facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Δολοφονία στη Χαλκίδα: «Ποτέ δεν ισχυρίστηκε ότι τη βίασε ο 43χρονος» λέει ο δικηγόρος της 39χρονης

Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία του 43χρονου ξυλουργού, κάτω από το σπίτι του, στη Χαλκίδα έδωσε ο δικηγόρος της 39χρονης κατηγορούμενης μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN.

Ο κ. Κωντσιλίδης σημείωσε ότι ορισμένες πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν είναι αληθείς λέγοντας ότι έχουν ακουστεί «υπερβολές». Στάθηκε σε όσα έχουν ακουστεί αναφορικά με την ερωτική εμμονή της κατηγορούμενης τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ο δικηγόρος της 39χρονης τόνισε ότι η κατηγορούμενη δεν έχει αναφέρει ποτέ ότι ο ξυλουργός τη βίασε.

Αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό ανάμεσα στο θύμα και την κατηγορούμενη πριν 15 χρόνια το οποίο είχε ταράξει την γυναίκα και δεν μπόρεσε να το ξεπεράσει, ενώ πρόσθεσε ότι από το συγκεκριμένο περιστατικό δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα και στον γάμο της.

Πρόσθεσε ότι μέσα σε αυτά τα 15 χρόνια υπήρχε μία σειρά γεγονότων που επηρέασε την ψυχική κατάσταση της γυναίκας. «Είδα έναν άνθρωπο πολύ πιεσμένο ψυχικά», τόνισε ο συνήγορος της κατηγορούμενης.

Χαλκίδα: Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου ξυλουργού κάνει λόγο για ξεκάθαρο ερωτικό κίνητρο που οδήγησε στην άγρια δολοφονία. «Το θύμα είχε έρθει στο γραφείο μου πριν από δύο χρόνια προσπαθώντας να βρει λύσεις στις πιέσεις και τις απειλές που δεχόταν», είπε, προσθέτοντας ότι η κατηγορούμενη «είχε μπει στη λογική ή θα σε έχω εγώ ή κανένας».

Ο κ. Τάρτης αναφέρθηκε στην στενή σχέση που είχε ο σύζυγος της 39χρονης με το θύμα, ενώ για το θέμα του βιασμού σημείωσε πως δεν υπάρχουν στοιχεία για κάτι τέτοιο, καθώς εάν ίσχυε θα είχε διακοπεί η φιλική σχέση των δύο ανδρών.

Επιπλέον, εξήγησε ότι τα δύο ζευγάρια είχαν ομαλές σχέσεις τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο η ένταση αυξήθηκε μετά τον γάμο του θύματος το 2021. Σημείωσε ότι τότε είχε συμβουλέψει τον πελάτη του να μιλήσει στον σύζυγο της 39χρονης για την κατάσταση και πως όταν αυτό έγινε υπήρξε ψυχρό κλίμα ανάμεσα στους δύο άνδρες για περίπου έξι μήνες.

«Το θύμα είχε βιάσει την κόρη μου σε πάρτι», λέει ο πατέρας της δολοφόνου

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε ο πατέρας της 39χρονης, που σκότωσε έναν 43χρονο άνδρα στη Χαλκίδα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Οι γονείς της δράστιδος είναι καταρρακωμένοι και δηλώνουν ότι δεν περίμεναν ποτέ από εκείνη να σκοτώσει κάποιον.

Όπως είπαν, η 39χρονη τους ζήτησε συγγνώμη που τους ταλαιπωρεί, ενώ τους εξομολογήθηκε ότι έφυγε από πάνω της μια πίεση τριών ετών, γιατί άκουγε ανυπόστατες κατηγορίες σε βάρος της.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 39χρονης, τα τελευταία τρία χρόνια η κόρη του άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά.

«Βλέπαμε πράγματα που δε μας άρεσαν. Βλέπαμε την κόρη μας να κακοποιείται, να απομονώνεται, δε σήκωνε τα τηλέφωνα, δεν ασχολιόταν με το σπίτι της, όπως έκανε στο παρελθόν. Ανησυχήσαμε. Μας είχε πει μια κουβέντα για διαζύγιο, αλλά ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος το ήθελε», είπε και πρόσθεσε:

«Ψάξαμε να βρούμε το πρόβλημα και μας ομολόγησε ότι πριν τον γάμο της είχε πέσει θύμα βιασμού από το θύμα, μια βραδιά σε ένα γλέντι. Δεν το είχε πει σε κανέναν, δεν το είχε καταγγείλει. Μας είπε επίσης ότι τα τελευταία χρόνια το θύμα διέδιδε στο χωριό ότι είχαν ερωτικές σχέσεις. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επηρεαστεί ο γαμπρός μας και να αντιδρά βίαια. Την είχαμε δει με σημάδια στο μάτι».

Ο ρεπόρτερ του STAR τον ρώτησε ξανά, επισημαίνοντας ότι αυτό που λέει είναι πολύ σοβαρό, και αναφέρεται σε έναν άνθρωπο ο οποίος έπεσε νεκρός από τα χέρια της κόρης του. Ο πατέρας απάντησε ότι τα ίδια θα πει και στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 39χρονης κατηγορούμενης, η κόρη του και ο γαμπρός του παρά τα προβλήματα που φέρονται να αντιμετώπιζαν, δεν ήθελαν να πάρουν διαζύγιο. Όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, το θύμα και ο γαμπρός του φέρονται να είχαν κόψει τις φιλικές επαφές.

Ο πατέρας της 39χρονης επέμεινε ότι η κόρη του αγαπούσε τον σύζυγό της, όπως κι εκείνος και ότι δεν είχε δείξει ότι μπορεί να κάνει μια τόσο αποτρόπαια πράξη.

«Σε μια συζήτηση ο γαμπρός μου, μού είχε πει ότι αν δεν είχε παιδιά θα σκότωνε τον 43χρονο. Εγώ τον γνώριζα, αλλά δεν ήξερα ότι είναι εκείνος με τον οποίο είχαν πρόβλημα η κόρη και ο γαμπρός μου. Υπάρχει ένα θύμα, είναι τραγικό, έχουν τη συμπόνια μου», είπε ο πατέρας της 39χρονης.

Με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της 39χρονης το μόνο που είπε είναι ότι θα σταθεί στο πλευρό της κόρης της και της οικογένειάς της.

Ξεσπά η 39χρονη «Οι γονείς μου παρανόησαν, ποτέ δεν τους μίλησα για βιασμό!»

Για πρώτη φορά η 39χρονη που δολοφόνησε τον 43χρονο στη Χαλκίδα μιλά αναφορικά με τα όσα είπε ο πατέρας της στην κάμερα του Star, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο 43χρονος βίασε την 39χρονη σε πάρτι.

Η 39χρονη μίλησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων δήλωσε: «Οι γονείς μου παρανόησαν με όσα τους είπα. Ποτέ δεν τους μίλησα για βιασμό».

«Τους είπα απλώς για ένα περιστατικό που συνέβη πριν 15 χρονια χωρίς να πω λεπτομέρειες και οι γονείς μου κατάλαβαν εσφαλμένα για βιασμό. Μόλις έμαθα τι είπαν δημόσια, αμέσως ζήτησα να τους δω κατ’ ιδίαν», εξήγησε.

«Ήρθαν εδώ όπου κρατούμαι και τους εξήγησα, ότι ήταν κάτι που συνέβη πριν χρόνια, το οποίος για εμένα ήταν τόσο σοβαρό που δεν κατάφερα να το ξεπεράσω ποτέ. Τα υπόλοιπα θα ττα πω μόνο στον Ανακριτή», κατέληξε.

lawandorder

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news