facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Νέα κόντρα Ισραήλ-Τουρκίας: Να φιλοξενήσει ο Ερντογάν τους τρομοκράτες της Χαμάς – Αγνοείτε τα ανθρώπινα δικαιώματα

Νέος πόλεμος ανακοινώσεων ξεκίνησε μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας για την κατάσταση στη Γάζα, μετά την λήξη της εκεχειρίας.

Την αρχή έκανε ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Έλι Κοέν, ο οποίος έγραψε ότι «η τουρκική προεδρία είναι ευπρόσδεκτη να φιλοξενήσει τρομοκράτες της Χαμάς που δεν έχουν εξοντωθεί και φεύγουν από τη Γάζα».

«Η τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς-ISIS δεν θα υπάρχει στη Γάζα την επόμενη μέρα. Θα απελευθερώσουμε τη Γάζα από τη Χαμάς, για χάρη της ασφάλειας του Ισραήλ και για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους κατοίκους της περιοχής.

Εσείς, (απευθυνόμενος στην Τουρκική Προεδρία) είστε ευπρόσδεκτοι να φιλοξενήσετε στη χώρα σας τους τρομοκράτες της Χαμάς που δεν εξοντώνονται και φεύγουν από τη Γάζα», έγραψε στο twitter o Ισραηλινός ΥΠΕΞ

Όσο περισσότερο το Ισραήλ καταπιέζει τους Παλαιστίνιους τόσο περισσότερη αντίσταση θα αντιμετωπίσει

«Oπως δείχνει η ιστορία όσο περισσότερο το Ισραήλ καταπιέζει τους Παλαιστίνιους και καταστρέφει τις βασικές ελευθερίες τους, τόσο περισσότερη αντίσταση θα αντιμετωπίσει, καθώς πολλοί περισσότεροι Παλαιστίνιοι θα συνεχίσουν να επιδιώκουν την πραγματοποίηση των συλλογικών τους στόχων και ατομικά δικαιώματα», απάντησε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-απάντηση του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας στο Ισραήλ:

«Όπως δείχνει η ιστορία της σύγκρουσης, όσο περισσότερο το Ισραήλ καταπιέζει τους Παλαιστίνιους και καταστρέφει τις βασικές τους ελευθερίες, τόσο μεγαλύτερη αντίσταση θα συναντά, καθώς πολλοί περισσότεροι Παλαιστίνιοι θα συνεχίσουν να επιδιώκουν την υλοποίηση των συλλογικών και ατομικών τους δικαιωμάτων.

Στον πυρήνα του σημερινού προβλήματος βρίσκεται η ισραηλινή κατοχή, καθώς και η επεκτατική νοοτροπία και οι κατασταλτικές του ενέργειες που αγνοούν πλήρως το δίκαιο, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις οικουμενικές αρχές. Η ωμή βία εναντίον ενός ολόκληρου άμαχου πληθυσμού από μια κατοχική δύναμη δεν μπορεί να νομιμοποιηθεί ως αυτοάμυνα».

newsbeast

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news