facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Ένας σύγχρονος χώρος στάθμευσης λεωφορείων και αυτοκινήτων δημιουργείται στον Προαστιακό Άνω Λιοσίων

Ένα σύγχρονο χώρο στάθμευσης για οχήματα και λεωφορεία του ΟΑΣΑ ξεκινά να δημιουργήσει στον Προαστιακό Άνω Λιοσίων, ο Δήμος Φυλής. Στόχος η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών από όλες τις συνοικίες που κινούνται από και προς τον Προαστιακό χρησιμοποιώντας είτε τα δικά τους οχήματα, είτε τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ.

Τα έργα θα ξεκινήσουν να εκτελούνται το προσεχές διάστημα, με την κατασκευή των απαιτούμενων υποστηρικτικών κατασκευών. Σύμφωνα με τη μελέτη που έχει εκπονήσει η Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Φυλής, στόχος του έργου είναι η περιβαλλοντική και αισθητική αναβάθμιση του υφιστάμενου χώρου με την εγκατάσταση φωτισμού με αυτόφωτα φωτιστικά LED και καλάθια απορριμμάτων. Παράλληλα, θα διαμορφωθεί και θα αναδειχθεί το πηγάδι που υπάρχει μέσα στον χώρο, όπου θα τοποθετηθούν κυβόλιθοι στο δάπεδο και επένδυση με ξύλο πεύκου περιμετρικά του τοιχώματος.

Μελετάται επίσης η κατασκευή σκάλας που θα διευκολύνει την πρόσβαση από το χώρο στάθμευσης προς τον Σταθμό του Προαστιακού.

Η μελέτη είναι προϋπολογισμού 59.985,71 €, το έργο θα γίνει με πόρους του Δήμου Φυλής και την επίβλεψη έχει η Τεχνική Υπηρεσία.

Όπως τονίζει ο αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας Θανάσης Σχίζας, σκοπός είναι να διαμορφωθεί ένας μεγάλος και όμορφος χώρος τους πολίτες. “Για τον σκοπό αυτό προτείνεται να διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ο χώρος στάθμευσης, ώστε να αυξηθεί η χωρητικότητα των οχημάτων και ταυτόχρονα να διαμορφωθεί μια διακριτή περιοχή ανάπαυσης και επαφής των ανθρώπων της γειτονιάς” σημειώνει.

Προσθέτει επίσης, ότι θέληση και κατεύθυνση του δημάρχου Χρήστου Παππού είναι να γίνει ένας πραγματικά όμορφος χώρος που θα απολαμβάνουν ακόμα και για μια βόλτα οι κάτοικοι της περιοχής.

doxthi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news