facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Αλμυρός: «Έσπασε» το αλκοολόμετρο και καλείται να … πληρώσει 6600 €!

Με βαριά «καμπάνα» έφυγε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ένας 47χρονος κάτοικος χωριού της περιοχής Αλμυρού, ο οποίος ήπιε όσο δεν… έπαιρνε, κόντεψε «σπάσει» το αλκοολόμετρο της Αστυνομίας και καλείται να πληρώσει συνολικά 6600 €, από τα οποία τα 5.400 € στα επόμενα τρία χρόνια…

Ο κατηγορούμενος, αντιμετώπισε τις κατηγορίες της οδήγησης υπό την επήρεια μέθης και της επικίνδυνης οδήγησης που μπορεί να προκαλέσει κίνδυνο για άνθρωπο.

Ο 47χρονος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή 17 Μαΐου, στις 23.40 στον Αλμυρό, μετά από καταγγελίες περιοίκων ότι οδηγούσε επικίνδυνα. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον σταματήσουν εντός του Αλμυρού και σε αλκοτέστ που έκαναν το όργανο έδειξε και στις δύο μετρήσεις 2,75 χιλιοστά του γραμμαρίου, ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρια με όριο τα 0,25 χιλιοστά! Μάλιστα όπως αναφέρθηκε στη διάρκεια της δίκης ο κατηγορούμενος κατάφερε να συνέλθει από το αλκοόλ το απόγευμα της επόμενης μέρας…

Ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε την πράξη του, είπε ότι βρισκόταν σε φιλικό σπίτι στον Αλμυρό, όπου έτρωγε και έπινε με παρέα, ενώ παράλληλα ήθελε να κόψει το κάπνισμα, με αποτέλεσμα να μεθύσει και στη συνέχεια να οδηγήσει το αυτοκίνητό του.

Το Δικαστήριο τον καταδίκασε σε φυλάκιση 18 μηνών, μετατρέψιμη προς 10 € την ημέρα, που αντιστοιχεί σε ποσό 5.400 €, του αφαιρέθηκαν η άδεια κυκλοφορίας και οι πινακίδες του αυτοκινήτου για 6 μήνες και του επιβλήθηκε χρηματική ποινή 1200 €.

Ο 47χρονος καλείται να εξοφλήσει την ποινή του σε περίοδο τριετίας.  

magnesianews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news