facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στέργιος Καλπάκης νέος εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος

Ο Στέργιος Καλπάκης είναι ο νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την παραίτηση της Πόπης Τσαπανίδου, όπως αποφάσισε η Πολιτική Γραμματείας του κόμματος.

Μέχρι τώρα ο Στέργιος Καλπάκης κατείχε τη θέση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο νέος εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος είναι 33 ετών, κατάγεται από τη Βέροια και προέρχεται από την ΔΗΜΑΡ. Είναι εκπαιδευτικός με μεταπτυχιακό στις Επιστήμες της Αγωγής. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην εμπλοκή των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας στη διδασκαλία της Ιστορίας, με δημοσιεύσεις επιστημονικών άρθρων σε διεθνή περιοδικά. Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα.

Στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας βρέθηκε το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών για την εκλογή νέας ηγεσίας. Στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουλίου θα κατατεθεί η εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας, που έχει ήδη ψηφιστεί και θα διαμορφωθεί η τελική της μορφή σε νέα συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας την Πέμπτη.

Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, νέες προτάσεις ως προς το χρονοδιάγραμμα τέθηκαν από τον Παύλο Πολάκη, που πρότεινε τη μετατόπιση των διαδικασιών για το Νοέμβριο και από το Νίκο Παππά, προκειμένου να πάρουν μικρή παράταση. Επιπρόσθετα, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Σωκράτης Φάμελλος ενημέρωσε την Πολιτική Γραμματεία για την οργάνωση της κοινοβουλευτικής παρουσίας εν όψει των νομοθετικών πρωτοβουλιών της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πηγές, αύριο το πρωί ο κ. Φάμελλος θα συναντηθεί με την υπουργό Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως και τον αναπληρωτή υπουργό, Θόδωρο Λιβάνιο, για το θέμα της ψήφου των αποδήμων. Όπως σημειώθηκε, ο κ. Φάμελος θα παρουσιάσει τους τρεις άξονες του ΣΥΡΙΖΑ για το εν λόγω θέμα. Επίσης, αύριο θα συνεδριάσει το προεδρείο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για την στελέχωση των κοινοβουλευτικών επιτροπών και των τομέων ευθύνης.

Τέλος, στη συνεδρίαση έγινε μια εκτενής συζήτηση για τους υποψήφιους περιφερειάρχες και δημάρχους. Το θέμα αυτό θα συζητηθεί και την Πέμπτη στη νέα συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

news

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news