facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

«Άλλος άνθρωπος»: Διενέργεια ποινικής έρευνας αποφάσισε η Εισαγγελία για τον Πολυχρονόπουλο και συγγενείς του

Αντικείμενο εισαγγελικής έρευνας αποτελεί πλέον ο δημιουργός της κοινωνικής κουζίνας «Άλλος Άνθρωπος» και οι συγγενείς του.

Πριν από λίγο ο προϊστάμενος της εισαγγελέας Πρωτοδικών Αντ. Ελευθεριάνος διέταξε ποινική έρευνα τόσο για τον Κ. Πολυχρονόπουλο όσο και για τα συγγενικά του πρόσωπα σε λογαριασμούς των οποίων κατατεθεί συγκεκριμένα χρηματικά ποσά. Τα αδικήματα για τα οποία θα ελεγχθεί ο κ. Πολυχρονόπουλος και οι συγγενείς του είναι εγκληματική οργάνωση ξέπλυμα μαύρου χρήματος αλλά και συνέργεια σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε διάστημα δύο ετών φέρεται στους επίμαχους λογαριασμούς να έχουν κατατεθεί ένα εκατομμύριο ευρώ. Από αυτούς στη συνέχεια γίνονται αναλήψεις διαφόρων ποσών ,εκ των οποίων τα 600.000 ευρώ, κατά τις ίδιες πληροφορίες,  επενδύονται σε στοιχημάτισε εταιρίες χωρίς να είναι γνωστή η πορεία τους, αν δηλαδή χάνονται ή αποδίδουν κέρδη.

Αφορμή για την διενέργεια της έρευνας αποτέλεσε το πόρισμα που συντάχθηκε από την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος υπό τον επικεφαλής της ,επίτιμο αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπο Βουρλιώτη.

Η διενέργεια της έρευνας στο Τμήμα Προστασίας από Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας.

lawandorder

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news