facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Κορονοϊός: Διατάξεις για τη διευκόλυνση των κατ΄ οίκον εμβολιασμών

Την υπερψήφιση των διατάξεων της τροπολογίας του υπουργείου Υγείας που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για το Κτηματολόγιο, ζήτησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζανάνης, ο οποίος, μιλώντας νωρίτερα στην ολομέλεια της Βουλής, επισήμανε πως με την τροπολογία:

- παρέχεται η δυνατότητα στις Υγειονομικές Περιφέρειες να προβαίνουν σε όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες, έτσι ώστε να διευκολυνθεί ο κατ' οίκον εμβολιασμός των πολιτών

- προβλέπεται η δυνατότητα διεξαγωγής εμβολιασμού κατ' οίκον, από το προσωπικό όλων των δημοσίων δομών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και των Τοπικών Ομάδων Υγείας, αλλά και από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

- προβλέπεται η αποζημίωση των ιδιωτών γιατρών και των φαρμακοποιών για το κλείσιμο ραντεβού για τον εμβολιασμό και τη διενέργεια των εμβολιασμών, τόσο στα ιατρεία των ιδιωτών γιατρών, όσο και στη διαδικασία των κατ' οίκον εμβολιασμών

- αποσαφηνίζεται η διαδικασία καθορισμού των δικαιούχων αυτοδιαγνωστικών δοκιμασιών ελέγχου της νόσησης κατά του κορονοϊού, για την έγκαιρη διάγνωση του κορονοϊού και την καλύτερη επιδημιολογική εικόνα στη χώρα

- καθορίζονται τα όργανα και η διαδικασία βεβαίωσης των παραβάσεων και επιβολής κυρώσεων σε βάρος φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων, παραβατών των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας

- καθορίζεται η διαδικασία αποζημίωσης των εφημεριών του προσωπικού του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μετοχικού Ταμείου Στρατού και του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, μονάδων οι οποίες στήριξαν το Εθνικό Σύστημα Υγείας κατά τους προηγούμενους μήνες προκειμένου να αντιμετωπιστεί καλύτερα η πανδημία

- ρυθμίζεται ζήτημα που αφορά υπαλλήλους της κεντρικής υπηρεσίας του υπουργείου Υγείας οι οποίοι υπηρετούσαν στο Σώμα Επιθεωρητών του υπουργείου Υγείας στη Θεσσαλονίκη και, λόγω της κατάργησης του Σώματος, τους δίνεται η δυνατότητα να μεταταχθούν σε υγειονομικές δομές της Θεσσαλονίκης, έτσι ώστε να μη διαταραχθεί τόσο η οικογενειακή όσο και η υπηρεσιακή τους κατάσταση

- ρυθμίζονται ζητήματα σε σχέση με το νέο σύστημα εξετάσεων για ειδικότητα, όπως είχε προβλεφθεί με τον ν.4600/2019 και προβλέπεται η διεξαγωγή των εξετάσεων σε εξεταστικά κέντρα στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Στις εξεταστικές επιτροπές θα συμμετέχουν γιατροί από όλη τη χώρα, όχι μόνο από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, μέσα από μητρώο γιατρών, τόσο πανεπιστημιακών όσο και του Εθνικού Συστήματος Υγείας, που μπορούν να είναι εξεταστές κατά τη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων. Επίσης, ρυθμίζονται θέματα για την ευχερέστερη διεξαγωγή των εξετάσεων ειδικότητας - και με νομοτεχνική βελτίωση που έχει κατατεθεί, ουσιαστικά καταργείται εδάφιο που προβλέπει την αναγραφή του χαρακτηρισμού του βαθμού επιτυχίας του ιατρού στην προφορική διαδικασία

- δίνεται προτεραιότητα στην πλήρωση των θέσεων διευθυντών σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, σε γιατρούς οι οποίοι έχουν την εξειδίκευση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

«Είχαμε πει ότι οι κατ' οίκον εμβολιασμοί δεν είναι ένα εύκολο εγχείρημα, διότι πρέπει να δούμε πώς θα διακινηθούν τα εμβόλια και με ποιον τρόπο θα γίνουν στις οικίες των συμπολιτών μας, οι οποίοι αδυνατούν να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα. Και βεβαίως, για να μπορέσουμε να καλύψουμε και τον πληθυσμό αυτό, φέρνουμε αυτήν τη ρύθμιση για να μπορούν και τα κέντρα υγείας, οι δομές πρωτοβάθμιας, να πηγαίνουν κατ' οίκον να κάνουν εμβολιασμούς», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης και πρόσθεσε: «Ειδικά στην επαρχία, στα κέντρα υγείας, ξέρουν οι γιατροί εκεί πέρα, και σε μικρές περιοχές, ποιοι συμπολίτες μας είναι κατάκοιτοι και αδυνατούν να πάνε για εμβολιασμό και είναι ακόμα πιο εύκολο και να εντοπίσουμε αυτούς τους συμπολίτες μας και να τους εμβολιάσουμε».

Αναφορικά με τη συνεισφορά των φαρμακοποιών, ο κ. Κοντοζαμάνης υπογράμμισε πως ο φαρμακοποιός είναι επαγγελματίας υγείας. «Στον φαρμακοποιό δεν προστρέχουν οι συμπολίτες μας και για συμβουλές και για να δουν όταν λαμβάνουν μια φαρμακευτική αγωγή, πώς θα πάρουν αυτήν τη φαρμακευτική αγωγή; Στον φαρμακοποιό όλα τα χρόνια ο κόσμος δεν κάνει το αντιγριπικό εμβόλιο;», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και πρόσθεσε: «Ο φαρμακοποιός, λοιπόν, δεν είναι ένα από τα πρώτα σημεία επαφής στο σύστημα υγείας του συμπολίτη μας, προκειμένου να συμβουλευτεί τον φαρμακοποιό του που τον εμπιστεύεται για την αναγκαιότητα του εμβολίου; Αυτό κάνουμε λοιπόν. Όλα τα χρόνια γινόταν με το εμβόλιο της γρίπης. Στους φαρμακοποιούς πάμε. Όλοι στο φαρμακείο πάμε, και συμβουλευόμαστε τον φαρμακοποιό και κάνουμε το εμβόλιο. Απλά τους δίνουμε αυτή την αμοιβή. Είναι επαγγελματίες υγείας και είναι από τους πλέον κατάλληλους ανθρώπους να κάνουν αυτήν τη δουλειά».

Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης αναφέρθηκε και στα self test. «Oυσιαστικά τα self-test διατίθενται από το κράτος, από την Πολιτεία, δωρεάν προς τους συμπολίτες μας. Όταν λέμε ότι κάποιος εργαζόμενος, με δική του ευθύνη πρέπει να κάνει το τεστ, εφόσον προσέλθει σε μια δημόσια δομή, δεν θα το πληρώσει το τεστ, όπως δεν πλήρωσαν, ούτε τεστ, ούτε φάρμακο, ούτε νοσηλεία καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας, όσοι συμπολίτες μας προσήλθαν στις δημόσιες δομές παροχής υπηρεσιών υγείας», είπε ο κ. Κοντοζαμάνης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/onmed
Διαβάστε Περισσότερα » "Κορονοϊός: Διατάξεις για τη διευκόλυνση των κατ΄ οίκον εμβολιασμών"

Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το Κτηματολόγιο και τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες

Με τις ψήφους της ΝΔ έγινε δεκτό το νομοσχέδιο του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης «Εκσυγχρονισμός του Ελληνικού Κτηματολογίου, νέες ψηφιακές υπηρεσίες και ενίσχυση της ψηφιακής διακυβέρνησης».

«Υπέρ» του σχεδίου νόμου τάχθηκαν, επί της αρχής και στο σύνολο, οι βουλευτές της ΝΔ. Καταψήφισε η αντιπολίτευση, με εξαίρεση το Κίνημα Αλλαγής που δήλωσε «παρών».

protothema

Διαβάστε Περισσότερα » " Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το Κτηματολόγιο και τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες"

Κύπρος: 4 νεκροί και 655 νέα κρούσματα κορονοϊού

4 νεκρούς και 655 νέα κρούσματα κορονοϊού (ποσοστό θετικότητας 0,96%) ανακοίνωσε σήμερα η Κύπρος.

Πλέον η Κύπρος μετρά 416 νεκρούς από την πανδημία του κορονοϊού ενώ

283 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 83 σε σοβαρή κατάσταση.

Ποσοστό 88,3% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού. Ωστόσο, ο αριθμός κρουσμάτων κορονοϊού παρουσιάζει μικρή αλλά σταθερή μείωση.

Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 68.230 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων ανέρχεται σε 100.784.

newsit

Διαβάστε Περισσότερα » "Κύπρος: 4 νεκροί και 655 νέα κρούσματα κορονοϊού"

Υπόθεση Βαλυράκη: Ύποπτοι δύο ψαράδες για τον θάνατο του πρώην υπουργού

Σημαντικές εξελίξεις που ενδεχομένως ρίξούν φως στις συνθήκες θανάτου του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη αναμένονται τις επόμενες ημέρες. Δύο επαγγελματίες ψαράδες από την περιοχή της Ερέτριας θεωρούνται πλέον ύποπτοι για το ότι ο πρώην υπουργός έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν σε ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, οι δύο ψαράδες κατονομάστηκαν από αυτόπτη μάρτυρα. Πιο συγκεκριμένα ο αυτόπτης μάρτυρας φέρεται να έχει καταθέσει ότι οι δύο ψαράδες προσέγγισαν το σκάφος του Σήφη Βαλυράκη και πάνω σε καβγά τον χτύπησαν με κάποιο κοντάρι και εκείνος έπεσε στη θάλασσα, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της τηελόρασης του ΑΝΤ1, τώρα ο εισαγγελέας Χαλκίδος τους καλεί σε ανωμοτί κατάθεση μέχρι τη Δευτέρα.

Όπως λέει ο Μανώλης Φωτάκης, δικηγόρος της οικογένειας Βαλυράκη, «ο ένας εκ των δυο του κατάφερε με δύναμη δυο δυνατά τουλάχιστον χτυπήματα στο κεφάλι, τα οποία είναι συμβατά με τις ιατροδικαστικές εκθέσεις, πράξη η οποία οδηγεί σε εγκληματική ενέργεια. Μετά από τα χτυπήματα αυτά (ο Σήφης Βαλυράκης) έπεσε στη θάλασσα και το επαγγελματικό αλιευτικό σκάφος, με ταχύτητα απομακρύνθηκε από το σημείο».

Τα πορίσματα των ιατροδικαστών έκαναν λόγο για χτυπήματα στο θύμα, τα οποία δεν δικαιολογούν θαλάσσιο δυστύχημα. Ο Αναστάσιος Δέδες, δικαστικός πραγματογνώμονας και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Βαλυράκη, ανέφερε πως «εφόσον ο χειριστής του σκάφος κάθεται στο μπαλόνι, δίπλα στο χειριστήριο και κινείται με μικρή ταχύτητα, είναι αδύνατον η δική του προπέλα σε αυτή τη φάση να χτυπήσει τον χειριστή. Αυτό είχα πει από την αρχή».

Όπως συμπληρώνει ο κ. Φωτάκης, «έχουμε ιατροδικαστικές εκθέσεις, οι οποίες συμφωνούν και οι δυο ότι έχουμε 15 χτυπήματα, έχουμε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κακώσεις δηλαδή που δεν προέρχονται από την προπέλα. Και δένουν αυτά τα έγγραφα με την κατάθεση του αυτόπτη μάρτυρα».

protothema

Διαβάστε Περισσότερα » " Υπόθεση Βαλυράκη: Ύποπτοι δύο ψαράδες για τον θάνατο του πρώην υπουργού"

Χαστούκι ΗΠΑ και ΕΕ σε Ερντογάν για τα Βαρώσια

Συμβούλιο της Ευρώπης, Στέιτ Ντιπάρτμεντ και Βουλή των Αντιπροσώπων έδωσαν νέο «χαστούκι» στον Ταγίπ Ερντογάν για τις προκλητικές ενέργειες αναφορικά με το Κυπριακό, εντείνοντας ακόμα περισσότερο τη διπλωματική πίεση στη γείτονα.

Συμβούλιο της Ευρώπης

Την αρχή έκανε το Συμβούλιο της Ευρώπης… Mε μια πολύ σαφή της δήλωση, η ΓΓ. του Συμβουλίου της Ευρώπης Μαρία Πετσίνοβιτς Μπούριτς, σημείωσε για τα Βαρώσια ότι «τέτοια μονομερής δράση είναι λυπηρή καθώς έρχεται σε αντίθεση με τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ τα οποία αναγνωρίζονται πλήρως από το Συμβούλιο της Ευρώπης».

«Ζητούμε την αντιστροφή αυτής της απόφασης. Ο διάλογος μεταξύ των δύο κοινοτήτων πρέπει να συνεχιστεί» πρόσθεσε η  ΓΓ. του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Εξάλλου, με αφορμή τα 50 χρόνια από το κλείσιμο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης το Στέιτ Ντιπάρτμεντ καλεί την Τουρκία «να σεβαστεί όλες τις θρησκευτικές απόψεις να κάνει ό,τι χρειάζεται για να ξανανοίξει η Σχολή ώστε να εκπαιδεύονται οι άνθρωποι του πατριαρχείου».

«Το μόνο που χρειάζεται είναι ο πατριάρχης να σεβαστεί τους νόμους του τουρκικού κράτους» ήταν η προκλητική απάντηση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.

Βουλή των Αντιπροσώπων

Παράλληλα, η επιτροπή διεθνών υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ προωθεί ψήφισμα με το οποίο ζητά από την αμερικανική κυβέρνηση να καταδικαστεί η παράνομη τουρκική κατοχή της Βόρειας Κύπρου και ενθαρρύνεται ο πρόεδρος Μπάιντεν να αναδείξει την επίλυση του Κυπριακού σε βασικό θέμα της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ, αυξάνοντας την πίεση προς την Άγκυρα.

mononews

Διαβάστε Περισσότερα » "Χαστούκι ΗΠΑ και ΕΕ σε Ερντογάν για τα Βαρώσια"

Προσφυγή στο ΣτΕ κατά της πανεπιστημιακής αστυνομίας

Κατά της πανεπιστημιακής αστυνομίας στρέφονται με προσφυγή που κατέθεσαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας δέκα σύλλογοι επιστημονικού διδακτικού προσωπικού και διοικητικού προσωπικού των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και Σύλλογοι Φοιτητών, αλλά και 22 καθηγητές Πανεπιστημίων.

