facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Είμαι έτοιμος να αγοράσω κανάλι

Τη συζήτηση για τα μέσα ενημέρωσης «άναψε» ξανά ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης. Ο ομογενής επιχειρηματίας, μετά τον κυριακάτικο αγώνα του ΠΑΟΚ, δήλωσε έτοιμος να μπει στο χώρο της τηλεόρασης αγοράζοντας κανάλι και κάνοντας άμεσο άνοιγμα προς τον Δημήτρη Κοντομηνά για τον Alpha.

Λίγο μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό, ο Ιβάν Σαββίδης, μιλώντας στην ΕΡΤ, φρόντισε και πάλι να «ανάψει» τη συζήτηση για τα media.

Επανέλαβε την απόφασή του να μπει στον συγκεκριμένο χώρο και τόνισε: «Είμαι έτοιμος στο πλαίσιο της διασφάλισης των θέσεων εργασίας να προτείνω σε οποιοδήποτε από τα κανάλια που έχασαν τον διαγωνισμό, και μεταξύ αυτών και στον κύριο Κοντομηνά του ALPHA, να πουλήσουν το κανάλι τους και εγγυώμαι ότι οι θέσεις εργασίας θα διατηρηθούν. Θα μπορέσω να βρω έναν αλγόριθμο για να προσπαθήσω να μπω σε μια συνέργεια με τα πρόσωπα που κέρδισαν την άδεια [...] Ας εκλάβουν την ανακοίνωσή μου ως επίσημη προσφορά προς όλους αυτούς που χάνοντας την άδειά τους είναι έτοιμοι να προβούν σε απολύσεις…» .

efsyn

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news