facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Ο Λευκός Οίκος διορθώνει τον Μπάιντεν μετά τις δηλώσεις για τις «εικόνες αποκεφαλισμένων παιδιών» στο Ισραήλ

Σε δηλώσεις του προς τους ηγέτες της εβραϊκής κοινότητας, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν περιέγραψε την εικόνα της φρίκης του πολέμου που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς. Όμως, ο Λευκός Οίκος αναγκάστηκε αργότερα να διευκρινίσει τους ισχυρισμούς του προέδρου.

«Ποτέ δεν πίστευα πραγματικά ότι θα έβλεπα και θα είχα επιβεβαιωμένες εικόνες τρομοκρατών να αποκεφαλίζουν παιδιά», ανέφερε ο Τζο Μπάιντεν, εν μέσω δηλώσεων για την υποστήριξη της κυβέρνησής του προς το Ισραήλ και των προσπαθειών για την απελευθέρωση των Αμερικανών ομήρων.

Σύμφωνα με το nbcnews.com, δύο ανώτεροι αξιωματούχοι της κυβέρνησης δήλωσαν ότι ο Μπάιντεν αναφερόταν σε πληροφορίες από το Ισραήλ για αποκεφαλισμένα παιδιά και επικαλέστηκαν διάφορες πηγές των μέσων ενημέρωσης για αποκεφαλισμούς. Ο εκπρόσωπος των Ισραηλινών Ένοπλων Δυνάμεων, ταγματάρχης Doron Spielman, δήλωσε στο μέσο: «Αυτή τη συγκεκριμένη πληροφορία και αυτόν τον αριθμό δεν μπορώ να τον επιβεβαιώσω».

Και πρόσθεσε: «Αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι υπήρχαν αρκετές μαρτυρίες, μαζί με στοιχεία που βρέθηκαν στο πεδίο, ότι υπήρχαν παιδιά που δολοφονήθηκαν με παράξενο τρόπο και αφαιρέθηκαν τα μέλη του σώματός τους».

Ο Μπάιντεν συζήτησε, επίσης, πως οι ΗΠΑ στέλνουν εμπειρογνώμονες για να «συμβουλεύσουν και να βοηθήσουν στις προσπάθειες ανάκτησης» όσον αφορά τους ομήρους που κρατούνται από τη Χαμάς, αλλά δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες σχετικά με τη στρατηγική. «Δεν σταματώ να ελπίζω πως θα φέρω αυτούς τους ανθρώπους στην πατρίδα. Αλλά η ιδέα ότι θα σταθώ εδώ μπροστά σας και θα σας πω τι κάνω είναι παράξενη», είπε.

Ο επιβεβαιωμένος απολογισμός των νεκρών των ΗΠΑ στον πόλεμο αυξήθηκε σε τουλάχιστον 22, δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Καρέιν Ζαν-Πιέρ σε ενημέρωση των δημοσιογράφων. Δεκαεπτά Αμερικανοί παραμένουν αγνοούμενοι, είπε η ίδια.

Ο Μπάιντεν την Τετάρτη αποκάλεσε το Ισραήλ τη μόνη εγγύηση για την ασφάλεια των Εβραίων. «Πιστεύω πραγματικά ότι αν δεν υπήρχε το Ισραήλ, κανένας Εβραίος στον κόσμο δεν θα ήταν τελικά ασφαλής», είπε. «Είναι η μόνη απόλυτη εγγύηση».

newsbeast 

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news