facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Στη ΓΑΔΑ ο βασικός ύποπτος και η σύντροφος του για τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό

Η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται στα ίχνη του εκτελεστή του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό και, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (06/07), προσήχθη στη ΓΑΔΑ ένας άνδρας ελληνικής υπηκοότητας μαζί με τη σύντροφό του. Έτσι, λοιπόν, αυτός εξετάζεται ως ύποπτος για την εν ψυχρώ δολοφονία και η σύντροφός του για το αν τυχόν εμπλέκεται στην υπόθεση.

Οδηγός για την προσαγωγή του βασικού υπόπτου όσον αφορά στην εκτέλεση του τοπογράφου στο Ψυχικό, ήταν το βιντεοληπτικό υλικό που συγκέντρωσαν οι αστυνομικές Αρχές. Μάλιστα, ο ύποπτος και η σύντροφός του προσήχθησαν, το απόγευμα της Παρασκευής (05/07), ενώ ετοιμάζονταν να μεταβούν στο αεροδρόμιο για να ταξιδέψουν με προορισμό τη Μύκονο. Η ΕΛ.ΑΣ. φοβήθηκε τυχόν διαφυγή του βασικού υπόπτου στο εξωτερικό και προχώρησε στην άμεση προσαγωγή τους.

Μάλιστα, έγινε και έρευνα στο σπίτι του υπόπτου μήπως και μπορέσουν να εντοπιστούν παρόμοια ρούχα, με εκείνα που φορούσε ο εκτελεστής την ημέρα της εν ψυχρώ δολοφονίας στο Ψυχικά, με βάση τα βίντεο που έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας. Επίσης, έχουν κατασχεθεί τόσο τα κινητά τηλέφωνα των δύο προσαχθέντων, αλλά και οι ηλεκτρονικές συσκευές που βρέθηκαν στο σπίτι του υπόπτου, προκειμένου να δουν αν υπήρχαν επαφές με πρόσωπα από τη Μύκονο.

Ακόμα, αναμένεται να ζητηθεί και άρση απορρήτου, προκειμένου να διερευνηθεί το στίγμα που εξέπεμπε το κινητό τηλέφωνου του βασικού υπόπτου τις κρίσιμες ώρες κατά τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό.

Βρέθηκε και το σκούτερ της εκτέλεσης στο Ψυχικό

Οι αστυνομικές Αρχές έχουν στα χέρια τους και το μηχανάκι της εκτέλεσης. Πρόκειται για το μαύρο μηχανάκι το οποίο χρησιμοποίησε για την παρακολούθηση αλλά και την τέλεση της δολοφονίας στο Ψυχικό. Έχει σταλεί στα εγκληματολογικά και γίνεται φύλλο και φτερό.Ψάχνουν εντοπίσουν γενετικό υλικό αλλά και αποτυπώματα του εκτελεστή, προκειμένου να τον «δέσουν».

Μάλιστα, η Αστυνομία είναι στα ίχνη του υπόπτου για την εκτέλεση χάρη στα βίντεο που συγκεντρώθηκαν και αναλύθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Εντοπίστηκαν απειλητικά μηνύματα στο κινητό του θύματος

Τα έμπειρα στελέχη του Ανθρωποκτονιών που χειρίζονται την υπόθεση της δολοφονίας του τοπογράφου στο Ψυχικό, ξεψαχνίζουν όλους τους φακέλους από τις δουλειές που είχε κάνει ο 54χρονος τουλάχιστον την τελευταία πενταετία. Εκεί που δίνουν βάρος είναι σε ό,τι αφορά στις δουλειές στα νησιά των Κυκλάδων και κυρίως στη Μύκονο.

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών, από την πρώτη στιγμή βρίσκεται το κινητό τηλέφωνο του τοπογράφου, αλλά και οι ηλεκτρονικές του συσκευές οι οποίες ερευνώνται εξονυχιστικά στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να εντοπίσουν ένα ίχνος που ίσως τους βοηθήσει να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ, για το ποιος ήθελε νεκρό τον 54χρονο άνδρα.

Όπως είχε αποκαλύψει το iEidiseis, σε μια πρώτη έρευνα που έχει γίνει στο κινητό τηλέφωνο, εντοπίστηκαν μηνύματα τα οποία περιείχαν απειλές προς το πρόσωπο του τοπογράφου. Οι Αρχές προσπαθούν να δουν αν αυτές οι απειλές μπορεί να σχετίζονται με την εν ψυχρώ δολοφονία του 54χρονου.

Μάλιστα, οι ερευνητές των εγκληματολογικών εργαστηρίων προσπαθούν να κάνουν ανάκτηση ακόμα και από διαγραμμένες συνομιλίες και υλικά του τελευταίου διαστήματος έτσι ώστε να έχουν πλήρη εικόνα για όλες τις επαφές που είχε ο τοπογράφος.

ieidiseis

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news