Οι προσφεύγοντες ζητούν την ακύρωση ως αντισυνταγματικών, των αποφάσεων για την συγκρότηση Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημίων (ΟΠΠΙ), η οποία θα απαρτίζεται από Ειδικούς Φρουρούς της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, στο ΣτΕ προσέφυγαν οι Σύλλογοι Επιστημονικού Προσωπικού του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, του Παντείου Πανεπιστημίου, των Πανεπιστημίων Πατρών, Θεσσαλίας, Ιωαννίνων, Αιγαίου, Δυτικής Αττικής, ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ο Σύλλογος Φοιτητών του Παντείου Πανεπιστημίου, κ.ά.,  και 22 καθηγητές μέλη Διδακτικού Προσωπικού διαφόρων Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

Οι προσφεύγοντες υποστηρίζουν ότι η πρόσληψη  Ειδικών Φρουρών με σκοπό  τη συγκρότηση Ομάδων Προστασίας των Πανεπιστημίων είναι αντίθετη στο αυτοδιοίκητο των ΑΕΙ, στην ακαδημαϊκή και επιστημονική ελευθερία, στην ελευθερία της έρευνας και της διδασκαλίας αλλά και σειρά άλλων συνταγματικών διατάξεων. 

Επιπλέον, στην προσφυγή τους υποστηρίζουν ότι οι επίμαχες αποφάσεις είναι αντίθετες στις προβλέψεις του νόμου   4777/2021 για την προστασία της ακαδημαϊκής ελευθερίας και την  αναβάθμιση του ακαδημαϊκού περιβάλλοντος.

newsit

Διαβάστε Περισσότερα » "Προσφυγή στο ΣτΕ κατά της πανεπιστημιακής αστυνομίας"

Σαράντα οκτώ δασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο

Σε 48 ανήλθαν οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, σε όλη την Ελλάδα.

Για την κατάσβεση των πυρκαγιών, επιχείρησαν συνολικά 812 πυροσβέστες με 332 οχήματα, 16 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 8 αεροσκάφη και 6 ελικόπτερα. Συνδρομή παρείχαν εθελοντές πυροσβέστες και η τοπική αυτοδιοίκηση με υδροφόρες και μηχανήματα έργου.

Όσον αφορά τη δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες το πρωί στην Τ.Κ. Δροσιάς Ερυμάνθου, Αχαΐας, αυτή βρίσκεται σε ύφεση, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, χωρίς ενεργές καύσεις. Σε αυτήν επιχειρούν 180 πυροσβέστες με 8 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 48 οχήματα, 4 ελικόπτερα και 4 αεροσκάφη. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες και οι ΟΤΑ με υδροφόρες και μηχανήματα έργου.

 newsbeast

Διαβάστε Περισσότερα » "Σαράντα οκτώ δασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο"

Καιρός αύριο: Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα ακουμπήσει τους 43 βαθμούς

Σε ρυθμούς καύσωνα ο καιρός αύριο Παρασκευή 29 Ιουλίου με την θερμοκρασία σε πολλές περιοχές της χώρας να ξεπερνά τους 40 βαθμούς.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα και οι μέγιστες τιμές της θα φθάσουν:

α. στη δυτική Στερεά και τη Θεσσαλία έως 42 με 43 βαθμούς Κελσίου
β. στην κεντρική Μακεδονία και το εσωτερικό της Ηπείρου έως 41 με 42 βαθμούς Κελσίου
γ. στα νησιά του Ιονίου και την ανατολική Στερεά έως 40 με 41 βαθμούς Κελσίου και
δ. στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα έως 38 με 39 βαθμούς Κελσίου.
Παράλληλα, υψηλές θα παραμείνουν οι θερμοκρασίες και κατά τη διάρκεια της νύχτας, με τις ελάχιστες τιμές πάνω από τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Αίθριος.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ με εξασθένηση από νωρίς το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 26 έως 40 με 41 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις στα γύρω ορεινά τις απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 26 έως 39 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρό: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά κυρίως της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 25 έως 40 με 41 και κατά τόπους έως 42 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στα ορεινά τις απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Στα νησιά από 27 έως 40 με 41 βαθμούς Κελσίου. Στα ηπειρωτικά από 25 έως 40 με 41 και κατά τόπους έως 42 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στα ορεινά τις απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά και τα νότια 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση από νωρίς το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 25 έως 41 με 42 και κατά τόπους στη Θεσσαλία έως 43 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Αίθριος.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ.
Θερμοκρασία: Από 26 έως 35 και στη νότια Κρήτη τοπικά έως 38 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Αίθριος.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ.
Θερμοκρασία: Από 26 έως 38 με 39 βαθμούς Κελσίου.

newsit

Διαβάστε Περισσότερα » "Καιρός αύριο: Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα ακουμπήσει τους 43 βαθμούς"

Αντιμέτωπη με νέο κύμα καύσωνα η Ιταλία το Σαββατοκύριακο - Αναμένονται 47 βαθμοί στην περιφέρεια της Νάπολης

Από αύριο το βράδυ και για όλο το σαββατοκύριακο στην Ιταλία αναμένεται νέο κύμα καύσωνα, με ζέστη-ρεκόρ. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, η θερμοκρασία μπορεί να αγγίξει τους 47 βαθμούς στην ευρύτερη περιοχή της Νάπολης και τους 46 στην Σικελία και στην Απουλία, με πρωτεύουσα το Μπάρι.

Όπως γράφει ο Τύπος, οι μετεωρολογικές αυτές συνθήκες μπορεί να αποδειχθούν πράγματι «ιστορικές», με καύσωνα ισχυρότερο από εκείνον του 2003.

Και στην κεντρική Ιταλία, σε περιφέρειες όπως της Ούμπρια, της Τοσκάνης και στην ευρύτερη περιοχή της Ρώμης, η ζέστη θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή, αλλά χωρίς να αγγίξει το επίπεδο του Νότου. Είναι πιθανό, δε, το κύμα αυτό αφρικανικής ζέστης, στην Κάτω Ιταλία, να διαρκέσει μέχρι όλο το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Την ίδια ώρα, όμως, στον ιταλικό Βορρά (από τη Λομβαρδία μέχρι το Βένετο και το Πεδεμόντιο) το σαββατοκύριακο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα χαλαζόπτωσης και ισχυρών νεροποντών, όπως συνέβη ήδη στην αρχή της εβδομάδας.

protothema

Διαβάστε Περισσότερα » " Αντιμέτωπη με νέο κύμα καύσωνα η Ιταλία το Σαββατοκύριακο - Αναμένονται 47 βαθμοί στην περιφέρεια της Νάπολης"

Υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το νομοσχέδιο για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση για τη νέα γενιά

Με τον υφυπουργό Εργασίας, Παναγιώτη Τσακλόγλου να τονίζει ότι με την ασφαλιστική μεταρρύθμιση για την νέα γενιά, επιχειρείται η πλήρης αναμόρφωση της αρχιτεκτονικής του Συστήματος Επικουρικής Ασφάλισης, και την αντιπολίτευση να τάσσεται κατά, το σχετικό σχέδιο νόμου του υπουργείου Εργασίας υπερψηφίστηκε επί της αρχής κατά πλειοψηφία από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

«Η παρούσα μεταρρύθμιση εδράζεται στην επίγνωση ότι η κοινωνική ασφάλιση αποτελεί θεμέλιο της κοινωνικής δικαιοσύνης, προϋποθέτει τη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού μας συστήματος και εξυπηρετεί την διαγενεακή αλληλεγγύη», τόνισε ο κ. Τσακλόγλου. Ο ίδιος, αναλύοντας τα άρθρα του νομοσχέδιου, συμπερασματικά επισήμανε ότι με αυτό το σχέδιο νόμου

  • διασφαλίζεται - μαζί με την κύρια σύνταξη - το βιοτικό επίπεδο στους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, το οποίο δεν απέχει ουσιωδώς από αυτό που είχαν κατά τον εργασιακό τους βίο και
  • ενισχύεται η βιωσιμότητα του συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης.

Παράλληλα, ανέφερε ότι η εφαρμογή του νέου συστήματος, στοχεύει στο να συμβάλει στην ανάπτυξη της οικονομίας, καθώς σημαντικό μέρος των πόρων της νέας κεφαλαιοποιητικής επικουρικής ασφάλισης θα επενδυθεί στην εγχώρια οικονομία, μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠε.

Σημειώνεται ότι με την προτεινόμενη "Ασφαλιστική Μεταρρύθμιση για τη Νέα Γενιά" προωθείται από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων η εισαγωγή κεφαλαιοποιητικού συστήματος προκαθορισμένων εισφορών στην επικουρική ασφάλιση, καθώς και η ίδρυση, οργάνωση και λειτουργία Ταμείου Επικουρικής Κεφαλαιοποιητικής Ασφάλισης.

Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, το νομοσχέδιο καταψήφισε η εισηγήτρια Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η οποία μίλησε για "κοινοβουλευτική απομόνωση" της κυβέρνησης και ανέφερε ότι όσο κι αν προσπαθήσει, δεν θα αποφύγει, ούτε την πραγματική ενημέρωση του κόσμου για τις συνέπειες αυτού του σχεδίου νόμου, ούτε την κοινωνική αντίδραση και κινητοποίηση το φθινόπωρο, γύρω από αυτό το νομοσχέδιο, όταν θα έρθει στην ολομέλεια της Βουλής.

Ο Γιώργος Μουλκιώτης από το ΚΙΝΑΛ, εξέφρασε την ανησυχία του κόμματός του, ότι η πολιτική της κυβέρνησης θα οδηγήσει τη χώρα μεσοπρόθεσμα σε νέο κύκλο λιτότητας και περικοπών των μισθών, των συντάξεων και γενικότερα των κοινωνικών δαπανών.

Καταψηφίζοντας εκ μέρους του ΚΚΕ, ο Χρήστος Κατσώτης ανέφερε ότι όλοι οι ασφαλιστικοί νόμοι έχουν την ίδια στρατηγική: Καθιστούν την ασφάλιση ατομική υπόθεση και τις εισφορές χρηματοδοτικό εργαλείο του κεφαλαίου, τσακίζουν τα ασφαλιστικά δικαιώματα δίνουν συντάξεις πείνας και ελάχιστες παροχές.

«Η κυβέρνηση της Ν.Δ. δεν κατήργησε, όπως υποσχόταν, τον αντισυνταγματικό νόμο Κατρούγκαλου, παρά τροποποίησε αυτόν σε κάποια σημεία, ενώ δεν άλλαξε τα όρια ηλικίας ούτε συντάξιμα έτη. Επιπλέον, δεν προέβλεψε μεταβατική περίοδο εφαρμογής, ενώ δεν επανέφερε το ΕΚΑΣ» είπε η Μαρία Αθανασίου από την Ελληνική Λύση.

Το νομοσχέδιο αποτελεί δώρο για τις ιδιωτικές εταιρείες, καθώς θεσπίζει ένα νέο κεφαλαιοποιητικό σύστημα επικουρικών συντάξεων, με τρόπο ώστε να εισάγεται ο τυχοδιωκτισμός και η αβεβαιότητα του τζόγου στις συντάξεις των εργαζομένων, είπε η Μαρία Απατζίδη, από το ΜεΡΑ25.

 news

Διαβάστε Περισσότερα » " Υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το νομοσχέδιο για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση για τη νέα γενιά"

ΝΔ για πόθεν έσχες Πολάκη: Παραβιάζει το νόμο - Γιατί δεν δήλωνε 15 χρόνια την εταιρεία της συζύγου του;

«Δεν είχαμε καμία διάθεση να σχολιάσουμε τα όσα, με το γνωστό ύφος που τον χαρακτηρίζει, γράφει ο κ. Πολάκης. Αλλά πραγματικά, μετά και τη σημερινή του ομολογία, προκύπτει σειρά ερωτημάτων που πρέπει να απαντηθούν», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

«Ο κ. Πολάκης που αρέσκεται να κάνει καταγγελίες περί δήθεν ψευδών δηλώσεων πόθεν έσχες πολιτικών του αντιπάλων, όπως προκύπτει από τη δική του δήλωση παραβιάζει το νόμο, αφού η εταιρεία της συζύγου του, αν και λειτουργεί από το 2004, δηλώνεται για πρώτη φορά το 2019. Γιατί; Ήθελε να κρύψει κάτι; Πώς είναι δυνατόν να ζητάει και τα ρέστα όταν ο ίδιος δεν τηρεί το νόμο; Θα πείτε πρώτη φορά είναι; Παλιότερα είχε δηλώσει ότι κρατούσε διπλά βιβλία… »,π.

«Και κάτι ακόμη. Με δεδομένο ότι ο κ. Πολάκης μας γνωρίζει ότι είναι 'γενικός χειρούργος' (προφανώς κατά το κακούργος, πανούργος κλπ) και όχι 'χειρουργός', μπορεί να μας πει αν γνωρίζουν οι ασθενείς του ότι είναι ανεμβολίαστος όπως ο ίδιος έχει δημόσια δηλώσει; Φανταζόμαστε ότι ο λαλίστατος κ. Πολάκης θα βρει το χρόνο να απαντήσει (φυσικά με το γνωστό του ύφος)», καταλήγει η Νέα Δημοκρατία.

protothema

Διαβάστε Περισσότερα » " ΝΔ για πόθεν έσχες Πολάκη: Παραβιάζει το νόμο - Γιατί δεν δήλωνε 15 χρόνια την εταιρεία της συζύγου του;"

Ισραήλ-Pfizer: Ξεκινάει η χορήγηση τρίτης δόσης εμβολίου για τους άνω των 60 ετών

Το Ισραήλ θα αρχίσει να προσφέρει μια τρίτη δόση του εμβολίου των Pfizer/Biontech κατά της COVID-19 για τους άνω των 60 ετών, μια παγκόσμια πρώτη στις προσπάθειες να επιβραδυνθεί η διάδοση του πολύ μεταδοτικού στελέχους Δέλτα του κορoνοϊού, μετέδωσαν σήμερα η ισραηλινή τηλεόραση και ραδιοφωνία.

Τα άτομα αυτά θα μπορούν να λάβουν την ενισχυτική δόση εφόσον έχουν περάσει τουλάχιστον πέντε μήνες από τη δεύτερη δόση, σύμφωνα με το Channel 13 TV και τη δημόσια ραδιοφωνία Kan.

Το Ισραήλ ήταν παγκόσμιος ηγέτης στην εκστρατεία εμβολιασμού, με πολλούς ηλικιωμένους να κάνουν το εμβόλιό τους τον Δεκέμβριο, τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο καθώς θεωρούνταν ως το πιο ευάλωτο τμήμα του πληθυσμού.

Όμως αφότου εμφανίστηκε το στέλεχος Δέλτα, το υπουργείο Υγείας έχει ανακοινώσει δύο φορές μια πτώση στην αποτελεσματικότητα του εμβολίου κατά της μόλυνσης και μια μικρή μείωση στην προστασία που παρέχει απέναντι στη σοβαρή νόσηση.

