facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

Μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού στη Σάμο: Καταδίωξη και προειδοποιητικά πυρά κατά σκάφους που κινούνταν προς Τουρκία – Συνελήφθη ο χειριστής, εντοπίστηκαν 9 αλλοδαποί

Συναγερμός στο Λιμενικό στη Σάμο.

Συγκεκριμένα, τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Σάμου για την ύπαρξη ύποπτου ταχύπλοου σκάφους, στη θαλάσσια περιοχή πλησίον ακρωτηρίου “ΠΡΑΣΟ” βορειοανατολικά της Σάμου.

Αμέσως για το σημείο απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισε το ταχύπλοο σκάφος, να κινείται με μεγάλη ταχύτητα με κατεύθυνση προς τις έναντι τουρκικές ακτές. Ακολούθησε καταδίωξη με τη χρήση φωτεινών και ηχητικών σημάτων, στα οποία ο χειριστής του ταχυπλόου σκάφους, δεν ανταποκρίθηκε. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν προειδοποιητικές βολές από το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους σε ασφαλή τομέα, με αποτέλεσμα την ακινητοποίησή του.

Παράλληλα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Λιμεναρχείου, εντόπισαν στη χερσαία περιοχή ακρωτηρίου “ΠΡΑΣΟ” εννέα αλλοδαπούς (04 άντρες, 01 γυναίκα και 04 ανήλικους), καλά στην υγεία τους και τους μετέφεραν στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή (Κ.Ε.Δ.) Σάμου.

Από το Λιμεναρχείο Σάμου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 25χρονος χειριστής, για παράβαση του άρθρου 30 του Ν. 4251/2014 “Διακίνηση υπηκόων τρίτων χωρών στον Ελλαδικό χώρο” και του άρθρου 83 του Ν. 3386/05 “Παράνομη είσοδος στη χώρα”, ενώ κατασχέθηκε η λέμβος και μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

lawandorder

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news