facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Κίεβο και Μόσχα συμφώνησαν για νέο γύρο διαπραγματεύσεων

Νέος γύρος ειρηνευτικών συνομιλιών μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας  θα πραγματοποιηθεί απόψε, σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ είπε στους δημοσιογράφους ότι η ρωσική αντιπροσωπεία θα είναι «στη θέση της» την Τετάρτη για έναν νέο γύρο συνομιλιών με την Ουκρανία.

“Η αντιπροσωπεία μας θα βρίσκεται στη θέση της για να περιμένει τους Ουκρανούς διαπραγματευτές” ανέφερε, παραπέμποντας για διαπραγματεύσεις προς το απόγευμα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Aleksey Arestovich, μιλώντας στον Ukraine-24, «ο δεύτερος γύρος των διαπραγματεύσεων με τη Ρωσία θα διεξαχθεί το απόγευμα σήμερα, 2 Μαρτίου, και οι συνθέσεις των δύο αντιπροσωπειών θα είναι ίδιες». Η φημολογία για τη διεξαγωγή του δεύτερου γύρου των διαπραγματεύσεων σήμερα, Τετάρτη, είχε ξεκινήσει από το βράδυ της Δευτέρας αλλά οι συνεχιζόμενες στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία είχαν προκαλέσει ερωτήματα για το αν και κατά πόσο οι δύο χώρες θα κάθονταν ξανά στο τραπέζι των συζητήσεων δεδομένου και του διαγγέλματος του Ουκρανού προέδρου Ζελένσκι το βράδυ της Τρίτης ότι για να συνεχιστούν οι επαφές θα πρέπει να σταματήσουν οι ρωσικοί βομβαρδισμοί.

Ο πρώτος γύρος μεταξύ ουκρανικών και ρωσικών αντιπροσωπειών πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στη Λευκορωσία, όχι μακριά από τα ουκρανικά σύνορα, αλλά έληξε χωρίς σημαντική πρόοδο. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η τοποθεσία των συνομιλιών. Μέχρι χθες, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο νέος γύρος συνομιλιών θα πραγματοποιείτο στα σύνορα Πολωνίας – Ουκρανίας. “Δεν θα αποκαλύψω την τοποθεσία πρόωρα” σχολίασε ο Πεσκόφ.

aftodioikisi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news