Η εκστρατεία για την ενισχυτική δόση, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα σύντομα, θα μετατρέψει ουσιαστικά το Ισράηλ σε πεδίο δοκιμής για μια τρίτη δόση πριν από την έγκριση του αμερικανικού οργανισμού φαρμάκων (FDA).

Η Pfizer δήλωσε χθες, Τετάρτη, πως πιστεύει ότι χρειάζεται η επιπλέον δόση προκειμένου να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα η προστασία απέναντι στον κορoνοϊό. Η εταιρία λέει ότι μπορεί να υποβάλει αίτηση για άδεια επειγουσας χρήσης στις ΗΠΑ για ενισχυτικές δόσεις ακόμη και τον Αύγουστο.

Μέσα ενημέρωσης ανάφεραν πως ο επικεφαλής του υπουργείου Υγείας του Ισραήλ έδωσε στους οργανισμούς υγείας το πράσινο φως προκειμένου να χορηγήσουν την τρίτη δόση αφού Ισραηλινοί ειδικοί ενέκριναν την εκστρατεία αργά χθες.

Την περασμένη εβδομάδα, το υπουργείο Υγείας εκτίμησε πως το εμβόλιο είναι αποτελεσματικό μόνο 41% στη διακοπή συμπτωματικών μολύνσεων τον τελευταίο μήνα. Η προστασία απέναντι σε σοβαρή νόσηση παραμένει ισχυρή, στο 91%.

Ορισμένοι ειδικοί επέκριναν την ανάλυση του υπουργείου λόγω πιθανής μεροληψίας που θα μπορούσε να στρεβλώνει τα δεδομένα. Άλλοι είπαν πως το Ισραήλ πρέπει να περιμένει λίγο περισσότερο προκειμένου να λάβει περισσότερες πληροφορίες για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα μιας τρίτης δόσης.

Περίπου το 57% των 9,3 εκατ. κατοίκων του Ισραήλ έχει εμβολιαστεί. Περίπου 160 άνθρωποι νοσηλεύονται με σοβαρά συμπτώματα και οι ημερήσιες μολύνσεις έχουν ξεπεράσει τις 2.000 από μια χούφτα την ημέρα λίγους μήνες νωρίτερα.

Η κυβέρνηση ελπίζει πως τα εμβόλια θα της επιτρέψουν να αποφύγει κοστοβόρα lockdown προστατεύοντας όσους είναι πιο ευάλωτοι σε σοβαρή νόσηση, ακόμη κι αν οι μολύνσεις αυξηθούν κατακόρυφα.

mononews

Διαβάστε Περισσότερα » "Ισραήλ-Pfizer: Ξεκινάει η χορήγηση τρίτης δόσης εμβολίου για τους άνω των 60 ετών"

Κορονοϊός – Χαρδαλιάς: «Ένα βήμα πριν πάρουμε μέτρα σε Μύκονο και Ίο» – Καμπανάκι για ακόμη έξι νησιά

Ακόμη μια Πέμπτη με… αγωνία για το πώς «κινείται» ο κορονοϊός στην Ελλάδα, καθώς συναγερμός έχει σημάνει σε κυβέρνηση και ειδικούς όσο κοντεύουμε στην τελική ευθεία για τον Δεκαπενταύγουστο, οπότε και αναμένεται να κορυφωθεί το νέο κύμα της πανδημίας.

Οι ειδικοί έχουν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για εκρηκτικούς αριθμούς κρουσμάτων μέσα στον Αύγουστο. Ίος, Πάρος, Μύκονος, Τήνος, Ρόδος, Ζάκυνθος είναι πολύ κοντά σε lockdown, ενώ σταθερά υψηλό είναι το ιικό φορτίο στην Κρήτη.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ειδικοί εισηγούνται να λειτουργήσουν τα ΚΑΠΗ σε όλη τη χώρα με εμβολιασμένους τους γέροντες και τους φροντιστές, το ίδιο και τα γυμναστήρια.

«2.696 νέα κρούσματα σήμερα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ», όπως είπε ξεκινώντας την καθιερωμένη ενημέρωση η Βάνα Παπαευαγγέλου, ενώ αναφορικά με την γεωγραφική κατανομή τόνισε πως από τα 2.696 νέα κρούσματα, τα 905 εντοπίστηκαν στην Αττική, τα 304 στην Θεσσαλονίκη, τα 120 στο Ηράκλειο και τα 108 στα Χανιά.

Επιπλέον τόνισε ότι με βάση τα στοιχεία, στην επόμενη εβδομάδα θα συνεχιστεί η… άνοδος σε ό, τι αφορά τα κρούσματα και τις νοσηλείες, συστήνοντας για ακόμη μια φορά σε όλους όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη, να το πράξουν.

Σημείωσε, πάντως, ότι ακόμη και οι εμβολιασμένοι πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα.

Χαρδαλιάς: «Ένα βήμα πριν τα νέα μέτρα σε Μύκονο και Ίο»

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας, ανακοινώνοντας τον νέο επιδημιολογικό χάρτη της Ελλάδας.

Στην συνέχεια έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην Μύκονο και στην Ίο, λέγοντας πως βρίσκονται… ένα βήμα από το να υιοθετηθούν μέτρα όπως αυτά που ανακοινώθηκαν για την Μύκονο πριν 15 ημέρες και ήρθησαν την Δευτέρα, 26.07.2021.

«Ζητούμε από τις τοπικές Αρχές, τους επισκέπτες και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς να τηρούν με μεγάλη προσοχή τα μέτρα και τους κανόνες ειδικά στους χώρους υψηλού συγχρωτισμού», είπε.

Ανησυχία προκαλεί επίσης η επιδημιολογική εικόνα σε:
  • Ζάκυνθο
  • Τήνο
  • Λευκάδα
  • Σαντορίνη
  • Πάρο
  • Ρόδο.

Είπε πως στις περιοχές αυτές παρατηρείται έντονη αύξηση του επιδημιολογικού φορτίου με σταθερά αυξητικές τάσεις να καταγράφονται ειδικά το τελευταίο δεκαήμερο.

Ο νέος επιδημιολογικός χάρτης

Όπως προαναφέραμε, ο Νίκος Χαρδαλιάς παρουσίασε την επιδημιολογική εικόνα της Ελλάδας για την πορεία της πανδημίας της νόσου Covid-19.

Ο Επιδημιολογικός Χάρτης επικαιροποιείται μετά και τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων:

* Οι Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κοζάνης, Φλώρινας, Βοιωτίας, Εύβοιας, Μεσσηνίας και Τήνου, ανεβαίνουν επίπεδο και μεταφέρονται στο Πορτοκαλί (Επίπεδο 3)

* Οι Δήμοι Σπετσών, Παξών, και Χίου ανεβαίνουν επίπεδο και μεταφέρονται στο Πορτοκαλί (Επίπεδο 3)

* Οι Περιφερειακές Ενότητες Καστοριάς, Ξάνθης και Άρτας, ανεβαίνουν επίπεδο και μεταφέρονται στο Κίτρινο (Επίπεδο 2)

* Οι Δήμοι Αγκιστρίου, Λήμνου, Ανατολικής Σάμου, Δυτικής Σάμου, Αμοργού, Αστυπάλαιας, Καρπάθου, Μεγίστης, Πάτμου και Σύμης, ανεβαίνουν επίπεδο και μεταφέρονται στο Κίτρινο (Επίπεδο 2)

* Οι Δήμοι Λέρου, Μήλου και Σίφνου πέφτουν επίπεδο και μεταφέρονται στο Κίτρινο (Επίπεδο 2)

* Οι Περιφερειακές Ενότητες Ιωαννίνων και Γρεβενών πέφτουν επίπεδο και μεταφέρονται στο Κίτρινο (Επίπεδο 2)

* Οι Δήμοι Αλοννήσου, Κιμώλου, Λειψών και Σκύρου, πέφτουν επίπεδο και μεταφέρονται στο Πράσινο (Επίπεδο 1).

Κορονοϊός: Δείτε ολόκληρη την ενημέρωση όπως μεταδόθηκε ζωντανά

newsit

Διαβάστε Περισσότερα » "Κορονοϊός – Χαρδαλιάς: «Ένα βήμα πριν πάρουμε μέτρα σε Μύκονο και Ίο» – Καμπανάκι για ακόμη έξι νησιά"

Κορωνοϊός: Στα 2.696 τα νέα κρούσματα - Στο 71,2% η μετάλλαξη «Δέλτα»

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24ώρες είναι 2.696  εκ των οποίων 9 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 487.709 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες.

 Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 120 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.577 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 9, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 12.935 θάνατοι. Το 95.1% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 157 (61.8% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 έτη. To 82.8% έχει  υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 2.802 ασθενείς. Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 173 (ημερήσια μεταβολή -11.73%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 167 ασθενείς.

Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 41 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2
έως 106 έτη).

Σύμφωνα με την καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ κα Βάνα Παπαευαγγέλλου, ο αριθμός των διαγνωστικών τεστ  που έγιναν το τελευταίο 24ωρο ξεπέρασε τις 100.000.

Σε ό,τι αφορά τον δείκτη θετικότητας σημείωσε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό καταγράφεται στην Πάρο 5,5% και ακολουθούν η Μύκονος, η Τήνος και το Ρέθυμνο. Ανέφερε επίσης ότι η μετάλλαξη «Δέλτα» είναι εδώ και πλέον έχει επικρατήσει παντού.

Τα στοιχεία από την γονιδιωματική ανάλυση  - Καλπάζει η «Δέλτα» 

Ολοκληρώθηκε από το Εθνικό Δίκτυο Γονιδιωματικής Επιτήρησης του ιού SARS-CoV-2, που λειτουργεί υπό το συντονισμό του ΕΟΔΥ, η γονιδιωματική ανάλυση σε 2.024 δείγματα που έχουν επιλεγεί τυχαιοποιημένα ή στοχευμένα και αφορούν στην περίοδο 12 Μαΐου 2021 έως 20 Ιουλίου 2021. Από τον έλεγχο των 2.024 δειγμάτων, αναδείχθηκαν συνολικά 1.879 δείγματα με στελέχη ειδικού ενδιαφέροντος (Variants Of Concern - VOC), 80 δείγματα με στελέχη υπό παρακολούθηση (Variants Under Monitoring).

Εκ των 1.879 δειγμάτων με στελέχη ειδικού ενδιαφέροντος, τα 1.339 αφορούν στο στέλεχος Delta (71,2%), 440 αφορούν στο Alpha, 99 αφορούν στο Βeta και 1 αφορούν στο Gamma. Εκ των 80 δειγμάτων με στελέχη υπό παρακολούθηση, τα 77 αφορούν στο στέλεχος B.1.1.318 (Variant E484K) και 3 αφορούν στο C.36. Επιπλέον, ανιχνεύθηκαν 4 στελέχη Β.1.1 (Variant E484K) και 1 στέλεχος B.1.620.

Από την έναρξη λειτουργίας του Εθνικού Δικτύου Γονιδιωματικής Επιτήρησης του ιού SARS-CoV-2 μέχρι σήμερα έχουν ελεγχθεί στην επικράτεια συνολικά 24.996 δείγματα από εγχώρια κρούσματα. Εξ αυτών 21.254 προέρχονται από τυχαία επιλογή δειγμάτων, 2.948 προέρχονται από στοχευμένη λήψη ή επιλογή δειγμάτων και για 794 δείγματα δεν είναι διαθέσιμος ο τρόπος επιλογής.

Μεταξύ των 21.254 τυχαία επιλεγμένων δειγμάτων στην επικράτεια, τα τέσσερα πιο συχνά στελέχη ειδικού ενδιαφέροντος ή υπό παρακολούθηση που έχουν απομονωθεί είναι το Alpha, με ποσοστό 71,07%, ακολουθούμενο από το B.1.1.318 (Variant E484K) με ποσοστό 10,54%, το Delta με ποσοστό 7,27% και το Beta με ποσοστό 1,08%.

Από τα 2.948 δείγματα που έχουν ληφθεί ή επιλεγεί στοχευμένα, έχουν βρεθεί 2.786 στελέχη ειδικού ενδιαφέροντος ή υπό παρακολούθηση. Από τα δείγματα αυτά, 44,37% αφορούν στο B.1.1.318 (Variant E484K), 27,07% στο Delta, 16,04% στο Alpha, 6,78% στο Beta, 0,14% στο C.36 και 0,10% στο Gamma.

Επιπλέον, έχουν απομονωθεί συνολικά 202 στελέχη ειδικού ενδιαφέροντος ή υπό παρακολούθηση ή ενδιαφέροντος από δείγματα εισαγόμενων κρουσμάτων, εκ των οποίων 111 αφορούν στο Alpha, 75 στο Delta, 6 στο Beta, 4 στο Β.1.1.318 (Variant E484K), 2 στο B.1.621 (VOI), 1 στο Eta, 1 στο Kappa, 1 στο C.36 και 1 στο B.1.623.

Μετάλλαξη Δέλτα: Σαρώνει σε 8 από τις 13 περιφερειακές ενότητες

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ την τελευταία εβδομάδα εξέτασης η μετάλλαξη Δέλτα κυριαρχεί σε 8 από τις 13 περιφέρειες. Χαρακτηριστικό είναι πως στο Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη έχει ποσοστά 87,88% και 85,34% αντίστοιχα. Σαρώνει στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη με 75% ενώ η μετάλλαξη Δέλτα στην Αττική καταγράφεται στο 67,53% των κρουσμάτων κορονοϊού.

