facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Διευθυντής Βρετανικού Μουσείου για τα γλυπτά του Παρθενώνα: «Θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις για συμφωνία ανταλλαγής»

Ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου Τζόρτζ Όσμπορν δήλωσε ότι οι διαπραγματεύσεις για μια συμφωνία ανταλλαγής για τα Γλυπτά του Παρθενώνα θα συνεχιστούν «είτε ο Ρίσι Σούνακ συναντήσει τον Έλληνα πρωθυπουργό είτε όχι».

Ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου δεσμεύτηκε να συνεχίσει να εργάζεται για μια συμφωνία ανταλλαγής που θα επιτρέψει την έκθεση των «Ελγίνειων Μάρμαρων» στην Ελλάδα παρά τη διπλωματική έκρηξη που πυροδότησε ο Ρίσι Σούνακ.

Ο Τζορτζ Όσμπορν, πρόεδρος του μουσείου του Λονδίνου όπου εκτίθενται οι ζωφόροι, δήλωσε ότι θα συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις για τα Γλυπτά του Παρθενώνα, «είτε ο Ρίσι Σουνάκ συναντήσει τον Έλληνα πρωθυπουργό είτε όχι».

Ο κ. Όσμπορν, πρώην καγκελάριος των Συντηρητικών, δήλωσε ότι ήταν σαφές από τα γεγονότα αυτής της εβδομάδας ότι η κυβέρνηση του κ. Σουνάκ δεν θα υποστήριζε μια ανταλλαγή.

Ταυτόχρονα σημείωσε ότι η στάση του ηγέτη της αντιπολίτευσης Κιρ Στάρμερ – ο οποίος συναντήθηκε με τον κ. Μητσοτάκη στο Λονδίνο αυτή την εβδομάδα – θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για να συμβεί μια ανταλλαγή υπό μια μελλοντική κυβέρνηση των Εργατικών.

lawandorder

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news