facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

Κορινθία: Τρόμος για οικογένεια Γερμανών τουριστών - Ληστές μπήκαν στο σπίτι που είχαν νοικιάσει (Βίντεο)

Τρομακτικές στιγμές έζησε μια οικογένεια Γερμανών τουριστών στην Κορινθία, όπου βρέθηκε για να περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Τέσσερις άγνωστοι έσπασαν το παράθυρο υπνοδωματίου στην παραθεριστική κατοικία όπου έμεναν στην περιοχή Ξυλοκέριζα και επιχείρησαν να εισβάλουν στο εσωτερικό της.

Ο πατέρας της οικογένειας, ένας 46χρονος, προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους αποτρέψει, την ώρα που ο ένας ανήλικος γιος του απαθανατίζει τις σκηνές με το κινητό τηλέφωνό του. Την ίδια ώρα το μικρότερο σε ηλικία παιδί κλαίει τρομαγμένο.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 φίλος του θύματος, ο 46χρονος προσπάθησε να αποτρέψει τους διαρρήκτες με ένα σίδερο, το οποίο πήρε στα χέρια του και «προσπαθούσε να τους διώχνει όσο μπορεί. Μπαίνανε παράλληλα απ' όλα τα παράθυρα».

Έσπαγαν περιμετρικά τα παράθυρα σε όλο το σπίτι, με στόχο να μπουν σε αυτό.

Οι ληστές προσέγγισαν το σπίτι λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα τής Δευτέρας (19/8). Αδιαφόρησαν για την παρουσία της πενταμελούς οικογένειας και προσπαθούσαν, πετώντας γεωργικά εργαλεία, ξύλα και ό,τι άλλο έβρισκαν να αποκτήσουν πρόσβαση στο εσωτερικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η οικογένεια έμεινε εγκλωβισμένη για περισσότερη από μισή ώρα, καθώς οι δράστες είχαν περικυκλώσει το σπίτι.

Ο 46χρονος κάλεσε τον Έλληνα φίλο του, ο οποίος και ενημέρωσε τις Αρχές. Αναγκάστηκε να παραδώσει στους δράστες συνολικά 2.400 ευρώ, αλλά εκείνοι τράπηκαν σε φυγή μόνο όταν άκουσαν τις σειρήνες των περιπολικών της Αστυνομίας.

Τρεις από τους τέσσερις δράστες, τα πρόσωπα των οποίων εμφανίζονται στο βίντεο που κατέγραψε ο ένας από τους γιους της οικογένειας, έχουν συλληφθεί.

ieidiseis

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news