facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Βρέθηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι

Eντοπίστηκε σορός στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου, η οποία ανήκει στον αγνοούμενο 31χρονο. Η σορός βρέθηκε στην περιοχή Ευαγγελίστρια, εκεί που είχαν εστιαστεί οι έρευνες των Αρχών.

Σημειώνεται ότι υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, έφτασε το πρωί της Δευτέρας (22/1) στον ανακριτή ο 51χρονος κρεοπώλης, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία. Οι ισχυρισμοί του κρεοπώλη καταρρίπτονται, ενώ έχει δηλώσει ότι το επίμαχο εκείνο βράδυ ήταν υπό την επήρεια κάποιων ουσιών. Οι τοξικολογικές εξετάσεις και οι αναλύσεις που βγήκαν την Παρασκευή έδειξαν ότι είναι καθαρές και ότι δεν είχε πάρει κανενός είδους ουσία. Παράλληλα, έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις, όπως στις ώρες συνάντησης με τον αγνοούμενο.

Δραματικό φινάλε στην υπόθεση-θρίλερ του αγνοούμενου μέχρι σήμερα Μπάμπη από το Μεσολόγγι, η σορός του οποίου εντοπίστηκε σε βαλτώδη περιοχή. Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά τη μαραθώνια απολογία του ο 50χρονος κρεοπώλης ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Στο σημείο που βρέθηκε η σορός έχει μεταβεί ήδη ιατροδικαστής από την Πάτρα, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, θα γίνει πρώτα αυτοψία και στη συνέχεια θα γίνει η μεταφορά της σορού στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας για περαιτέρω ανάλυση. Τη σορό βρήκε η ομάδα που συνδράμει τις έρευνες για λογαριασμό της οικογένειας, μαζί με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο.

Στο σημείο είχε γίνει έρευνα το προηγούμενο διάστημα, κι όπως αναφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν καλά την περιοχή, δεν μπορεί κάποιος να κινηθεί σ' αυτή με ευκολία, ιδιαίτερα όταν πέσει το σκοτάδι, παρά μόνο όσοι γνωρίζουν τα κατατόπια. Επίσης, το προηγούμενο διάστημα επικράτησαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες κι αυτό έκανε δύσκολες τις προσπάθειες των συνεργείων. Τα νερά, που ήταν θολά και ενδεχομένως δεν επέτρεπαν να γίνει όπως έπρεπε η αναζήτηση, υποχώρησαν και με τη βοήθεια του σκύλου εντοπίστηκε τελικά η σορός του άτυχου άνδρα.

Δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν έξω από το δικαστήριο του Μεσολογγίου, με τη μητέρα του 31χρονου κυνηγού να καταρρέει στο άκουσμα της εύρεσης της σορού του γιου της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι δικαστικές αρχές έχουν στα χέρια τους αναλυτικά και πλήρως χαρτογραφημένες τις τελευταίες κινήσεις του 51χρονου κρεοπώλη.

Ο ένας μετά τον άλλον, οι ισχυρισμοί του βασικού κατηγορούμενου καταρρίπτονται. Από τις τοξικολογικές εξετάσεις δεν αποδείχθηκε ότι είχε κάνει χρήση ουσιών, την ημέρα που εξαφανίστηκε ο Μπάμπης, όπως ο ίδιος, είχε αρχικά υποστηρίξει.

euro2day

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news