facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Καιρός – Επείγουσα ειδοποίηση για Κέρκυρα και Κεφαλονιά: Το μήνυμα που έστειλε η πολιτική προστασία

Επείγουσα ειδοποίηση για ακραία καιρικά φαινόμενα έστειλε η Πολιτική Προστασία στους κατοίκους της Κέρκυρας και της Κεφαλονιάς ενόψει της κακοκαιρίας «Αθηνά» που θα χτυπήσει τη βορειοδυτική χώρα αρχικά.

Οι κάτοικοι των δύο νησιών έλαβαν μήνυμα στο κινητό τους, με το οποίο καλούνται να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις σε περιοχές που έχουν πλημμυρίσει ή που πρόκειται να πλημμυρίσουν, καθώς και να ασφαλίσουν αντικείμενα που μπορεί να παρασυρθούν από τον άνεμο.

Σύμφωνα με το kefaloniapress.gr, οι κάτοικοι έλαβαν το μήνυμα στα κινητά τους λίγο μετά τις 22:00.

Μήνυμα από την πολιτική προστασία

Σήμερα εκδόθηκε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για την κακοκαιρία που από σήμερα το βράδυ θα χτυπήσει αρχικά τη βορειοδυτική Ελλάδα και σταδιακά τις περισσότερες περιοχές της χώρας, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις.

Από την πλευρά της η πολιτική προστασία δημοσίευσε οδηγίες προς τους πολίτες ώστε να προστατευθούν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Κλειστά τα σχολεία σε Κέρκυρα και Παξούς

Κλειστές θα μείνουν αύριο όλες οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Κέρκυρα και στους Παξούς, λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων. Την είδηση επιβεβαίωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας, Κώστας Ζορμπάς.

Εξάλλου λίγα λεπτά πριν τις 10.00 το βράδυ, μέσω μηνυμάτων, στα κινητά τηλέφωνα των κατοίκων της Κέρκυρας και των Παξών, το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας απέστειλε επείγουσα προειδοποίηση για ακραία καιρικά φαινόμενα στην περιοχή, ενώ προέτρεψε τους κατοίκους να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις σε περιοχές που έχουν πλημμυρίσει ή που μπορεί να πλημμυρίσουν, καθώς και να ασφαλιστούν αντικείμενα που μπορεί να παρασυρθούν από τον άνεμο.

newsbeast

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news