και Moderna.

Το εμβόλιο είχε συνολικό ποσοστό αποτελεσματικότητας 72% στις Ηνωμένες Πολιτείες και 64% στη Νότια Αφρική, όπου εμφανίστηκε μια νέα μετάλλαξη του ιού το φθινόπωρο. Η αποτελεσματικότητα στη Νότια Αφρική ήταν επτά ποσοστιαίες μονάδες υψηλότερη από τα προηγούμενα στοιχεία που κυκλοφόρησε η εταιρεία.

Το εμβόλιο έδειξε επίσης 86% αποτελεσματικότητα έναντι σοβαρών μορφών Covid-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες και 82% έναντι σοβαρών περιπτώσεων στη Νότια Αφρική. Αυτό σημαίνει ότι ένα εμβολιασμένο άτομο έχει πολύ μικρότερο κίνδυνο να νοσηλευτεί ή να πεθάνει από το Covid-19.

Την ίδια στιγμή, τρεις παραλήπτες του εμβολίου εμφάνισαν σοβαρές παρενέργειες μετά τη δοκιμή, αλλά η FDA είπε ότι η ανάλυσή της δεν «γέννησε» συγκεκριμένες ανησυχίες για την ασφάλεια που θα μπορούσαν να την αποτρέψουν από την έκδοση άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης.

Η J&J δεν είχε κυκλοφορήσει προηγουμένως λεπτομέρειες για τα δεδομένα της κλινικής δοκιμής πέρα ​​από τα ποσοστά αποτελεσματικότητας.

Σημειώνεται πως το εμβόλιο της Johnson&Johnson μπορεί να αποθηκευτεί σε κανονικές θερμοκρασίες ψύξης για τουλάχιστον τρεις μήνες, καθιστώντας τη διανομή του πολύ πιο εύκολη από τα ήδη εγκεκριμένα εμβόλια που παράγονται από τις Moderna και την Pfizer-BioNTech, τα οποία απαιτούν δύο δόσεις και πρέπει να αποθηκεύονται σε πολύ ψυχρές θερμοκρασίες.

pronews

Διαβάστε Περισσότερα » "FDA: «Ασφαλές και αποτελεσματικό το εμβόλιο της Johnson&Johnson»"

Ζώα συντροφιάς: Έρχεται Εθνικό Μητρώο Ζώων Συντροφιάς και ηλεκτρονικό βιβλιάριο - Τι προβλέπει το νομοσχέδιο

Το νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς παρουσίασε κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου (συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης) ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας. Το νομοσχέδιο που έχει τίτλο «Άργος» και υλοποιείται στο πλαίσιο της προεκλογικής δέσμευσης της Κυβέρνησης «Κανένα ζώο αδέσποτο. Κανένα ζώο κακοποιημένο» αποσκοπεί στη δημιουργία ενός θεσμικού πλαισίου για τα ζώα συντροφιάς και τα αδέσποτα ζώα, εναρμονισμένου με τις σύγχρονες συνθήκες και δυνατότητες. Το πλαίσιο που εισάγεται, αποβλέπει στη βελτίωση των συνθηκών ζωής των ζώων συντροφιάς και την προστασία των αδέσποτων, μέσα από τη συνεργασία Κράτους, Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επιστημόνων και φιλοζωικών οργανώσεων.

Με το νομοσχέδιο, δεσποζόμενα και αδέσποτα, ζώα προς υιοθεσία, φιλοζωικά σωματεία και οργανώσεις, κτηνίατροι, εκτροφείς, καταφύγια και η Δημόσια Διοίκηση, για πρώτη φορά, εντάσσονται σε μια ενιαία επίσημη πλατφόρμα συνεργασίας. Επιπλέον, θεσπίζεται ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων σε επίπεδο Δήμων, καθώς και ένα συνεκτικό και αντιπροσωπευτικό πλαίσιο εποπτείας, ώστε η εφαρμογή του νέου νόμου για την προστασία των ζώων συντροφιάς να μη μείνει κενό γράμμα.

Επίσης, διευρύνεται ο κατάλογος των πράξεων που περιλαμβάνονται ρητά στη διάταξη περί κακοποίησης ζώων, εισάγονται πρόστιμα για τις νέες παραβάσεις, ενώ αυστηροποιούνται τα υπάρχοντα πρόστιμα για σημαντικές παραβάσεις.

Τέλος, προβλέπονται εκπαιδευτικά προγράμματα και ενημερωτικές δράσεις για τη βελτίωση της εκπαίδευσης και ενημέρωσης όσων συμμετέχουν στην προσπάθεια για την προστασία των ζώων συντροφιάς.

