facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

Δύο συλλήψεις στο κέντρο της Αθήνας: 33χρονη και 17χρονος τριγυρνούσαν με σακίδιο με βαρύ οπλισμό - Είχε μέσα καλάσνικοφ

Σε δρόμο της Κυψέλης περπατούσαν το μεσημέρι του Σαββάτου μία 33χρονη και ένας 17χρονος μεταφέροντας σακίδιο που μέσα του έκρυβαν βαρύ οπλισμό, όταν εντοπίστηκαν από αστυνομικούς που έκαναν πεζή περιπολία.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της ομάδας ασφαλείας της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, στο πλαίσιο περιπολιών που διενεργούν στην Αθήνα και κατόπιν διερεύνησης και αξιοποίησης πληροφοριών, εντόπισαν τους δύο περπατούν σε δρόμο της Κυψέλης μεταφέροντας σακίδιο.

Άμεσα τους σταμάτησαν για έλεγχο. Τη στιγμή εκείνη ο ανήλικος προσπάθησε να τραπεί σε φυγή ωστόσο ακινητοποιήθηκε σε κοντινή απόσταση.

Μέσα στο σακίδιο βρέθηκαν και περισυλλέχθηκαν ένα πολεμικό τουφέκι τύπου "KALASHNIKOV" με 3 γεμιστήρες και 140 φυσίγγια.

Η γυναίκα και ο έφηβος συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, το οποίο διεξήγαγε την προανάκριση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών σχημάτισε σε βάρος τους δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Η 33χρονη είναι Ελληνίδα ενώ ο 17χρονος είναι αλλοδαπός.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

thetoc

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news