Η γεωγραφική κατανομή των 2.696 κρουσμάτων covid-19 στη χώρα μας, είναι σήμερα η εξής:

120 κρούσματα στην ΠΕ Ανατολικής Αττικής

136 κρούσματα στην ΠΕ Βόρειου Τομέα Αθηνών

32 κρούσματα στην ΠΕ Δυτικής Αττικής

133 κρούσματα στην ΠΕ Δυτικού Τομέα Αθηνών

205 κρούσματα στην ΠΕ Κεντρικού Τομέα Αθηνών

139 κρούσματα στην ΠΕ Νοτίου Τομέα Αθηνών

123 κρούσματα στην Π.Ε. Πειραιώς

17 κρούσματα στην Π.Ε. Νήσων

303 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης

22 κρούσματα στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

34 κρούσματα στην Π.Ε. Αργολίδας

10 κρούσματα στην Π.Ε. Αρκαδίας

2 κρούσματα στην Π.Ε. Αρτας

72 κρούσματα στην Π.Ε. Αχαΐας

22 κρούσματα στην Π.Ε. Βοιωτίας

1 κρούσμα στην Π.Ε. Γρεβενών

11 κρούσματα στην Π.Ε. Δράμας

37 κρούσματα στην Π.Ε. Εβρου

38 κρούσματα στην Π.Ε. Εύβοιας

1 κρούσμα στην Π.Ε. Ευρυτανίας

19 κρούσματα στην Π.Ε. Ζακύνθου

9 κρούσματα στην Π.Ε. Ηλείας

19 κρούσματα στην Π.Ε Ημαθίας

120 κρούσματα στην ΠΕ Ηρακλείου

1 κρούσμα στην Π.Ε. Θάσου

5 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσπρωτίας

11 κρούσματα στην Π.Ε. Θήρας

1 κρούσμα στην Π.Ε. Ικαρίας

25 κρούσματα στην Π.Ε. Ιωαννίνων

18 κρούσματα στην Π.Ε. Καβάλας

3 κρούσματα στην Π.Ε. Καλύμνου

17 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

5 κρούσματα στην Π.Ε. Καστοριάς

30 κρούσματα στην Π.Ε. Κέρκυρας

5 κρούσματα στην Π.Ε. Κεφαλληνίας

8 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς

37 κρούσματα στην Π.Ε Κοζάνης

61 κρούσματα στην Π.Ε. Κορινθίας

15 κρούσματα στην Π.Ε. Κω

13 κρούσματα στην Π.Ε. Λακωνίας

48 κρούσματα στην Π.Ε Λάρισας

10 κρούσματα στην Π.Ε. Λασιθίου

18 κρούσματα στην Π.Ε. Λέσβου

14 κρούσματα στην Π.Ε. Λευκάδας

20 κρούσματα στην Π.Ε. Μαγνησίας

24 κρούσματα στην Π.Ε. Μεσσηνίας

3 κρούσματα στην Π.Ε. Μήλου

20 κρούσματα στην Π.Ε. Μυκόνου

10 κρούσματα στην Π.Ε. Νάξου

6 κρούσματα στην Π.Ε. Ξάνθης

11 κρούσματα στην Π.Ε. Πάρου

12 κρούσματα στην Π.Ε. Πέλλας

13 κρούσματα στην Π.Ε. Πιερίας

9 κρούσματα στην Π.Ε. Πρέβεζας

60 κρούσματα στην Π.Ε. Ρεθύμνου

8 κρούσματα στην Π.Ε. Ροδόπης

94 κρούσματα στην ΠΕ Ρόδου

3 κρούσματα στην Π.Ε. Σάμου

13 κρούσματα στην Π.Ε. Σερρών

1 κρούσμα στην Π.Ε. Σποράδων

4 κρούσματα στην Π.Ε. Σύρου

6 κρούσματα στην Π.Ε. Τήνου

10 κρούσματα στην Π.Ε. Τρικάλων

25 κρούσματα στην Π.Ε. Φθιώτιδας

19 κρούσματα στην Π.Ε. Φλώρινας

8 κρούσματα στην Π.Ε. Φωκίδας

33 κρούσματα στην Π.Ε. Χαλκιδικής

108 κρούσματα στην Π.Ε. Χανίων

17 κρούσματα στην Π.Ε. Χίου

179 κρούσματα υπό διερεύνηση

protothema

Διαβάστε Περισσότερα » " Κορωνοϊός: Στα 2.696 τα νέα κρούσματα - Στο 71,2% η μετάλλαξη «Δέλτα»"

Σχόλιο «φαρμάκι» από Μαξίμου για την πρόταση αργίας του Αλέξη Τσίπρα λόγω καύσωνα

Με ένα… εντελώς ειρωνικό σχόλιο απαντούν κυβερνητικά στελέχη στην πρόταση που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, να κηρυχθεί αργία η Δευτέρα λόγω καύσωνα.

Συγκεκριμένα αναφέρουν: «Ο επερχόμενος καύσωνας, όπως προβλέπουν οι επιστήμονες, θα αποτελέσει μια δοκιμασία για όλους. Η κυβέρνηση έχει δώσει εντολή σε όλες τις υπηρεσίες, να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα για την αντιμετώπιση των συνέπειών του κι έχει θέσει σε επιφυλακή κρίσιμους τομείς της κρατικής μηχανής.

Αποτελεί, όμως, ταυτόχρονα και ένα τεστ πολιτικής σοβαρότητας, στο οποίο ξανά δεν πιάνει τη βάση ο κ.Τσίπρας, ο οποίος ζητάει… να κηρυχθεί αργία η Δευτέρα. Γιατί όχι μόνο η Δευτέρα; Και με ποια καιρικά φαινόμενα θα κηρύσσονται αργίες; Μόνο με καύσωνα ή και με χιόνι ή με χαλάζι; Λαϊκισμός και γραφικότητα πάνε χέρι-χέρι».

newsit

Διαβάστε Περισσότερα » "Σχόλιο «φαρμάκι» από Μαξίμου για την πρόταση αργίας του Αλέξη Τσίπρα λόγω καύσωνα"

1555: Σε δοκιμαστική λειτουργία το νέο ενιαίο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών του e-ΕΦΚΑ

Σε δοκιμαστική λειτουργία τέθηκε σήμερα το νέο ενιαίο τηλεφωνικό κέντρο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Το νέο τηλεφωνικό κέντρο λειτουργεί υπό τον ενιαίο τηλεφωνικό αριθμό 1555, διευκολύνοντας την επικοινωνία και εξυπηρέτηση των πολιτών για θέματα ασφαλιστικά, εργασιακά και κοινωνικά.

Το νέο τηλεφωνικό κέντρο ενοποιήσει τα 7 διάσπαρτα τηλεφωνικά κέντρα που λειτουργούν σήμερα στο Υπουργείο καθώς και στους εποπτευόμενους φορείς, με στόχο να προσφέρει άμεση και έγκυρη εξυπηρέτηση καθημερινά σε δεκάδες χιλιάδες πολίτες. Θα λειτουργεί 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, με μικρό χρόνο αναμονής και χωρίς χρέωση για τους πολίτες.

Η πρώτη δοκιμαστική φάση λειτουργίας του νέου ενιαίου τηλεφωνικού κέντρου ξεκινά σήμερα και αφορά στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση των πολιτών από τον e-ΕΦΚΑ, τον ΟΑΕΔ και τον ΟΠΕΚΑ. Τον Σεπτέμβριο, και με την ολοκλήρωση της δοκιμαστικής περιόδου εντός του Αυγούστου, θα ενταχθεί στο τηλεφωνικό κέντρο και το σύνολο των υπηρεσιών του Υπουργείου Εργασίας (ΕΡΓΑΝΗ, ΣΕΠΕ, κ.λπ.).

Επιπρόσθετα, δρομολογούνται νέες ψηφιακές εφαρμογές για κινητά, αναμόρφωση ιστοσελίδων, chatbox, κ.ά., με στόχο την συνολική αναβάθμιση των καναλιών επικοινωνίας και εξυπηρέτησης των πολιτών, κάνοντας πράξη τη μετάβαση του Υπουργείου και των υπηρεσιών του στη νέα ψηφιοποιημένη εποχή.

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, δήλωσε: «Το 1555 είναι μια γραμμή για να βγάζεις άκρη με τις υπηρεσίες και τους οργανισμούς του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Είναι κάτι που το χρωστούσαμε εδώ και 10ετίες στους πολίτες που ταλαιπωρούνται διαχρονικά και αισθάνονται αβοήθητοι στη μέση του πελάγους.

Ξεκινάμε λοιπόν σήμερα με ένα ενιαίο τηλεφωνικό κέντρο, επαγγελματικό, το οποίο θα δίνει γρήγορες απαντήσεις και θα εξυπηρετεί πραγματικά τους πολίτες.

Σε πρώτη φάση ξεκινάμε με μια δοκιμαστική λειτουργία. Αλλά στα τέλη Σεπτεμβρίου το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί πλήρως, εξυπηρετώντας ουσιαστικά και γρήγορα τους Έλληνες πολίτες».

 mononews

Διαβάστε Περισσότερα » "1555: Σε δοκιμαστική λειτουργία το νέο ενιαίο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών του e-ΕΦΚΑ"

«Χαστούκι» από το Συμβούλιο της Ευρώπης για Βαρώσια: Ζητά αντιστροφή της απόφασης και επανέναρξη του διαλόγου

Το Συμβούλιο της Ευρώπης ζητά αντιστροφή των τουρκικών ενεργειών στα Βαρώσια και ελπίζει σε επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό, εκφράζοντας παράλληλα ετοιμότητα να υποστηρίξει τις προσπάθειες των Ηνωμένων Εθνών προς τον σκοπό αυτό.

Σε δήλωση που εξέδωσε την Τετάρτη, η Γενική Γραμματέας του Συμβουλίου της Ευρώπης, Μαρία Πετσίνοβιτς Μπούριτς, εκφράζει ανησυχία για τις ανακοινώσεις στις οποίες προέβησαν ο Πρόεδρος της Τουρκίας και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης στις 20 Ιουλίου.

«Τέτοια μονομερή δράση είναι λυπηρή, καθώς έρχεται σε αντίθεση με τα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, τα οποία αναγνωρίζονται πλήρως από το Συμβούλιο της Ευρώπης. Ζητούμε την αντιστροφή αυτής της απόφασης. Ο διάλογος μεταξύ των δύο κοινοτήτων πρέπει να συνεχιστεί», λέει η κ. Μπούριτς.

Η ΓΓ του Συμβουλίου της Ευρώπης εκφράζει παράλληλα την ελπίδα ότι η προεδρική δήλωση του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σχετικά με τα Βαρώσια θα συμβάλει στην επανέναρξη των συνομιλιών. «Το Συμβούλιο της Ευρώπης είναι έτοιμο να υποστηρίξει τις προσπάθειες υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών προς την κατεύθυνση αυτή. Τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων των Κυπρίων πρέπει να γίνονται πλήρως σεβαστά με βάση τα σχετικά ψηφίσματα του ΟΗΕ και σύμφωνα με τις εγγυήσεις που παρέχει η Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου», καταλήγει η κ. Μπουριτς.

protothema

Διαβάστε Περισσότερα » " «Χαστούκι» από το Συμβούλιο της Ευρώπης για Βαρώσια: Ζητά αντιστροφή της απόφασης και επανέναρξη του διαλόγου"

Ανεμβολίαστοι 400 εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Χανίων – Γιατί κινδυνεύει να μείνει με το μισό του προσωπικό

Σχεδόν το μισό προσωπικό του κινδυνεύει να χάσει το Νοσοκομείο Χανίων, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων Βαρδής Γεωργιακάκης ο οποίος συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή.

Αφορμή στάθηκε η σύσκεψη που έγινε το απόγευμα της Τρίτης σχετικά με το κατά πόσο είναι έτοιμα τα Χανιά να αντιμετωπίσουν ένα νέο κύμα πανδημίας στο οποίο όμως δεν κλήθηκε ο Σύλλογος Εργαζομένων για να παρουσιάσει τα προβλήματα του Ιδρύματος.

Όπως είπε ο κ. Γεωργιακάκης, “το Νοσοκομείο μας έχει πάρα πολλά προβλήματα. Ένα από τα μεγαλύτερα είναι οι επικείμενες αποχωρήσεις 360 ατόμων με ελαστικές σχέσεις εργασίας που θα ξεκινήσουν από 31 Οκτωβρίου καθώς και τα περίπου 400 άτομα, λίγοι γιατροί και οι υπόλοιποι από όλες τις άλλες ειδικότητες, που παραμένουν ανεμβολίαστοι και θα αναγκαστούν να βγουν σε διαθεσιμότητα. Μιλάμε για περίπου 760 άτομα, δηλαδή σχεδόν το μισό προσωπικό από τα συνολικά 1310 άτομα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο Νοσοκομείο.

Σαν σωματείο λέμε ξεκάθαρα ότι είμαστε υπέρ του εμβολιασμού, αλλά είμαστε και κατά του εξαναγκασμού, κατά του αναγκαστικού εμβολιασμού και του να πρέπει να φύγει κάποιος και να πάει στο σπίτι του επειδή δεν κάνει το εμβόλιο. Υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι με σοβαρά προβλήματα υγείας που δεν μπορούν να κάνουν το εμβόλιο ή άλλοι που θέλουν να το σκεφτούν. Δεν μπορούν να στερήσουν από το Νοσοκομείο αυτό το προσωπικό και να το στείλουν στο σπίτι του. Τους έχουμε πολύ ανάγκη.

Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποιο σχέδιο αντικατάστασής τους, δεν μας έχει ενημερώσει κανείς. Εμείς είμαστε εδώ για να πούμε τις ανησυχίες μας, να ενημερώσουμε όλους τους φορείς και να τονίσουμε ότι αν γίνουν όλα αυτά, το νοσοκομείο δεν θα αντέξει, θα καταρρεύσει.

“Γίνονται συσκέψεις για το νοσοκομείο χωρίς εμάς. Στη συνάντηση με τους φορείς η κα Μπορμπουδάκη είπε ότι όλα πάνε καλά. Δεν είναι όμως όλα καλά και θα έπρεπε μην μας αγνοούν. Τους έχουμε καλέσει πολλές φορές στο νοσοκομείο Χανίων αλλά βρίσκουν συνεχώς προσχήματα και αποφεύγουν τις συναντήσεις. Δεν ειναι σωστός αυτός ο τρόπος. Εμείς δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε αντιπολίτευση αλλά για να αναδείξουμε τα προβλήματα και να βοηθήσουμε να επιλυθούν.

zarpanews 

Διαβάστε Περισσότερα » "Ανεμβολίαστοι 400 εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Χανίων – Γιατί κινδυνεύει να μείνει με το μισό του προσωπικό"

Νέα πρόκληση από το Ψευδοκράτος: Θα δώσουμε ζωή στο Βαρώσι που ήταν αιχμάλωτο του κυπριακού προβλήματος

Η λεγόμενη «προεδρία» του ψευδοκράτους ισχυρίστηκε σε γραπτή δήλωση της ότι το άνοιγμα του Βαρωσιού «είναι προς την κατεύθυνση της προστασίας και της αποκατάστασης δικαιωμάτων». Αναφέρει ότι «δεν μπορεί να τίθεται θέμα να μεταβιβαστεί σε οποιανδήποτε άλλη διοίκηση το κλειστό Βαρώσι, που είναι έδαφος της τδβκ (ψευδοκράτος), το οποίο θα μετατραπεί σε μέρος της ζωής απαλλασσόμενο από του να είναι αιχμάλωτο του κυπριακού προβλήματος».

Αναφέροντας ότι έχουν δηλώσει τόσο στην κοινή γνώμη όσο και στις ενδιαφερόμενες πλευρές ότι στο πλαίσιο των εργασιών τους στο Βαρώσι θα προστατεύσουν τα δικαιώματα των ιδιοκτητών, η «προεδρία» αναφέρει ότι μετά το άνοιγμα των δημοσίων χώρων, ένα μέρος του Βαρωσιού αφαιρέθηκε από το καθεστώς της στρατιωτικής περιοχής με απόφαση του «υπουργικού συμβουλίου» και έγινε το πρώτο βήμα να αποκτήσει ζωή η περιοχή.

