facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Σέρρες: Κινητοποίηση γιατρών και εργαζομένων του Νοσοκομείου

Με κυρίαρχα αιτήματα την ανοιχτή προκήρυξη των κενών οργανικών θέσεων στα Νοσοκομεία  μέχρι την πλήρωσή τους, τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και την αύξηση του Προϋπολογισμού, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι κινητοποίηση  έξω από τα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Σερρών, στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας που έχει προκηρύξει η Ομοσπονδία των Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ) για 29 και 30 Νοεμβρίου.

Τον αγώνα  των νοσοκομειακών στηρίζουν το Ν.Τ της ΑΔΕΔΥ , ο Δικηγορικός Σύλλογος Σερρών. Επίσης θετική ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμα της ΕΝΙΝΣ και του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου  για συμμετοχή στην κινητοποίηση από φορείς και κόμματα.

«Δεν ανεχόμαστε άλλο  οι εργασιακές μας σχέσεις να είναι άθλιες και οι μισθοί μας να είναι άθλιοι,  την υπερεργασία , έχουν οδηγηθεί πολλοί συνάδελφοι να αποχωρήσουν από το Δημόσιο Σύστημα Υγείας γιατί δεν αντέχουν άλλο να δουλεύουν με αυτούς τους όρους, οι υπηρεσίες υγείας οι οποίες παρέχονται με αυτούς τους όρους γίνονται μη ασφαλείς και δεν μπορεί ο λαός να καλύψει τις ανάγκες του.  Δε δεχόμαστε με τίποτα τα νοσοκομεία να γίνουν ανώνυμες επιχειρήσεις και να λειτουργούνε με τη λογική κόστους – οφέλους» τόνισε ο πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών του Νοσοκομείου Σερρών Βαγγέλης Παπαμιχάλης.

Παρών στην κινητοποίηση ο Δημήτρης Μπεράτης μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ που στηρίζει τον αγώνα των νοσοκομειακών « Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η υποχρηματοδότηση και η τεράστια έλλειψη προσωπικού»σημείωσε ο κ. Μπεράτης συμπληρώνοντας πως στηρίζουν ανεπιφύλακτα τα αιτήματα των νοσοκομειακών γιατρών και απαιτούν από την κυβέρνηση να τα ικανοποιήσει εδώ και τώρα, με πρώτο αίτημα την κάλυψη με μόνιμο προσωπικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό  και γιατρούς έτσι ώστε να έχουμε καλύτερη υγεία για τους πολίτες της χώρας

Σέρρες: Κινητοποίηση γιατρών και εργαζομένων του Νοσοκομείου

Ο πρόεδρος των εργαζομένων Γιάννης  Αγοραστός είπε πως η κινητοποίηση γίνεται για την ανάδειξη των διαχρονικών προβλημάτων στο χώρο της υγείας τα οποία πρέπει να επιλυθούν, αναφέρθηκε στις επόμενες κινήσεις που έχουν προγραμματιστεί για την επίλυσή τους και υποστήριξε πως οι κινητοποιήσεις θα πρέπει να συνεχισθούν.

Σέρρες: Κινητοποίηση γιατρών και εργαζομένων του Νοσοκομείου

Τέλος  ο πρόεδρος των συμβασιούχων στο νοσοκομείο Σερρών Κώστας Πετρίδης υποστήριξε πως στη συνάντηση της ΠΟΕΔΗΝ  με τον κ. Υπουργό , ο κ Υπουργός δεσμεύτηκε να σταματήσουν οι διαγωνισμοί,  οι οποίοι συνεχίζονται κανονικά και μάλιστα εδώ στο νοσοκομείο Σερρών η φύλαξη έχει τελειώσει. «Περιμένουμε από τους φορείς, τους βουλευτές του Νομού και από τον ίδιο τον Υπουργό να κάνει πράξη τη δέσμευση του. Θέλουμε μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων» τόνισε ο κ. Πετρίδης.

ertnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news