facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

Επεισόδια στου Ρέντη: Φωτοβολίδες, μαχαίρια και καμένα ρούχα – Αυτά βρήκε η ΕΛΑΣ στο γήπεδο

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται τα ευρήματα που εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν στου Ρέντη, όπου σημειώθηκαν τα επεισόδια με τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες, οι αστυνομικές Αρχές έχουν συλλέξει φωτοβολίδες, μαχαίρια, μπουκάλια και ρούχα, ευρήματα από τη νύχτα των επεισοδίων στου Ρέντη, τη στιγμή που αναζητείται ο δράστης για τη δολοφονική επίθεση στον αστυνομικό.

Δείτε φωτογραφίες από το υλικό που εντοπίστηκε στο γήπεδο

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι Αρχές εξετάζουν εξονυχιστικά τα ευρήματα αυτά, καθώς και καρέ καρέ το οπτικό υλικό από τις κάμερες γύρω από το γήπεδο.

Συγκεκριμένα, οι Αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» τις κάμερες, εκτιμώντας ότι ενδεχομένως και να εντοπίσουν τα πρόσωπα εκείνα, που θα τους οδηγήσουν στον δράστη που έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον άτυχο αστυνομικό, τραυματίζοντάς τον σοβαρότατα στον μηρό. Μάλιστα, σύμφωνα με δήλωση αστυνομικού στην ΕΡΤ, οι χούλιγκαν έριξαν πάνω από 10 ναυτικές φωτοβολίδες προς τους αστυνομικούς. 

Υπενθυμίζεται πως υπολείμματα φωτοβολίδας που βρέθηκαν κοντά στο γήπεδο, έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου εντοπίστηκε και μαχαίρι στις τουαλέτες του γηπέδου.

Σημείωσε δε πως «υπήρχαν και κάποια πειστήρια που βρέθηκαν μέσα στο γήπεδο», όπως υπολείμματα από ρούχα και full face κουκούλες, καθώς «κάποιοι αποπειράθηκαν να κάψουν ρούχα μέσα στις τουαλέτες».

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news