facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

Πύργος: Σοβαρό περιστατικό βίας και μπουλινγκ, ο τραυματισμός 15χρονου με σκουπόξυλο στο μάτι

Στο χειρουργείο κατέληξε 15χρονος από τον Πύργο, ύστερα από ισχυρό πλήγμα που δέχτηκε στο μάτι του από 16 χρόνο. Για το περιστατικό που αναφέραμε με ρεπορτάζ μας χθες, ήρθαν στο φως περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του 15χρονου, το παιδί βρισκόταν σε σπίτι φίλων του, όταν ο 16χρονος αλλοδαπός, άνευ λόγου και αιτίας, και χωρίς να έχει προηγηθεί κανένα φραστικό ή άλλης μορφής επεισόδιο μεταξύ των νέων αυτών, έπληξε με βίαιο τρόπο το μάτι του 15χρονου με σκουπόξυλο, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος.

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι παριστάμενοι νεαρής ηλικίας (ανήλικοι και ένας 18χρονος), καθώς και ο 16χρονος δράστης, άσκησαν ψυχολογική βία στον 15χρόνο ώστε να μην αποκαλύψει την αλήθεια, αλλά να πει ότι χτύπησε άθελά του σε παντζούρι, το οποίο έλεγε τις πρώτες ώρες τόσο στους ιατρούς που τον εξέταζαν, όσο και στους γονείς του.

Το παιδί μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έπειτα διεκομίσθη στο "Καραμανδάνειο" στην Πάτρα, όπου και υπεβλήθη σε τουλάχιστον μίας ώρας χειρουργείο.

Παρακολουθείται από οφθαλμιάτρους στην Πάτρα, ενώ οι γονείς του ζήτησαν την εξέτασή του από Ιατροδικαστή.

Η μητέρα, η οποία εργαζόταν την ώρα του συμβάντος, κατέθεσε μήνυση στο Α.Τ. Πατρών, αμέσως μόλις ο 15χρονος απεκάλυψε στους γονείς του την αλήθεια. Την προανάκριση έχει αναλάβει το Α.Τ. Πύργου.

ilialive

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news