facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Αίτηση χρεοκοπίας υπέβαλε η American Airlines

Η τρίτη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία των ΗΠΑ, η American Airlines υπέβαλε αίτηση για χρεοκοπία την Τρίτη σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης, όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία.

Όπως μεταδίδει το Reuters, η AMR (μητρική των American Airlines και American Eagle) και η American Airlines κατέθεσαν αίτηση για
αναδιάρθρωση στο πλαίσιο του Chapter 11 του πτωχευτικού κώδικα, προκειμένου να μπορέσουν να γίνουν ανταγωνιστικές. Όπως σημείωσε η AMR, διαθέτει 4,1 δισ. δολάρια σε ρευστό.

Η μητρική σημείωσε πως καθ' όλη τη διάρκεια της σχετικής διαδικασίας η American Airlines και η American Eagle αναμένεται να πραγματοποιούν κανονικά τα δρομολόγιά τους.

Παράλληλα, επισημαίνει πως οι αιτήσεις δεν έχουν καμία άμεση νομική επίπτωση στις δραστηριότητες εκτός ΗΠΑ.

Η AMR γνωστοποίησε παράλληλα πως σχεδιάζει να ξεκινήσει περαιτέρω διαπραγματεύσεις με τα συνδικάτα των εργαζομένων, προκειμένου να μειώσει το εργατικό κόστος σε «ανταγωνιστικά επίπεδα».

ant1online.gr
Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια Έλληνες που ροχαλίζουν? Το Snore Defense είναι μία από τις λίγες αγωγές κατά του ροχαλητού, οι οποίες πραγματικά δουλεύουν! Πατήστε εδώ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news