Το περιεχόμενο του νομοσχεδίου αναπτύσσεται σε 10 άξονες:
  1. Οι «Πέντε Ελευθερίες των Ζώων»: Περιλαμβάνονται πλέον ρητά στον νόμο οι 5 διεθνώς αναγνωρισμένες ελευθερίες των ζώων (Ελευθερία από την πείνα και τη δίψα. Ελευθερία από άσκοπη ταλαιπωρία και καταπόνηση. Ελευθερία από πόνο, τραυματισμό και ασθένεια. Ελευθερία από φόβο και αγωνία. Ελευθερία έκφρασης μιας φυσιολογικής συμπεριφοράς, με κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης και κοινωνικοποίησης).
  2. Η Ελλάδα αποκτά Εθνικό Μητρώο Ζώων Συντροφιάς: Δεσποζόμενα και αδέσποτα, ζώα προς υιοθεσία, φιλοζωικά σωματεία και οργανώσεις, κτηνίατροι, εκτροφείς, καταφύγια και η Δημόσια Διοίκηση, για πρώτη φορά, εντάσσονται σε μια ενιαία επίσημη πλατφόρμα συνεργασίας.
  3. Ηλεκτρονικό βιβλιάριο & ψηφιακό ιατρικό ιστορικό του ζώου: Τα ζώα συντροφιάς αποκτούν ψηφιακό φάκελο υγείας μέσω του Εθνικού Μητρώου Ζώων Συντροφιάς.
  4. Αναπαραγωγή με κανόνες: Ρυθμίζονται ζητήματα που αφορούν τον ανώτατο αριθμό γεννών ανά ζώο, την άδεια για αναπαραγωγή, κ.α.
  5. Διευρύνεται ο κατάλογος των πράξεων που περιλαμβάνονται ρητά στη διάταξη περί κακοποίησης, εισάγονται πρόστιμα για τις νέες παραβάσεις και αυστηροποιούνται τα υπάρχοντα πρόστιμα για σημαντικές παραβάσεις.
  6. Πρόγραμμα «Άργος»-πόροι και υποχρεώσεις Δήμων: Ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων από κάθε Δήμο. Παράλληλα, εξασφαλίζονται οι αναγκαίοι πόροι και οι διαδικασίες για την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος.
  7. Στήριξη και κίνητρα στους πολίτες-ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς: Θέσπιση κινήτρων από τους Δήμους, ώστε οι πολίτες-ιδιοκτήτες ζώων να φροντίζουν καλύτερα τα κατοικίδιά τους, όπως μείωση δημοτικών τελών έως και 10% για επιμελείς ιδιοκτήτες.
  8. Πλαίσιο Εποπτείας: Θεσπίζεται ένα συνεκτικό και αντιπροσωπευτικό πλαίσιο εποπτείας, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της ΚΕΔΕ, του Συνηγόρου του Πολίτη και των Φιλοζωικών Οργανώσεων.
  9. Βελτίωση της εκπαίδευσης και ενημέρωσης για την προστασία των ζώων συντροφιάς: Εκπαιδευτικά προγράμματα και ενημερωτικές δράσεις σε τοπικές και εκπαιδευτικές κοινότητες.
  10. Εθνική Γραμμή Καταγγελιών: Ανάπτυξη ψηφιακής εφαρμογής και 5ψήφιου αριθμού καταγγελιών για περιστατικά κακοποίησης ζώων και κάθε παράβαση του νομικού πλαισίου για την προστασία των ζώων συντροφιάς.

protothema

Διαβάστε Περισσότερα » " Ζώα συντροφιάς: Έρχεται Εθνικό Μητρώο Ζώων Συντροφιάς και ηλεκτρονικό βιβλιάριο - Τι προβλέπει το νομοσχέδιο"

Προεδρία της Δημοκρατίας: Με το παράσημο του Μεγαλόσταυρου του Τάγματος της Τιμής τιμήθηκε ο εφοπλιστής Ιάκωβος Τσούνης

Με το παράσημο του Μεγαλόσταυρου του Τάγματος της Τιμής τιμήθηκε για τη σημαντική του προσφορά ο εφοπλιστής Ιάκωβος Τσούνης από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας:

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επέδωσε το Παράσημο του Μεγαλόσταυρου του Τάγματος της Τιμής στον εφοπλιστή Ιάκωβο Τσούνη, για τη σημαντική προσφορά του, ιδιαιτέρως για τη συμβολή του στην ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μετά την επίδοση του Παρασήμου, η κυρία Σακελλαροπούλου είπε τα εξής:

«Με ιδιαίτερη χαρά και ευγνωμοσύνη απονέμω σήμερα τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος της Τιμής στον κύριο Ιάκωβο Τσούνη.

