facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Εγκρίθηκε η επέκταση του EFSF

Οι υπουργοί Οικονομικών των χωρών της Ευρωζώνης συμφώνησαν την Τρίτη να αυξήσουν την ισχύ του EFSF.

Ακολουθεί το κείμενο της δήλωσης για την αύξηση του EFSF:


"Οι υπουργοί οικονομικών της Ευρωζώνης κατέληξαν στις 29 Νοεμβρίου στους όρους και τις προϋποθέσεις για την επέκταση της δυναμικής του EFSF, μέσω της θέσπισης κυρίαρχων ομολόγων μερικής συμμετοχής κινδύνου και κοινών επενδύσεων".

"Οι υπουργοί επίσης ενέκριναν τον τροποποιημένο EFSF και τις κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με παρέμβαση στην πρωτογενή και δευτερογενή αγορά χρέους καθώς και τους τρόπους προφύλαξης των κρατών της Ευρωζώνης".

Σύμφωνα με τον Klaus Regling, Διευθύνωντα Σύμβουλο του EFSF "και οι δύο επιλογές έχουν σχεδιαστεί για να διευρύνουν τις δυνατότητες του EFSF, έτσι ώστε τα νέα μέσα που διαθέτει το EFSF μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά. "

"Σύμφωνα με τη μερική προστασία των κινδύνων, ο EFSF θα παρέχει μια μερική πιστοποιητική προστασία σε νέα εκδιδόμενα ομόλογα ενός κράτους μέλους" αναφέρει το πρακτορείο Reuters.

24h .gr
Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια Έλληνες που ροχαλίζουν? Το Snore Defense είναι μία από τις λίγες αγωγές κατά του ροχαλητού, οι οποίες πραγματικά δουλεύουν! Πατήστε εδώ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news