facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Λέσβος: 29 προσλήψεις στην καθαριότητα – Αναστέλλονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων

Λύση στο πρόβλημα που προέκυψε από τις 31 Μαΐου με τη λήξη των συμβάσεων 30 εργαζόμενων στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Μυτιλήνης, δίνεται με την άμεση πρόσληψη 29 ατόμων για τις οποίες δεσμεύτηκε η αντιδήμαρχος καθαριότητας σε συνάντηση με τον σύλλογο εργαζομένων.

Μετά τη λήξη των συμβάσεων, στα απορριμματοφόρα εργάζεται μόνο ένα άτομο στην αποκομιδή με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των εργαζομένων αλλά και την σωστή παροχή υπηρεσιών καθαριότητας.

Όπως σημείωσε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ , και πρόεδρος ΑΔΕΔΥ Λέσβου Γιώργος Αλεξίου «η διαδικασία επαναπρόσληψης ατόμων στην καθαριότητα ξεκίνησε πολύ αργά και το νωρίτερο που θα τοποθετούνταν εργαζόμενοι εκ νέου στην υπηρεσία , ήταν η 1η Ιουλίου». Γι αυτό και ο σύλλογος είχε προκηρύξει κινητοποιήσεις την Κυριακή και τη Δευτέρα με στάση εργασίας στις υπηρεσίες καθαριότητας. Ωστόσο σε συνάντηση του συλλόγου με την αντιδήμαρχο καθαριότητας «αποφασίστηκε από τη Δημοτική Αρχή, η άμεση πρόσληψη 29 εργατών μέσω προγραμματικής σύμβασης με την ΔΕΔΑΠΑΛ για την πλήρωση των απορριμματοφόρων. Στόχος του Διοικητικού Συμβουλίου παραμένει η πρόσληψη και των υπολοίπων εργαζομένων για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου Μυτιλήνης» σημειώνει ο σύλλογος και ενημερώνει ότι αναστέλλονται οι κινητοποιήσεις, που είχε ανακοινώσει το ΔΣ Εργαζομένων ΟΤΑ Λέσβου.

ertnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news