facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Εισβολή στην Ουκρανία: Ο Ερντογάν ζητά πιο ισχυρή αντίδραση του ΝΑΤΟ απέναντι στην Ρωσία

Πιο ισχυρή αντίδραση ενάντια στη… σύμμαχό του Ρωσία ζητά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από το ΝΑΤΟ, για την εισβολή της στην Ουκρανία.

Ο Ερντογάν εξέφρασε την πεποίθηση πως η έκτακτη σύνοδος του ΝΑΤΟ που θα πραγματοποιηθεί σήμερα θα οδηγήσει σε μια διαφορετική προσέγγιση απέναντι στην Ρωσία που εισέβαλε στην Ουκρανία.

“Το ΝΑΤΟ θα έπρεπε να έχει λάβει πιο αποφασιστικά μέτρα. Η προσέγγιση της Ευρώπης δείχνει έλλειψη αποφασιστικότητας. Το μόνο που κάνουν είναι να δίνουν συμβουλές και να λένε τις απόψεις τους στην Ουκρανία χωρίς να της προσφέρουν πραγματική στήριξη”, κατήγγειλε ο Ερντογάν.

“Αυτές οι καταδίκες και οι συμβουλές δεν θα έπρεπε να γίνονται μόνο για το θεαθήναι”, τόνισε. «Όπως δήλωσε ο Ζελένσκι, αυτό δεν συνάδει με σχέσεις φιλίας και αλληλεγγύης», συνέχισε ο Ερντογάν, ο οποίος θα συμμετάσχει στην τηλεδιάσκεψη κορυφής του ΝΑΤΟ αργότερα σήμερα.

Χθες Πέμπτη ο Τούρκος πρόεδρος είχε καταγγείλει “ένα ισχυρό πλήγμα στην ειρήνη και την περιφερειακή σταθερότητα” μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, την οποία χαρακτήρισε “απαράδεκτη”.

 newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news