facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Τη σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι, ήταν νεκρή στο σαλόνι - "Φασαριόζικο" ζευγάρι σε όλα, λένε οι πρώτες μαρτυρίες

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από το αιματηρό επεισόδιο το πρωί της Παρασκευής 16/2 στο Ηράκλειο κατά το οποίο ένας 39χρονος άνδρας από την Αλβανία σκότωσε με πιστόλι τη σύντροφό του, 29 ετών από τη Ρουμανία. Το έγκλημα έγινε λίγο μετά τις 7 το πρωί στην περιοχή Καμίνια στο Ηράκλειο όταν ο άνδρας υπό την επήρεια αλκοόλ πυροβόλησε μέσα στο σπίτι που διέμεναν, σε ρετιρέ της οδού Πατρόκλου, τη σύντροφό του.

Ο 39χρονος ήταν σεσημασμένος για μικροπαραβατικότητα όπως μικροποσότητες ναρκωτικών και συμπλοκές αλλά δεν είχε στο "βιογραφικό" του καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία. 

Αμέσως μετά το συμβάν φέρεται ο ίδιος να τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ και να είπε: "Ελάτε, σκότωσα τη γυναίκα μου". Το ΕΚΑΒ ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ για το περιστατικό.

Οι πρώτες μαρτυρίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι ήταν πολύ "φασαριόζικο" με συχνούς καυγάδες, έντονες στιγμές ύστερα από κατανάλωση αλκοόλ και απασχόληση σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Την ίδια στιγμή οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ στρέφονται σε όλες τις κατευθύνσεις αφού φέρεται να υπάρχει σεσημασμένο άλλο ένα άτομο με ακριβώς το ίδιο όνομα με της νεκρής αλλά με διαφορετική ημερομηνία γέννησης που προστέθηκε ως επιπλέον στοιχείο στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Καμίνια έγκλημα

\

Οι μαρτυρίες από την γειτονιά προς το neakriti.gr αναφέρουν ότι δεν άκουσαν το πρωί κάποιο κρότο ή πυροβολισμό ωστόσο οι πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές που προχώρησαν άμεσα στη σύλληψη του 39χρονου άνδρα. Ο άνδρας την πυροβόλησε στο κεφάλι και τη σκότωσε με μια σφαίρα ενώ η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σαλόνι του ρετιρέ διαμερίσματος όπου διέμεναν στην οδό Πατρόκλου στα Καμίνια.

Μαρτυρίες περιοίκων περιγράφουν στο neakriti.gr το ζευγάρι ως εξαιρετικά "θορυβώδες" σε όλες τις εκφράσεις του.

Οι καυγάδες ήταν συχνοί όμως και στη διασκέδασή τους, και την προσωπική φαίνεται ότι ξεσήκωναν τη γειτονιά όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Μάλιστα μια άλλη πληροφορία αναφέρει ότι το περασμένο καλοκαίρι η άτυχη γυναίκα είχε μια αποτυχημένη κύηση ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν.

Καμίνια έγκλημα

Ο 39χρονος φαίνεται ότι είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές με μικροποσότητες ναρκωτικών αλλά και εμπλοκή σε επεισόδια και φασαρίες όχι όμως με καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία ή κάτι άλλο απέναντι στη σύντροφό του.

Καμίνια έγκλημα

Τι ακριβώς μεσολάβησε το πρωί της Παρασκευής και όπλισε το χέρι του 39χρονου εναντίον της 29χρονης συντρόφου του ερευνάται από τις αρχές όμως κατά μια εκδοχή φέρεται να την ξύπνησε και να διαπληκτίστηκαν ενώ οι πληροφορίες τον θέλουν να είχε καταναλώσει αλκοόλ. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων το ζευγάρι κατά καιρούς κατανάλωνε αλκοόλ και εργάζονταν σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής.

neakriti 

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news