Τιμώ τον πατριώτη που διακρίθηκε για την προσφορά του στην πατρίδα ήδη από την εφηβική του ηλικία, όταν στα 16 του χρόνια κατατάχθηκε εθελοντής στον ελληνικό στρατό και πολέμησε στο αλβανικό μέτωπο.

Τον ρέκτη επιχειρηματία που δεν επαναπαύθηκε στις επιτυχίες του, αλλά έθεσε τον εαυτό του στην υπηρεσία όσων έχουν ανάγκη, ενισχύοντας το έργο συλλόγων, ιδρυμάτων, επιτροπών και φορέων.

Τον φύλακα της πολιτιστικής κληρονομιάς μας, δραστήριο συλλέκτη εθνικών και εκκλησιαστικών κειμηλίων, τα οποία προσέφερε στους συμπατριώτες του, δημιουργώντας το Μουσείο που φέρει το όνομά του στην πόλη του Αιγίου.

Και πάνω απ’ όλα τον εθνικό ευεργέτη, που ακολουθώντας τη μακρά παράδοση των εθνικών δωρητών όχι μόνο έχει ήδη ενισχύσει σημαντικά τις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά προτίθεται να κληροδοτήσει σε αυτές το σύνολο της ακίνητης περιουσίας του. Η πράξη του αυτή, η οποία αποτελεί το επιστέγασμα της συνολικής του προσφοράς, είναι βαθύτατα πατριωτική και παραδειγματική για όλους τους Έλληνες».

Ο κύριος Τσούνης ευχαρίστησε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την τιμή που του έγινε, αφηγήθηκε τις εμπειρίες του από το Αλβανικό Έπος που τον οδήγησαν στην απόφασή του να βρίσκεται πάντα αρωγός των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ επεσήμανε ότι η ανιδιοτελής προσφορά προς την πατρίδα αποτελεί ύψιστο καθήκον.

Στην τελετή επίδοσης του Παρασήμου του Μεγαλόσταυρου της Τιμής στον κύριο Τσούνη παρέστησαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής και ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού Αρχηγός Γ.Ε.ΕΘ.Α. Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Βιογραφικό του Ιάκωβου Τσούνη

Ο Ιάκωβος Τσούνης γεννήθηκε στην Εγλυκάδα Πατρών το 1924. Είναι το 13ο τέκνο της οικογενείας του Δασάρχη Πατρών Κωνσταντίνου Τσούνη. Είναι απόγονος των πολεμιστών του 1821, Λονταίων και Πετμεζαίων.

Σε ηλικία 16 ετών κατατάσσεται εθελοντής στον Ελληνικό Στρατό και μεταβαίνει στην πρώτη γραμμή του μετώπου στα βουνά της Αλβανίας κατά τον Ελληνοϊταλικό Πόλεμο  του 1940. Ο κύριος Τσούνης είναι ο νεότερος παλαίμαχος του αντιναζιστικού και αντιφασιστικού πολέμου με διεθνή αναγνώριση. Την συμμετοχή του στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο έχουν αναγνωρίσει όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις.

Μετά την ολοκλήρωση των εγκυκλίων σπουδών του ασχολήθηκε με εκτελωνισμούς, εισαγωγές, εξαγωγές και διαλύσεις πλοίων. Είναι απόφοιτος του Ινστιτούτου Hamilton της Νέας Υόρκης. Το 1966 εισήλθε στον χώρο της Εμπορικής Ναυτιλίας και απέκτησε συνολικά 13 πλοία.

Ο εφοπλιστής Ιάκωβος Τσούνης υπήρξε ειδικός σύμβουλος επί θεμάτων ναυτιλίας αμισθί του Διοικητή της Εθνικής Τράπεζας. Η επιτυχημένη πορεία του ως ειδικού συμβούλου τον κατέστησε αργότερα διακεκριμένο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Ιδρύματος Μελετών του Ελληνισμού στη Μεγάλη Βρετανία, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ενημέρωσης Εθνικών Θεμάτων και Δικαίων, Αντιπρόεδρος της Αθηναϊκής Λέσχης καθώς και συνιδρυτής ιδρυμάτων και ιατρικών εταιρειών.

Είναι δημιουργός του Μουσείου «Ιάκωβος Τσούνης», το οποίο δώρισε στην Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και εδρεύει σήμερα στο Αίγιο. Στο μουσείο αποθησαυρίζεται η πλούσια συλλογή του με αντικείμενα από τον 17ο αιώνα, ιδιαίτερης εθνικής και εκκλησιαστικής σημασίας.

