facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Πάγκαλος: Βενιζέλος και Μιχαλολιάκος είναι οι πιο αντιπαθείς πολιτικοί

Βόμβες πέταξε για άλλη μια φορά ο Θόδωρος Πάγκαλος για τις εσωκομματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ.

Ο Παπανδρέου πρέπει να φύγει από την πολιτική όπως ζητάει το 90% στις δημοσκοπήσεις τόνισε ο Θόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στον Βήμα FM ενώ για τον Ευάγγελο Βενιζέλο σημείωσε ότι μαζί με τον Μιχαλολιάκο είναι οι πιο αντιπαθείς πολιτικοί με βάση τις δημοσκοπήσεις.

«Ούτε ο Βενιζέλος ούτε ο Παπανδρέου έχουν δίκιο. Διότι ο Βενιζέλος λέει το κλασικό: «Είμαι ο ηγέτης του ΠΑΣΟΚ και το ΠΑΣΟΚ μου ανήκει» και η νέα συσπείρωση θα είναι «το ΠΑΣΟΚ και οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις». Αυτό δεν πάει στην εποχή μας. Τελείωσε! Και ο Παπανδρέου λέει κάτι χειρότερο: «Δώσε μου πίσω το ΠΑΣΟΚ, διότι το έχω κληρονομήσει». Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος έχουν δίκιο. Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος είναι χρήσιμοι για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ» σημείωσε για την εσωκομματικό εμφύλιο που έχει ξεσπάσει στο ΠΑΣΟΚ.

«Το πρόβλημα είναι το ΠΑΣΟΚ, έκανε τη διαδρομή του και τέλος. Πρέπει να δημιουργηθεί ένας άλλος φορέας, αλλά δεν θα δημιουργηθεί με τον τρόπο που λέει ο κ. Βενιζέλος, ότι δηλαδή θα δημιουργηθεί κάποια Δημοκρατική Παράταξη ή κάτι τέτοιο. Πρέπει να τον ειδοποιήσω δε ότι σε κάτι τέτοιο δεν μπορεί να προχωρήσει, διότι ο τίτλος έχει κατοχυρωθεί από άλλον» υπογράμμισε ο Θόδωρος Πάγκαλος.

«Ο μεν ένας, διότι το 90% της κοινής γνώμης στις δημοσκοπήσεις έχει ζητήσει να φύγει από την πολιτική ζωή και αυτό αφορά τον κ. Παπανδρέου. Ο δε άλλος, διότι 77% των Ελλήνων έχει δυσμενέστατη άποψη γι’ αυτόν και μόνο το 11% έχει θετική γνώμη. Μετά τον κ. Μιχαλολιάκο δηλαδή, είναι ο αντιπαθέστερος Έλληνας πολιτικός αρχηγός. Άρα, ούτε ο ένας ούτε ο άλλος είναι οι ηγετικές φυσιογνωμίες του νέου φορέα. Θεωρώ ότι το 5% του κ. Βενιζέλου δεν είναι αξιοπρεπής παρουσία και το 1-1,5% που θα πάρει ο κ. Παπανδρέου επίσης δεν είναι αξιοπρεπής παρουσία.» κατέληξε ο Θόδωρος Πάγκαλος.

tribune

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news