facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

ΗΠΑ: Επιμένουν ότι η Κίνα θα παράσχει στρατιωτική βοήθεια στη Ρωσία

Οι Ηνωμένες Πολιτείες επιμένουν ότι η Κίνα έχει εκφράσει την προθυμία της να παράσχει στρατιωτική και οικονομική βοήθεια στη Ρωσία για να στηρίξει τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, δήλωσε ένας Aμερικανός αξιωματούχος.

Με μήνυμα, που στάλθηκε σε ΝΑΤΟ και τους άλλους Δυτικούς συμμάχους, με διπλωματικό τηλεγράφημα και παραδόθηκε αυτοπροσώπως από αξιωματούχους των μυστικών υπηρεσιών, αναφέρει επίσης ότι η Κίνα αναμένεται να αρνηθεί αυτά τα σχέδια, είπε ο αξιωματούχος, ο οποίος μίλησε υπό τον όρο να μην κατονομαστεί.

Νωρίτερα, την αντίδραση της Κίνας προκάλεσαν οι πληροφορίες ότι η Ρωσία ζήτησε από το Πεκίνο να της παράσχει στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας έκανε λόγο για «ψευδείς ειδήσεις» και κατηγόρησε την Ουάσιγκτον ότι διαδίδει «κακόβουλα ψεύδη» σχετικά με τον ρόλο του Πεκίνου, τονίζοντας ότι η χώρα «έπαιξε εποικοδομητικό ρόλο με παραινέσεις για ειρήνευση και απευθύνοντας έκκληση για διαπραγματεύσεις».

Δημοσιεύματα των εφημερίδων Financial Times και New York Times, ανέφεραν ότι η Ρωσία έχει ζητήσει από την Κίνα στρατιωτική και οικονομική βοήθεια.

aftodioikisi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news