facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023

Έπιασε πάλι δουλειά υπέρ του Μητσοτάκη ο Πολάκης

Μετά την αήθη επίθεση στον αρθρογράφο του «Βήματος» Γ. Πρετεντέρη, επειδή διατύπωσε τη γνώμη του για τα Συριζαίικα, ο Παύλος Πολάκης έπιασε στο στόμα του τον σκιτσογράφο της «Καθημερινής» Δημ. Χατζόπουλο, επειδή έκανε το ίδιο με το πενάκι του.

Ο άνθρωπος που κατέστρεψε τον Τσίπρα απομακρύνοντας κύματα ψηφοφόρων με πεζοδρομιακό λόγο του, άρχισε τώρα να κατεδαφίζει και τον Κασσελάκη, που θεωρείται δημιούργημά του.

«Αυτό το κακέκτυπο ανθρώπινου είδους», «ο τυφλωμένος ακροδεξιός «καλλιτέχνης» νομίζει πως παράγει πολιτισμό», έγραψε για έναν από τους σημαντικότερους πολιτικούς σχολιαστές με σκίτσα της εποχής και ταλαντούχο άνθρωπο με ευπρέπεια και ήθος.

Φυσικά το κόμμα του δεν τον αποδοκίμασε. Άρα τον υιοθετεί περισσότερο από την περίοδο Τσίπρα, κατά την οποία υπήρχαν και κάποιοι που διαχώριζαν τη θέση τους από τις ελεεινές επιθέσεις και τις απειλές του.

Αυτή την φορά δεν τον παίρνει να φοβερίσει «ερχόμαστε και θα είναι αλλιώς». Αλλά με τον κεντρικό ρολό που έχει στον ΣΥΡΙΖΑ, φροντίζει να ενισχύει τον Μητσοτάκη, ώστε να φύγουν όλοι μαζί.

Αν ο Κασσελάκης θέλει πολιτική αντιπαράθεση με αυτές τις διατυπώσεις,- με τους Πολάκηδες της ΝΔ- μάλλον βάζει τα χέρια του και βγάζει τα μάτια του.

Εκτός αν ο Πολάκης -με τον οποίο …ταυτίζεται σε θέματα δικαιοσύνης, όπως είπε- τον φοβίζει και δεν θέλει να τον πιάσει στο απύλωτο στόμα του.

Είχε δίκιο ο ναύαρχος: ο Πολάκης «δουλεύει πολύ». Για τους αντίπαλους τους.

ieidiseis

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news