facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες το έργο στο ρέμα της Χελιδονούς. Παραδίδεται στους οδηγούς

Οριστικό τέλος στην ταλαιπωρία των οδηγών μπαίνει, τις επόμενες ημέρες, καθώς ολοκληρώνεται το έργο διαπλάτυνσης του δρόμου και το αντιπλημμυρικό έργο στο ρέμα της Χελιδονούς και παραδίδεται προς χρήση μετά από τριετή αναμονή.

Η ιστορία ξεκινάει λίγο πριν το lockdown του Μαρτίου του 2020, όταν το ρέμα της Χελιδονούς έκλεισε για να γίνουν έργα διαπλάτυνσης του δρόμου αλλά και αντιπλημμυρικά έργα καθώς το ρέμα συχνά «φούσκωνε» και υπερχείλιζε. Στο διάστημα που ακολούθησε σημειώθηκαν αποκλίσεις από το αρχικό χρονοδιάγραμμα και γι αυτό ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ανέλαβε δράση ώστε να επισπευσθούν οι διαδικασίες και το έργο να παραδοθεί το συντομότερο δυνατόν για χρήση.

Μιλώντας στο doxthi.gr ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για τα Τεχνικά έργα και την Αντιπλημμυρική Προστασία, Θανάσης Κατσιγιάννης σημειώνει ότι το έργο έχει, πλέον, ολοκληρωθεί και είναι θέμα ημερών να παραδοθεί για χρήση προς μεγάλη ικανοποίηση των οδηγών.

Όπως ενημέρωσε το doxthi.gr εντός του Σαββατοκύριακου ολοκληρώνονται τα ασφαλτικά, στις αρχές της εβδομάδας τοποθετούνται τα στηθαία ασφαλείας και στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας γίνεται η διαγράμμιση και το άνοιγμα του δρόμου.  

doxthi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news