facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Άνω Λιόσια: Άγνωστοι εγκατέλειψαν ΙΧ με βόμβα στη μέση του δρόμου

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Παρασκευής στην Ελληνική Αστυνομία καθώς στα Άνω Λιόσια άγνωστοι εγκατέλειψαν στη μέση του δρόμου ένα κλεμμένο ΙΧ και προσπάθησαν να διαφύγουν από έλεγχο μοτοσικλετιστών της ΔΙΑΣ. Όπως διαπιστώθηκε, λίγες στιγμές αργότερα, μέσα στο όχημα υπήρχε μια βόμβα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν η ομάδα ΔΙΑΣ έσπευσε στην περιοχή προκειμένου να διερευνήσει καταγγελία πολίτη πως έξω από το σπίτι του είχε σταματήσει ένα όχημα και οι επιβαίνοντες σε αυτό πυροβολούσαν κατά του σπιτιού του. Οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο προκειμένου να διαπιστώσουν αν ισχύει η καταγγελία. Στη διάρκεια των ερευνών, ωστόσο, στη διασταύρωση των οδών Ραψάνης και Αλιάκμονος εντοπίστηκε ένα αυτοκίνητο εγκαταλελειμμένο το οποίο είχε τρακάρει με δύο σταθμευμένα οχήματα. Στο εσωτερικό του οχήματος οι αστυνομικοί βρήκαν διαρρηκτά εργαλεία αλλά και έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό.

Όπως διαπιστώθηκε μέσα σε αυτό υπήρχαν τέσσερα άτομα τα οποία είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Αμέσως οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στο όχημα να σταματήσει. Ο οδηγός, ωστόσο, πάτησε γκάζι και επιχείρησε να διαφύγει. Μετά από μια σύντομη καταδίωξη, οι άγνωστοι εγκατέλειψαν το όχημα στη μέση του δρόμου και μέσω ενός χωραφιού κατάφεραν να «εξαφανιστούν».

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι επιβαίνοντες στο όχημα ήταν 4 ή 5, είχαν όλοι καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και ήταν οπλισμένοι, ενώ όταν τράκαραν και εγκατέλειψαν το κλεμμένο όχημα αποπειράθηκαν να κλέψουν ένα άλλο όχημα αλλά δεν τα κατάφεραν και έτσι χάθηκαν μέσα στα χωράφια.

Στο σημείο που βρέθηκε το όχημα με τον εκρηκτικό μηχανισμό έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, οι άνδρες του οποίου προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη. Μέχρι και αυτή την ώρα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

parnesnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news