facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Τουρκία: Επίθεση με σφαίρες στα γραφεία του Κιλιτσντάρογλου στην Ούρφα (εικόνες)

Τεταμένη είναι η κατάσταση στην Τουρκία τις τελευταίες εβδομάδες ενόψει και των προεδρικών εκλογών που αναμένονται να πραγματοποιηθούν στις 14 Μαΐου, με τις επιθέσεις σε βάρος γραφείων πολιτικών αντιπάλων του Ερντογάν να διαδέχεται η μία την άλλη.

Τελευταίο «θύμα» αποτέλεσαν τα γραφεία του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, ηγέτης του οποίου είναι ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, στην πόλη Ούρφα τα οποία δέχθηκαν πυροβολισμούς από αγνώστους.

Τη σχετική καταγγελία έκανε ο υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα Κιλιτσντάρογλου στην εκλογική περιφέρεια, ο οποίος ανέφερε ότι έπεσε πυροβόλησαν τα εκλογικά γραφεία, ενώ έκανε λόγο για «απειλές και εκβιασμούς».

Όπως αναφέρει το τουρκικό μέσο Chmhuriyet, στη σχετική ανάρτηση ανέβασε και φωτογραφίες από τις σφαίρες που έπεσαν στο γραφείο. Για το συμβάν έκανε και ανάρτηση στο Twitter.

«Οι προβοκάτορες, με επικεφαλής αυτούς που δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα ​​μαζί μας στο εκλογικό πεδίο, εκείνους που δεν μπορούσαν να βγουν δημόσια και ανίκανους δειλούς, πυροβόλησαν με σφαίρες το εκλογικό γραφείο του κόμματός μας στη Σανλιούρφα με σκοπό να απειλήσουν και να εκφοβίσουν.

>Επιπλέον, οι αφίσες του υποψηφίου μας για την προεδρία Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου και των υποψηφίων αντιπροέδρων Εκρέμ Ιμάμογλου και Μανσούρ Γιαβάς αφαιρέθηκαν από τους δρόμους της Σανλιούρφα και πετάχτηκαν στο έδαφος.

Στη Σανλιούρφα δεν θα αφήσουμε να δράσουν οι προβοκάτορες! Παίρνετε τη δύναμή σας από τους βαρόνους! Εμείς, από την άλλη, αντλούμε τη δύναμή μας από τον Θεό και το έθνος. Δεν σας φοβόμαστε, θα είμαστε πάντα ξανά στο γήπεδο! Το CHP θα γράψει ιστορία στη Σανλιούρφα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίθεση με πέτρες στο λεωφορείο του Ιμάμογλου

Στα άκρα οδηγείται η κατάσταση στην Τουρκία, στην οποία και είναι προγραμματισμένες οι προεδρικές εκλογές στις 14 Μαΐου, καθώς σημειώθηκε επίθεση με πέτρες στο λεωφορείο του δημάρχου Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, όσο βρισκόταν σε περιοδεία στην πόλη Ερζουρούμ.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο υποψήφιος αντιπρόεδρος με το κόμμα του Κιλιτσντάρογλου έκανε λόγο για προβοκάτσια. Η έκταση του επεισοδίου ήταν τέτοια, μάλιστα, που οι αστυνομικοί του Ιμάμογλου αναγκάστηκαν να τον απομακρύνουν άμεσα από την περιοχή, καθώς κινδύνευε.

Το λεωφορείο του δημάρχου Κωνσταντινούπολης απομακρύνθηκε άμεσα από την περιοχή και αυτή τη στιγμή φτάνει στο αεροδρόμιο, για να φύγει επιστρέψει εσπευσμένα στην Πόλη.

Ο Ιμάμογλου, όπως αναφέρεται, κατηγόρησε ευθέως την Αστυνομία και τον αστυνομικό διευθυντή πως δεν έκαναν τίποτα για να εμποδίσουν τα επεισόδια που έλαβαν χώρα. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι η επίθεση σημειώθηκε από οπαδούς του Μπαχτσελί, κυβερνητικού εταίρου του Ερντογάν.

lawandorder

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news