facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους Έλληνες που εγκλωβίστηκαν στο Μόναχο - Ακυρώθηκαν πτήσεις για Αθήνα

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαν οι επιβάτες της απογευματινής αλλά και της βραδινής πτήσης με Aegean και Lufthansa αντίστοιχα από το Μόναχο λόγω παγετού πρόκειται να ματαιωθούν και κανονικά αναμένεται να πραγματοποιηθεί μόνο η μεσημεριανή πτήση για Αθήνα σήμερα το μεσημέρι.

Η Aegean για να εξυπηρετήσει τους δεκάδες επιβάτες που εγκλωβίστηκαν στο Μόναχο λόγω της κακοκαιρίας από την Παρασκευή έδωσε εναλλακτικές λύσεις με αλλαγές εισιτηρίων για πτήσεις προς Αθήνα από αεροδρόμια άλλων πόλεων όπως αυτό της Φρανκφούρτης.

«Το εισιτήριο μας ήταν για σήμερα το απόγευμα, αλλά ενημερωθήκαμε από την Aegean ότι δεν πρόκειται να γίνει η πτήση λόγω παγετού και μας έδωσαν την εναλλακτική να αλλάξουμε για άλλη μέρα το εισιτήριο μας ή να αλλάξουμε αεροδρόμιο και έτσι αποφασίσαμε να πετάξουμε για Αθήνα από Φρανκφούρτη που αντιμετωπίζει λιγότερα προβλήματα. Κρατήσαμε, λοιπόν, το αυτοκίνητο που είχαμε νοικιάσει και θα κάνουμε μία διαδρομή τεσσάρων ωρών για να φτάσουμε στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης και να πετάξουμε από κει για Ελλάδα» λέει στο Protothema.gr η Χριστίνα Αμερικάνου, επιβάτης της πτήσης Α3807για Αθήνα με ώρα αναχώρησης 18:35.

Σημειώνεται ότι η πτήση της Lufthansa από Μόναχο για Αθήνα με ώρα αναχώρησης 21:25 έχει ακυρωθεί.

Επιπροσθέτως, η Aegean ζήτησε από τους επιβάτες αυτών των πτήσεων να κρατήσουν τις αποδείξεις των εξόδων που θα κάνουν στην Γερμανία μέχρι να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο της επιστροφής ώστε να τους αποζημιώσει όταν φτάσουν στην Ελλάδα.

Παρά τα μεγάλα προβλήματα που έχει προκαλέσει η σφοδρή χιονόπτωση στο Μόναχο και σε άλλες πόλεις, η οργάνωση των Γερμανών είναι εντυπωσιακή λέει στο protothema.gr η Χριστίνα Αμερικάνου: «Οι δρόμοι είναι ολοκάθαροι. Εκχιόνιζαν διαρκώς τη νύχτα. Έχουν ρίξει τόνους αλάτι στο δρόμο. Η χριστουγεννιάτικη αγορά είναι ανοιχτή και ο κόσμος έχει βγει έξω να ψωνίσει. Στις εθνικές οδούς τα οχήματα κινούνται με απόλυτη πειθαρχία».

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news