facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

Ρέντης: Χειροπέδες για παλαιότερη υπόθεση σε έναν 31χρονο που ήταν μεταξύ των προσαχθέντων

Στη σύλληψη ενός 31χρονου άνδρα από τη Γεωργία, ο οποίος ήταν μεταξύ των προσαχθέντων για τα επεισόδια στου Ρέντη κατά τα οποία τραυματίστηκε σοβαρά ένας νεαρός αστυνομικός, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη του 31χρονου δεν συνδέεται με την υπόθεση του τραυματισμού του αστυνομικού αλλά με άλλη παλαιότερη υπόθεση στην οποία είχε εμπλακεί και αφορά στη διακίνηση μεταναστών.

Ελεύθεροι και οι 424 προσαχθέντες 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για τους δράστες των επεισοδίων στην περιοχή του Ρέντη, κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, που οδήγησαν στον βαρύτατο τραυματισμό του αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα που δέχτηκε στον μηρό.

Την ώρα που ο 31χρονος αστυνομικός δίνει μάχη για τη ζωή του στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, ευρισκόμενος σε καταστολή και διασωληνωμένος, η ΕΛΑΣ συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών έχοντας επικεντρώσει την προσοχή της σε οργανωμένους οπαδούς, που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Από τους μισούς από τους προσαχθέντες ελήφθησαν αποτυπώματα και DNA, ενώ παράλληλα έγινε και έλεγχος για ίχνη πυρίτιδας σε χέρια και ρούχα για να εντοπιστεί ο χούλιγκαν που εκτόξευσε τη φωτοβολίδα με πιστόλι.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση πάντως αφέθηκαν ελεύθεροι και οι 424 προσαχθέντες που κρατούνταν στο Αλλοδαπών.

 protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news