Σημειώνοντας ότι στην περιοχή που άνοιξε έχουν καταχωρηθεί 36 αιτήσεις Ελληνοκυπρίων στην Επιτροπή Ακίνητων Περιουσιών, η «προεδρία» αναφέρει ότι το κυριότερο χαρακτηριστικό αυτών των αιτήσεων είναι η έκφραση της βούλησης των παλιών ιδιοκτητών να αποκτήσουν δικαιώματα για τα ακίνητά τους.

Στη δήλωση αναφέρεται επίσης ότι με την απόφαση του ψευδοκράτους, ελέχθη ότι η Επιτροπή Ακίνητων Περιουσιών, «η οποία αναγνωρίστηκε ως αποτελεσματικό ένδικο μέσο από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», θα μπορεί να λαμβάνει αποφάσεις που θα αφορούν και τις τρεις θεραπείες, δηλαδή την αποζημίωση, την ανταλλαγή και την επιστροφή.

Προβάλλεται επίσης ο ισχυρισμός ότι με την πολιτική τους δεν εποφθαλμιούν τα δικαιώματα κανενός, αλλά με το άνοιγμα του Βαρωσιού ακολουθείται μια πολιτική προς την κατεύθυνση της επιστροφής των δικαιωμάτων των ιδιοκτητών που περιμένουν τόσα χρόνια.

Αναφερόμενη στις ενστάσεις εκ μέρους της ελληνοκυπριακής ηγεσίας και άλλων πλευρών για το άνοιγμα του Βαρωσιού και στις δηλώσεις για ανάκληση της απόφασης, η ανακοίνωση υποστηρίζει ότι αυτές ισοδυναμούν με αντίθεση στο να πάρουν τα δικαιώματά τους οι παλιοί κάτοικοι της πόλης και «είναι φανερό ότι αυτό σημαίνει διατήρηση του στάτους κβο».

Υποστηρίζοντας ότι το πιο πρόσφατο παράδειγμα των πιέσεων που ασκεί η ελληνοκυπριακή πλευρά είναι οι δηλώσεις του Επιτρόπου Αρμόδιου για την Εξωτερική Πολιτική και την Πολιτική Ασφάλειας της ΕΕ, Ζοζέπ Μπορέλ, οι οποίες δείχνουν ότι η ΕΕ κατέστη μέρος του Κυπριακού, δεν είναι εποικοδομητική και δεν μπορεί να βλέπει αντικειμενικά τα θέματα που αφορούν το Κυπριακό.

Ισχυριζόμενη ότι οι δηλώσεις της ΕΕ αποτελούν επανάληψη της πολιτικής και των δηλώσεων της ελληνοκυπριακής πλευράς, η «προεδρία» υποστήριξε ότι γι’ αυτούς δεν έχουν καμία αξία τέτοιες δηλώσεις που συνεχώς παραγνωρίζουν την τουρκοκυπριακή πλευρά.

Επαναλαμβάνοντας τη θέση τους, ότι δεν έχουν θέση οι προσπάθειες επιβολής ορισμένων μοντέλων λύσης στην Κύπρο, η «προεδρία» ανέφερε ότι η λύση θα προκύψει μόνο με κοινή συμφωνία των δύο πλευρών και ότι όλοι, συμπεριλαμβανομένης και της ΕΕ, πρέπει να τηρούν μια στάση που προστατεύει αυτή την αρχή και να προβαίνουν σε δηλώσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

protothema

Διαβάστε Περισσότερα » " Νέα πρόκληση από το Ψευδοκράτος: Θα δώσουμε ζωή στο Βαρώσι που ήταν αιχμάλωτο του κυπριακού προβλήματος"

Έρευνα ΙΣΑ: Το 68% των πολιτών εμπιστεύεται τα εμβόλια – Τι λένε για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Την εμπιστοσύνη του στα εμβόλια δηλώνει το 68% των πολιτών την ώρα που το 12% των μη εμβολιασμένων θα μπορούσε να πεισθεί από τον οικογενειακό του γιατρό, ενώ το 75% όσων δεν έχουν εμβολιαστεί δεν φοβούνται τον ιό.

Tα στοιχεία προκύπτουν από έρευνα που πραγματοποίησε η ALCO, για λογαριασμό του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ), σχετικά με τη στάση των πολιτών για την πανδημία και τον εμβολιασμό.

Τα στοιχεία της έρευνας παρουσιάστηκαν από τον πρόεδρο του ΙΣΑ Γιώργο Πατούλη, τον Α’ αντιπρόεδρο Φώτη Πατσουράκο και τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας ALCO Κώστα Παναγόπουλο, στο πλαίσιο διαδικτυακής συνέντευξης Τύπου.

Ειδικότερα, από το συνδυασμό των ευρημάτων της έρευνας, προκύπτει ότι τα 2/3 του πληθυσμού ανησυχούν για την πορεία της πανδημίας, θεωρούν ότι ο εμβολιασμός μπορεί να νικήσει τον ιό, εμπιστεύονται τα εμβόλια και έχουν εμβολιαστεί ή κλείσει ραντεβού. Αντιθέτως το 1/3 δεν φοβάται την Covid-19 και δεν έχει εμβολιαστεί. Πρόκειται περισσότερο για άνδρες, και άτομα ηλικίας 17 έως 44 ετών.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έρευνας αυτό το 1/3, δείχνει ποσοτικά ικανό να εμποδίσει την επίτευξη ανοσίας στην κοινωνία, πολύ περισσότερο όταν ένα μέρος του φαίνεται να σκέπτεται να εμβολιαστεί, σε αντίθεση με έναν «σκληρό» πυρήνα, της τάξεως του 40% που δηλώνει ότι δεν πρόκειται να εμβολιαστεί και δείχνει αμετακίνητο στις απόψεις του, ανέφερε κατά την παρουσίαση της έρευνας ο κ. Παναγόπουλος. Βασικό χαρακτηριστικό αυτής της ομάδας, είναι η πεποίθηση ότι δεν απειλείται από τον ιό. Μόνο το 25% όσων δεν πρόκειται να εμβολιαστούν φοβούνται ότι μπορεί να αρρωστήσουν σε αντίθεση με το 51% των εμβολιασμένων. Επιπλέον το 35% όσων δεν πρόκειται να εμβολιαστούν θεωρούν ότι ο εμβολιασμός μπορεί να νικήσει την πανδημία, όπως και το 76% των εμβολιασμένων. Σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων η πλειοψηφία των ερωτηθέντων τα θεωρεί αρκετά ασφαλή (38%) ή πολύ ασφαλή (25%) ενώ ένα ποσοστό γύρω στα 22% δεν τα θωρεί ασφαλή.

Επίσης, οι απαγορεύσεις για τους μη εμβολιασμένους και η υποχρέωση εμβολιασμού μπορούν να οδηγήσουν σε αλλαγή στάσης μέρους της ομάδας που αρνείται να εμβολιαστεί (33%). Επίσης το 12% των ανεμβολίαστων δηλώνει ότι θα μπορούσε να επηρεαστεί από τον προσωπικό του γιατρό. Ωστόσο το 44% ισχυρίζεται ότι δεν θα μπορούσε να επηρεαστεί από τίποτα.

Σχετικά με την αντίληψη για υποχρεωτικό εμβολιασμό συγκεκριμένων επαγγελματικών ομάδων η πλειονότητα τάσσεται υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού για υγειονομικούς (73%) και εργαζόμενους σε δομές φροντίδας ηλικιωμένων (73%), ενώ πολύ υψηλά είναι τα ποσοστά για εργαζόμενους στα μέσα μαζικής μεταφοράς (65%), εκπαιδευτικούς (64%), δημόσιους υπαλλήλους που έρχονται σε επαφή με κοινό (61%) και εργαζόμενους στην εστίαση (60%).

«Ο εμβολιασμός για τον Sars-Cov-2 αποτελεί πράξη ατομικής ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης. Καλούμε τους συμπολίτες μας που δεν έχουν εμβολιασθεί και διακινδυνεύουν την υγεία τόσο τη δική τους όσο και του κοινωνικού συνόλου να το πράξουν άμεσα. Τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά και αποτελούν το ισχυρότερο όπλο της επιστήμης ενάντια στο φονικό ιό. Ο εμβολιασμός είναι μονόδρομος για να σωθούν ανθρώπινες ζωές, να λειτουργήσουν οι κοινωνίες και να πάρουμε τη ζωή μας πίσω. Καλούμε τα μέλη μας να συστρατευτούν στην προσπάθεια για την ενημέρωση των πολιτών που έχουν επιφυλάξεις για τα οφέλη του εμβολιασμού και να συμμετάσχουν στο εμβολιαστικό πρόγραμμα», τόνισε ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης.

ΑΠΕ ΜΠΕ/ newsit

Διαβάστε Περισσότερα » "Έρευνα ΙΣΑ: Το 68% των πολιτών εμπιστεύεται τα εμβόλια – Τι λένε για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό"

Ποια ακίνητα θα περάσουν στους δήμους

Λύση σε μια σημαντική εκκρεμότητα του Κτηματολογίου αναφορικά με τα κοινόχρηστα και κοινωφελή ακίνητα των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης φέρνει το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε συνεργασία με τα Υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών.

Συγκεκριμένα, με τροπολογία που προετοιμάστηκε μετά από συνεργασία του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης αρμόδιου για ζητήματα Κτηματολογίου Γιώργου Στύλιου με τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας και Φορολογικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών και υποβλήθηκε προς ψήφιση στη Βουλή των Ελλήνων από τον Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη, εισάγεται ειδική ρύθμιση για την αποκατάσταση των πλημμελειών κτηματολογικών εγγραφών που αφορούν σε ΟΤΑ Α' και Β' βαθμού σε όλη την επικράτεια.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η ρύθμιση αφορά αποκλειστικά στα κοινόχρηστα και κοινωφελή ακίνητα, όπως αυτά ορίζονται στα εγκεκριμένα Γενικά Πολεοδομικά Σχέδια (ΓΠΣ), που καταχωρίστηκαν εσφαλμένα στις κτηματολογικές εγγραφές ως «άγνωστου ιδιοκτήτη». Σύμφωνα με την προς ψήφιση διάταξη, προβλέπεται ότι αυτά τα ακίνητα, μετά την οριστικοποίηση των κτηματολογικών εγγραφών, περιέρχονται αυτοδικαίως κατά κυριότητα στον οικείο ΟΤΑ, εφόσον τα εν λόγω ακίνητα εμφανίζονται ως κοινόχρηστα και κοινωφελή στο ΓΠΣ.

Συγκεκριμένα, η διαδικασία προβλέπεται να ολοκληρώνεται με την έκδοση σχετικής διαπιστωτικής πράξης από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, με τη σύμφωνη γνώμη της κατά τόπο αρμόδιας Κτηματικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Οικονομικών. Στη συνέχεια, η πράξη αυτή προσκομίζεται από τον ενδιαφερόμενο ΟΤΑ στα αρμόδια Κτηματολογικά Γραφεία, τα οποία και θα προβαίνουν στην σχετική εγγραφή στα κτηματολογικά βιβλία.

Περαιτέρω, προκειμένου να επιλύεται το συγκεκριμένο πρόβλημα ακόμα ταχύτερα, με την ίδια διάταξη προβλέπεται και νέα, εναλλακτική διαδικασία διόρθωσης των σχετικών σφαλμάτων πριν από την οριστικοποίηση των ανακριβών εγγραφών. Σύμφωνα με αυτή, εγγραφές άγνωστου ιδιοκτήτη που αφορούν σε κοινόχρηστα και κοινωφελή ακίνητα που σύμφωνα με το ΓΠΣ εμφανίζονται ως κοινόχρηστα και κοινωφελή μπορούν να διορθώνονται εξωδικαστικά, με την παροχή συναίνεσης της αρμόδιας Κτηματικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Οικονομικών.

Σε αυτή την τελευταία περίπτωση, όλες οι άλλες υπηρεσίες του Ελληνικού Δημοσίου διατηρούν το δικαίωμα να αμφισβητήσουν, εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας διόρθωσης, την κυριότητα των ακινήτων, εφόσον συντρέχουν και οι λοιπές προβλεπόμενες στο νόμο προϋποθέσεις. Η εφαρμογή της διάταξης αναμένεται να θεραπεύσει με διαφάνεια και νομική ασφάλεια ένα χρόνιο πρόβλημα των ΟΤΑ, το οποίο αποτελούσε πάγιο αίτημα και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και, μολονότι είχε επισημανθεί από την ΚΕΔΕ ήδη από το 2018, δεν είχε επιλυθεί έως σήμερα.

Η τροπολογία θα τεθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια σήμερα, ως μέρος του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης με τίτλο «Εκσυγχρονισμός του Ελληνικού Κτηματολογίου, νέες ψηφιακές υπηρεσίες και ενίσχυση της ψηφιακής διακυβέρνησης».

euro2day

Διαβάστε Περισσότερα » "Ποια ακίνητα θα περάσουν στους δήμους"

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ

Έκτακτο δελτίο καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, μιας και ο υδράργυρος ανεβαίνει πολύ επικίνδυνα.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, ο καύσωνας θα συνεχίσει τις επόμενες ημέρες, ωστόσο θα κορυφωθεί την επόμενη εβδομάδα. 

Τι αναφέρει το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

1. Το φαινόμενο εξακολουθεί να είναι ένα επικινδυνο καιρικό φαινόμενο καθώς θα έχει μεγάλη διάρκεια αλλά και διότι το θερμοκρασικό εύρος (διαφορά μέγιστης – ελάχιστης θερμοκρασίας) θα
είναι μικρό.

2. Η κορύφωση αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, εντούτοις οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν τουλάχιστον μέχρι και την Παρασκευή 6/8/21.

3. Οι μέγιστες θερμοκρασίες το επόμενο τριήμερο θα κυμανθούν στα ηπειρωτικά περί τους 42 με 44 βαθμούς ενώ στη νησιωτική χώρα και τα παραθαλάσσια τμήματα θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Υψηλή θα παραμένει η θερμοκρασία και κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών με τις ελάχιστες τιμές της πάνω από τους 28 βαθμούς στις περισσότερες περιοχές.

newsit

Διαβάστε Περισσότερα » "Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ"

Βοσκός των Ιμίων: Ζήτησαν πίσω επίδομα που έπαιρνε για τη βενζίνη στη βάρκα του!

