facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Βίντεο-σοκ από τον άγριο ξυλοδαρμό της μαθήτριας στο Περιστέρι, από συμμαθήτριές της

Σοκαριστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου από τον άγριο ξυλοδαρμό ανήλικης από συμμαθήτριές της σε γυμνάσιο στο Περιστέρι.

Το περιστατικό με τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης παρακολούθησαν δεκάδες μαθητές και μάλιστα τράβηξαν και βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τρεις ανήλικες ηλικίας 16, 14 και 13 ετών.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:


Μαθήτρια του σχολείου είπε ότι «τσακώθηκαν για μια μπλούζα». «Έγιναν και άλλα περιστατικά αλλά όχι τόσο ισχυρά ας πούμε, όπως αυτό» είπε στον ΑΝΤ1 άλλη μαθήτρια. «Αν δεν σε νοιάζει και τους αγνοείς δεν σου κάνουν κάτι. Υπάρχει μία παρέα που κάνουν μαγκιές αλλά αν δεν ενδιαφερθείς δεν σου κάνουν κάτι. Πιστεύω πως έχει να κάνει με τις παρέες που μπλέκεις», σημείωσε.

Η σχετική ενημέρωση της αστυνομίας τονίζει:

«Η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει τη δράση της στην κατεύθυνση της πρόληψης και της καταστολής της νεανικής παραβατικότητας, στο πλαίσιο ενίσχυσης και εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας των ανηλίκων.

Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μεσημβρινές ώρες της 17-11-2023 στο Περιστέρι, -3- ανήλικες, ηλικίας 16, 14 και 13 ετών, για σωματικές βλάβες και απειλή σε βάρος συνομήλικής τους στο Περιστέρι.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω ανήλικες επιτέθηκαν με λακτίσματα και απείλησαν λεκτικώς 13χρονη συνομήλική τους, εντός σχολικού συγκροτήματος στο Περιστέρι.

Επιπλέον αναζητείται έτερος ανήλικος για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων καθώς βιντεοσκόπησε και διαμοίρασε σε έτερα άτομα την εν λόγω επίθεση.

Η σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα». 

lawandorder

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news