facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Κλειστά την Τετάρτη τα φαρμακεία του Πειραιά - Στάση εργασίας σε Αττική, Θεσσαλονίκη

Κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη τα φαρμακεία του Πειραιά, καθώς ο Φαρμακευτικός Σύλλογος της πόλης (ΦΣΠ) ανακοίνωσε "απεργία συνείδησης" και συμμετοχή των φαρμακοποιών στο εθνικό πένθος από την τραγωδία στα Τέμπη.

Στην ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά αποφάσισε την 8 Μαρτίου 2023 τα φαρμακεία της Περιφέρειάς του να παραμείνουν κλειστά.

Για πρώτη φορά στα χρονικά, κάνουμε απεργία συνείδησης και όχι αιτημάτων.

Κάθε υπεύθυνος θα πρέπει να πληρώσει το μέγεθος της δικής του ευθύνης καλώντας ταυτόχρονα την Κυβέρνηση να διασφαλίσει στο ακέραιο την ασφάλεια των
συγκοινωνιών.

Ποτέ ξανά"!

Αττική

Στο μεταξύ, το προεδρείο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ) ανακοίνωσε για αύριο τετράωρη στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Θεσσαλονίκη

Από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε πως αποφασίστηκε ομόφωνα κήρυξη στάσης εργασίας για την Τετάρτη, από τις 11:30 έως τις 14:30, σε ένδειξη πένθους για την ανείπωτη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

"Με τη συμβολική αυτή κίνηση, οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης εκφράζουν τη βαθιά θλίψη και την συμπαράστασή τους στις οικογένειες των νεκρών και ενώνουν τη φωνή τους με όλους τους συμπολίτες μας ζητώντας να μην συμβεί 'ποτέ ξανά' τέτοια τραγωδία.

Σας καλούμε σε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι τα γραφεία του Συλλόγου θα παραμείνουν αύριο ανοιχτά.

Από τις 11:30 έως τις 14:30 θα είναι ανοιχτά μόνο τα εφημερεύοντα φαρμακεία. Τα φαρμακεία με διευρυμένο ωράριο ανοίγουν ξανά μετά τις 14:30".

ΠΦΣ

Σε ανακοίνωση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) αναφέρεται πως ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού προς τους νεκρούς της τραγωδίας των Τεμπών και  τις οικογένειες τους, στηρίζει τις αποφάσεις των τοπικών Φαρμακευτικών Συλλόγων για τη συμμετοχή τους στο εθνικό πένθος, κατά τον τρόπο που αυτοί έχουν επιλέξει. Ο ΠΦΣ προτρέπει τα μέλη του να συμμετέχουν μαζικά.

iatronet

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news