facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Αποφυλακίζεται η Αρετή Τσοχατζοπούλου- Οχι η Βίκυ Σταμάτη

Αποφυλάκιση με όρους για την Αρετή Τσοχατζοπούλου. Ομόφωνα οι δικαστές είπαν να μείνει στη φυλακή η Βίκυ Σταμάτη. Κατέρρευσε στο Δομοκαϊτειο μετά την είδηση.

Ο πατέρας της, Άκης Τσοχατζόπουλος έσπευσε να τη φιλήσει. Απ΄ την πλευρά της, η κόρη του πρώην υπουργού, ξέσπασε σε κλάματα στο άκουσμα της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, σύμφωνα με την οποία αναστέλλεται η εκτέλεση της 12ετούς κάθειρξης που της επέβαλλε το πρωτοβάθμιο δικαστήριο για την υπόθεση των «χρυσών μιζών», με βασικό κατηγορούμενο τον πατέρα της.

Τα μέλη του δικαστηρίου κατά πλειοψηφία (3-2) ανέστειλαν την εκτέλεση της ποινής της με την επιβολή των εξής όρων: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής της δυο φορές το μήνα και καταβολή εγγύησης ύψους 30.000 ευρώ.

Αντίθετα, οι δικαστές ομόφωνα έκριναν ότι πρέπει να παραμείνει στη φυλακή η Βίκυ Σταμάτη.

Θετική ήταν και η εισαγγελική εισήγηση για την κόρη του Ακη Τσοχατζόπουλου.

Υποστηρίχτηκε, ότι έχει ήδη εκτίσει μεγάλο μέρος της ποινής της, έχει επιστρέψει στο Δημόσιο τα επίδικα ακίνητα, ενώ επισημαίνουν και το γεγονός ότι το μικρότερο από τα τρία ανήλικα παιδιά της λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, έχει ανάγκη τη μητέρα του. Επιπλέον, λήφθηκε σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι τα 3 παιδιά της ζουν με μια οικιακή βοηθό και την ηλικιωμένη άρρωστη μητέρα της.

Δηλωση Αρετης Τσοχατζοπουλου

Ακόμη και τωρα δε το πιστεύω . Θα το πιστέψω μονο οταν ανοίξει η πόρτα της φυλακής . Ειμαι πολυ χαρούμενη που θα γυρίσω στα παιδιά μου

Θα γίνει έρανος γα να συγκεντρωθούν τα χρήματα της εγγύησης της Αρετής Τσοχατζοπούλου, όπως δήλωσε ο συνήγορος της , Μιχάλης Δημητρακόπουλος,.

Γιατί είπαν ΟΧΙ στη σύζυγο του Ακη

Για τη Βίκυ Σταμάτη, που εκτίει όπως και η Αρετή Τσοχατζοπούλου 12ετη πρωτόδικη κάθειρξη, η εισαγγελική εισήγηση ήταν αρνητική.

Προτάθηκε συγκεκριμένα, να μην ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής της, με το σκεπτικό ότι τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που επικαλείται αντιμετωπίζονται καλύτερα στο Δρομοκαΐτειο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενη εδώ και αρκετούς μήνες.

Για το δικό της ανήλικο παιδί ο εισηγητής εισαγγελέας είχε την άποψη ότι έχει τη σωστή φροντίδα από τους γονείς και τον αδελφό της Βίκυς Σταμάτη.

Κατέρρευσε η Βίκυ Σταμάτη

Κατέρρευσε η Βίκυ Σταμάτη όταν πληροφορήθηκε στο Δρομοκαϊτειο την απόρριψη της αίτησης της για αποφυλάκιση .
«Η απόφαση για την Βίκυ Σταμάτη ισοδυναμεί με φυσική της εξόντωση κι έχει ως στόχο να ασκηθεί πίεση σε κάποιους», δήλωσε ο συνήγορος της Φραγκίσκος Ραγκούσης.

 thetoc

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news