facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

Αιγυπτιακό φυλάκιο χτυπήθηκε από «λάθος» του ισραηλινού στρατού

Iσραηλινό άρμα μάχης πριν από λίγο χτύπησε ένα αιγυπτιακό φυλάκιο στη Γάζα, στην περιοχή Κερέμ Σαλόμ. Σε ανακοίνωσή του, ο ισραηλινός στρατός (IDF) έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι το περιστατικό σημειώθηκε “κατά λάθος” και ότι διερευνάται, ζητώντας συγγνώμη. 

Στρατιωτικός εκπρόσωπος της Αιγύπτου είπε ότι εννέα συνοριοφύλακες τραυματίστηκαν «ελαφρά» από «θραύσματα οβίδας που εκτοξεύτηκαν κατά λάθος από ισραηλινό τανκ».

Ο αιγυπτιακός στρατός είπε ότι το Ισραήλ «εξέφρασε αμέσως τη λύπη του για το ακούσιο περιστατικό και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη» στην περιοχή που βρίσκεται μεταξύ Αιγύπτου, Γάζας και Ισραήλ.

Το Κερέμ Σαλόμ είναι σημείο διέλευσης για τα εμπορεύματα και βρίσκεται στο συνοριακό τρίγωνο μεταξύ του Ισραήλ, της Αιγύπτου και της Λωρίδας της Γάζας.

Βρίσκεται νότια του τερματικού σταθμού της Ράφας, μεταξύ της Αιγύπτου και της Γάζας, μέσω του οποίου περνούν από χθες φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια με προορισμό το παλαιστινιακό έδαφος.

Αιγυπτιακά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το ισραηλινό χτύπημα δεν θα διακόψει τη μεταφορά βοήθειας στη Γάζα.

Από το Σάββατο, 37 φορτηγά που μεταφέρουν ζωτικής σημασίας προμήθειες έχουν περάσει στη Γάζα μέσω του συνοριακού σταθμού της Ράφα με την Αίγυπτο, που βρίσκεται περίπου τρία χιλιόμετρα (δύο μίλια) από το Ισραήλ.

ertnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news