facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

Βόλος: Κατηγορούμενος «φαινόμενο» -Δεν δικάζομαι αν δεν πιω καφέ – Λιποθύμησε στα Δικαστήρια

Εμφανίστηκε χθες στα δικαστήρια του Βόλου για να δικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, ένας 52χρονος και εκτυλίχθηκαν σκηνές για ταινία. Τον συνόδευε η υπερήλικη μητέρα του, που βρισκόταν σε κατάσταση κατάρρευσης και ο 52χρονος μόλις εμφανίστηκε στο δικαστικό μέγαρο, πήγε έξω από το γραφείο της Εισαγγελέως, άρχισε να φωνάζει, να βρίζει και στο τέλος λιποθύμησε μετά από επιληπτική κρίση.

Την ίδια ώρα, σε δικαστική αίθουσα δικαζόταν ερήμην για επεισόδια που δημιούργησε στο δικαστικό μέγαρο στις 5 Δεκεμβρίου, όπου ήταν εκτός ελέγχου, σε σημείο που “σήκωσε χέρι” για να σπρώξει τον αστυνομικό της ασφάλειας του μεγάρου, μπροστά από την πόρτα της Εισαγγελέως. Αμέσως κλήθηκε η ΔΙΑΣ και στην κυριολεξία τον “έβγαλαν σηκωτό” από τα δικαστήρια και τον οδήγησαν στο τμήμα. Χθες θα δικαζόταν για εξύβριση και απειλή κατά συρροή, σε βάρος των αστυνομικών, απείθεια και διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και η δίκη άρχισε ερήμην του. Κατά τη διάρκειά της ο αστυνομικός υπηρεσίας, ενημέρωσε την έδρα πως ο κατηγορούμενος βρίσκεται στο μέγαρο και προκαλεί «πανικό» . Η δίκη διακόπηκε και κλήθηκε διασώστης του ΕΚΑΒ για να γίνει μια ηρεμιστική ένεση, ώστε να συνέλθει ο κατηγορούμενος.

Μετά την κρίση και τις φωνές, ξεκίνησε η δίκη του με τον ίδιο παρόντα αλλά αρχικά αρνήθηκε να μπει στην αίθουσα.

«Εάν δεν πιώ καφέ δίκη δεν γίνεται» είπε με ύφος στους αστυνομικούς…

Τελικά τον οδήγησαν στην αίθουσα του Αυτοφώρου , όπου «ξεσπάθωσε» εναντίον των αστυνομικών καταγγέλλοντας πως τον εντόπισαν σε ένα πάρκο και τον χτύπησαν στα πλευρά.

Όταν άκουσε την καταδικαστική απόφαση με ποινή δύο ετών και δύο μηνών και αναγκαστική έκτιση για έναν χρόνο, απασφάλισε: «Καλά, ξέρετε ποιος είμαι εγώ; Εμένα ρε θα κλείσετε μέσα. Με ξέρετε εμένα; », φώναζε και απειλούσε τους αστυνομικούς πω μόλις βρει τους γνωστούς του στη φυλακή … θα τα πούνε καλά.

gegonota

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news