facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023

Η Εστία, οι Ρεπουμπλικάνοι και η διάψευση από τον Στέφανο Κασσελάκη

Διαψεύδει το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Εστία» που τον φέρει να είναι μέλος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος των ΗΠΑ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Κασσελάκης αναφέρει ότι δεν είναι μέλος κανενός κόμματος ωστόσο προσθέτει ότι από το 2007 στήριξε φανερά το Δημοκρατικό Κόμμα και τους Ομπάμα - Μπάιντεν.

«Δείτε τι σκαρφίστηκαν τα ακροδεξιά πιστόλια ανήμερα εκλογών! Να με εμφανίσουν ως Ρεπουμπλικανό. Ο οποίος μάλιστα, το 2023, την ώρα που συζητούσε με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, τάχα εγγραφόταν στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα στις ΗΠΑ! Το «έγγραφό» τους έχει μέχρι και ψεύτικη διεύθυνση. Σας παραθέτω -όπως πάντα- την αλήθεια: Πληκτρολογώ τα πραγματικά μου στοιχεία και το σύστημα δεν με εμφανίζει εγγεγραμμένο σε κανένα κόμμα. Όμως δεν θέλω να κρύβομαι: Στήριξα φανερά το Δημοκρατικό Κόμμα και τους Ομπάμα - Μπάιντεν από το 2007. Και οι μικρές δωρεές που έχω κάνει, ήταν πάντα στο Δημοκρατικό Κόμμα. Ως προς την εφημερίδα ΕΣΤΙΑ, επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματός μου» αναφέρει στην ανάρτησή του.

Τι γράφει η «Εστία»

Μέλος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, κάτι που καταδεικνύει και η κάρτα διαπίστευσης μέλους/ψηφοφόρου από το Republican Party, που δημοσιεύει σήμερα η Εστία της Κυριακής.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που είχε εργαστεί στο παρελθόν ως εθελοντής στην εκστρατεία του Τζο Μπάιντεν και επί πλέον επιθυμούσε να μεταφέρει το μοντέλο του Δημοκρατικού Κόμματος και στην Κουμουνδούρου, φαίνεται ότι κατά την μακροετή παρουσία του στίς ΗΠΑ υπερασπιζόταν και υιοθετούσε πολιτικές που δεν ανταποκρίνονται στην ταυτότητα ενός προοδευτικού και αριστερού πολίτη.

Επίσης μέλος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος είναι και ο σύντροφός του Τάιλερ Μακμπέθ, ο όποιος εμφάνιζε και έντονη δραστηριότητα στα social media με αιχμή τό Τwitter (σημερινό Χ), επιδιδόμενος σε σχόλια υπέρ της γραμμής του Ντόναλντ Τράμπ.

Παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ πού έχουν ενημερωθεί για την πολιτική ταυτότητα του νέου προέδρου στις ΗΠΑ θυμίζουν τα άρθρα του κ Στέφανου Κασσελάκη στην ομογενειακή εφημερίδα Εθνικός Κήρυξ της Νέας Υόρκης, η οποία, ως γνωστόν, πρεσβεύει απόψεις που δεν θεωρείται ότι απηχούν τις πολιτικές προσεγγίσεις του Democratic Party, στο oποίο ανήκει o Αμερικανός Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν".

Πριν λίγες ημέρες, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκκαλης με μία ανάρτηση του στο Χ - πρώην Twitter- σχολίασε τις σχετικές φήμες λέγοντας:

«Από American Republicans δεν είμαι με κανέναν».

Δείτε την ανάρτηση:

Τι ήταν αυτό που προκάλεσε τις φήμες

Αφορμή για τις εν λόγω φήμες, ότι δηλαδή ο κ. Κασσελάκης είναι εγγεγραμμένο μέλος των Ρεπουμπλικάνων, στάθηκε μία διαρροή από αμερικανική βάση δεδομένων που το αναφέρει.

Δείτε τη σχετική διαρροή:

kasselakis-gop.jpg

Τσίπρας: Μπορεί ο τρόπος του Τραμπ να μοιάζει διαβολικός αλλά γίνεται για καλό

Υπενθυμίζεται πάντως, ότι ο Αλέξης Τσίπρας, στου οποίου τα βήματα θέλει να βαδίσει ο κ. Κασσελάκης, είχε πει τα εξής για τον Ρεπουμπλικάνο Ντόναλντ Τραμπ:

«Διαπίστωσα από την συνάντηση που είχα με τον Πρόεδρο ότι η προσέγγισή του στα πράγματα και ο τρόπος με τον οποία αντιμετωπίζει την πολιτική ορισμένες φορές, μπορεί να μοιάζει διαβολικός, αλλά γίνεται για καλό.»

Δείτε το video:

Video

tomanifesto

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news