facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

Αίγινα: Από «βατραχάνθρωπους» η 4η δολιοφθορά στον υποθαλάσσιο αγωγό ύδρευσης

Για τέταρτη φορά προκλήθηκε δολιοφθορά στον υποθαλάσσιο αγωγό ύδρευσης ο οποίος συνδέει την Αίγινα με τη Σαλαμίνα, με αποτέλεσμα τη διακοπή της απευθείας υδροδότησης του νησιού από τις 24 Ιανουαρίου, γεγονός που οδήγησε τον περιφερειάρχη  Αττικής Νίκο  Χαρδαλιά να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου  στην Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Η δολιοφθορά έγινε με εκρηκτικό μηχανισμό σε απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων από το Πέρανι της Σαλαμίνας, σε βάθος 48 μέτρων, ενώ όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ, η μέθοδος που ακολουθήθηκε παραπέμπει τις Αρχές να εκτιμούν ότι ο δράστης ή οι δράστες είχαν εκπαίδευση Ειδικών Δυνάμεων.

«Δεν θα μείνουμε απλοί θεατές σε αυτό που συμβαίνει, με τις συνεχείς δολιοφθορές, σε μια κρίσιμη υποδομή» δήλωσε ο περιφερειάρχης, μετά την κατάθεση της μυνητήριας αναφοράς.

«Να γνωρίζουν όλοι -όσο κι αν προσπαθούν να κρυφτούν- ότι όλα θα βγουν στο φως. Ποιοι μπορεί να έχουν δόλο ή ποιοι μπορεί να αισθάνονται ότι έχουν να κερδίσουν μέσα από αυτή τη διαδικασία, δεν θα το πούμε εμείς, θα το πει η Δικαιοσύνη μετά την έρευνα που θα κάνει» τόνισε επίσης.

naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news