Την ιστορία «καθημερινής τρέλας» αφηγήθηκε σήμερα, απευθυνόμενος στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Α’ αντιπρόεδρος του σώματος, Νικήτας Κακλαμάνης, με αφορμή την απώλεια του βοσκού στα 94 του χρόνια, ζητώντας από τον υπουργό Εσωτερικών Σ. Πέτσα να τακτοποιήσει το θέμα.

«Διάβασα σήμερα το πρωτοσέλιδο την εφημερίδα “ΕΣΤΙΑ” ότι απεβίωσε ο βοσκός των Ιμίων. Η Βουλή τού λέει το τελευταίο αντίο. Ακούστε όμως τι άλλο διάβασα. Του εδίδετο ένα επίδομα από τον δήμο της Καλύμνου για τη βενζίνη που έβαζε στη βάρκα του για να πάει απέναντι. Και έρχεται το Ελεγκτικό Συνέδριο και βγάζει απόφαση ως αχρεωστήτως καταβληθέντα και ζητάει από τους κληρονόμους του και από τον Δήμο Καλύμνου να επιστρέψουν τα λεφτά. Θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Πέτσας θα μας ακούσει και αμέσως θα τακτοποιήσει το θέμα. Για το Ελεγκτικό Συνέδριο, παρότι σέβομαι τους θεσμούς, δεν θέλω να πω τη λέξη που ταιριάζει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κακλαμάνης.

Ποιος ήταν ο βοσκός των Ιμίων

Ο Αντώνης Βεζυρόπουλος που ήταν γνωστός ως ο «βοσκός των Ιμίων», πέθανε χθες τα ξημερώματα, στο νησί Ψέριμο, όπου κατά καιρούς διέμενε. Για περισσότερο από 20 χρόνια διατηρούσε περίπου 40 κατσίκια, πάνω στις δύο νησίδες τις οποίες επισκεπτόταν ανελλιπώς για όσο καιρό του επέτρεπε η ηλικία του.

Ο εκλιπών έχει γράψει ιστορία με την παρουσία του στα Ίμια και αποτελεί μια εμβληματική μορφή που έχει βάλει τη δική της σφραγίδα σχετικά με την ελληνικότητα των δύο νησίδων.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εφημερίδα Έθνος της Κυριακής, ο Βεζυρόπουλος είχε μιλήσει για την ενασχόλησή του με τα ζωντανά του τα οποία είχε στα Ίμια. «Μετέφερα για πρώτη φορά τα ζώα μου στη νησίδα το 1984. Έπαιρνα τη βάρκα μου από την Κάλυμνο και πήγαινα εκεί για να τα φροντίζω. Παράλληλα, μπορούσα να ψαρεύω. Σταμάτησα για λίγο λόγω της κρίσης του 1996. Μετά, όμως συνέχισα. Πήγαινα τουλάχιστον δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Με βοηθούσαν πότε τα αγόρια μου και πότε η γυναίκα μου. Τότε έπαιρνα σύνταξη 700 ευρώ το μήνα. Με αυτήν έπρεπε να ζήσω. Μου έδιναν και ένα μικρό ποσό από το Δήμο και έτσι μπορούσα, έστω με δυσκολίες, να βόσκω τα πρόβατά μου», έλεγε.

Σε ηλικία 91 ετών, περιγράφοντας την τουρκική προκλητικότητα στην περιοχή έλεγε: «Με θυμάμαι να ταξιδεύω με τη βάρκα μου για τη νησίδα και να έρχονται δίπλα μου μεγάλα τουρκικά σκάφη κάνοντας ελιγμούς. Σαν τώρα θυμάμαι τα άσπρα μεγάλα πλωτά τους. Δημιουργούσαν απόνερα με σκοπό να με βουλιάξουν. Η βάρκα μου ήταν πολύ μικρή σε σχέση με τα δικά τους σκάφη. Έδειχναν να μην τους ενδιαφέρει αν πέσω στη θάλασσα και πνιγώ από τα κύματα. Τους έδειχνα, όμως, από την πλευρά μου ότι είχα το σθένος να συνεχίσω. Έκανα σαν να μην υπάρχουν. Συνέχιζα να ταξιδεύω προς τον προορισμό μου. Μου είχε τύχει πολλές φορές να βρίσκομαι πάνω στη βραχονησίδα και να περνούν από πάνω μου αεροσκάφη και ελικόπτερα».

grtimes

Διαβάστε Περισσότερα » "Βοσκός των Ιμίων: Ζήτησαν πίσω επίδομα που έπαιρνε για τη βενζίνη στη βάρκα του!"

Καιρός – meteo: Αυτοί είναι οι καύσωνες με μεγάλη διάρκεια τα τελευταία 40 χρόνια

Σε περίοδο παρατεταμένου καύσωνα έχει μπει η χώρα που δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες από τις υψηλές θερμοκρασίες με τα χειρότερα να βρίσκονται προ των πυλών.

Αυτό που διανύουμε είναι το τρίτο φετινό κύμα καύσωνα το οποίο θα είναι και πιο σφοδρό με την θερμοκρασία να χτυπάει κόκκινο τα επόμενα 24ωρα.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr ο καύσωνας θα είναι ιδιαίτερα ισχυρός και θα έχει μεγάλη διάρκεια.

Με αφορμή λοιπόν αυτό το γεγονός στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι καύσωνες με τη μεγαλύτερη διάρκεια που εκδηλώθηκαν την περίοδο 1981-2021, δηλαδή τα τελευταία 40 χρόνια

Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο καύσωνας του Ιουνίου του 2021 ο οποίος διήρκεσε 11 ημέρες. Την ίδια περίοδο εκδηλώθηκαν και άλλοι καύσωνες ή έντονα θερμά επεισόδια, ωστόσο η επιλογή έγινε αποκλειστικά με κριτήριο τη διάρκεια του φαινομένου.

 
Χτυπά 43αρια σήμερα ο υδράργυρος

Αναφορικά με τον καιρό της Πέμπτης 29/07, οι μέγιστες θερμοκρασίες σε πολλές περιοχές θα ξεπεράσουν τους 39 βαθμούς, ενώ οι απολύτως μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στα ηπειρωτικά στους 42-43 βαθμούς, στο Ιόνιο τους 39-40 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο τους 39-41 βαθμούς Κελσίου.

Χαμηλότερα θα διατηρηθούν οι θερμοκρασίες στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη λόγω της επικράτησης βορείων ανέμων με εντάσεις 4-6 μποφόρ. Στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί επισημαίνονται οι περιοχές όπου οι μέγιστες θερμοκρασίες θα ξεπεράσουν τους του 36 βαθμούς Κελσίου.

newsit

Διαβάστε Περισσότερα » "Καιρός – meteo: Αυτοί είναι οι καύσωνες με μεγάλη διάρκεια τα τελευταία 40 χρόνια"

Σεισμός 8,2 ρίχτερ ανοικτά της Αλάσκας

Σεισμός μεγέθους 8,2 βαθμών σημειώθηκε στα ανοικτά της χερσονήσου της Αλάσκας, ανακοίνωσε το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο (USGS).

Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 35 χιλιόμετρα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ενώ το αμερικανικό κέντρο προειδοποίησης τσουνάμι προειδοποίησε ότι ενδέχεται να προκληθεί τσουνάμι στο νησί Γκουάμ και τις Βόρειες Μαριάνες Νήσους λόγω του σεισμού.

Το Ευρωπαϊκό- Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC) εκτίμησε το μέγεθος του σεισμού στους 8 βαθμούς και το εστιακό του βάθος στα 10 χιλιόμετρα.

ΑΠΕ/euro2day

Διαβάστε Περισσότερα » "Σεισμός 8,2 ρίχτερ ανοικτά της Αλάσκας"

Πόθεν Έσχες: Στη δημοσιότητα οι δηλώσεις όλων των πολιτικών

Η δημοσιοποίηση των Πόθεν Έσχες αφορά τις δηλώσεις οι οποίες υποβλήθηκαν το 2020 και, ως εκ τούτου, έρχονται στο φως στοιχεία για τα εισοδήματα και την περιουσιακή κατάσταση των πολιτικών κατά την οικονομική χρήση του 2019.

Δημοσιεύτηκαν οι δηλώσεις Πόθεν Έσχες του Πρωθυπουργού, των Αρχηγών των πολιτικών κομμάτων (που εκπροσωπούνται στο Εθνικό ή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και όσων λαμβάνουν κρατική χρηματοδότηση), των Υπουργών, αναπληρωτών Υπουργών, Υφυπουργών, των βουλευτών, των ευρωβουλευτών, καθώς και των Περιφερειαρχών και των Δήμαρχων, και όσων διαχειρίζονται τα οικονομικά των πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Εθνικό ή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και όσων λαμβάνουν κρατική χρηματοδότηση.

Δείτε τα Πόπεν Έσχες όλων των πολιτικών:

