facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Περιστέρι: Στραγγάλισαν με σχοινί 35χρονο γιατί «πείραξε» γυναίκα - Πέταξαν το πτώμα σε πάρκινγκ

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες από την αστυνομική έρευνα για τη δολοφονία 35χρονου, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός τον περασμένο Μάρτιο σε χώρο στάθμευσης στον Ασπρόπυργο.

Η ανθρωποκτονία σχεδιάστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες iEidiseis, γιατί το θύμα φέρεται να «πείραξε» τη γυναίκα ενός εκ των δραστών. Ο άνδρας αυτός ήθελε να εκδικηθεί τον 35χρονο, ενώ τέσσερις φίλοι του φέρονται να τον βοήθησαν.

Οι αντιφάσεις και οι κάμερες «ξεκλείδωσαν» την υπόθεση

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το θύμα φιλοξενείτο από τον έναν από τους δράστες σε διαμέρισμα ισογείου στο Περιστέρι, ενώ στον πρώτο όροφο διέμενε κατά το χρονικό διάστημα της δολοφονίας ένας δεύτερος δράστης με τη σύζυγό του.

Κατά την εξέτασή του ο ένας από τους δράστες υπέπεσε σε αντιφάσεις όσον αφορά στις κινήσεις του κατά τον χρόνο της δολοφονίας και έτσι άρχισε να ξετυλίγεται η έρευνα. Παράλληλα, αξιοποιήθηκε υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Εκτιμάται ότι η δολοφονία έγινε στο διαμέρισμα όπου φιλοξενείτο το θύμα στο Περιστέρι και στη συνέχεια οι δράστες μετέφεραν το πτώμα στον Ασπρόπυργο. Το θύμα, όπως δείχνουν τα στοιχεία της έρευνας, πάλεψε για τη ζωή του, ωστόσο, τελικά δεν τα κατάφερε, καθώς κάποιος τον στραγγάλισε με σχοινί.

Σε ποια κατάσταση βρέθηκε το πτώμα του 35χρονου

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τη σχετική αναφορά της ΕΛ.ΑΣ, «το πτώμα έφερε ίχνη στραγγαλισμού με βρόχο, ενώ στο λαιμό του παρατηρήθηκαν δύο εντυπώματα (αύλακες). Επίσης παρατηρήθηκαν εκδορές και αμυχές στην αριστερή πλευρά της μύτης και θλαστικό τραύμα στο φρύδι, ενώ βρέθηκαν εκχυμώσεις στα χέρια του πτώματος».

Η εξιχνίαση έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Ο 35χρονος είχε βρεθεί νεκρός μεσημβρινές ώρες της 22-03-2023, σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης στον Ασπρόπυργο Αττικής, κοντά στον περιφερειακό του Αιγάλεω. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν μετά από αρκετούς μήνες να ταυτοποιήσουν τους δράστες, οι οποίοι το απόγευμα της Τρίτης (10/10) συνελήφθησαν σε Περιστέρι και Άγιο Ιωάννη Ρέντη. Πρόκειται επίσης για Πακιστανούς, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται ακόμη ένα άτομο.

Προηγήθηκε δακτυλοσκοπική διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του θύματος, τα οποία στο αρχικό στάδιο των ερευνών ήταν άγνωστα, ενώ από την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στον ανωτέρω τόπο -όπου βρέθηκε η σορός του-, προέκυψαν σημαντικά στοιχεία που οδήγησαν στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Κατά την προανακριτική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι η ανθρωποκτονία τελέστηκε στο Περιστέρι, ενώ περαιτέρω προέκυψε η συμμετοχή των κατηγορούμενων και στην μεταφορά της σορού του θύματος στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

ieidiseis

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news