Έχοντας από τον καιρό του πολέμου σεβασμό και αγάπη προς τις Ένοπλες Δυνάμεις και τον ρόλο που διαδραματίζουν στην ασφάλεια της Ελλάδας, υπήρξε από την δεκαετία του 1950 έως σήμερα δίπλα τους, με δωρεές και προσφορές, όπου υπήρχε ανάγκη. Στις δεκαετίες αυτές έχει προσφέρει περί τα 23.000.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων άνω των 7.000.000 ευρώ την τελευταία διετία μόνο. Ως τελευταία πράξη αγάπης και στήριξης προς τις Ένοπλες Δυνάμεις, αποφάσισε να κληροδοτήσει το σύνολο της ακίνητης περιουσίας του σε αυτές.

Για την προσφορά του έχει τιμηθεί με πολυάριθμες διακρίσεις και τίτλους. Ενδεικτικά αναφέρονται:

-Μετάλλιο Εξαιρέτων Πράξεων Γ’ Τάξεως

-Πολεμικός Σταυρός Γ’ Τάξεως,

-Χρυσός Λέων Γενικού Αρχηγείου του ΝΑΤΟ,

-Αστέρας Αξίας και Τιμής Υπουργείου Εθνικής Άμυνας,

-Βαθμός Υποστρατήγου επί τιμή,

-Επίτιμος Πρόεδρος 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών

-Μέγας Άρχων του Οικουμενικού Πατριαρχείου και Πρεσβυγενών Πατριαρχείων

mononews

Διαβάστε Περισσότερα » "Προεδρία της Δημοκρατίας: Με το παράσημο του Μεγαλόσταυρου του Τάγματος της Τιμής τιμήθηκε ο εφοπλιστής Ιάκωβος Τσούνης"

Κορονοϊός - Πάτρα: Σε αναβρασμό φιλοξενούμενοι και προσωπικό στην Κιβωτό της Αγάπης - 17 τα κρούσματα - Αρκετοί με ύποπτα συμπτώματα

Σε αναβρασμό είναι για ακόμη μια μέρα φιλοξενούμενοι και προσωπικό στην Κιβωτό της Αγάπης.

Μέχρι ώρας στο ίδρυμα έχουν εντοπιστεί 17 επιβεβαιωμένα κρούσματα τόσο σε τροφίμους όσο και σε μέλη του προσωπικού, όμως η ανησυχία δεν λέει να κοπάσει αφού αρκετοί από τους φιλοξενούμενους - που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί ως κρούσματα - εμφανίζουν ύποπτα συμπτώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, έχουν εμφανίσει δεκαδικό εμπύρετη δραστηριότητα κάτι το οποίο προβληματίζει.

Μέχρι ώρας τα συμπτώματα είναι ήπια και όσοι θεωρούνται ύποπτα κρούσματα έχουν απομονωθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Παράλληλα μέσα στην ημέρα αναμένονται τα αποτελέσματα από τα δείγματα που έχουν ληφθεί, τόσο από διαμένοντες όσο και από το προσωπικό, και έχουν αποσταλεί για μοριακό έλεγχο. Υπενθυμίζεται ότι στην Κιβωτό της Αγάπης οι τρόφιμοι φτάνουν τους 70, ενώ όσοι έχουν διαπιστωθεί ως θετικοί στον κορονοϊό έχουν απομονωθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπως επιβάλλει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

tempo24

Διαβάστε Περισσότερα » "Κορονοϊός - Πάτρα: Σε αναβρασμό φιλοξενούμενοι και προσωπικό στην Κιβωτό της Αγάπης - 17 τα κρούσματα - Αρκετοί με ύποπτα συμπτώματα "

Νέες προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν: Στη Σμύρνη γνωρίζουν καλά τι σημαίνει ομαδικές σφαγές

Ελλάδα και Ευρώπη βρέθηκαν για άλλη μια φορά στο στόχαστρο του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος προκάλεσε με νέες εμπρηστικές δηλώσεις στη σημερινή ομιλία προς την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στα γεγονότα του 1922 στη Σμύρνη και είπε ότι είχε γίνει εισβολή και ομαδικές σφαγές καθώς και ότι οι κάτοικοι της Σμύρνης γνωρίζουν πολύ καλά τι συνέβη πριν 100 χρόνια.

«Χαλάσαμε τα όνειρά τους και παράλληλα θα χαλάσουμε και τα όνειρα παρόμοιων ενεργειών που γίνονται στα νοτιοανατολικά σύνορά μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στην Ευρώπη, την κατηγόρησε ότι είναι «στο ίδιο κρεβάτι με τρομοκρατικές οργανώσεις» συνεχίζοντας την εμπρηστική ρητορική που ακολουθούν καθημερινά όλοι οι Τούρκοι αξιωματούχοι.

newsbeast

Διαβάστε Περισσότερα » "Νέες προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν: Στη Σμύρνη γνωρίζουν καλά τι σημαίνει ομαδικές σφαγές"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news