Επώνυμο Όνομα Δήλωση
KUNEVA KOSTADINKA Δήλωση
ΑΒΔΕΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Δήλωση
ΑΒΡΑΜΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Δήλωση
ΑΓΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΕΛΕΝΗ Δήλωση
ΑΓΓΕΛΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ Δήλωση
ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ Δήλωση
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ Δήλωση
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ Δήλωση
ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Δήλωση
ΑΔΑΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Δήλωση
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Δήλωση
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ Δήλωση
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΑΡΑΛ Δήλωση
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓ Δήλωση
ΑΙΒΑΖΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Δήλωση
ΑΙΒΑΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝ Δήλωση
ΑΚΡΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΑΚΤΥΠΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Δήλωση
ΑΛΕΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Δήλωση
ΑΛΕΞΑΚΟΣ ΦΩΤΙΟΣ Δήλωση
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤ Δήλωση
ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΤΡΥΦΩΝ Δήλωση
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Δήλωση
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Δήλωση
ΑΛΕΣΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΑΛΗΜΠΑΤΕ ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ Δήλωση
ΑΛΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΑΜΕΤ ΡΙΤΒΑΝ Δήλωση
ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Δήλωση
ΑΜΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Δήλωση
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ Δήλωση
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ Δήλωση
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ Δήλωση
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΑΝΔΡΕΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ Δήλωση
ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δήλωση
ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝ Δήλωση
ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ Δήλωση
ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ Δήλωση
ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Δήλωση
ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓ Δήλωση
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ Δήλωση
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ Δήλωση
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ Δήλωση
ΑΠΑΤΖΙΔΗ ΜΑΡΙΑ Δήλωση
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Δήλωση
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓ Δήλωση
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ Δήλωση
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δήλωση
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΦΩΤΕΙΝΗ Δήλωση
ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Δήλωση
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΑΡΕΤΑΚΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ Δήλωση
ΑΡΜΟΥΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Δήλωση
ΑΡΣΕΝΗΣ ΚΡΙΤΩΝ ΗΛΙΑΣ Δήλωση
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ ΜΙΣΕΛ Δήλωση
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΧΑΙΔΩ Δήλωση
ΑΤΑΜΙΑΝ ΜΠΕΔΡΟΣ Δήλωση
ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Δήλωση
ΑΥΓΕΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ Δήλωση
ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ Δήλωση
ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ ΕΛΕΝΗ Δήλωση
ΑΧΙΝΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Δήλωση
ΑΧΜΕΤ ΙΛΧΑΝ Δήλωση
ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ Δήλωση
ΒΑΒΕΤΣΗ ΡΟΖΙΝΑ Δήλωση
ΒΑΓΕΝΑ ΑΝΝΑ Δήλωση
ΒΑΓΕΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡ Δήλωση
ΒΑΓΙΩΝΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Δήλωση
ΒΑΓΙΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓ Δήλωση
ΒΑΚΑ ΕΛΕΝΗ Δήλωση
ΒΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ Δήλωση
ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δήλωση
ΒΑΛΙΑΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Δήλωση
ΒΑΛΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δήλωση
ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ Δήλωση
ΒΑΡΔΑΚΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ Δήλωση
ΒΑΡΔΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΒΑΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δήλωση
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δήλωση
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣ Δήλωση
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Δήλωση
ΒΑΣΙΛΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤ Δήλωση
ΒΑΦΙΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ Δήλωση
ΒΕΛΙΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ Δήλωση
ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚ Δήλωση
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δήλωση
ΒΕΝΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Δήλωση
ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΒΕΡΔΟΣ ΔΗΜΟΣ Δήλωση
ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Δήλωση
ΒΕΡΡΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ Δήλωση
ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤ Δήλωση
ΒΕΤΤΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ Δήλωση
ΒΕΤΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡ Δήλωση
ΒΙΛΙΑΡΔΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δήλωση
ΒΙΤΣΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΒΙΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΒΛΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Δήλωση
ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΑΒ Δήλωση
ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Δήλωση
ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ ΕΛΙΣΑΒΕΤ Δήλωση
ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Δήλωση
ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΥΡ Δήλωση
ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝ Δήλωση
ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δήλωση
ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΣΟΦΙΑ Δήλωση
ΒΟΥΡΝΟΥΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Δήλωση
ΒΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΒΟΥΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΒΡΑΝΤΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Δήλωση
ΒΡΑΤΣΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δήλωση
ΒΡΕΤΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Δήλωση
ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝ Δήλωση
ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Δήλωση
ΓΑΒΟΤΣΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ Δήλωση
ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤ Δήλωση
ΓΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΓΑΛΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΓΑΛΑΤΟΥΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΓΑΛΗΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Δήλωση
ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡ Δήλωση
ΓΑΛΟΥΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ Δήλωση
ΓΑΡΔΕΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ Δήλωση
ΓΑΡΝΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ Δήλωση
ΓΑΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΓΕΝΗΜΑΤΑ ΦΩΤΕΙΝΗ Δήλωση
ΓΕΝΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ Δήλωση
ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΓΕΡΜΕΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΟΛΓΑ Δήλωση
ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δήλωση
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Δήλωση
ΓΕΩΡΓΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΓΕΩΡΓΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ Δήλωση
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΔΩΝΙΣ Δήλωση
ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ Δήλωση
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ Δήλωση
ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Δήλωση
ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Δήλωση
ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ Δήλωση
ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δήλωση
ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ Δήλωση
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Δήλωση
ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΑΡΙΟΡΗ Δήλωση
ΓΙΑΝΝΗΜΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛ Δήλωση
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝ Δήλωση
ΓΙΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ Δήλωση
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤ Δήλωση
ΓΙΑΣΗΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΓΙΟΓΙΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δήλωση
ΓΚΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Δήλωση
ΓΚΑΡΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΓΚΑΤΖΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΓΚΕΤΣΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ Δήλωση
ΓΚΙΖΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δήλωση
ΓΚΙΚΑΣ ΓΚΙΚΑΣ Δήλωση
ΓΚΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΓΚΙΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝ Δήλωση
ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΓΚΙΟΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΓΚΙΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝ Δήλωση
ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΓΚΙΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Δήλωση
ΓΚΟΚΑΣ ΧΡΙΣΤ Δήλωση
ΓΚΟΣΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δήλωση
ΓΚΟΤΣΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ Δήλωση
ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Δήλωση
ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δήλωση
ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δήλωση
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΓΡΕΓΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Δήλωση
ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Δήλωση
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΚΛΕΩΝ Δήλωση
ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΓΩΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΔΑΒΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΔΑΓΛΑΣ ΠΑΥΛΟΣ Δήλωση
ΔΑΛΑΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΔΑΜΑΒΟΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΔΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Δήλωση
ΔΑΝΕΛΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Δήλωση
ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ Δήλωση
ΔΑΡΔΑΜΑΝΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΔΑΡΕΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡ Δήλωση
ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΔΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΔΕΜΟΥΡΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΔΕΝΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δήλωση
ΔΗΜΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΔΗΜΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Δήλωση
ΔΗΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ Δήλωση
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤ Δήλωση
ΔΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡ Δήλωση
ΔΙΑΜΑΤΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝ Δήλωση
ΔΙΓΑΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δήλωση
ΔΟΜΟΥΧΤΣΙΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ Δήλωση
ΔΟΥΒΙΤΣΑ ΑΓΝΗ Δήλωση
ΔΟΥΖΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΔΟΥΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ Δήλωση
ΔΟΥΝΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Δήλωση
ΔΟΥΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗ Δήλωση
ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΔΡΙΤΣΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Δήλωση
ΔΡΙΤΣΕΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Δήλωση
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ Δήλωση
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ Δήλωση
ΕΛΙΣΑΦ ΜΩΥΣΗΣ Δήλωση
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΕΞΑΡΧΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛ Δήλωση
ΕΣΕΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΕΣΚΙΟΓΛΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗΣ Δήλωση
ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΕΥΘΥΜΙΑΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Δήλωση
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ Δήλωση
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΝΝΑ Δήλωση
ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΕΛΕΝΗ Δήλωση
ΖΑΒΒΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΖΑΓΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Δήλωση
ΖΑΜΑΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Δήλωση
ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ Δήλωση
ΖΑΜΠΟΥΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΖΑΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ Δήλωση
ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Δήλωση
ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΕΛΕΝΗ Δήλωση
ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΣΟΦΙΑ Δήλωση
ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΖΕΙΜΠΕΚ ΧΟΥΣ Δήλωση
ΖΕΚΕΝΤΕΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΖΕΚΕΡΙΔΗΣ ΘΕΜΙΣΤ Δήλωση
ΖΕΜΠΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΖΕΝΕΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΖΕΡΒΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΖΕΡΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΖΕΡΒΟΣ ΑΝΤΩΝ Δήλωση
ΖΕΡΒΟΣ ΙΩΑΝΝ Δήλωση
ΖΕΥΚΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δήλωση
ΖΟΡΜΠΑ ΜΥΡΣΙΝΗ Δήλωση
ΖΟΡΜΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δήλωση
ΖΟΡΜΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΖΟΥΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΖΟΥΡΑΡΗΣ ΚΩΝ Δήλωση
ΖΟΥΤΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ Δήλωση
ΖΩΡΖΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΗΓΟΥΜΕΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δήλωση
ΘΑΝΑΣΙΑΣ ΒΑΙΟΣ Δήλωση
ΘΕΛΕΡΙΤΗ ΜΑΡΙΑ Δήλωση
ΘΕΟΔΟΣΗ ΑΥΓΟΥΛΑ Δήλωση
ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Δήλωση
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤ Δήλωση
ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δήλωση
ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ Δήλωση
ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΘΕΩΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΘΗΒΑΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΘΡΑΨΑΝΙΩΤΗΣ ΕΜΜΑΝ Δήλωση
ΘΩΔΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δήλωση
ΘΩΜΑΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Δήλωση
ΘΩΜΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΘΩΜΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Δήλωση
ΙΑΤΡΙΔΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑ Δήλωση
ΙΓΓΛΕΖΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Δήλωση
ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Δήλωση
ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓ Δήλωση
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Δήλωση
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΚΑΒΑΔΕΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣ Δήλωση
ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΙΩΑΝΝΕΤΑ Δήλωση
ΚΑΓΙΑΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΚΑΔΗ ΙΣΜΕΤ Δήλωση
ΚΑΙΛΗ ΕΥΔΟΞΙΑ ΕΥΑ Δήλωση
ΚΑΙΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΚΑΙΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΚΑΙΤΕΖΙΔΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ Δήλωση
ΚΑΚΑΛΗ ΜΑΡΙΑ Δήλωση
ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ Δήλωση
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δήλωση
ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠ Δήλωση
ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣ Δήλωση
ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Δήλωση
ΚΑΛΕΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Δήλωση
ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ Δήλωση
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΜΙΧΑΗΛ Δήλωση
ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ Δήλωση
ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Δήλωση
ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Δήλωση
ΚΑΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Δήλωση
ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δήλωση
ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΗΛΙΑΣ Δήλωση
ΚΑΜΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΚΑΜΜΑ ΜΑΡΙΑ Δήλωση
ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡ Δήλωση
ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δήλωση
ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Δήλωση
ΚΑΜΠΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΚΑΝΕΛΛΗ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ Δήλωση
ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΚΑΠΖΑ ΤΖΕΜΗΛ Δήλωση
ΚΑΠΛΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΚΑΠΠΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ Δήλωση
ΚΑΡΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦ ΑΙΧΑΝ Δήλωση
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δήλωση
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ Δήλωση
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ ΕΛΕΥΘ Δήλωση
ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ Δήλωση
ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Δήλωση
ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δήλωση
ΚΑΡΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Δήλωση
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝΝΑ Δήλωση
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΝΣΤ Δήλωση
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟΣΤ Δήλωση
ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΝΙΚΟΛ Δήλωση
ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Δήλωση
ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΚΑΡΑΣΑΡΛΙΔΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ Δήλωση
ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓ Δήλωση
ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ Δήλωση
ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δήλωση
ΚΑΡΔΑΜΠΙΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Δήλωση
ΚΑΡΜΑΝΤΖΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ Δήλωση
ΚΑΡΝΑΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΚΑΡΠΕΤΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ Δήλωση
ΚΑΡΠΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΚΑΡΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΚΑΡΡΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Δήλωση
ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Δήλωση
ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΗΛΙΑΣ Δήλωση
ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΕΙΡΗΝΗ Δήλωση
ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Δήλωση
ΚΑΣΣΑΒΟΣ ΙΩΑΝΝ Δήλωση
ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Δήλωση
ΚΑΣΤΟΡΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ Δήλωση
ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ Δήλωση
ΚΑΤΡΙΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Δήλωση
ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡ Δήλωση
ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΚΑΤΣΗΣ ΜΑΡΙΟΣ Δήλωση
ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δήλωση
ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Δήλωση
ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΚΑΤΣΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δήλωση
ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Δήλωση
ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΧΑΡΟΥΛΑ Δήλωση
ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΚΑΦΑΤΣΑΚΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ Δήλωση
ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Δήλωση
ΚΑΨΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δήλωση
ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ Δήλωση
ΚΕΛΕΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Δήλωση
ΚΕΛΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δήλωση
ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δήλωση
ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΝΙΚΗ Δήλωση
ΚΕΦΑΛΑ ΜΑΡΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Δήλωση
ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ ΧΑΡΟΥΛΑ Δήλωση
ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΟΛΓΑ Δήλωση
ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Δήλωση
ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ Δήλωση
ΚΕΧΑΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ Δήλωση
ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δήλωση
ΚΙΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΚΛΕΙΤΣΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤ Δήλωση
ΚΟΖΟΜΠΟΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Δήλωση
ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Δήλωση
ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛ Δήλωση
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Δήλωση
ΚΟΚΟΣΑΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Δήλωση
ΚΟΚΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΚΟΛΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ Δήλωση
ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΚΟΛΛΙΑ ΜΑΡΙΑ Δήλωση
ΚΟΛΟΚΟΤΣΑΣ ΠΑΥΛΟΣ Δήλωση
ΚΟΜΗΝΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΚΟΜΝΗΝΑΚΑ ΜΑΡΙΑ Δήλωση
ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Δήλωση
ΚΟΝΙΟΡΔΟΥ ΛΥΔΙΑ Δήλωση
ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Δήλωση
ΚΟΝΤΑΡΑΤΟΣ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ Δήλωση
ΚΟΝΤΖΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δήλωση
ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΣΤΑΥΡ Δήλωση
ΚΟΝΤΟΥΛΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ Δήλωση
ΚΟΡΔΙΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡ Δήλωση
ΚΟΡΕΝΤΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ Δήλωση
ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣ Δήλωση
ΚΟΤΖΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ Δήλωση
ΚΟΤΖΙΑΣ ΝΙΚΟΛ Δήλωση
ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΚΟΤΣΑΚΙΑΧΙΔΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ Δήλωση
ΚΟΤΤΟΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δήλωση
ΚΟΥΒΕΛΑ ΦΩΤΕΙΝΗ Δήλωση
ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ Δήλωση
ΚΟΥΖΗΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΚΟΥΙΚ ΤΕΡΕΝΣ ΣΠΕΝΣ Δήλωση
ΚΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΚΟΥΚΙΑΝΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Δήλωση
ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΚΟΥΚΟΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΚΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ Δήλωση
ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Δήλωση
ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΕΛΕΝΑ Δήλωση
ΚΟΥΡΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΚΟΥΡΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝ Δήλωση
ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δήλωση
ΚΟΥΤΕΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΙΩΑΝΝΑ Δήλωση
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΚΟΥΤΣΑΦΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δήλωση
ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Δήλωση
ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΚΡΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΚΡΑΤΣΑ ΡΟΔΗ Δήλωση
ΚΡΕΤΣΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Δήλωση
ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΝΕΟΚΛΗΣ Δήλωση
ΚΡΙΕΚΟΥΚΗ ΙΩΑΝΝΑ Δήλωση
ΚΥΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Δήλωση
ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Δήλωση
ΚΥΡΙΖΟΓΛΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ Δήλωση
ΚΥΡΙΤΣΗ ΑΓΛΑΙΑ Δήλωση
ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δήλωση
ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΚΥΡΚΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ Δήλωση
ΚΥΡΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΚΥΤΕΛΗΣ ΕΥΣΤΡ Δήλωση
ΚΩΒΑΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ Δήλωση
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Δήλωση
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Δήλωση
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ ΠΕΤΡΟΣ Δήλωση
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ Δήλωση
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ Δήλωση
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΥΣ Δήλωση
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣ Δήλωση
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ Δήλωση
ΚΩΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΗΛΙΑΣ Δήλωση
ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΚΩΤΣΗΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΚΩΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΛΑΓΔΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δήλωση
ΛΑΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΜΑΚΑΡ Δήλωση
ΛΑΖΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δήλωση
ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΛΑΜΠΡΟΣ ΗΛΙΑΣ Δήλωση
ΛΑΜΠΡΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΛΑΠΠΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Δήλωση
ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δήλωση
ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓ Δήλωση
ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δήλωση
ΛΕΙΒΑΔΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΛΕΝΤΖΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ Δήλωση
ΛΕΣΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΛΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΛΙΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δήλωση
ΛΙΑΚΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Δήλωση
ΛΙΑΜΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Δήλωση
ΛΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΛΙΑΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Δήλωση
ΛΙΑΡΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ Δήλωση
ΛΙΑΤΣΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ Δήλωση
ΛΙΒΑΝΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Δήλωση
ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΖΩΗ Δήλωση
ΛΙΒΑΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΑΝΑΓ Δήλωση
ΛΙΟΛΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΛΙΟΛΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Δήλωση
ΛΙΟΥΠΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΛΙΟΥΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΑΝΔΡ Δήλωση
ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Δήλωση
ΛΟΓΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΛΟΤΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΛΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δήλωση
ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Δήλωση
ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ Δήλωση
ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Δήλωση
ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΛΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δήλωση
ΛΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤ Δήλωση
ΛΥΣΙΚΑΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Δήλωση
ΛΥΣΣΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Δήλωση
ΛΩΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΜΑΓΓΟΣ ΦΩΤΙΟΣ Δήλωση
ΜΑΔΗΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ Δήλωση
ΜΑΚΑΡΩΝΑΣ ΓΡΗΓΟΡ Δήλωση
ΜΑΚΡΗ ΖΩΗ Δήλωση
ΜΑΛΑΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗ Δήλωση
ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΛΑΖΑΡΟΣ Δήλωση
ΜΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΜΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Δήλωση
ΜΑΜΣΑΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ Δήλωση
ΜΑΝΔΑΛΙΑΝΟΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ Δήλωση
ΜΑΝΗ ΑΝΝΑ Δήλωση
ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΜΑΝΙΑΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ Δήλωση
ΜΑΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΜΑΝΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δήλωση
ΜΑΝΤΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ Δήλωση
ΜΑΝΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δήλωση
ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛ Δήλωση
ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΩ Δήλωση
ΜΑΝΩΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΜΑΡΑΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΜΑΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δήλωση
ΜΑΡΑΜΠΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Δήλωση
ΜΑΡΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΜΑΡΙΑΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ Δήλωση
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Δήλωση
ΜΑΡΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΜΑΡΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΜΑΡΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΜΑΡΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ Δήλωση
ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δήλωση
ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΜΑΥΡΩΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΜΑΧΕΙΜΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΜΕΓΑΛΟΜΥΣΤΑΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ Δήλωση
ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ Δήλωση
ΜΕΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Δήλωση
ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δήλωση
ΜΕΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΝΙΚΟΛ Δήλωση
ΜΕΛΙΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΜΕΝΔΩΝΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ Δήλωση
ΜΕΡΙΒΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΜΕΤΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δήλωση
ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δήλωση
ΜΗΤΑΦΙΔΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ Δήλωση
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Δήλωση
ΜΙΓΔΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ Δήλωση
ΜΙΚΕΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Δήλωση
ΜΙΤΖΙΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ Δήλωση
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Δήλωση
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ Δήλωση
ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΔΟΜΝΑ ΜΑΡΙΑ Δήλωση
ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ Δήλωση
ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΜΙΧΕΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΜΙΧΟΓΛΟΥ ΘΩΜΑΣ Δήλωση
ΜΙΧΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ Δήλωση
ΜΙΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΜΟΝΙΑΣ ΝΕΤΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Δήλωση
ΜΟΝΟΓΥΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Δήλωση
ΜΟΡΑΝΤ ΝΑΜΠΙΛ ΙΩΣΗΦ Δήλωση
ΜΟΡΦΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΜΟΥΜΙΝ ΟΝΤΕΡ Δήλωση
ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ Δήλωση
ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡ Δήλωση
ΜΟΥΡΤΖΑΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ Δήλωση
ΜΟΥΡΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡ Δήλωση
ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑ Δήλωση
ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΜΠΑΙΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δήλωση
ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΜΠΑΚΑΔΗΜΑ ΦΩΤΕΙΝΗ Δήλωση
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ Δήλωση
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤ Δήλωση
ΜΠΑΚΟΓΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ Δήλωση
ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Δήλωση
ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΜΠΑΛΙΟΥΚΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Δήλωση
ΜΠΑΛΛΗΣ ΣΥΜΕΩΝ Δήλωση
ΜΠΑΛΤΑΣ ΑΡΙΣΤ Δήλωση
ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Δήλωση
ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΜΠΑΜΠΟΥΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Δήλωση
ΜΠΑΞΕΒΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ Δήλωση
ΜΠΑΡΑΝ ΜΠΟΥΡΧΑΝ Δήλωση
ΜΠΑΡΓΙΩΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΜΠΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Δήλωση
ΜΠΑΡΙΤΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ Δήλωση
ΜΠΑΡΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΜΠΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δήλωση
ΜΠΓΙΑΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δήλωση
ΜΠΕΓΚΑΣ ΘΩΜΑΣ Δήλωση
ΜΠΕΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ Δήλωση
ΜΠΙΑΓΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΜΠΙΖΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ Δήλωση
ΜΠΙΝΙΣΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΜΠΙΡΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΜΠΙΤΑΚΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ Δήλωση
ΜΠΛΟΥΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΜΠΟΖΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ Δήλωση
ΜΠΟΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ Δήλωση
ΜΠΟΚΕΑΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ Δήλωση
ΜΠΟΛΑΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ Δήλωση
ΜΠΟΥΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΜΠΟΥΚΩΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δήλωση
ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δήλωση
ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝ Δήλωση
ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗ Δήλωση
ΜΠΡΑΙΜΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ Δήλωση
ΜΠΡΑΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΜΠΡΟΥΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Δήλωση
ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΜΥΛΩΝΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Δήλωση
ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΜΩΡΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΝΑΔΑΛΗ ΜΑΡΙΑ Δήλωση
ΝΑΝΝΟΥ ΙΣΙΔΩΡΑ Δήλωση
ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δήλωση
ΝΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δήλωση
ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΝΑΣΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΝΑΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Δήλωση
ΝΕΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΝΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δήλωση
ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ Δήλωση
ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ Δήλωση
ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Δήλωση
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΠΥΡΙΔ Δήλωση
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ Δήλωση
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ Δήλωση
ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Δήλωση
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΝΙΣΥΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΝΟΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡ Δήλωση
ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Δήλωση
ΝΤΑΚΑΛΕΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δήλωση
ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΝΤΕΜΠΛΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ Δήλωση
ΝΤΖΙΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓ Δήλωση
ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓ Δήλωση
ΝΥΦΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ Δήλωση
ΞΑΝΘΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Δήλωση
ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ Δήλωση
ΞΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΞΥΡΙΔΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ Δήλωση
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΡΓΥΡΙΟΣ Δήλωση
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δήλωση
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΛΕΥΘ Δήλωση
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΟΥΡΣΟΥΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΠΑΓΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δήλωση
ΠΑΛΙΑΔΕΛΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ Δήλωση
ΠΑΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΗΛΙΑΣ Δήλωση
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δήλωση
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣ Δήλωση
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δήλωση
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ Δήλωση
ΠΑΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Δήλωση
ΠΑΝΤΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΟΣ Δήλωση
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Δήλωση
ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Δήλωση
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Δήλωση
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ Δήλωση
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Δήλωση
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΘΑΛΙΑ Δήλωση
ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΣ Δήλωση
ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡ Δήλωση
ΠΑΠΑΚΑΛΟΔΟΥΚΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Δήλωση
ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΝΝΙΒΑΣ Δήλωση
ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Δήλωση
ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΠΑΠΑΝΑΤΣΙΟΥ ΑΙΚΑΤ Δήλωση
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Δήλωση
ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ Δήλωση
ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΠΑΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΠΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΠΑΠΠΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Δήλωση
ΠΑΠΠΟΥΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δήλωση
ΠΑΡΑΔΕΙΣΑΝΟΣ ΑΔΑΜ Δήλωση
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣ Δήλωση
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Δήλωση
ΠΑΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝ Δήλωση
ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓ Δήλωση
ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Δήλωση
ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓ Δήλωση
ΠΑΤΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛ Δήλωση
ΠΑΤΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Δήλωση
ΠΑΤΣΟΥΡΙΔΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Δήλωση
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΠΑΦΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Δήλωση
ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΠΕΝΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Δήλωση
ΠΕΡΓΑΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δήλωση
ΠΕΡΙΣΣΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ Δήλωση
ΠΕΡΚΑ ΘΕΟΠΙΣΤΗ Δήλωση
ΠΕΡΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Δήλωση
ΠΕΤΡΑΚΟΓΙΩΡΓΗ ΜΑΡΙΑ Δήλωση
ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ Δήλωση
ΠΕΤΣΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Δήλωση
ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Δήλωση
ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δήλωση
ΠΙΠΙΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ Δήλωση
ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δήλωση
ΠΙΤΣΙΟΡΛΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ Δήλωση
ΠΛΑΚΑ ΜΑΡΙΝΑ Δήλωση
ΠΛΑΚΕΝΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δήλωση
ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΠΛΙΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ Δήλωση
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Δήλωση
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Δήλωση
ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ Δήλωση
ΠΟΛΛΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Δήλωση
ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓ Δήλωση
ΠΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Δήλωση
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δήλωση
ΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ Δήλωση
ΠΡΑΤΣΟΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΡΑΒΙΟΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Δήλωση
ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΡΑΠΤΗ ΕΛΕΝΗ Δήλωση
ΡΑΠΤΗ ΖΩΗ Δήλωση
ΡΕΒΙΝΘΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΡΗΓΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δήλωση
ΡΙΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΡΙΖΟΥΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Δήλωση
ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝ Δήλωση
ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Δήλωση
ΡΟΥΣΣΗΣ ΘΩΜΑΣ Δήλωση
ΡΟΥΣΣΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ Δήλωση
ΡΟΥΣΣΟΣ ΣΥΜΕΩΝ Δήλωση
ΡΩΣΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΣΟΦΙΑ Δήλωση
ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΣΑΛΜΑΣ ΜΑΡΙΟΣ Δήλωση
ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Δήλωση
ΣΑΜΟΙΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Δήλωση
ΣΑΜΨΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ Δήλωση
ΣΑΡΑΚΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΣΑΡΑΜΑΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΣΑΡΑΟΥΔΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ Δήλωση
ΣΑΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝ Δήλωση
ΣΑΡΧΩΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δήλωση
ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΣΓΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΣΕΓΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΣΕΙΤΑΝΙΔΟΥ ΓΙΟΛΑΝΔΑ Δήλωση
ΣΕΛΕΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ Δήλωση
ΣΕΛΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΣΕΝΕΤΑΚΗΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Δήλωση
ΣΕΝΤΕΛΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΣΗΜΑΝΔΗΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δήλωση
ΣΗΦΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝ Δήλωση
ΣΙΓΑΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Δήλωση
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Δήλωση
ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ Δήλωση
ΣΙΜΟΡΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δήλωση
ΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δήλωση
ΣΙΝΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δήλωση
ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΣΙΩΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΣΙΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ Δήλωση
ΣΙΩΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΣΚΑΡΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΣΚΕΡΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΣΚΟΝΔΡΑ ΑΣΗΜΙΝΑ Δήλωση
ΣΚΟΥΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δήλωση
ΣΚΟΥΡΟΛΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δήλωση
ΣΚΟΥΦΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ Δήλωση
ΣΚΡΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Δήλωση
ΣΜΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δήλωση
ΣΜΥΡΛΗΣ ΑΛΕΞ Δήλωση
ΣΟΥΚΟΥΒΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓ Δήλωση
ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ Δήλωση
ΣΟΥΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ Δήλωση
ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ Δήλωση
ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ Δήλωση
ΣΠΑΝΟΣ ΦΑΝΗΣ Δήλωση
ΣΠΑΡΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΣΠΙΡΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤ Δήλωση
ΣΠΥΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ Δήλωση
ΣΠΥΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δήλωση
ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Δήλωση
ΣΤΑΘΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΣΤΑΘΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ Δήλωση
ΣΤΑΘΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δήλωση
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Δήλωση
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δήλωση
ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ Δήλωση
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Δήλωση
ΣΤΑΜΕΛΟΣ ΗΛΙΑΣ Δήλωση
ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Δήλωση
ΣΤΑΜΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Δήλωση
ΣΤΑΜΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Δήλωση
ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Δήλωση
ΣΤΑΜΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Δήλωση
ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ Δήλωση
ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Δήλωση
ΣΤΑΝΤΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΜΗΝΑΣ Δήλωση
ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Δήλωση
ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ Δήλωση
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΒΙΡΓΙΝΙΑ Δήλωση
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Δήλωση
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΑΨΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΣΤΕΦΑΝΑΔΗΣ ΧΡΙΣΤ Δήλωση
ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ ΜΑΝΩΛΙΑ Δήλωση
ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ Δήλωση
ΣΤΕΦΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΣΤΙΒΑΚΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ Δήλωση
ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Δήλωση
ΣΤΟΙΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Δήλωση
ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Δήλωση
ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΣΤΡΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤ Δήλωση
ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ Δήλωση
ΣΤΥΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ ΕΛΕΥΘ Δήλωση
ΣΥΝΤΥΧΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Δήλωση
ΣΥΡΙΓΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Δήλωση
ΣΥΡΙΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛ Δήλωση
ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΣΥΨΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΣΧΟΙΝΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΡΙΝΑ Δήλωση
ΣΩΦΡΟΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΤΑΓΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΤΑΓΑΡΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ Δήλωση
ΤΑΓΚΑΛΕΓΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΤΑΓΚΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δήλωση
ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δήλωση
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Δήλωση
ΤΑΤΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ Δήλωση
ΤΑΧΙΑΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Δήλωση
ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ Δήλωση
ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤ Δήλωση
ΤΖΑΚΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ Δήλωση
ΤΖΑΜΑΚΛΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ Δήλωση
ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ Δήλωση
ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΤΖΑΦΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΤΖΕΛΕΠΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Δήλωση
ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑΣ ΖΗΣΗΣ Δήλωση
ΤΖΙΑΧΡΗΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΚΩΝΣΤ Δήλωση
ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΙΩ Δήλωση
ΤΖΙΤΖΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΤΖΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Δήλωση
ΤΖΟΥΜΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Δήλωση
ΤΖΟΥΦΗ ΜΕΡΟΠΗ Δήλωση
ΤΟΛΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Δήλωση
ΤΟΣΚΑΣ ΝΙΚΟΛ Δήλωση
ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΤΡΕΠΕΚΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Δήλωση
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ Δήλωση
ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ Δήλωση
ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ Δήλωση
ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ Δήλωση
ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ Δήλωση
ΤΣΑΚΛΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙ Δήλωση
ΤΣΑΜΑΣΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΤΣΑΝΑΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ Δήλωση
ΤΣΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ Δήλωση
ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Δήλωση
ΤΣΙΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δήλωση
ΤΣΙΑΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΤΣΙΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΤΣΙΒΟΛΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ Δήλωση
ΤΣΙΓΚΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Δήλωση
ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔ Δήλωση
ΤΣΙΛΙΦΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ Δήλωση
ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΕΩΡΓ Δήλωση
ΤΣΙΡΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δήλωση
ΤΣΙΡΚΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΤΣΙΡΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Δήλωση
ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δήλωση
ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓ Δήλωση
ΤΣΙΩΤΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΤΣΟΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΤΣΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δήλωση
ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΤΣΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΥΔΡΑΙΟΥ ΜΕΡΟΠΗ ΣΠΥΡΙ Δήλωση
ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Δήλωση
ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΦΑΜΕΛΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ Δήλωση
ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ Δήλωση
ΦΑΡΟΥΠΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΦΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΕΤΡΟΣ Δήλωση
ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Δήλωση
ΦΟΡΤΟΥΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Δήλωση
ΦΟΡΤΩΜΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ Δήλωση
ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ Δήλωση
ΦΡΑΓΓΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Δήλωση
ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δήλωση
ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΦΡΑΓΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Δήλωση
ΦΡΑΣΤΑΝΛΗΣ ΣΤΕΡΓ Δήλωση
ΦΡΟΥΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήλωση
ΦΩΣΤΙΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛ Δήλωση
ΦΩΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΦΩΤΗΛΑΣ ΙΑΣΩΝ Δήλωση
ΦΩΤΙΟΥ ΘΕΑΝΩ Δήλωση
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ Δήλωση
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Δήλωση
ΧΑΛΚΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Δήλωση
ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Δήλωση
ΧΑΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΧΑΡΑΚΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Δήλωση
ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Δήλωση
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΧΑΡΙΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΧΑΡΙΤΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Δήλωση
ΧΑΡΧΑΛΑΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ Δήλωση
ΧΑΣΙΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤ Δήλωση
ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Δήλωση
ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Δήλωση
ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ Δήλωση
ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ ΡΩΜΥΛΟΣ Δήλωση
ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Δήλωση
ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ ΦΩΤΙΟΣ Δήλωση
ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δήλωση
ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δήλωση
ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δήλωση
ΧΕΙΜΑΡΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ Δήλωση
ΧΗΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ Δήλωση
ΧΙΩΤΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ Δήλωση
ΧΟΥΛΙΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΧΟΥΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΧΟΥΡΣΑΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δήλωση
ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΡΑΛΛΙΑ Δήλωση
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δήλωση
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Δήλωση
ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚ Δήλωση
ΧΡΟΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Δήλωση
ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΜΑΡΙΝΑ Δήλωση
ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δήλωση
ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ Δήλωση
ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Δήλωση
ΨΑΘΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡ Δήλωση
ΨΗΝΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ Δήλωση
ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση

newsit

Διαβάστε Περισσότερα » "Πόθεν Έσχες: Στη δημοσιότητα οι δηλώσεις όλων των πολιτικών"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news